קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 12-03-2009, 22:32
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-02-2009, 19:32
  3. [דיון] ליגת אלופות - שלב שמינית הגמר
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 62
    הודעה אחרונה: 23-02-2008, 18:38
  4. [ליגת אלופות] יום שני של גומלין
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 12-04-2007, 14:22
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 54

[דיון] ליגת אלופות שלב שמינית הגמר - גומלין - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

ארסנל מעולה,עם כדורגל כזה היא צריכה לזכות בליגת האלופות.
    יותר טוב למילאן שהיא הפסידה,ככה שינוי הסגל יקרה מהר יותר.
    רק חסר שפנרבחצ'ה תעלה עכשיו

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ישששששש אני פשוט מאושר :]
    לא בגלל שהשדים האדומים שלי עלו כי זה היה ברור, אבל פשוט מאושר מזה שמילאן עפה, איזה
    כיף, סוף סוף לא יהיה לנו סבל בגמר ליגת האלופות, הקבוצה השנואה עלי באירופה לא תהיה, כמה
    כיף. יש לי רק משהו לומר - ברצלונה קבוצה לוזרית, ויתרה על אחד הקשרים הטובים ביותר שגדלו
    לנו באירופה, איך אפשר לוותר על הקטלוני הנהדר הזה, פשוט שחקן ענק. יש הארכה עכשיו בין
    סביליה לפנר, איך ידעתי שזה יהיה המשחק האולטימטיבי חבל על הזמן.. לגבי ברצלונה, בושה..
    לנצח 1-0 בקושי את סלטיק, מזה.. ועוד גול רק מהדקה ה5.. בכל מקרה כפי שזה נראה הולך להיות
    רבע גמר חם מהתנור..

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לאא למה אטו לא יכול לשים גול קטן כזה בדקה ה90 כדי לעשות לי את השבוע עם 140 שקל איזה באסהה...

בכל זאת.. ציפיתי מברצלונה שתתן לסלטיק בראש ככי סלטיק לא קבוצה טובה בחוץ..
    להימורים ליגת האלופות :

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=385591

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

איזה אוהדים גדולים יש לפנרבחצ'ה,כל המשחק שומעים אותם

משתמש משקיע
    שם פרטי
    נובזי
    לייקים
    0
    נקודות
    597
    משפט מחץ
    Your mom's a homo and your dad's a lesbian O_o

פשוט ידעתי שסביליה תפסיד עוד לפני שהפנדלים התחילו.
    Everybody needs somebody,
    You're not the only one...

נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

שמח והיה צפוי שמילאן יעופו.
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 25-04-2008 בשעה 00:08.
    Siete

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ברצלונה הגיעו מראש לשחק רגוע, שער בדקה החמישית וזה הכל.
    לשמור על כוחות לקראת משחקי הליגה, למה סתם להתעייף? הרי בכל מקרה לסלטיק לא היה סיכוי אחרי דקה 5.

מסכן מסי, כאב לי הלב עליו... ישר ידעתי שזה לא נבדל ולא כלום בגלל שהוא תפס את השיער,
    לפי מה שאומרים, תוך חודש הוא מחלים... נקווה שזה נכון.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    ישששששש אני פשוט מאושר :]
    לא בגלל שהשדים האדומים שלי עלו כי זה היה ברור, אבל פשוט מאושר מזה שמילאן עפה, איזה
    כיף, סוף סוף לא יהיה לנו סבל בגמר ליגת האלופות, הקבוצה השנואה עלי באירופה לא תהיה, כמה
    כיף. יש לי רק משהו לומר - ברצלונה קבוצה לוזרית, ויתרה על אחד הקשרים הטובים ביותר שגדלו
    לנו באירופה, איך אפשר לוותר על הקטלוני הנהדר הזה, פשוט שחקן ענק. יש הארכה עכשיו בין
    סביליה לפנר, איך ידעתי שזה יהיה המשחק האולטימטיבי חבל על הזמן.. לגבי ברצלונה, בושה..
    לנצח 1-0 בקושי את סלטיק, מזה.. ועוד גול רק מהדקה ה5.. בכל מקרה כפי שזה נראה הולך להיות
    רבע גמר חם מהתנור..
    קודם כל בארסה לא ויתרה עליו ארסן ונגר חטף את פאבריגס, ובגלל זה עד היום לומדים את הלקח ומוציאים לכל שחקן צעיר שמשחק בנוער שיש לו ניצוץ של כישרון (דוגמת מסי, בוז'אן ודוס סאנטוס בזמנם וכלה בגיא אסולין עכשיו).
    אתה מכיר את ההתבטאויות של פרשני כדורגל שקבוצת כדורגל משחקת בהילוך ראשון\שני\שלישי? בארסה אתמול שחקה בניוטרל בשביל מה להתאמץ ולהסתכן בפציעה של מישהו ?(חבל על מסי רק שנפצע), הם שמרו בחכמה כוחות לליגה ולגביע. והגול היה בדקה ה-3 ליתר דיוק

סקיילנסר תגיד לי גן חובה סיימת מה אתה מבלבל לאנשים שאני מתחיל איתך מה בתגובה שלי באשכול הזה הרגיז אותך?
    ועוד משהו בשבילך אתה לא תשמע ממני או מאוהד בארסה שהפסדנו איזה תואר בגלל הפציעה של מסי או כל שחקן אחר זה חלק מהמשחק אז תפסיק להתבכיין על שחקני מילואים ספסל ונוער שנפצעים לכם.
    נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 05-03-2008 בשעה 12:39.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BaRaKa1898 צפיה בהודעה
    קודם כל בארסה לא ויתרה עליו ארסן ונגר חטף את פאבריגס, ובגלל זה עד היום לומדים את הלקח ומוציאים לכל שחקן צעיר שמשחק בנוער שיש לו ניצוץ של כישרון (דוגמת מסי, בוז'אן ודוס סאנטוס בזמנם וכלה בגיא אסולין עכשיו).
    אתה מכיר את ההתבטאויות של פרשני כדורגל שקבוצת כדורגל משחקת בהילוך ראשון\שני\שלישי? בארסה אתמול שחקה בניוטרל בשביל מה להתאמץ ולהסתכן בפציעה של מישהו ?(חבל על מסי רק שנפצע), הם שמרו בחכמה כוחות לליגה ולגביע. והגול היה בדקה ה-3 ליתר דיוק

סקיילנסר תגיד לי גן חובה סיימת מה אתה מבלבל לאנשים שאני מתחיל איתך מה בתגובה שלי באשכול הזה הרגיז אותך?
    ועוד משהו בשבילך אתה לא תשמע ממני או מאוהד בארסה שהפסדנו איזה תואר בגלל הפציעה של מסי או כל שחקן אחר זה חלק מהמשחק אז תפסיק להתבכיין על שחקני מילואים ספסל ונוער שנפצעים לכם.
    יכול מאוד להיות שאתה צודק, אבל אם ברצלונה לא תצליח לנצח בשבת או ראשון לא יודע מתי המשחק זה כבר יהיה מגעיל בלי קשר לפציעה של מסי..
    מדהים שפנר עלו באמת מדהים, פשוט שחקני סביליה בעטו מגעיל, אלבס
    המפגר הזה בבעיטה חופשית יכל לגמור את המשחק, אבל כנראה כבר
    שנגמרו לו הכוחות לחשוב.. לגבי ריאל סקיילנסר אל תדאג, ריאל יעלו וזה מובטח.. נכון מנצ'סטר שיחקה רע, אבל כמו שהוא אמר, הם שיחקו בהילוך 1, כמעט כל המשחק הם היו בבונקר בבית, רונאלדו כמובן מצב אחד, גול אחד.. וזהו נגמר הסיפור. הרי אתם יודעים כמה קשה בליגה האנגלית והספרדית אז כנראה שבאמת השחקנים חושבים על זה, על לא להוציא יותר מדי כוחות.
    סוף סוף אני רואה תגובה למופת בטור הדעה של ONE: http://www.one.co.il/Oppinion/159/111671.html מסכים איתו בכל מילה ומילה.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

לפרגוסון הזה יש ביצים , הוא הושיב את סקולס על הספסל ועלה עם נאני ואנדרסון הצעירים פשוט לא יאומן ... הם אשכרה פתחו והכל במשחק חשוב למרות שליון לא ברמה , אבל עדין , השנה זה המבחן של פרגוסון , הוא כבר התבטא ואמר שהשנה יש לו את הקבוצה הכי טובה בכל הזמנים שהיתה לו והוא צודק, רוני טווז רונאלדו גיגס , פרדיננד , נאני , אנדרסון ( צעירים שברוב המשחקים עושים את שלהם במיוחד אנדרסון) ועוד ועוד ועוד , יש הרגשה כאילו זה השנה של מנצסטר השנה .
    ועוד משהו שקשור לריאל אחי עם אתה יכול לערוך היום ראול יעלה למקום השני ויעקוף את קרלוס סנטיאנה אחרי שהשתווה אליו במשחק נגד רקרה וגם כבש בו , עם הוא יכבוש היום הוא גם ישתווה לאינזגי נכון ? (בשערים בכל המסגרות באירופה)
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 05-03-2008 בשעה 13:56.
    Siete

כמו שחשבתי מנצ'סטר,ארסנל ובארסה ברבע גמר..לגבי סביליה חשבתי שינצחו הם אחת הקבוצות עם הכושר הכי טוב באירופה לגבי שאר המשחקים לדעתי צ'לסי,ליברפול,ריאל מדריד ופורטו יעלו שלב ..מנ'צסטר נגד ריאל או ברצלונה יכול להיות משחק מאוד מעניין

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חלום שלי מנצסטר- ברצלונה כ.רונאלדו נגד רונלדיניו אף פעם לא ראיתי את זה אולי פורטוגל ברזיל.
    דרך אגב קראתי משהו מענין במארקה , פויול התלונן שבגלל התקשורת מסי חזר לשחק, אני לא קונה את זה - > ריקארד האשם היחידי בפציעתו של מסי שלא היה כשיר גם לאתלתיקו מדריד עכשיו הוא אכל אותו , עם הייתי אוהד ברצלונה הייתי טס טיסה ראשונה לשם והורג את הטיפש הזה , אתה משחק נגד סלטיק אלוהים למה אתה צריך אותו ?
    איך שהוא אתלתיקו זה היה משחק קריטי לעונה אבל סלטיק ? טיפש מפגר .
    Siete

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    חלום שלי מנצסטר- ברצלונה כ.רונאלדו נגד רונלדיניו אף פעם לא ראיתי את זה אולי פורטוגל ברזיל.
    דרך אגב קראתי משהו מענין במארקה , פויול התלונן שבגלל התקשורת מסי חזר לשחק, אני לא קונה את זה - > ריקארד האשם היחידי בפציעתו של מסי שלא היה כשיר גם לאתלתיקו מדריד עכשיו הוא אכל אותו , עם הייתי אוהד ברצלונה הייתי טס טיסה ראשונה לשם והורג את הטיפש הזה , אתה משחק נגד סלטיק אלוהים למה אתה צריך אותו ?
    איך שהוא אתלתיקו זה היה משחק קריטי לעונה אבל סלטיק ? טיפש מפגר .
    אני לא מאשים את רייקארד בפציעה הזאת אני מאשים אותו שהוא נכנע ללחץ התקשורתי,
    בימים האחרונים לחץ מטורף על רייקארד לעלות את מסי למשחק ,אם הוא לא היה עושה את זה יכול ליהיות שהוא היה סובל מלינץ' תקשורתי.
    פויול צודק העיתונים צריכים להפסיק לקבוע למאמנים מה לעשות.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מה שאמרת אומר הכל , מאמן ברמה כזאת לא צריך להכנע ללחץ הזה נקודה.
    Siete

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

בחייאת ראבק איזה שטויות, יש לו את רונאלדיניו שבשבועות האחרונים ברצלונה
    חייבת אותו כדי לנצח, הנה גם מול אתלטיקו הוא זה שהכניס את הגול ה1 רק חבל שהוא
    שיחק "לבד". ככה שלתת תירוץ כזה מפגר שהתקשורת לחצה אותם? נו באמת.. מה שכבר
    באמת מעצבן שמסי לא מפסיק להיפצע, פשוט לא מפסיק או שהוא מפגר כי הוא לא יודע לשמור
    על עצמו או שפשוט יש שחקנים זבלים שפשוט החליטו להיכנס בו כל משחק..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,620 | הודעות: 8,173,207 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect