להקה חמודה,פעם אור הביא לי את phobia שמעתי אותו איזה 20 אלף פעמים
אני לא מצפה מהאלבום הזה הרבה,כמו כל אלבום חדש של להקת מטאל אלטרנטיבי,זה סגנון שדי מיצה את עצמו
להקה חמודה,פעם אור הביא לי את phobia שמעתי אותו איזה 20 אלף פעמים
אני לא מצפה מהאלבום הזה הרבה,כמו כל אלבום חדש של להקת מטאל אלטרנטיבי,זה סגנון שדי מיצה את עצמו
|
|
חחחחחחח וואי הרגת אותי עם לינקיו פארק בחתונה חחחח
אצל איירון זה מחולק-בקליפים של שנות ה-80 רוב הקליפים זה רק מצלמים את הלהקה מבצעת את השיר ואולי כמה צילומים מאחורי הקלעים
רק באלבום האחרון שלה באייטיז היא הוציאה קליפ ממש מושקע עם שחקנים וגרפיקת מחשב..
בשנות ה-90 הקליפים היו גם אותו דבר אבל עם יותר דגש על אנימציה
ובשנות ה-2000 אותו דבר רק עם הרבה יותר אנימציה של אדי בקליפים
מה אתה מדבר חוץ מTDTNC אין קליפים מושקעים?
ראית את THE MEMORY REMAINS,ALL NIGHTMARE LONG ו-UNTIL IT SLEEPS?
יש להם עוד קליפים נחמדים-וכמו מיידן רוב הקליפים שלהם זה שהם מצולמים מנגנים את השיר על במה בהופעה
בעקרון אתה צודק,אבל אפשר להגיד על מוזיקה שהיא לא טובה או כן,כי הכל זה בעין המתבונן
לדעתי לינקין פארק זה שיט,ולאחרים זאת הלהקה הכי טובה בעולם.
למרות שבעניין של טכניקה וכשרון באמת שאי אפשר להשוות בין להקות כמו 3DG,לינקין פארק וברייקינג בנג'מין ללהקות כמו איירון,מגהדת' ולד זפלין
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
הומו?
מאיפה אתה מפליץ את כול השטויות האלה?
לינקין פארק וטריי דייס גריס ובריקינג לא היו בחיים אותו דבר
לד זפלין זה כישרון ענק שאף פעם לא יחזור על עצמו
לד זפלין מהאלבום הראשון היו להקה ענקית
לד זפלין זה בכלל שנות ה60 70
מה אתה משווה בכלל?
זה בכלל לא קשור וותיקות או לא
לד זפלין זה אגדה ולינקין פארק זה סתם חרטא
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 01-09-2009 בשעה 15:42.
"איירון,מגהדת' ולד זפלין
להקות טובות מאוד"
אני מנייאק אם זה באמת מה שאתה חושב ואם שמעת יותר משיר אחד של כל אחת מהלהקות האלה(99 אחוז לא שמעת שיר אחד של מגהדת')
גם אף אחת מהלהקות לא קמה בשנות ה-90.
לד זפלין בכלל משנות ה-60 וה-70 אז עוד יותר יצאת טמבל.
תאמין לי 100% שהלהקות שרשמת לא יהיו אפילו עשירית ממש שלד זפלין עכשיו.
הלהקות פוזה שרשמת זה סתם להיט חולף,כמו האחים ג'ונאס,האנה מונטנה וטוקיו הוטל,תראה איך יופי עוד 5 שנים אף אחד לא זוכר מי הם,להבדיל מלהקות כמו לד זפלין שקיימת כבר 6 עשורים בערך ואותה יזכרו בעתיד טוב מאוד.
אתה סתם שומע את הלהקות האלו בגלל ה"קליפים המגניבים ועתירי האפקטים" ו"המראה המגניב".
אם היו שמנים ומכוערים ולא היו מוציאים קליפים לא היית אוהב אותם נכון?
אני בספק אם אתה מכיר שירים של 3DG/BB/LINKIN PARL שהם לא סינגלים שיצאו להם קליפים.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מה אתה דפוק?
אחי.. לינקין פארק שילטון אחי מזה לינקין פארק עוד מעט מגיעים לרמה של טוקיו הוטל אחי הם ברמה אלוהית..
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אהבתי את זה שאתם שומעים מפלצות כסף כמו איירון מיידן ומטאליקה ואז אומרים "אבל אחי זה סתם ממוסחר"
תעשו לי טובה,אנחנו כבר יודעים את הדעה שלכם על להקות "mtv ממוסחרות,רק פוזה בלה בלה בלה בולבול" תתמקדו במוזיקה,ואם לא לטעמכם אל תגיבו ותפסיקו להבריח ילדים תמימים בגלל שלכם יש "טעם אמיתי" והם סתם נחותים,העיקר מתלוננים על הפורום.........
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 01-09-2009 בשעה 21:14.
הליריקה של מטאליקה מפגרת לאללה' ג'יימס סתם חוזר על אותה שורה ארבע פעמים כי אין לו רעיון לכתיבה
והמפיק שלהם סתם גורם לאלבום להיות רועש,שום מורכבות ותחכום סתם משעמם,ובוב רוק הזבל שאוהב להרוס להקות הרס אותם לגמרה
(שנינו מדברים על אותם אלבומים נכון?)