קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עשה ואל תעשה בתחנת הדלק
    על ידי DIESEL POWER בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-04-2009, 16:35
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-12-2008, 15:19
  3. [מאמר] מיתוסים בעולם פיתוח הגוף והחדר כושר
    על ידי Mr.Kroter בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-11-2007, 21:37
  4. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:59
  5. הכי סוס בעולם !
    על ידי Alonh בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 21:52
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 61

מיתוסים בעולם התזונה והאימונים - עשה ואל תעשה :) - עמוד 2

כל הכבוד על ההשקעה, למרות שיש לי כמה הסתייגויות ממה שרשמת.
    דבר נוסף, מחקרים מתפרסמים כל יום ולכן מה שהיום נכון לא אומר שמחר
    הוא נכון לדוגמה ארוחת בוקר שכל תזונאי יגיד לך שזה הכי חשוב ולפני זמן
    מה התפרסם מאמר שטען שאין קשר, ולכן המלצה שלי אם אתם עושים משהו
    שאתם רגילים אליו וזה עושה לכם טוב אל תמהרו להפסיק אותו בגלל מאמר
    או משהו שאמר לכם(אנחנו בני אדם ולפעמים אנו טועים!).
    תודה.
    בחורה זה כמו אי-מיול לאט לאט אבל בסוף יורדת
    כרדיט לגולש שקר כלשהוא.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי קריספי צפיה בהודעה
    כל הכבוד על ההשקעה, למרות שיש לי כמה הסתייגויות ממה שרשמת.
    דבר נוסף, מחקרים מתפרסמים כל יום ולכן מה שהיום נכון לא אומר שמחר
    הוא נכון לדוגמה ארוחת בוקר שכל תזונאי יגיד לך שזה הכי חשוב ולפני זמן
    מה התפרסם מאמר שטען שאין קשר, ולכן המלצה שלי אם אתם עושים משהו
    שאתם רגילים אליו וזה עושה לכם טוב אל תמהרו להפסיק אותו בגלל מאמר
    או משהו שאמר לכם(אנחנו בני אדם ולפעמים אנו טועים!).
    תודה.
    אני לא אמרתי לא לעשות , אמרתי שזה לא נחוץ ואפשר לדלג על כך וזה לא ישפיע על המשך היום.
    כמובן שאם אכלת עד היום ארוחת בוקר תמשיך לאכול אין בכך שום רע , אשמח לשמוע עו הסתייגויות.
    מחקרים מתפרסמים כל הזמן זה נכון , צריך אבל את המיומנות לנתח כל מחקר ומחקר לעומקו , אנשים אוהבים לקרוא אבסרקטים שמביאים מידע חלקי ביותר אך את המחקר המלא מפעת חוסר הישג (בתשלום) או חוסר ידע של קריאה (יש שם המון מושגים ביולוגים ) לא מבינים או מתעצלים לקרוא (מחקר הוא בערך בין 5 ל50 עמודים תלוי) , כאחד שפעם היה יושב וקורא מחקרים מלאים כל מה שרשום פה חוץ מהמלצות אישיות על ניסיון אישי כי אין להן שום הוכחה (כגון מספר סטים/חימום בצורה שהצגתי) מבוסס על מחקר שהוא לא 1 אלא מיני רבים.

יש פה כמה דברים לא נכונים שסותרים את הטיפים של ''סופר נני''. אבל אולי היא בעצמה טועה לא יודע..

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי russian vodka צפיה בהודעה
    יש פה כמה דברים לא נכונים שסותרים את הטיפים של ''סופר נני''. אבל אולי היא בעצמה טועה לא יודע..
    המאמר הזה לא בא להוכיח, הוא בא להסביר
    אולי פשוט תנסה להבין את המסר ולא לנסות למצוא משהו שאולי במקרה לא נכון חלקית בנקודה מסויימת

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תודה חשוב

תודה רבה זה עזר לי מאוד. במיוחד בגלל שאני לא הולך למכון כושר וכאלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בתור בן לפיזיולוגית ובתור אחד שעשה קורס מדריכי חדר כושר בבית הספר למאמנים בווינגיט חלק ממה שרשמת פה הוא שטות גמורה... בחצי שעה ריצה אירובית תאמין לי שאף אחד לא יגרום למאגרי הפחמימה שלו להדלדל אלא אם כן הוא רץ כמו גברסלאסי או אוסיין בולט במשך החצי שעה... זה קשור בנושאי כושר גופני מורכב... מה שכן אתה צודק מומלץ לעשות את האימון האירובי אחרי אימון הכח אלא אם כן המטרה היא פיתוח מסה וכו... אם הכוונה היא אימון סיבולת זה לא כזה משנה... זה קשור במערכת העצבים.

וחמוד ההמלצה הכוללת היא 3 ארוחות גדולות ועוד 3 קטנות (פרי או משהו קל אחר)... אם לא תישאר רעב וסתם תדחוף שטויות לפה...
    לגבי החלבון... הדיאטניות האלה כפי שאתה קורא להן למדו 4 שנים... ועד שאתה לא תעבור את התואר שלהן ואת ההבנה שלהן בנושא אין לך שום זכות לערער... דבר נוסף לגבי החלבון... האנשים שעליהם אתה מדבר שלא נגרם להם נזק עם 3-4 גרם לקילו היום בתור לדיאליזה כמה שנים אחרי כי הגוף פשוט אמר עבדתי שנים מסויימות באובר טיים ועכשיו אני נח והמנוחה הזאת זה תקלות אינסופיות במערכות האלו, וגם אלו שבריאים וכן אכלו זאת הגוף שלהם ניצל את ה3-4 גרם חלבון כי היה להם מסת שריר גדולה מאוד.

דרך אגב אמא שלך צדקה מאוד שאמרה לך שלא בריא לאכול 0% שומן וזאת מפאת העובדה שהחברות רוצות שזה יהיה טעים, אבל אתה מכיר משהו שהוא לא שמן וטעים?! אז מה עושים אם כך!? דוחפים חומרים שישמרו על הטעם אבל מצד שני ישמרו על אחוז שומן אפסי... החומרים האלו הם חומרים כימיקלים כאלה שדוחפים בקולה זירו(אף על פי שגם אני חוטא בזה) ובפפסי מקס ובכל הדברים שמנסים לשמור את הטעם של הדבר ה"אמיתי".

דרך אגב חימום לשריר במשקולות?! חחח זה בדיחה חדשה?! חימום יש בדבר אחד והוא חימום של 5 דקות הליכה מהירה או ריצה קלה... שהשריר יהיה חם בחצי או מעלה אחת בלבד וכך יתפקד הרבה יותר טוב...
    בברכה
    חן
    נערך לאחרונה על ידי chenzig; 22-10-2008 בשעה 19:55.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי chenzig צפיה בהודעה
    בתור בן לפיזיולוגית ובתור אחד שעשה קורס מדריכי חדר כושר בבית הספר למאמנים בווינגיט חלק ממה שרשמת פה הוא שטות גמורה... בחצי שעה ריצה אירובית תאמין לי שאף אחד לא יגרום למאגרי הפחמימה שלו להדלדל אלא אם כן הוא רץ כמו גברסלאסי או אוסיין בולט במשך החצי שעה... זה קשור בנושאי כושר גופני מורכב... מה שכן אתה צודק מומלץ לעשות את האימון האירובי אחרי אימון הכח אלא אם כן המטרה היא פיתוח מסה וכו... אם הכוונה היא אימון סיבולת זה לא כזה משנה... זה קשור במערכת העצבים.

וחמוד ההמלצה הכוללת היא 3 ארוחות גדולות ועוד 3 קטנות (פרי או משהו קל אחר)... אם לא תישאר רעב וסתם תדחוף שטויות לפה...
    לגבי החלבון... הדיאטניות האלה כפי שאתה קורא להן למדו 4 שנים... ועד שאתה לא תעבור את התואר שלהן ואת ההבנה שלהן בנושא אין לך שום זכות לערער... דבר נוסף לגבי החלבון... האנשים שעליהם אתה מדבר שלא נגרם להם נזק עם 3-4 גרם לקילו היום בתור לדיאליזה כמה שנים אחרי כי הגוף פשוט אמר עבדתי שנים מסויימות באובר טיים ועכשיו אני נח והמנוחה הזאת זה תקלות אינסופיות במערכות האלו, וגם אלו שבריאים וכן אכלו זאת הגוף שלהם ניצל את ה3-4 גרם חלבון כי היה להם מסת שריר גדולה מאוד.

דרך אגב אמא שלך צדקה מאוד שאמרה לך שלא בריא לאכול 0% שומן וזאת מפאת העובדה שהחברות רוצות שזה יהיה טעים, אבל אתה מכיר משהו שהוא לא שמן וטעים?! אז מה עושים אם כך!? דוחפים חומרים שישמרו על הטעם אבל מצד שני ישמרו על אחוז שומן אפסי... החומרים האלו הם חומרים כימיקלים כאלה שדוחפים בקולה זירו(אף על פי שגם אני חוטא בזה) ובפפסי מקס ובכל הדברים שמנסים לשמור את הטעם של הדבר ה"אמיתי".

דרך אגב חימום לשריר במשקולות?! חחח זה בדיחה חדשה?! חימום יש בדבר אחד והוא חימום של 5 דקות הליכה מהירה או ריצה קלה... שהשריר יהיה חם בחצי או מעלה אחת בלבד וכך יתפקד הרבה יותר טוב...
    בברכה
    חן
    חן לך תישן על האף אין לי מאיפה אפילו להתחיל , עוד גימיק בוי של וינגייט

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל גימיק בוי של ווינג

אולי אבל כנראה שלאמא שלי יש ידע שלא יהיה לך גם אם תלך לאוניברסיטה מחר בבוקר נכון? כי במקרה הרבה ספורטאים בארץ ובעולם עברו אצלה...
    במקרה היא פיזיולוגית ובמקרה מזה היא מרוויחה כסף אז היא קצת יודעת על כל התהליכים שקורים בגוף בזמן פ"ג... כי אם לא, אז אינטרנט בבית לא היה לי...
    דבר שני לך תלמד משהו בחיים שלך במקום לעבוד על שמועות של אנשים שלא כולם יודעים הכל.. במקרה בווינגט לומדים תזונה מבודי בילדר לשעבר יאיר להב... חמוד, הוא קצת מבין יותר ממך זה בטוח... ומ0.8-1 גרם חלבון זה המינימום בשביל לחיות נכון.
    על עצמי אני יודע שכשאר צרכתי 1.2 ראיתי תוצאות מהירות וגבוהות הרבה יותר מתקופה אחרת שצרכתי גרם לק"ג

ותתבגר קצת אחי... למד להגיב לבנאדם שהגיב לך בצורה מקצועית, ואל תדבר כמו יוסי בובליל אף עפ"י שאני רואה שהרבה אנשים בארץ כמוהו כמו קופים במילים אחרות. כנראה שגם אתה בן תרבותו. אבל כמובן זה בסדר.

ואתה יודע מה אם לא להקשיב לחבר'ה של ווינגט תקשיב לוועד הספורט האמריקאי הוא יודע פי 300 מכל הטמבלים שמזריקים אצלך סטרואידים במכון מהבוקר ועד הלילה... להלן ACSM.
    ואם אתה מכיר את עדאל חאג'י מר ישראל לשנה זאתי עד 80 או 85 ק"ג. אז לך תשאל אותו מי זאת אמא שלי ותבין שהיא קצת מאוד מקצועית...
    נערך לאחרונה על ידי chenzig; 25-10-2008 בשעה 19:17.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אז בוא נעשה קצת סדר בדברים.
    א. ניסיתי להבהיר נקודה , גם אם היא הייתה קצת פוגעת כי אחרת אנשים לא מבינים ולדבר יפה כבר נמאס.
    ב. למה אתה חושב שלאמא שלך יש חתיכת נייר שרשום עליה משהו מלפני 20 שנה ובשל כך היא יודעת הכל? להזכיר לך התחום הזה הוא לא כמו מכונאות ששום דבר לא ישתנה גם במשך 50 שנה , כל חודש יוצא מחקר חדש , כל חודש הדברים מתהפכים 180 מעלות , ככה שתבדוק מתי אמא שלך עשתה איזה השלמה או משהו בסיגנון ותחזור אלינו.
    ג. זה שאתה מדריך הכל טוב ויפה , אבל מי הביא לך הסמכה בתחום התזונה? זה שאתה מאמן ועשו לך קורס בן 5 שעות על תזונה לא הופך אותך לתזונאי או מבין בתזונה , תזונאי ספורט לומד כ3 שנים ללא סטאז' ולא חודשיים כמוך במוסד של מוגבלים צר לי לומר. ויאיר להב אני מכבד את הבחור למרות שאני לא מכיר אותו אבל עם כל הכבוד יאיר לא מעביר כמעט קורסים אלא ליצנים אחרים שאני לא רוצה להזכיר את שמם אפילו.

