קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-06-2011, 22:26
  2. [שאלה] האם כדאי ללמוד ++C והאים זו שפה קשה??
    על ידי or12345676 בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 24-03-2009, 22:08
  3. שאלה | ממר"מ
    על ידי roy_4 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-01-2009, 19:41
  4. [מבולבל]קצת קשה להסביר תכנסו אני מקווה שתבינו
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-02-2008, 01:10
  5. (שאלה) מסך מלא (תכנסו תבינו)
    על ידי Devil-Angel בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 20:26
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

[שאלה] ממר"מ +י"ג תכנסו קשה להסביר פה - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

אחרי הקורס של ממר"ם בזמן הפעילות אתה תעשה עוד הרבה קורסים לדוגמא ccne ואפילו CCNP חלק גם מוציאים תואר(קבע)

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי Haviv צפיה בהודעה
    אחרי הקורס של ממר"ם בזמן הפעילות אתה תעשה עוד הרבה קורסים לדוגמא ccne ואפילו CCNP חלק גם מוציאים תואר(קבע)
    הרוב מוציאים תואר+הנדסאי+טכנאי [אם אני לא טועה לגבי הטכנאי אם יש דבר כזה אני זוכר יש הנדסאי ועוד אחד]..קבע חותמים בכל מקרה אם אתה בממר"ם לא יודע למה התכוונת..נותנים לך להשלים את התואר [2 סמסטרים] תוך כדי השירות..

שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ

אני מתכון שבשביל תואר צריך יותר קבע
    אתה צריך לחתום לפחות שנתיים קבע
    וטכנאי זה הקורס מכשיר אותך זה שטויות אבל אף אחד לא מסתכל על זה אתר אומר אתה בוגר ממר"ם עם או בלי תואר קופצות עליך 70 חברות היי טק ואתה מתחיל עם 20 אלף בחוד + בית + רכב + 3 ילדים אישה וכלב הכל מהחברה

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

אני מתכון שבשביל תואר צריך יותר קבע
    אתה צריך לחתום לפחות שנתיים קבע
    וטכנאי זה הקורס מכשיר אותך זה שטויות אבל אף אחד לא מסתכל על זה אתר אומר אתה בוגר ממר"ם עם או בלי תואר קופצות עליך 70 חברות היי טק ואתה מתחיל עם 20 אלף בחוד + בית + רכב + 3 ילדים אישה וכלב הכל מהחברה
    בע"ה.

אם אתה הולך לממר"ם ועושה את הקורס של חצי שנה חותמים שנתיים וחצי קבע, אין אפשרות אחרת. [אלא אם כן יעיפו אותך, אני לא מאמין שיתנו למישהו לעשות את הקורס בלי קבע ככה הם מחזירים את ההשקעה בך]

שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי O-MaN1 צפיה בהודעה
    בע"ה.

אם אתה הולך לממר"ם ועושה את הקורס של חצי שנה חותמים שנתיים וחצי קבע, אין אפשרות אחרת. [אלא אם כן יעיפו אותך, אני לא מאמין שיתנו למישהו לעשות את הקורס בלי קבע ככה הם מחזירים את ההשקעה בך]
    כן ברור, תראה מי שנשאר שם אחרי זה, זה רק סיבות אידיאולוגיות ועניין של עבודבה סודית וכיף כי כסף אתה לא מקבל שם
    אם מישהו מתקבל לשם זהו העתיד שלו מסודר
    אתה לומד שם כל יום מ8 בבוקר עד 11 בלילה ואז אתה מכין שיעורי בית ולומד עד איזה 2 בלילה
    אני מכיר מישהו שסיים קורס שם הוא אומר הוא בחיים לא למד כל כך הרבה בכל כך מעט זמן (30 שבועות לול)

