|
|
אוקיי, תראה אני מבין שזאת היתה מערכת יחסים ראשונה ולכן חוסר ההבנה הבסיסי הזה...
תבין חברות נובעת מרצון של שני הצדדים להיות ביחד אתה מספר שמכיוון שזה קשר ראשון הקנאות שלך עברה כל גבול והגעת למצב של הרמת יד בפועל ולא רק באיום וזאת בעצם הטעות הראשונה שלך.
הטעות השנייה שלך הגיעה מכיוון אחר שאתה חושב שאתה עדיין במערכת יחסים שאמורה להוביל לחתונה ולכן צר לי להודיע לך זה נקרא קשר יזיזות כלומר קשר שמבוסס על אהבה לשעבר או סתם שיעמום לצורך סיפוק מיני נטו וזה בעצם המצב שבו אתה נמצא כרגע.
עכשיו מה שאתה צריך להבין זה שאין סיכוי למערכת כזאת להצליח בתור מערכת נישואים כי כבר הגעתם למצב שבו אתם פיזיים נטו בלי קשר ריגשי נפשי ולכן אני ממליץ לך בחום לשחרר את הבחורה ולקוות שבעזרת ה' אתה לא תחזור על הטעות של קנאות יתר עם הבחורה הבאה.
אם אתה תחליט להמשיך בקשר הקיים אתה תעשה כמה עוולות כלפיה וכלפייך שהגדולה שבהם היא תקיעה במקום מבחינה חברתית של שניכם כלומר היא לא תתקדם הלאה בחייה וגם אתה לא וכשתתעורר מהסרט אתה תבין איך איבדת שנים יקרות על כלום והשאלה רק תהיה מי יתעורר ראשון.
באמת שממליץ לך לעזוב ולפתוח דף חדש אל תדוש במשהו שאין לו תכלית זה לא יוביל אותך לשום מקום.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
איזה כבוד יבן כלב אתה הרמתה יד על בחורה אין לך כבוד יש לך כבוד של כלב בדועי
מי שמרים יד על בחורה הוא לא גבר שלא נדבר על כבוד
מגיע לך קוקסינל בלאט
אתם נכנסים יותר מידי לקטע של ההרמת יד אתם יודעים שזה מצב שיכול לקרות לאנשים שיש להם קושי בשליטה על רגשות יש כאלה שבמקום הרמת יד פוגעים בצורות אחרות כגון: בגידות, העלמת כספים, פגיעות מילוליות, ניצול והתעללות רגשית וכו' הרמת יד זה רק אחד מיני אלף של פגיעות בין בני זוג אז תפסיקו להתלהם בכל מה שקשור לזה למה אני מכיר כאלה שפגעו בצורות כל כך אנושות אנשים והם מעולם לא הרימו יד!
אני לא מגן עליו שלא יהיו אי הבנות אני רק אומר שאתם לא באמת מבינים לאיזה מצבים אנשים יכולים להגיע כשדוחקים אותם לפינה ויש כאלה שהפינה מאוד קרובה ויש כאלה שהפינה רחוקה מאוד וכל אחד מגיב אחרת...
נסו קצת לראות מעבר למכות ותבינו שהבעיה שלהם גדולה יותר!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!