וכל המתחרי גוף שדיברת עליהם , זה שהם גדולים לא אומר שהם מבינים משהו או שצריך להקשיב להם , כל אחד יכול לתקוע מזרק בתחת ולהיות גדול זה לא ממש חוכמה ולא צריך להבין בזה הרבה (את האמת צריך אבל זה לא מה שהם עושים , אפילו PCT הם לא יודעים מה זה וחבל).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אם דאגת למקצועיות של אימי

רק שתדע שהיא כל הזמן עושה השתלמויות ומשתתפת בכנסים בינלאומיים של ACSM.
    וכן אם אתה יודע עכשיו היה מאמר בין 50 וקצת עמודים מה לאכול לפני אמצע ואחרי אימון.(באנגלית)
    ותגיד לי מה השתנה באנטומיה של בן האנוש ב200 השנה האחרונות?! בפיזיולוגיה?! החמצן נספג בדרך אחרת!?
    גוף האדם נשאר אותו הדבר בדיוק איש יקר... במקרה גם למדתי ביולוגיה בבצפר...
    וכל תזונאי מסכן כפי שאתה קורה להם לומדים 4 שנים + סטאז'.
    ויש רק 2 מקומות בארץ בהם ניתן ללמוד את זה בנס ציונה ובתל חי.
    ותתפלא לשמוע יאיר מעביר את הקורסים עד היום הוא תמיד מתחלק עם התזונאי של WINLIFE אחד עושה קורס בוקר והאחר קורס ערב.
    ומין הסתם שההסכמה הקלה ביותר שעשיתי בתחום התזונה בקורס המדריכים אינו מספיק לכלום אם לרגע חשבת שאני מעז לתת למתאמנים תפריטים אתה טועה.
    אחי אבל בינינו רשמת שם שטויות שאין בינם למציאות כלום.
    איפה קראת את הדברים של החימום?! ועוד דברים שאינני זוכר בדיוק...

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אין לי ממש כוח "להוכיח" לך על כל הכל , למזלי יש פה דברים מוכנים שאפשר להוציא בשלוף , אז תעבור על 2 האשכולות הבאים ותגיד לאמא שלך גם לקרוא אותם (במיוחד את המחקרים):

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=359071

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=342920

פפש מאמר חבל על הזמן הוא העשיר את הידע שלי בתחום הזה ברמות שאין לתאר =]

תגיד מאיפה לך כל הידע הזה ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

עזוב שטויות אני פשוט אביא לך עכשיו מאמרים מה ACSM ובזה יגמר הסיפור שם זה חוקרים מעודכנים הרי לא? לפי ההנחה שלך כן...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני אשמח אם תביא לי את האימייל שלך אני אשלח לך נייר דעה.. של
    Journal of the international society of sport nutriotion בעברית המגזין הבינלאומי לתזונת ספורט
    תאריך הפרסום שלו הוא 3 באוקטובר 2008 מניח שהוא עדיין תקף לא?
    וגם שם טוענים בתוקף אחרי אימון 10 גרם חלבון ישר... אחרי שעה עוד 20...
    אבל כמובן שלקחת עם פחמימות כי בלי הפחמימות לא יצא כלום

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect