מוצדקת אבל שיעשו את זה עם הפסקות זה דופק את כל הלימודים שלי ...
יש הסטוריה, תנך, סיפרות, אנגלית, מתמתיקה ומחשבים לעשות השנה איך אני אמור להתמודד עם זה ?!
מוצדקת אבל שיעשו את זה עם הפסקות זה דופק את כל הלימודים שלי ...
יש הסטוריה, תנך, סיפרות, אנגלית, מתמתיקה ומחשבים לעשות השנה איך אני אמור להתמודד עם זה ?!
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
|
|
כן ועדיין לא התחלתי ללמוד תנך בתיכון בי' לא לומדים אצלי בתיכון תנך (הבנתי שיש כאלה שכן) ויא' המורה שברה את הרגל ואמרו שאחרי החגים (אחרי סוכות) היא תתחיל ללמד ואז הגיע השביתה בקיצר זה בא בטוב אבל תכלס דופק את הלימודים
כשנולדתי ה' נתן לי
לבחור בין יופי לזיכרון
וואלה לא זוכר מה בחרתי
קרדיט לחבר על החתימה
מוצדקת מוצדקת (:
השביתה הזאת חייתית אני ביב'..וסידרו לנו את זה ככה שיהיה סבבה לגמריי..
מרכזים לנו הרבה שיעורים בתנ"ך ביחד (ZzzZZZzzZZz)
ומגישים אותנו לבגרות חורף..
ככה..במקום כל השיעורי תנ"ך..ישימו שיעורים אחרים שהפסדנו בהם חומר..כמו אזרחות למשל..
והכל ירוץ חלקק![]()
שביתה מוצדקת לדעתי!
שלא תיגמר..חח
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
עזוב כסף.
תראה איזה מעמד יש למורה בארץ, זה נחשב מקצוע אחד הנחותים.
לעומת שאר העולם ובגלל זה החינוך בארץ חרא למה שבן אדם נורמלי יקרע
תתחת שלו בשביל כמה גרושים בסוף החודש, אה?
נ.ב
חח קופיקו גם אתה רואה דרייק וג'וש
באמת סדרה טובה..מצחיקה.
נערך לאחרונה על ידי yttt; 28-10-2007 בשעה 17:06.
תקנו מיקודית ותתחילו ללמוד חבל על הזמן
זה סבבה ..
כל יום יוצאים עושים חיים וזה
אבל שבאמת חושבים על זה , זה פוגעע
כי אחרי זה נצטרך להשלים חומר בחופש או שנה הבאה פי 2
Dj BaRaK Cohen