משתמש משקיע האוואטר של XВoy
    לייקים
    0
    נקודות
    12

שאלה מה זה ממר"ם יש לי עוד זמן עד לצבא אני רוצהלדעת כי אני רוצה לגמור יג' יד' בטכני חיל האויר?
    אני רוצה להיות מהנדס תוכנה משהו כזה שקשור למחשבים ואני רוצה לעבוד בהייטק אם משכורת 20 אלף +אישה+פרארי+4 ילדים D:

אחי עם אתה רוצה לדעת מה זה ממרמ כנס לויקיפדיה ותכתוב ממרמ ותקרא או פנ בפורום יש גם הסבר חפש ממרמ תאמין לי שזה טוב לא יוד אם יותר מהנדסאי אבל זה טוב
    ''השם נתן והשם לקח - יהי שם ה' מבורך''
    משפט נכון ה' נותן ולוקח וכל מה שקורה לכם ואתם הכי עצבניים
    תדעו ה' נתן ולקח אבל תמיד תזכרו ה' מבורך לא משנה מה יקרה

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

ציטוט נכתב במקור על ידי Xl3oy צפיה בהודעה
    שאלה מה זה ממר"ם יש לי עוד זמן עד לצבא אני רוצהלדעת כי אני רוצה לגמור יג' יד' בטכני חיל האויר?
    אני רוצה להיות מהנדס תוכנה משהו כזה שקשור למחשבים ואני רוצה לעבוד בהייטק אם משכורת 20 אלף +אישה+פרארי+4 ילדים D:

בעיקרון זאת יחידה גדולה שמתעסקת במחשבים ומחשוב בכלל הכוללת לימודים ושירות... אתה יכול לחפש בגוגל או להסתכל במאמר באשכול מאמרים שפורסם

שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Xl3oy צפיה בהודעה
    אם אתה רוצה עוד מידע על ממר"ם תכנס לפורון מאמרי צבא למעלה
    בנוסף אם תשתמש בכלי החיפוש בפורום ותרשום את הערך ממר"ם תמצא המון מידע

זה לא נכון מה שאתם אומרים לגבי ממרם כן אפשר להגיע לשם ולא לעשות קבע יש כאלה שעושים שם את הקורס וכשמגיע שירות הקבע הם מבקשים לא להשאר קבע והצבא נותן אישור בגלל שלצבא אין הרבה כסף והוא מוכן להפטר מאנשים שם

שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Xn4T צפיה בהודעה
    זה לא נכון מה שאתם אומרים לגבי ממרם כן אפשר להגיע לשם ולא לעשות קבע יש כאלה שעושים שם את הקורס וכשמגיע שירות הקבע הם מבקשים לא להשאר קבע והצבא נותן אישור בגלל שלצבא אין הרבה כסף והוא מוכן להפטר מאנשים שם
    טוב טוב זה מה שהצבא אומר להם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח

הצבא מוכן להביא להם משכורת כמו של קצין בדרגת סרן למרות שאינם קצינים בשביל שישארו עוד שנה בקבע
    הוא נותן להם מענקים ללימודים, וכל מה שהם רוצים
    מדרגת סגן הם מקבלים רכב העיקר שישארו בקבע
    חחחח עלק לצבא אין כסף והוא משחרר אותם חחחחחחח
    אחת הבדיחות היות מצחיקות ששמעתי חחח

טוב טוב זה מה שהצבא אומר להם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח

הצבא מוכן להביא להם משכורת כמו של קצין בדרגת סרן למרות שאינם קצינים בשביל שישארו עוד שנה בקבע
    הוא נותן להם מענקים ללימודים, וכל מה שהם רוצים
    מדרגת סגן הם מקבלים רכב העיקר שישארו בקבע
    חחחח עלק לצבא אין כסף והוא משחרר אותם חחחחחחח
    אחת הבדיחות היות מצחיקות ששמעתי חחח
    בואנה יחתיכת מסכן אחד ... אתה סתם אפס מה אתה מדבר רואים שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך , אני מכיר הררבה אנשים בהיו בממרם ועשו חצי שנה קורס ולפני הקבע ביקשו שיחרור וקיבלו היות והצבא מצמצם כי אין לו כסף אתה כזה חסר השכלה ואתה לא יודע שלצבא חסר כסף? הוא משקיע בנשקים והוא לא יבזבז את זה על אנשי מחשבים עד כמה שהוא הכשיר אותם לכן הוא מוכן לשחרר אותם כי זה עוד כסף נטל עליו, אתה יודע ? רוצה יותר מזה? אני מכיר אנשים שעשו עתודה רפואה.@#@ לא תגיד סתם ... למדו בטכניון את כל השנים של הרפואה ואז שהגיע הקבע של הצבא הם ביקשו שחרור וקיבלו כי לצבא אין כל כך הרבה כסף להשאיר אותם אז תבין זה הרבה יותר ממרם ... בעתודה עולה לצבא לימודים של עשרות אלפי שקלים ואז הם מוותרים עליך כי חסר להם כסף ... אז אל תשחק אותה אם אתה לא מבין שב

שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Xn4T צפיה בהודעה
    בואנה יחתיכת מסכן אחד ... אתה סתם אפס מה אתה מדבר רואים שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך , אני מכיר הררבה אנשים בהיו בממרם ועשו חצי שנה קורס ולפני הקבע ביקשו שיחרור וקיבלו היות והצבא מצמצם כי אין לו כסף אתה כזה חסר השכלה ואתה לא יודע שלצבא חסר כסף? הוא משקיע בנשקים והוא לא יבזבז את זה על אנשי מחשבים עד כמה שהוא הכשיר אותם לכן הוא מוכן לשחרר אותם כי זה עוד כסף נטל עליו, אתה יודע ? רוצה יותר מזה? אני מכיר אנשים שעשו עתודה רפואה.@#@ לא תגיד סתם ... למדו בטכניון את כל השנים של הרפואה ואז שהגיע הקבע של הצבא הם ביקשו שחרור וקיבלו כי לצבא אין כל כך הרבה כסף להשאיר אותם אז תבין זה הרבה יותר ממרם ... בעתודה עולה לצבא לימודים של עשרות אלפי שקלים ואז הם מוותרים עליך כי חסר להם כסף ... אז אל תשחק אותה אם אתה לא מבין שב
    חחחחחחחחחחחחחחח
    כן אתה מכיר מלא אם היית מכיר מלא כמו שאתה אומר לא היית מדבר ככה
    ילד עלוב
    חחחחחחחח
    המורה שלי סיים קבע בממר"ם הם הציעו לו 11 אלף שקל+ רכב וחשבון הוצאות בשביל שישאר עוד שנה בקבע חחח
    ילד עלוב שכמוך

דיי עם המריבות המפגרות האלה ...

אני יכול להגיד דבר אחד !
    שהצבא לא סתם זורק עליך כסף כדי שתלמד ואז משחרר אותך אין בזה שום היגיון . . .
    הצבא זורק עליך את הכסף הזה על הלימודים לא סתם!!! הוא חייב רופאים עורכי דין .. מתכנתים וכו ... !
    יכול להיות שהיו מקרים בהם הצבא שיחרר אנשים ,אבל לפי מה שאני יודע זה נדיר מאוד
    slickskter@gmail.com

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SlickK צפיה בהודעה
    דיי עם המריבות המפגרות האלה ...

אני יכול להגיד דבר אחד !
    שהצבא לא סתם זורק עליך כסף כדי שתלמד ואז משחרר אותך אין בזה שום היגיון . . .
    הצבא זורק עליך את הכסף הזה על הלימודים לא סתם!!! הוא חייב רופאים עורכי דין .. מתכנתים וכו ... !
    יכול להיות שהיו מקרים בהם הצבא שיחרר אנשים ,אבל לפי מה שאני יודע זה נדיר מאוד
    מחזק.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,210 | הודעות: 8,173,797 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect