זרובבלה כתבה לא מזמן פוסט על איך לא להתחיל עם בחורות. אין לי מושג איך היא חפרה כ"כ הרבה על הנושא הזה. הבא ואשתף אותכם בשיטה הפשוטה ביותר איך לא להתחיל עם בחורות: אל תיגשו אליהן. זהו. אם אפשר, אפילו תתרחקו. זה מספיק לבינתיים. שובו לכאן בשבוע הבא, כאשר אני אסביר לכם איך לא ליפול מהחלון.
הפוסט שלה הוא בעצם פוסט תגובה לפוסט של סניה, על איך כן להתחיל עם בחורות (נושא הרבה יותר מורכב. לרוב, כן צריך לגשת). אם תשאלו אותי, אני לא מבין מה יש למצוא מאף אחד מהפוסטים האלה. אין לי ספק שמדובר בעצות שימושיות, שנכונות לגביי כ-95% מהבחורות. אבל, מבחינתי, בכל אופן, מדובר ב-95% שאני אוטומטית לא מוצא כל ענין בהן.
הרי, כל "שיטה" שפועלת על כל בחורה ולא מותאמת אינדיבידואלית, היא בהכרח פרימיטיבית ובסיסית, והיא לבדה יכולה להשיג רק בחורות "בסיסיות". כלומר טפשות, ילדות קטנות, שטחיות, משעממות, נואשות וכו'.
בכלל לגשת אל מישהי ללא הכרות מוקדמת נשמע לי מאד מופרך. הרי הכל בסיטואציה הזאת מבוסס על מראה, ו"חלקלקות" אינפנטילית. זה מתאים יותר לגברים נואשים. שמחפשים בחורה באופן כללי. תבנית ריקה, ומישהי שתמלא אותה. מאוהבים ברעיון של להיות עם מישהי עוד לפני שנתקלו בבחורה ספציפית בה הם מעוניינים. בכל מקרה אחר, איזה אחוז מכלל הבחורות (פנויות בטווח גילאים מתאים) הוא פוטנציאלי עבורנו? נאמר באזור ה-2%. כלומר, יש סיכוי של אחד לחמישים לכך שהבחורה שנבחרה ב"אקראי" תשתייך לאחוז המצומצם הזה, שלא לדבר על כך שגם במקרה הזה, ההתחלה מרמזת לבחורה שאנחנו לא שייכים ל-2% שלה, אלא לאותם נואשים שהזכרתי קודם.
אין שום הסתייגות כשזה נוגע לכוסיות-על. אלה מהן אשר נטולות עומק הן מקרה אבוד. אין שום דבר משותף באישיות. אם אתה לא נראה טוב, עשיר או בעל כל מאפיין שטחי בולט אחר, אין לך סיכוי. ונוגע לאלה עם העומק, עניין ההמנעות מהשיטות הבסיסיות תופס על אחת כמה וכמה.
אז ודאי שאנשים שלוקים באינטליגנציה בסיסית, תחכום או נסיון יוכלו להעזר בכל אותן עצות יקרות. בני נוער, ערסים, בתולים בני 30 וכל שאר הקוראים שלי. אבל בהארדקור סטאפ אין מנוס מלמידה עצמית. ועל כן, אני חש צורך לצאת חוצץ נגד כל פרופוגנדת "להשיג את בחירת ליבך ב-10 צעדים קלים". מה קרה למניפולציות פסיכולוגיות ושקרים? זאת השיטה האמיתית. ולא ניתן ללמד אותה.
נשים הן יותר שטחיות מגברים מהסיבה הפשוטה שהן יכולות להרשות את זה לעצמן. אבל הן גם מתוחכמות פחות. ולכן קל לתמרן אותן. ואני לא מדבר על שקרים פרימיטיביים, כגון הרעפת מחמאות עצמיות או הצטנעות מלאכותית. להפך. האמנות האמיתית היא לדעת איך להשמיץ את עצמך ולהראות את עצמך כפגום באופן אנושי מושך, כך שאתה רק מרויח מזה. זה דורש לפעמים כמות בלתי יאומנת של זיוני שכל. יצירת פרופיל פסיכולוגי מפוברק לחלוטין. אבל אני, למשל, נהנה מאד מהתהליך הזה. אני אפילו לא עושה אותו באופן מודע, ולא משקיע בו שום חשיבה אנליטית.
טעות נפוצה של שקרנים היא השקרים המוחלטים. להמציא משהו ללא כל עוגן במציאות. זה כל אחד יכול. אבל זה לא "זורם". איפשהו פרטים מיקרוסקופיים לא יתחברו. דברים כאלה נקלטים ויוצרים תחושה רעה. שקר מעולה צריך להיות 99.9% אמיתי. זה לא צריך להיות משהו מרושע או נלוז כמו "בטח שאני לא רק מחפש לזיין אותך". להפך. ניואנסים. למשל, לקרוא שפת גוף, אבל להמציא איזה בולשיט על זה שאתה קורא אותה ספציפית לפי כל מיני הבדלים בחיוך, ואז מתישהו בעתיד ברגע מסוים כאשר לא נעים לבחורה להודות במשהו, אבל ברור לשניכם במה, לזרוק את זה לאויר, ולשקר שעלית על זה לפי אותו חיוך שאתה אומר שאתה התרגלת לקרוא, כדי להקל במעט על שבירת הקרח. ולבלוע את כל זה בתוך התנהגות פסאודו-טבעית. זאת בגדול דוגמה לכיוון. למרות שהיא רחוקה מאד מלהיות ניואנס, כי היא מוגדרת בקלות רבה מדי.
לעתים, כמובן, מגיעים למצב בו נעזרים בשקרים גסים. זה לגיטימי אם מדובר בפרט מאד טכני, או לחלופין משהו שנוצר מהצטברות של מיני שקרים, שכל אחד מהם הרחיק את השקר המסכם במילימטר נוסף מקו האמת.
לא צריך להיות חלאה לשם כך. זה לא סותר רגישות או אפילו רומנטיות. זה בסה"כ עיגול פינות והשמטה. ממילא, כל מה שנמצא בראש זה אשליות. אין דבר מדויק. אז למה לא לעצב תפיסות באופן רווחי?! מדובר במאמץ מינימלי, כך שזה כמעט תמיד משתלם. ואני משוכנע שאני לא מחדש שום דבר לכל מי שמודע לכך. ואילו לשאר זה פשוט נשמע כמו התפלספות מיותרת ולא מוסרית. אני פשוט רוצה להכריז על כך בפומבי, כי אני לא חושב שזה בסדר שההכרה בכך מוגבלת ללהיות נחלת המחתרת.
בטחון עצמי, אגב, זה עוד דבר שבעיני נתפס כבולשיט. כלומר אני מודע לכך שיש טיפוסים רבים בהם התכונה הזאת "עובדת". אבל לא מדובר במשהו אוניברסלי. לי אישית הרבה יותר נוח לקדם עניינים מתוך עמדה מוחצנת של חוסר בטחון. ואני אפילו לא מזייף את זה.
אני שנים רבות לא מתחיל עם אף אחת. אני אולי עושה פיזית את הצעד הראשון, אבל רק לאחר שהובהר לי שיש בי עניין. ואני מסתדר בסדר גמור. הרבה יותר נוח לי לפנות רק בכיוונים שמושכים אותי מעצמם, במקום לחפש משהו כזה בתקווה להתקל במשהו מספיק דומה שניתן לתקן ע"י מעט הונאה עצמית. נכון שבחורות רבות אני פשוט לא יכול להשיג בצורה כזאת. ספציפית את אלה שלא מעוניינות בכלל. כי במקרה כזה אף אחד לא יעשה את הצעד הראשון. הכל תלוי בעד כמה לפני השטח קבור הפוטנציאל ליזימת חיבור, ובנסיבות הטכניות. לא תמיד עובד, אבל בהחלט גישה פרקטית.
באופן אידאלי במצב כזה ניתן להכנס לשרשרת של "מערכות יחסים" מאד קצרות, לצבור חוויות מהנות וקצת/הרבה סקס, ועוד בסוף לגמור את כל הענין כך שכל בחורה תרגיש שהיא אשמה. כך אתה יוצא נקי מכל הכיוונים. ולפעמים זה לא הולך בדיוק כמו שחשבת, ואתה נכווה. בכל זאת, לא ניתן לתמרן ב-100% אף אחד. באופי האנושי אין ודאות. ולעתים, הכל הולך בדיוק כפי שתיארתי, ואתה בכל זאת נכווה. קרה לא מזמן. אני חושב שכולכם מבינים על איזה פגם באסכולת הסטוצים אני מדבר.
ובענין מערכות יחסים ממושכות בכלל אין לי מה לומר. מכל בחינה הגיונית אני כרגע נגד התופעה. בחורות מאד אינטליגנטיות, מרתקות או מצחיקות אשר אינן מכוערות זה מצרך מאד נדיר. לרוב, צריך להתפשר, ולא ברור לשם מה. בת הזוג היא בעצם כמו גירסה נחותה של אחד החברים שלך פלוס זונה. חבל שמבינים את זה, לרוב, בדיעבד. עדיף מראש להפריד בין התחומים האלה. לבלות עם חברים טובים, ואז ללכת לזונה. או ללכת עם חברים טובים לזונה. או..טוב, אני לא אקריא לכם את כל סדר היום שלי. הבנתם את הכיוון.
ובכן, לא יהיה מדויק לחלוטין לומר שאף פעם לא התחלתי עם אף אחת. עשיתי את זה לראשונה לפני כחודש וחצי, וזה הוציא אותי מהאיזון. כמובן שזה היה לאחר הכרות, ואפילו לא פנים מול פנים, אבל בכל זאת. עשיתי צעד מובהק קדימה. זה כמעט מיד נכשל, והסתבר לי שהיא העדיפה שחקן כדורגל. כן, ערס עדיף על רוסי מתורבת. תופעה זאת מגדירה מחדש את האבולוציה כתהליך התפתחותי מתמשך של האורגניזם האנושי כלפיי מטה ברשימת ההעדפות של האישה.
מצד שני, אולי אני פשוט ממורמר, ומנסה to rationalize את זה באופן ככל היותר מחמיא עבורי. הרי אין באמת קשר בין התכונות של האדם לאפיון שכזה. מדובר בסטראוטיפ עדתי. הוא יכול להיות מתורבת. בדיוק כפי שהעובדה שאני רוסי לא אומרת שאני בהכרח הכי חכם פה ושהזין שלי הכי גדול. מדובר בצירוף מקרים. יכולתי באותה מידה להיות במקום השני, וזה לא ממש היה סותר שום דבר.

ציטוט ההודעה