אחי אני חושב שאתה צריך ללכת לדבר על זה עם פסיכולוג
הוא מומחה בנושא והוא יכול לגרום להעלאת הביטחון שלך.
אחי אני חושב שאתה צריך ללכת לדבר על זה עם פסיכולוג
הוא מומחה בנושא והוא יכול לגרום להעלאת הביטחון שלך.
|
|
זה האופי שלך וזה לא משתנה ברגע... אתה יכול לעבוד עליו קצת (לפי העצות שרשמו לך פה).
בעיקרון לפי הדעה שלי, בנים שקטים שלא מדברים הרבה מסקרנים בנות וזה לא רק אני חושבת ככה אלא גם הרבה בנות (לא כולן זה בטוח אבל מספיק בנות...).
אם לא נוח לך שבנות נוגעות בך אתה לא חייב ישר על ההתחלה של הקשר להסכים לזה, מותר לך להביע את דעתך בעיניין ופשוט לסרב. אולי היא תאהב את זה ואולי לא- זה כבר בעיה שלה. אתה תצטרך למצוא בת שמוכנה לקבל אותך ככה איך שאתה שזה אומר בלי הרבה ביטחון עצמי וכל זה, אבל תאמין לי ברגע שאתה תרגיש שיש ביניכם משהו יותר רציני, כבר לא יציק לך העיניין שהיא נוגעת בך להפך אתה תרצה את זה בדיוק כמוהה (אתה הבן אז אפילו יותר).
אל תחשוב שאתה עם בחורה אז חייבים להתחיל לגעת אחד בשני... דווקא בנות אוהבות בנים מאופקים כאלה. יש זמן אל תמהר לשום מקום, וככה גם תמצא אחת שלא רק תאהב איך שאתה אלא שגם אתה תאהב אותה ותפתחו אינטמיות עמוקה ביניכם, כי הכל התחיל לאט עם סבלנות והרבה רצון.
בדרך כלל אני לא מגיבה בפורומים (רק קוראת) , אבל ראיתי שרק בנים ענו לך אז תיקח את התגובה שלי בתוך דעה נשית (כמובן שיש בנות שחושבות אחרת לגמרי).