קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-06-2010, 19:34
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-07-2009, 15:46
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-07-2009, 18:24
  4. [פרסום]EA: "נמאס לנו מעונת החגים"
    על ידי יהונתן בפורום משחקים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-03-2009, 00:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 75

[פרסום]נמאס לי מה' - עמוד 2

חברה יש לי משהו להגיד לכם,
    יש בורא עולם,
    אבל מה? אם תתפללו אליו שיתן לכם כסף ציונים או דברים כאלה הוא לא יענה,
    וגם אם תניחו תפילין במשך 60 שנה כל בוקר לא תתקרבו אליו, לא תשיגו תיקון לנשמה שלכם,
    אם התיישתם ממה שלימדו אתכם בבית הכנסת, כי בוא נהיה כנים הרב לא באמת יכול לענות בצורה מלאה על כל התשובות ואם יש פה כאלה שמחפשים תשובות מלאות על הכל הם מוזמנים ללמוד קבלה, פשוט תפתחו ערוץ 66 בטלויזיה או תרשמו בגוגל "קבלה לעם" ותגיעו לאתר של בני ברוך ששם אפשר ללמוד קבלה בצורה פשוטה לכל אחד.
    מניסיון אישי אם אתה באמת מתחיל לראות שיעורי קבלה גם אם אתה לא מבין כלום אתה מתחיל להרגיש שבורא מתחיל לשלוח לך מצבים ואתה מתחיל להתפתח רוחנית.
    אל תתייחסו לכל הדעות הקדומות שיש לאנשים בנוגע לקבלה, זה תורת האמת שאיתה האדם מתחיל להרגיש את העולם הרוחני ואני לא אומר את זה כי שמעתי את זה ממישהו אלא כי אני מרגיש את הדברים האלה על עצמי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של 321AC
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    -78

תשמע אלוקים צריך לעמיד אותך בניסיון לא אתה אותו אל תחשוב שאם אתה מתפלל אתה תקבל.!
    אולי זה לטובתך בסופו של דבר?
    שתגדל תבין את הדבר!
    נערך לאחרונה על ידי 321AC; 16-12-2009 בשעה 07:10.

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

חחחחחחחח כשאלוהים שם עליך זין זה ניסיון?
    וכשהוא באמת נותן לך משהו אז הוא קיים??

החיים יכולים להתקיים באותה צורה גם בלי אלוהים..קוראים לזה הסתברות

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה
    חחחחחחחח כשאלוהים שם עליך זין זה ניסיון?
    וכשהוא באמת נותן לך משהו אז הוא קיים??

החיים יכולים להתקיים באותה צורה גם בלי אלוהים..קוראים לזה הסתברות
    וההבדל ביניהם הוא שהסתברות קיימת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אדיסו
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    א' אוהל - ב' זה בית - ג' זה גמל גדול

קורה........... אני מאמין בקב"ה אפילו שלפעמים חרא ולא הולך בכלום... אבל האמונה שלי לא תישבר בחיים
    אני לא מאמין בבורא עולם בשביל לקבל מתנות וחיים טובים, ככה חינכו אותי בבית... גם אם החיים חרא וגם אם אני אהיה הומלס ברחוב אלנבי בחיים אני לא ישבור את אמונתי בקדוש ברוך הוא... חבל שזאת צורת המחשבה שלך...
    שאם באמת נמאס לך ממנו אז אתה לא יהודי אמיתי אתה רשמית אתאיסט אם זה מה שבא לך להיות... גם בתקופות הכי קשות אסור לאבד אמונה... אבל אם אתה נשבר ככה בקלות... תעשה מה בראש שלך אני אמרתי את הדברים שלי.

שבוע טוב.

דרך אגב אני עורך...
    יש דבר שנקרא עת רצון הוא מתקיים אחד ל7 שנים...
    לצערך הוא כבר עבר (היה שבוע שעבר)
    וכשאתה הולך להתפלל מנחה יש לך בסביבות ה9 דקות לבקש מהקב"ה מה שאתה רוצה בחיים ויש סיכויים גבוהים שתקבל אותם...

אני הייתי בעת רצון ובע"ה נתחזק..!!
    נערך לאחרונה על ידי Nestea; 06-12-2009 בשעה 20:27.

מעניין שהוא נותן לך דברים טובים אתה אומר "תודה" וכשלא אז אתה מפסיק להאמין בו והנה כמה משפטים שלא מצדיקים את אי האמונה שלך או שיכול להיות שמבחינת התורה פוגעים בך\ דרך החשיבה:

1. צדיק ורע לו רשע וטוב לו ( מכיר ? זה קיים - אתה מקבל את זה כדי לטהר אותך מחטאים וכד' )

2. הכל זה מלמעלה, ולטובה ( מה חשבת שאם תבקש אז זה יקרה ? אתה טועה. כמו כל בקשה, בודקים ונותנים תשובה. והכל זה לטובה )

3. התפללת לציונים טובים ולא קיבלת ? שוב, הכל זה לטובה אבל ! ( תשאל את עצמך האם באמת למדת כמו שצריך כדי שתקבל ציון טוב ? האם הגעת למבחן מספיק מוכן והתכוננת כמה ימים לפני ? וגם אם כן אתה יכול להבין שגם אם ידעת 100% את החומר והתפללת 7 שעות עדיין ייתכן שתקבל ציון לא טוב ? לא ! אתה חושב שהכל מגיע לך ! )

בן אדם חכם מבין שכל הדברים שבאים עליו לטובה - זה מבורא עולם וזה לטובה, וכשמקבל משהו לא טוב כמו גזרה רעה חלילה - גם לטובה. אדם כזה אין לו בעיות בכלל בלי נדר.

לא חכם - חושב שהכל מגיע לו, משמע:

קיבלתי מבורא עולם דבר טוב - יופי, תודה.

קיבלתי מבורא עולם דבר רע ( שהוא בעצם לטובה ) - אני מפסיק להאמין בו ! למה ? הוא לא נתן לי מה שהוא ביקש ! אבל אני לא עוצר את עצמי וחושב מה אני עשיתי ! כמו לדוגמא: לא שמרת שבת ? הוצאת זרע לבטלה ( אוננות ) , לשון הרע , גזל ( גניבה כלשהי, לקיחת משהו בלי רשות ) , חטא כלשהו, עוון פשע ?

זה כמו ילד שצריך לנקות אותו אחרי פצע שהוא קיבל אחרי משהו שאבא שלו אמר לא לעשות ( כמו לדוגמא קפץ מהמדרגות )

אז שמים לו יוד - למה ? כדי שהפצע יתנקה ! לא כדי ללכלך עוד הפעם ! למה אתה לא מבין שזה הכל לטובה ?! תבקש ממנו סליחה !
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 12-12-2009 בשעה 21:44.

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

ציטוט נכתב במקור על ידי shahaf1 צפיה בהודעה
    מעניין שהוא נותן לך דברים טובים אתה אומר "תודה" וכשלא אז אתה מפסיק להאמין בו והנה כמה משפטים שלא מצדיקים את אי האמונה שלך או שיכול להיות שמבחינת התורה פוגעים בך\ דרך החשיבה:

1. צדיק ורע לו רשע וטוב לו ( מכיר ? זה קיים - אתה מקבל את זה כדי לטהר אותך מחטאים וכד' )

2. הכל זה מלמעלה, ולטובה ( מה חשבת שאם תבקש אז זה יקרה ? אתה טועה. כמו כל בקשה, בודקים ונותנים תשובה. והכל זה לטובה )

3. התפללת לציונים טובים ולא קיבלת ? שוב, הכל זה לטובה אבל ! ( תשאל את עצמך האם באמת למדת כמו שצריך כדי שתקבל ציון טוב ? האם הגעת למבחן מספיק מוכן והתכוננת כמה ימים לפני ? וגם אם כן אתה יכול להבין שגם אם ידעת 100% את החומר והתפללת 7 שעות עדיין ייתכן שתקבל ציון לא טוב ? לא ! אתה חושב שהכל מגיע לך ! )

בן אדם חכם מבין שכל הדברים שבאים עליו לטובה - זה מבורא עולם וזה לטובה, וכשמקבל משהו לא טוב כמו גזרה רעה חלילה - גם לטובה. אדם כזה אין לו בעיות בכלל בלי נדר.

לא חכם - חושב שהכל מגיע לו, משמע:

קיבלתי מבורא עולם דבר טוב - יופי, תודה.

קיבלתי מבורא עולם דבר רע ( שהוא בעצם לטובה ) - אני מפסיק להאמין בו ! למה ? הוא לא נתן לי מה שהוא ביקש ! אבל אני לא עוצר את עצמי וחושב מה אני עשיתי ! כמו לדוגמא: לא שמרת שבת ? הוצאת זרע לבטלה ( אוננות ) , לשון הרע , גזל ( גניבה כלשהי, לקיחת משהו בלי רשות ) , חטא כלשהו, עוון פשע ?

זה כמו ילד שצריך לנקות אותו אחרי פצע שהוא קיבל אחרי משהו שאבא שלו אמר לא לעשות ( כמו לדוגמא קפץ מהמדרגות )

אז שמים לו יוד - למה ? כדי שהפצע יתנקה ! לא כדי ללכלך עוד הפעם ! למה אתה לא מבין שזה הכל לטובה ?! תבקש ממנו סליחה !

אני אגיד לך מה זה "לא חכם"...
    "לא חכם" זה אחד שחי בתוך בועה כמוך..רק בגלל שחינכו אותו ככה ..
    תפקח את העיניים...תשתמש בשכל ובהיגיון..גם אותי חינכו ובסופו של דבר מצאתי את הדרך שלי

איך משהו לא טוב שקרה..יכול להיות לטובה??
    זה אומר שההגדרה שלך לגבי טוב ורע..פשוט אידיוטית לגמריי..

אתה לוקח משהו רע ואחר כך כדי להתעלם ממנו ולהתחזק..אתה אומר שהוא לטובה?? איך הוא בדיוק לטובה??
    כל כך הרבה אסונות שכול ופציעות יש בעולם הזה..איך אתה מצפה שאנשים יקחו את זה כמשהו טוב?..זה לא טוב !

זה שצריך למצוא דרך להתמודד עם זה? לא אומר שצריך לחיות בבועה..

ואלוהים..הוא לא קיים..הוא לא שם..

בחיים לרצונות שלך יש 2 דרכים..אחת היא להתממש..והשנייה לא..
    בין אם אלוהים קיים ובין אם לא..אחת מהדרכים הללו מתממשות..בכל פעם שאתה רוצה משהו..

אין כאן שום השפעה או התערבות של כוח עליון..הדברים פשוט קורים כחלק מהטבע ומההסתברות..

משתמש מכור האוואטר של The PiMpeR
    שם פרטי
    לירן
    לייקים
    1
    נקודות
    232
    משפט מחץ
    עדיף לשתוק ושיחשבו שאתה טיפש מאשר לדבר ולהוכיח את זה

ה' לא פותר לנו את הבעיות, ה' עוזר לנו לפתור את הבעיות.
    אם אתה למשל מתפלל שתקבל ציונים טובים, אתה לא יכול פשוט לא לעשות כלום ולהגיד "ה' איתי אז אני יקבל 100 במבחן אפילו שלא למדתי". אתה צריך לפתוח את הספר, לקרוא את החומר, וה' יעזור לך בלהבין את החומר או לזכור את החומר, אתה מבין?
    אתה לא יכול לא לעשות כלום ולחכות שהבעיות ייפתרו לבד, אתה צריך לנסות לפתור אותן, וה' יעזור לך בזה.

אני אתן לך דוגמא מהחיים שלי, אני לומד בבצפר שהוא משלב דתיים וחילוניים, יש אפשרות להתפלל בבוקר ויש אפשרות שלא.
    שנה שעברה לא הייתי מתפלל, והייתה לי סבבה של שנה, רגיל כזה.
    השנה החלטתי שאני חוזר להתפלל, אני מניח תפילין וטלית כל בוקר, מתפלל שחרית והכל.
    מאז שהתחלתי להתפלל השנה, אני מרגיש ממש טוב.
    בימים הראשונים השנה עוד לא התפללתי, ואז כשבאתי לתפילה והנחתי תפילין והכל, מאז פשוט השתפרה לי ההרגשה. פשוט הרגשתי יותר טוב, אי אפשר להסביר את זה אחרת.

אז אני חושב שה' כן יודע לעזור כשמכבדים אותו.
    מקווה שעזרתי
    קרדיט לJ0k3R השפיץ על הסוסה למעלה^^

~1000~

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה
    אני אגיד לך מה זה "לא חכם"...
    "לא חכם" זה אחד שחי בתוך בועה כמוך..רק בגלל שחינכו אותו ככה ..
    תפקח את העיניים...תשתמש בשכל ובהיגיון..גם אותי חינכו ובסופו של דבר מצאתי את הדרך שלי

איך משהו לא טוב שקרה..יכול להיות לטובה??
    זה אומר שההגדרה שלך לגבי טוב ורע..פשוט אידיוטית לגמריי..

אתה לוקח משהו רע ואחר כך כדי להתעלם ממנו ולהתחזק..אתה אומר שהוא לטובה?? איך הוא בדיוק לטובה??
    כל כך הרבה אסונות שכול ופציעות יש בעולם הזה..איך אתה מצפה שאנשים יקחו את זה כמשהו טוב?..זה לא טוב !

זה שצריך למצוא דרך להתמודד עם זה? לא אומר שצריך לחיות בבועה..

ואלוהים..הוא לא קיים..הוא לא שם..

בחיים לרצונות שלך יש 2 דרכים..אחת היא להתממש..והשנייה לא..
    בין אם אלוהים קיים ובין אם לא..אחת מהדרכים הללו מתממשות..בכל פעם שאתה רוצה משהו..

אין כאן שום השפעה או התערבות של כוח עליון..הדברים פשוט קורים כחלק מהטבע ומההסתברות..

מדבר על "לא חכם" !

יש אנשים שלא זכו שההורים שלהם יחנכו אותם למסורת עם ישראל ואתה זכית ! אבל זרקת הכל לפח ! וכנראה שלא קיבלת את האמת !

מה חשבת ? שסתם אנשים שהם אתאיסטים וחילוניים גמורים חוזרים בתשובה וכד' ? וכאלה שהם פי 50 ממך חילוניים !

(ולעינינו) הרי מוכח מדעית ששום חומר לא יכול להיווצר לבד ! ואני חוזר על זה: שום חומר לא יכול להיווצר לבד ! ואתה לא מבין כלום בתורה אז אתה לא יכול להגיב על משהו אתה לא מבין בו !

כל הדברים ! ( הרעים והטובים ) באים עלינו לטובה ואתה פשוט לא מסוגל לתפוס את זה !

מה חשבת גאון ? שתגיע למבחן בלי ללמוד ותקבל ניסים ? רוצה נס ? רוצה עזרה ? קודם כל תעזור לעצמך !

רוצה לקנות רכב ?! יופי תקנה רכב ! ( דוגמה ) אבל אם אתה חושב שאתה תשב בבית ולא תעבוד אז אתה טועה ובגדול ! מה חשבת שהרכב ינחת עלייך מהשמיים ? שבני ישראל יצאו ממצרים על רחפת ?!

תלך, תנסה לתקבל לעבודה כלשהי ובזה הקב"ה יחליט אם לעזור לך או לא, ותתחיל להרוויח את הכסף ! ( דוגמה )

הרי אתה לא מבין שום דבר בתורת ישראל ! יש דברים שאי אפשר להוכיח כמו את ספר הזוהר ! רבים אומרים " טוב מה זה באמת עוזר לנו, הרי מוצאים את זה אחרי שכבר יש את התשובה "

אבל הם לא מבינים ! שספר הזוהר זה ספר נבואה שצריך להבין אותו ! הרי אף אחד לא יכול לפתור תשבץ מבלי לדעת מה השאלה ! ויש המון סיפורים מוקלטים וכד' כמו לדוגמא ראש הממשלה יצחק רבין ! מצאו " רצח, ורבין " במאונך אותיות מדהים ! וזה לא המצאה הספר הזה קיים ואפשר למצוא את זה זה הכל כתוב ! ופנו לעוזרים שלו ובנס מדהים מצאו את זה לפניי והזהירו אותו וזה לא עניין אותו ואם אתה רוצה אני מוכן להביא לך את הסרט של זה ! אבל אתה הולך ראש בקיר וחושב שהכל זה בא סתם ככה ! הרי אין נוצר בלי יוצר ! אין ציור בלי צייר ואין פסל בלי פסל ! עד מתי תמשיך ללכת ראש בקיר ? מתי תתעורר ותבין שכן יש בורא לעולם ולא סתם אנשים מאמינים ! יש הוכחות ויש אמרות !

הרי עם שלם העיד על זה, והתורה זה לא סתם עוד ספר ויש דברים שאתה לא מסוגל להבין אתה צריך ללמוד את זה ! ( אני לא בא להחזיר אף אחד בתשובה, אני עצמי מסורתי ) זה כמו ספר ! אתה רואה רק את הכריכה ואתה לא יודע באמת מה יש בפנים !

ועכשיו אנשים מבינים פה, אלו שקראו את כל מה שכתבתי ומי שירצה אני אכתוב עוד, מי באמת ה"לא חכם" פה והכוונה פה לזה שכתב את מה שהוא כתב על זה שאין בורא לעולם.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 13-12-2009 בשעה 17:45.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

מה חשבת ? שסתם אנשים שהם אתאיסטים וחילוניים גמורים חוזרים בתשובה וכד' ? וכאלה שהם פי 50 ממך חילוניים !

ומה חשבת שסתם אנשים דתיים חוזרים בשאלה?

אחוז החילונים הרבה יותר גבוה מאחוז הדתיים.

(ולעינינו) הרי מוכח מדעית ששום חומר לא יכול להיווצר לבד ! ואני חוזר על זה: שום חומר לא יכול להיווצר לבד ! ואתה לא מבין כלום בתורה אז אתה לא יכול להגיב על משהו אתה לא מבין בו !

גם אתה לא מבין כלום במדע, כך שאפשר להתעלם ממה שכתבת לעיל בנוגע לחומר.

כל הדברים ! ( הרעים והטובים ) באים עלינו לטובה ואתה פשוט לא מסוגל לתפוס את זה !

אתה לא מסוגל לתפוס שהכול תלוי בהסתברות מסוימת. חייך לא נשלטים ע"י אלוהים ובטח שלא על מידת קיום המצוות.

אבל הם לא מבינים ! שספר הזוהר זה ספר נבואה שצריך להבין אותו ! הרי אף אחד לא יכול לפתור תשבץ מבלי לדעת מה השאלה ! ויש המון סיפורים מוקלטים וכד' כמו לדוגמא ראש הממשלה יצחק רבין ! מצאו " רצח, ורבין " במאונך אותיות מדהים ! וזה לא המצאה הספר הזה קיים ואפשר למצוא את זה זה הכל כתוב ! ופנו לעוזרים שלו ובנס מדהים מצאו את זה לפניי והזהירו אותו וזה לא עניין אותו ואם אתה רוצה אני מוכן להביא לך את הסרט של זה ! אבל אתה הולך ראש בקיר וחושב שהכל זה בא סתם ככה ! הרי אין נוצר בלי יוצר ! אין ציור בלי צייר ואין פסל בלי פסל ! עד מתי תמשיך ללכת ראש בקיר ? מתי תתעורר ותבין שכן יש בורא לעולם ולא סתם אנשים מאמינים ! יש הוכחות ויש אמרות !

אז מה, כל חודש יבוא לפה אחד שיביא את הטענה עם הצפנים בתנ"ך? כל חודש נצטרך להראות שמדובר בהסתברות פשוטה? כל חודש נצטרך להראות שלא מדובר על משהו נסתר?

יש נוצר בלי יוצר, פשוט קשה לך לעכל את זה. עד מתי תלך ראש בקיר? אין שום הוכחות. אנשים גם לא מאמינים, אתה יודע.. (והאחוז שלהם הרבה יותר גדול מאחוז היהודים).

הרי עם שלם העיד על זה, והתורה זה לא סתם עוד ספר ויש דברים שאתה לא מסוגל להבין אתה צריך ללמוד את זה ! ( אני לא בא להחזיר אף אחד בתשובה, אני עצמי מסורתי ) זה כמו ספר ! אתה רואה רק את הכריכה ואתה לא יודע באמת מה יש בפנים !

עם שלם העיד על מה? הכל אגדות. אין לך הוכחות לכך.

ועכשיו אנשים מבינים פה, אלו שקראו את כל מה שכתבתי ומי שירצה אני אכתוב עוד, מי באמת ה"לא חכם" פה והכוונה פה לזה שכתב את מה שהוא כתב על זה שאין בורא לעולם.

אל תחשוב שאתה חכם יותר, כי אתה לא. אתה מציג פה דברים שנשמעים אחת לשבוע. לא המצאת את הגלגל.
    אוי הבורות..

ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה
    אוי הבורות..
    אז אתה חושב שאני משקר ? חחח... הנה עוד אחד.

ועובדה שהיום יש הרבה חילוניים מסורתיים שכן מאמינים, וחומר לא יכול להיווצר לבד, אתה יכול לשאול כל מדען.

ותגיד לי אתה מר גאון, אם אתה חושב שאתה כל כך חכם אני רוצה לשאול אותך שאלה קטנה:

אתה חושב שאתה מבין יותר טוב ממדענים וד"רים לביוכימיה ומדענים שחוקרים את היווצרות העולם ? שעשו 3 ו4 תארים בנושא וחזרו בתשובה והבינו שיש בורא לעולם ? לא מאמין ? בקשה: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=Iols4Vm2Zbc"]YouTube- &#x202b;פרופסורים ומדענים חוזרים בתשובה !!! - הרב אמנון יצחק&#x202c;&lrm;[/ame]

ומי עם סטיבן הוקינג ? אתה יותר חכם ממנו ?! גם הוא מודה שיש בורא לעולם !

ואמרת שאני לא מבין במדע ? יכול להיות שאני לא ! אבל אני אישית בדקתי את הנושא עם מדענים שאני אישית מכיר והם בעצמם אמרו לי שאין חומר שיכול להיווצר לבד ! גם איתם תתווכח ?!

אז מי אתה בכלל לעומת כל המדענים הללו שהבינו שחייב להיות בורא לעולם מי אתה בכלל שחושב שיכול להתווכח איתם ? הם פי מיליון יותר חכמים ממך הם גאונים והם הבינו את כל מה שמרבית עם ישראל מבין, וזה שיש בורא לעולם.

ומה עם הנבואות שמתגשמות ? שנביאי ישראל ניבאו ? שבדור הזה תהיה חוצפה בארץ ( לפני הגוג ומגוג ) ויהיה בלאגן גדול בארץ ( אני מדבר בכלליות, אתה רוצה אני יכול לפרט )

לא מאמין בגוג ומגוג ? הצחקת אותי ? הוכחה ? בקשה:http://www.sodot.tv/site/index.asp

כמו שכתוב בתנ"ך ( בסרטון ). וזה מדענים אמריקאים מדברים שלא תחשוב שזו אשליה, מי שחי פה באשליה זה אתה, חושב שזה עוד ספר. ובגלל זה גם יש לך מזוזה בבית לא ? ( ואתה אפילו לא יודע למה )

ונניח שהשואה הייתה מתרחשת הרבה לפני המתוכנן, נניח. לפני שהיו מצלמות וכד'. מה הייתה אומר ? הייתה מכחיש את השואה ? הייתה אומר עם ממציאים ?! 6 מיליון יודעים העידו על כך ואתה עדיין מתווכח שאין בורא לעולם ?! במקום לנסות להתעמק בדברים אתה בורח מהמציאות ? בטח ! אתה מפחד כי אתה יודע שלא תוכל להתמודד עם זה !

ואתה תמשיך ללכת ראש בקיר, להתחמק, לחשוב שאלו שמאמינים הם הטמבלים, אז תמשיך לחשוב, ואני רוצה לראות אותך מתווכח עם המדענים הללו, בבקשה. רק תודיע לי.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 13-12-2009 בשעה 22:03.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    פעם חשבתי שהעולם גדול. והיום אני יודע: אין לי ארץ אחרת!

לפי מה שראיתי בחלק מן התגובות...אנשים לא מבינים שאנשים אחרים ''מאמינים'', כלומר אין הוכחה לכך שיש ה', אין תמונה אין כלום..אבל אמונה זה משהו בפנים, זה משהו שכול אדם מרגיש בתוכו המדע והדת תמיד יסטרו אחד את השני, כשמישהו ימצא את המקום שבו הדת או המדע משלים את השני, אז תאמינו לי, הרבה בעיות יפתרו...

ולכותב האשכול..תקשיב גם אני הייתי בתקופה כזאת...אני זוכר שיש סיפור בתנ''ך, שמספר שלאדם אחד היה הכול...(אדם יהודי), אבל ה' עשה לו מבחן לראות אם אמונתו אכן אמיתית, או שהיא סתם בגלל שטוב, אז ה' הרג את ילדיו של אותו איש, ורצה לראות את תגובותו..התגובה שלו הייתה, שהוא רק התחזק באמונתו.
    להתפלל לכסף,ציונים, זה דבר שפשוט לא שווה את זה..אם היית יכול לבקש דבר אחד..היית מבקש כסף או ציונים? אני מושתל כליה, ואחרי מה שקרה לי...כסף ממש לא מעניין אותי, הבריאות יותר...
    ציונים, זה משהו שאתה צריך להשיג, נראה לך שחז''ל התפללו לה' לתשובות לשאלות שלהם? הם גילו בעצמם.

אני כמעט כול פעם רב עם ה'...(כועס וכו..זה לא לעניין עכשיו...), אבל אחרי זה אני נזכר את מה שהוא עשה בשבילי..ושם לב שכול הדברים שיש מסביב (ציונים, תקופות, כסף, וכו..) הכול סתם טפל.

אני לא הולך להגיד לך לחזור בתשובה, להניח תפילין כול יום וכו..זו כבר החלטה שלך, אבל תזכור! ה' תמיד יאהב אותך, גם אם תשנא וגם אם תאהב אותו (אולי עכשיו אני נשמע כמו מישהו קצת משוגע..) אבל ה' הוא כמו האבא השני שלך..הוא תמיד יהיה שם בשבילך, גם אם הוא לא יראה את זה.!

-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902

כל הכבוד לך ^^

והנה עוד משהו לכל מי שכתב שהוא לא מאמין.

בינינו רגע, תפעילו את ההיגיון ובוא נראה מישהו עונה לי על זה:

אם היית רואה את אלוקים, היית מאמין בו נכון ? כי זה עובדה הנה אתה רואה אותו מולך לא ? אבל הנה אתה עוד פעם לא מבין ! שאם ה' היה נגלה לא היה בעיה להיות צדיק ! לא הייתה בעיה לחזור בתשובה ולא היו חילונים ! צדיקים היו עושים מצוות וחוזרים בתשובה וזה היה כל עם ישראל ! כי כולם היו רואים אותו ! אבל מה ? הוא מעמיד אותך במבחן ! אומר לך: אני מביא לך הוכחות, מדעיות , וכל מקום שאתה רוצה שאני קיים ואתה עדיין לא מאמין בי ?! אתה לא מתבייש ?!

הרי אם הוא היה נגלה מה הייתה הבעיה להיות צדיק ?! לא לאונן ( לנאוף ) לא לדבר לשון הרע ?! ללכת לבית כנסת, להניח תפילין, כיפה וכד' ?! מה הבעיה אז עם הוא כבר נגלה ! זה לא מה שהוא רוצה ! מה שהוא רוצה זה להעמיד אותך במבחן לראות אם אתה באמת מאמין בו ! אבל אתה לא כי אתה חושב שהכל זה סתם ככה !

הרי אם אתה לא בראת את עצמך ? מוקדם שברא לך מי שקדם אותך ! וזה עובדה !

ואיך שלא תלך עם הסיבוב הזה מיליארדי אנשים ומיליארדי פעמים אתה תצטרך להגיע לנקודה שבה אתה מבין שהיה מישהו, שברא את העולם והוא היה לפני כולם ולא היה מלפניו ! כי היה אז גם הוא היה נברא ! ומה היה בורא את ההוא ? זה מה שאתה לא מצליח להבין פה אתה פשוט ל-א מ-צ-ל-י-ח ל-ה-ב-י-ן !!

ושוב אני חוזר ! איך תתווכח עם אינשטיין שגם הוא הבין שיש בורא לעולם ? וסטיבן הוקינג ? ועוד המון המון מדענים חשובים בעולם ?! איתם איך תתווכח ?! אתה חושב שאתה גאון כמוהם ?! שלמדת איזה נוסחה אז אתה אינשטיין ! טעית ! ואתה טועה בכך שאתה לא מאמין וחושב שאין בורא לעולם !
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 13-12-2009 בשעה 22:33.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אז אתה חושב שאני משקר ? חחח... הנה עוד אחד.

אתה לא מודע לאמת, זה יותר גרוע.

ועובדה שהיום יש הרבה חילוניים מסורתיים שכן מאמינים, וחומר לא יכול להיווצר לבד, אתה יכול לשאול כל מדען.

חילוניים הם לא מסורתיים. מדובר על אנשים כמוני. כמובן שאחוז המאמינים גבוה גם במגזר החילוני, לא אמרתי שלא.
    חומר (יותר נכון אנרגיה) כן יכול להיווצר לבד. קוראים לתהליך תנודה קוונטית. http://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_fluctuation
    http://www.youtube.com/watch?v=3Gy1e2olvMw

אתה חושב שאתה מבין יותר טוב ממדענים וד"רים לביוכימיה ומדענים שחוקרים את היווצרות העולם ? שעשו 3 ו4 תארים בנושא וחזרו בתשובה והבינו שיש בורא לעולם ? לא מאמין ? בקשה: YouTube- &#x202b;פרופסורים ומדענים חוזרים בתשובה !!! - הרב אמנון יצחק&#x202c;&lrm;

בוא נעשה סדר בדברים. זה שיש מדענים דתיים זה לא אומר שכולם כך. להפך, עפ"י סטטיסטיקות שנעשו בקרב מדענים רק 9% בערך האמינו באלוהים פרסונלי, בעוד שיותר מ-70% מהם היו אתאיסטים.
    http://www.stephenjaygould.org/ctrl/news/file002.html
    http://www.telegraph.co.uk/news/ukne...ve-in-God.html

דבר שני, אני לא צריך להיות מדען כדי להגיע למסקנה שאין אלוהים. אני לא מסתמך על דעות של מדענים מאמינים באלוהים, בדיוק כמו שאני לא מסתמך על מדענים שלא. אני מסתמך על המדע נטו. אין שום ראיה לכך שיש אלוהים. להפך, כל התופעות שבני האדם מימי קדם ייחסו לאלים (היווצרות העולם, היווצרות האדם וכד'), כולן מוסברות ללא אלים ע"י המדע.

ומי עם סטיבן הוקינג ? אתה יותר חכם ממנו ?! גם הוא מודה שיש בורא לעולם !

לא, הוא לא.
    "It is difficult to discuss the beginning of the universe without mentioning the concept of God. My work on the origin of the universe is on the borderline between science and religion, but I try to stay on the scientific side of the border. It is quite possible that God acts in ways that cannot be described by scientific laws, but in that case, one would just have to go by personal belief."

הוא אגנוסטיקן. ומה עם ריצ'ארד דוקינס?

ואמרת שאני לא מבין במדע ? יכול להיות שאני לא ! אבל אני אישית בדקתי את הנושא עם מדענים שאני אישית מכיר והם בעצמם אמרו לי שאין חומר שיכול להיווצר לבד ! גם איתם תתווכח ?!

ראה לעיל ותפסיק לסבן אותי. לא דיברת עם אף מדען שמכבד את עצמו.

ומה עם הנבואות שמתגשמות ? שנביאי ישראל ניבאו ? שבדור הזה תהיה חוצפה בארץ ( לפני הגוג ומגוג ) ויהיה בלאגן גדול בארץ ( אני מדבר בכלליות, אתה רוצה אני יכול לפרט )

גם לפני 2500 שנה הייתה חוצפה ובלאגן בארץ. אין שום "נבואה" שדנה על ימינו. רבנים מוציאים דברים מהקשרם כדי להחזיר בתשובה. אולי אתה נפלת בפח, אבל אני לא אפול כל כך מהר.

לא מאמין בגוג ומגוג ? הצחקת אותי ? הוכחה ? בקשה:http://www.sodot.tv/site/index.asp

אתר דתי, לא אובייקטיבי, בעל אינטרס ברור להחזיר בתשובה. זה לא הוכחה.

כמו שכתוב בתנ"ך ( בסרטון ). וזה מדענים אמריקאים מדברים שלא תחשוב שזו אשליה, מי שחי פה באשליה זה אתה, חושב שזה עוד ספר. ובגלל זה גם יש לך מזוזה בבית לא ? ( ואתה אפילו לא יודע למה )

נכון, זה עוד ספר, בדיוק כמו המיתולוגיות האחרות. יש מדענים שאומרים כך, ויש כאלה שאומרים אחרת. הרוב לא מחזיקים בדעות דתיות כאלה, וכבר הצגתי הוכחה לכך.
    כן, יש לי מזוזה בבית, ללא קשר לאמונה שלי.

ונניח שהשואה הייתה מתרחשת הרבה לפני המתוכנן, נניח. לפני שהיו מצלמות וכד'. מה הייתה אומר ? הייתה מכחיש את השואה ? הייתה אומר עם ממציאים ?! 6 מיליון יודעים העידו על כך ואתה עדיין מתווכח שאין בורא לעולם ?! במקום לנסות להתעמק בדברים אתה בורח מהמציאות ? בטח ! אתה מפחד כי אתה יודע שלא תוכל להתמודד עם זה !

מפחד? ממה אני בדיוק מפחד?! זה לא הגיוני. אם אני מפחד מאלוהים, אז זאת סיבה לא להאמין בו? זאת סיבה לא לשמור את תורתו? אתה צריך להכניס לשכל שלך קצת היגיון בסיסי, לא יותר. אם אתה רואה גנב ואתה מאמין שיש לו נשק שיסכן בטוח את החיים שלך, ואתה מאמין שאתה לא תוכל להתגבר עליו, אתה לא תפעל נגדו.

אל תנסה לגרום לי להרגיש רע אם בנסיבות מסוימות הייתי מכחיש את השואה רק בגלל שאין הוכחות, כי זה לא עובד עליי. יש ממצאים מדעיים שמאשרים את השואה בדיוק כמו שיש ממצאים מדעיים שמאשרים את מלכות ישראל. אין ממצאים שמאשרים שאלוהים עזר להיטלר בדיוק כמו שאין ממצאים מדעיים שמוכיחים את מעמד הר סיני. אז אל תפנה את זה לכיוון שלי, אלא תוכיח ע"י ממצאים מדעיים שאכן מעמד הר סיני התרחש.

בנוסף לכך, אם אתה כ"כ מצדיק אירועים היסטוריים וכאלה שמפוקפקים, תנסה להפריך את האירוע הבא:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Miracle_of_the_Sun

ואתה תמשיך ללכת ראש בקיר, להתחמק, לחשוב שאלו שמאמינים הם הטמבלים, אז תמשיך לחשוב, ואני רוצה לראות אותך מתווכח עם המדענים הללו, בבקשה. רק תודיע לי.

לא כל המאמינים טמבלים. אנשים כמו אמנון יצחק וכמוך, שלא יודעים לקבל את האחר ושלא דוגלים בדעות מודרניות כמו חופש האמונה, הם הבעייתיים. אני רוצה לראות אותך מתווכח עם מדענים אתאיסטים.
    אוי הבורות.. והנה היא ממשיכה (דוגמאות):

ואיך שלא תלך עם הסיבוב הזה מיליארדי אנשים ומיליארדי פעמים אתה תצטרך להגיע לנקודה שבה אתה מבין שהיה מישהו, שברא את העולם והוא היה לפני כולם ולא היה מלפניו ! כי היה אז גם הוא היה נברא ! ומה היה בורא את ההוא ? זה מה שאתה לא מצליח להבין פה אתה פשוט ל-א מ-צ-ל-י-ח ל-ה-ב-י-ן !!
    אתה מתבסס על השקפה של בורא-נברא. אין דבר כזה במדע. כל ההוכחה נפלה. ואני מצליח להבין, הבעיה שאתה לא מצליח לתפוס שההשקפה הזאת לא חלה במציאות.

ושוב אני חוזר ! איך תתווכח עם אינשטיין שגם הוא הבין שיש בורא לעולם ? וסטיבן הוקינג ? ועוד המון המון מדענים חשובים בעולם ?! איתם איך תתווכח ?! אתה חושב שאתה גאון כמוהם ?! שלמדת איזה נוסחה אז אתה אינשטיין ! טעית ! ואתה טועה בכך שאתה לא מאמין וחושב שאין בורא לעולם !
    עוד שטות. אלברט איינשטיין לא האמין באלוהים פרסונלי כמו של היהדות, ואני מצטט:
    "I believe in Spinoza’s God, who reveals Himself in the lawful harmony of the world, not in a God Who concerns Himself with the fate and the doings of mankind."
    "My position concerning God is that of an agnostic. I am convinced that a vivid consciousness of the primary importance of moral principles for the betterment and ennoblement of life does not need the idea of a law-giver, especially a law-giver who works on the basis of reward and punishment."
    "I have repeatedly said that in my opinion the idea of a personal God is a childlike one. You may call me an agnostic, but I do not share the crusading spirit of the professional atheist whose fervor is mostly due to a painful act of liberation from the fetters of religious indoctrination received in youth."

ועוד איך האמין שיש אלוקים ! התחלת עם התירוצים ? אלוקים זה אלוקים הוא הודה שיש בורא לעלם ! זה שהוא מחליט להמציא איך הוא ומי הוא הוא יכול לחשוב מה שבא לו.

הוא הודה שיש בורא לעולם נקודה. וסטיבן הוקינג לא מדען טוב בשבילך ?! למה מי אתה בכלל חושב את עצמך חכם ? אתה לא יכול להתווכח ואתה עושה שטות גדולה בכך. וסטטיסטיקות ? מה אתה מינה צמח?

ובבקשה, נראה אותך מתווכח עם זה:http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=838

אם זה כבר לא תוכל להתווכח, לא משנה את מי תביא ( ותדבר אחרי שתראה עד הסוף ולא חלק מהקטעים, ואז נראה אותך גיבור. ואגב, מדבר שטויות ואני ועוד איך מכבד אותך, אני מאוד מכבד אותך. אני פשוט לא מאמין בדרך שבה בחרת, ואתה לא בדרך שבה אני בחרתי וזה טבעי.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 13-12-2009 בשעה 23:27.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,499 | הודעות: 8,198,092 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect