קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 03-08-2008, 15:30
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-04-2008, 14:56
  3. [דיון] ליגת אלופות שלב שמינית הגמר - גומלין
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 53
    הודעה אחרונה: 07-03-2008, 09:38
  4. [דיון] ליגת אלופות - שלב שמינית הגמר
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 62
    הודעה אחרונה: 23-02-2008, 18:38
  5. תגובות: 86
    הודעה אחרונה: 19-12-2006, 13:30
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

[דיון ] הגרלת ליגת אלופות , עכשיו בSPORT5+ - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Dor
    שם פרטי
    Dor
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הגרלה טובה לבארסה, יאללה אנחנו יכולים לעלות לשלב הבא...!
    נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 21-12-2007 בשעה 16:21.
    http://i186.photobucket.com/albums/x...i360hai/AM.jpg
    - כל מה שזול תמיד יקר בסוף -

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    זה ברור, אבל אני הולך עם זה שמילאן מנצחת אני לא נותן לארסנל סיכוי אפילו שהם באמת הכדורגל הכי יפה באנגליה ולא שיש כזה לדעתי, וגם הם עומדים במבחן התוצאה.

זה ההגרלה הכי קשה שיכלה לצאת למילאן, ואני שמח שכך.
    רוצה להתערב על זה שאתם הולכים לאכול מארסנל?
    500 נקודות אני שם על זה, מצידי תביא לי נקודה אחת?

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חח כן כפרה אליך AZAX תסכים יהיה חיה !! 300 נ"ק אפילו אני מלוה לך 50
    Siete

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

שיגיע הזמן של המשחקים אני בעד לפתוח אשכול הימורים.

יהיה כיף!

FoXRiveR
    אורח

הגרלה מצויינת לאברם גרנט

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ריאל מדריד - רומא: ריאל מדריד
    ברצלונה - סלטיק: ברצלונה
    צ'לסי - אולימפיאקוס: צ'לסי
    מילאן - ארסנל: מילאן
    סביליה - פנרבחצ'ה: סביליה
    פורטו - שאלקה 04: פורטו
    אינטר - ליברפול: ליברפול
    מנצ'סטר יונייטד - ליון: מנצ'סטר

בין מילאן לארסנל אני מהמר על מילאן, הנסיון האדיר שיש לסגל של הקבוצה הזאת יכריע פה. אינטר הגדולה שלה זה שהיא שומרת על יציבות אבל שזה מגיע להתמודדות עם הגדולות באמת היא לא שורדת, השאלה איזה יכולת ליברפול תציג. אם בניון בהרכב היא לוקחת . בכל מקרה אם אינטר תעבור אז היא תיפול ברבע ואם לא אז בחצי [במקרה שתהיה לה הגרלה קלה ברבע]. לגבי מנצ'סטר לצערי היכולת שלה הרבה יותר גבוהה משל ליון אבל אני אשמח אם ליון תיקח, חבל שהיא קיבלה כזאת הגרלה.

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

דווקא אני שמח
    ארסנל עם כל הכבוד לכל הצעירים שלהם, אין להם סיכוי להתמודד עם קישור והגנה קשוחים, טכניים ומנוסים כל כך
    ארסנל היתה יכול לעלות לדעתי מול כל קבוצה אחרת חוץ ממילאן ואינטר (איכ)
    מה שחבל לי זה שרציתי לראות ארסנל-מילאן בשלב יותר מתקדם, המשחק היה יותר מעניין
    פאברגס לא יוכל לעשות כלום עם גאטוסו ואדביור לא יעשה כלום בגלל נסטה
    רוב המאצ' אפים לטובת מילאן פה
    ליון-מנצ'סטר יהיה משחק ענק, אני מקווה שישדרו אותו ולא יתקעו משחקים משעמים של ליברפול וצ'לסי. כמובן שאני רוצה שליון ינצחו ולדעתי יש להם אפילו סיכוי
    Azax, קשה להגדיר את ארסנל ככדורגל אנגלי שאין להם כמעט אנגלים בסגל וסגנון המשחק שלהם בכלל לא אנגלי, הוא יותר ספרדי\גרמני

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AND צפיה בהודעה
    דווקא אני שמח
    ארסנל עם כל הכבוד לכל הצעירים שלהם, אין להם סיכוי להתמודד עם קישור והגנה קשוחים, טכניים ומנוסים כל כך
    ארסנל היתה יכול לעלות לדעתי מול כל קבוצה אחרת חוץ ממילאן ואינטר (איכ)
    מה שחבל לי זה שרציתי לראות ארסנל-מילאן בשלב יותר מתקדם, המשחק היה יותר מעניין
    פאברגס לא יוכל לעשות כלום עם גאטוסו ואדביור לא יעשה כלום בגלל נסטה
    רוב המאצ' אפים לטובת מילאן פה
    ליון-מנצ'סטר יהיה משחק ענק, אני מקווה שישדרו אותו ולא יתקעו משחקים משעמים של ליברפול וצ'לסי. כמובן שאני רוצה שליון ינצחו ולדעתי יש להם אפילו סיכוי
    Azax, קשה להגדיר את ארסנל ככדורגל אנגלי שאין להם כמעט אנגלים בסגל וסגנון המשחק שלהם בכלל לא אנגלי, הוא יותר ספרדי\גרמני
    אחי די לדבר שטויות, הסגנון של ארסנל אנגלי לחלוטין, מהיר, טכני, פיזי מאוד,
    יש להם קשיחות, תתחילו לראות ליגה אנגלית ותבינו אל תדבר באוויר. בנתיים
    ראינו את מילאן העלובה בליגה, ממש ממש עלובה, ואל תגידו לי שלא. בליגת
    אלופות הם משחקים שונה לגמרי, אבל תבינו דבר אחד, כל המשחקים שהם
    שיחקו באלופות זה היו קבוצות אלופות שלא מגיעו לפסיק מהרמה של ארסנל. ארסנל בכושר פנטסטי כרגע, וכולכם חושבים שיהיה בסדר, אבל בואו נסתכל בסטטיסטיקות ונראה כי ארסנל מתחילה את המשחק מול מילאן בבית(בהאמרויות ארסנל השנה לא הפסידה), לעומת זאת בחוץ(סן סירו) מילאן אם אני לא טועה לא ניצחה השנה שמה או אם כן אז רק איזה ניצחון אחד או שתיים. הסיכויים בנתיים הולכים לכיוון ארסנל. הכדורגל של ארסנל יכול לשבור אותם במיוחד עם ססק וחלב, מי שיצטרך להתמודד איתם זה גאטוסו ופירלו בקישור, אני לא רואה אותם מצליחים לגרום לארסנל לאבד עשתונות. לגבי מנצ'סטר וליון... שוב אדם אתה מדבר לא לעניין, מנצ'סטר באולדטראפורד יכולה לקרוע כל קבוצה(ראה דוגמא רומא), לא צריך לומר שזה משחק קשה - כי זה לא, ואתם תראו את זה לבד, תתחילו לדבר ריאליסטית כי זה נראה שאתם חיים בעולם אחר.

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איזה הגרלה טובה לבארסה
    יונייטד קיבלה קשה וגם מילאן.
    מקווה שרומא תעיף את ריאל אם לא אז שבארסה תעשה את זה

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מילאן עלובה בליגה ולהגיד את האמת הקבוצות שהיו לה בבית לא היה רמה גם הקבוצות בבית של ארסנל לא היה רמה אבל היא מנצחת קבוצה גדולות , שחקה הרבה יותר טוב ממנצסטר , מליברפול , נצחה את צלסי גם נצחון מוצדק .. קבוצה ענקית לא מסכים שאין לה סיכוי , אבל בשבילי מילאן פיבוריטית .
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

תומר אתה תראה שלארסנל תהיה בעיה בקישור ואתה תראה שפה הניסיון מנצח
    אני אומר את זה פה בדעה אובייקטיבית לחלוטין, מבחינת מאצ' אפים ארסנל לא תסתדר במרכז השדה ורק גאלאס אולי יכול למנוע בריחות של אינזאגי מנבדלים ומתפרצות-סנדרוס בחיים לא יצליח
    אגב, כן, מילאן גרועה בליגה אבל זה לא אומר כלום על ליגת האלופות :|
    נערך לאחרונה על ידי AND; 22-12-2007 בשעה 14:50.

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    אחי די לדבר שטויות, הסגנון של ארסנל אנגלי לחלוטין, מהיר, טכני, פיזי מאוד,
    יש להם קשיחות, תתחילו לראות ליגה אנגלית ותבינו אל תדבר באוויר. בנתיים
    ראינו את מילאן העלובה בליגה, ממש ממש עלובה, ואל תגידו לי שלא. בליגת
    אלופות הם משחקים שונה לגמרי, אבל תבינו דבר אחד, כל המשחקים שהם
    שיחקו באלופות זה היו קבוצות אלופות שלא מגיעו לפסיק מהרמה של ארסנל. ארסנל בכושר פנטסטי כרגע, וכולכם חושבים שיהיה בסדר, אבל בואו נסתכל בסטטיסטיקות ונראה כי ארסנל מתחילה את המשחק מול מילאן בבית(בהאמרויות ארסנל השנה לא הפסידה), לעומת זאת בחוץ(סן סירו) מילאן אם אני לא טועה לא ניצחה השנה שמה או אם כן אז רק איזה ניצחון אחד או שתיים. הסיכויים בנתיים הולכים לכיוון ארסנל. הכדורגל של ארסנל יכול לשבור אותם במיוחד עם ססק וחלב, מי שיצטרך להתמודד איתם זה גאטוסו ופירלו בקישור, אני לא רואה אותם מצליחים לגרום לארסנל לאבד עשתונות. לגבי מנצ'סטר וליון... שוב אדם אתה מדבר לא לעניין, מנצ'סטר באולדטראפורד יכולה לקרוע כל קבוצה(ראה דוגמא רומא), לא צריך לומר שזה משחק קשה - כי זה לא, ואתם תראו את זה לבד, תתחילו לדבר ריאליסטית כי זה נראה שאתם חיים בעולם אחר.
    אז אני יתקן אותך, מילאן באמת גרועה בליגה, וזה לא חשוב עכשיו אם זה לא מטרה של ההנהלה או שהם סתם גרועים, כי במשחקים גדולים מילאן מגיעה ובגדול.
    ארסנל קבוצה הכי פחות אנגלית בליגה האנגלית ובגלל זה אני הכי אוהב לראות אותם משאר הקבוצות בליגה האנגלית, ססק וחלב שחקנים גדולים, סופרסטארים מוכשרים מאוד, אבל כזכור גם כ.רונאלדו שחקן מאוד מוכשר ואני זוכר מהחצי גמר שנה שעברה רק את הנפילות שלו מול גאטוסו וקטילות שהוא עשה לו.
    כאשר ססק וכנראה עוד בלם שיצטרך לחפות על השמירה שלו מפני קאקה יהיה לכם חיסרון מספרי במגרש בגלל 2 שחקנים שינסו לשמור אותו בדיוק מול כל קבוצה בליגת אלופות, לכן אני רואה את המשחק הזה נפתח כנראה עם 2 חלוצים מה שיעשה הרבה מאוד בעיות לארסנל, 2 חלוצים שזקוקים לשמירה צמודה כמו אינזאגי בעזרת השם פאטו או עוד חלוץ שיגיע בינואר ומאחוריהם קאקה זה יהיה מאוד מאוד קשה, ואם יש משהו שמילאן אלופים בו וזה תמיד היה זה לבטל את משחק הקישור של הקבוצות היריבות בעזרת גאטוסו ואמברוסיני, אני צופה משחק קשה אבל ניצחון למילאן רק בגלל הניסיון והשיטה המאוד טקטית של אנצ'לוטי.

לגבי משחקי הבית של מילאן אתה צודק מילאן לא ניצחה העונה בסאן סירו...
    בליגה כזכור מילאן בסאן סירו בליגת האלופות ניצחה 3-0 את בנפיקה, 4-1 את שחטאר ואת סלטיק 1-0.
    ליגת אלופות בשביל מילאן היא מפעל שונה לגמריי וכנראה גם יותר רציני מהליגה, חבל שכך אבל אנחנו מדברים על ליגת אלופות.
    בשבילי - מילאן עולה.

יהיה כיף!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    אז אני יתקן אותך, מילאן באמת גרועה בליגה, וזה לא חשוב עכשיו אם זה לא מטרה של ההנהלה או שהם סתם גרועים, כי במשחקים גדולים מילאן מגיעה ובגדול.
    ארסנל קבוצה הכי פחות אנגלית בליגה האנגלית ובגלל זה אני הכי אוהב לראות אותם משאר הקבוצות בליגה האנגלית, ססק וחלב שחקנים גדולים, סופרסטארים מוכשרים מאוד, אבל כזכור גם כ.רונאלדו שחקן מאוד מוכשר ואני זוכר מהחצי גמר שנה שעברה רק את הנפילות שלו מול גאטוסו וקטילות שהוא עשה לו.
    כאשר ססק וכנראה עוד בלם שיצטרך לחפות על השמירה שלו מפני קאקה יהיה לכם חיסרון מספרי במגרש בגלל 2 שחקנים שינסו לשמור אותו בדיוק מול כל קבוצה בליגת אלופות, לכן אני רואה את המשחק הזה נפתח כנראה עם 2 חלוצים מה שיעשה הרבה מאוד בעיות לארסנל, 2 חלוצים שזקוקים לשמירה צמודה כמו אינזאגי בעזרת השם פאטו או עוד חלוץ שיגיע בינואר ומאחוריהם קאקה זה יהיה מאוד מאוד קשה, ואם יש משהו שמילאן אלופים בו וזה תמיד היה זה לבטל את משחק הקישור של הקבוצות היריבות בעזרת גאטוסו ואמברוסיני, אני צופה משחק קשה אבל ניצחון למילאן רק בגלל הניסיון והשיטה המאוד טקטית של אנצ'לוטי.

לגבי משחקי הבית של מילאן אתה צודק מילאן לא ניצחה העונה בסאן סירו...
    בליגה כזכור מילאן בסאן סירו בליגת האלופות ניצחה 3-0 את בנפיקה, 4-1 את שחטאר ואת סלטיק 1-0.
    ליגת אלופות בשביל מילאן היא מפעל שונה לגמריי וכנראה גם יותר רציני מהליגה, חבל שכך אבל אנחנו מדברים על ליגת אלופות.
    בשבילי - מילאן עולה.
    כל מה שאתה מדבר, זה תאוריות ומה שאתה חושב, אבל במשחק עצמו הכול יכול לקרות, בכל מקרה, השנה תראו את מילאן עפה לטעמי.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הדבר היחיד שאני מחכה לו זה הדקה ה-70 באשברטון גרוב כאשר המילאנזים הגאים יהיו עם הלשון בחוץ כאשר הצעירים של ארסנל רצים ללא הפסקה.
    ארסנל לדעתי תעלה,מילאן נכנסת לכושר רק במרץ-אפריל,וגם מישהו זוכר שאנצ'לוטי אמר שהקבוצה הצעירה של ארסנל לא מספיק טובה? זה כבר מספיק בשביל שהצעירים של ארסנל יתנפלו על מילאן ויהיו בין 8 הגדולות.

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    כל מה שאתה מדבר, זה תאוריות ומה שאתה חושב, אבל במשחק עצמו הכול יכול לקרות, בכל מקרה, השנה תראו את מילאן עפה לטעמי.
    אף אחד לא יכול לנבא את מה שיהיה על המגרש באותו ערב אז נשאר רק הקדמות, סטטיסטיקות ומצב עכשוי, אז על מה שאפשר מדברים, גם מול מנצ'סטר וגם מול באיירן אמרו שמילאן תרד כי הם זקנים כי הם ככה והם ככה...

אני הולך עם מילאן.

יהיה כיף!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,985 | הודעות: 8,173,572 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect