קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] נראלי שאני מתחילה לפתח רגשות לבנות -.- הצילו (בת 14)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 09-04-2008, 16:17
  2. [בעיה] בסימס 2 לא מצליח לבנות בתים
    על ידי S2DO בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-04-2008, 21:58
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-06-2007, 14:40
  4. בעיה..בקקשר לבנות
    על ידי FrEe בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-02-2007, 22:59
  5. בעיה - מתבייש לגשת לבנות
    על ידי Smoothi בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-09-2006, 15:18
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

[בעיה] מחמאות לבנות אחרות? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוקיי, יש לי חבר ואם הוא היה עושה לי כזה דבר ברור שהייתי מתעצבנת על זה..מבחינתי ולדעתי אם אתה אוהב אותה...אז כבר לא צריך להיות אכפת לך מאיך שהידידה שלך נראית או כל בת אחרת..ואם אתה לא אוהב אותה אז זה בסדר כמובן אבל אל תפגע בה ותגמור איתה.אבל עדיין אני מבינה את הראש שלך,תביא מחמאות אבל לא כמו סקסית,פוזה יפה מבט וכו'...תמצא איזון נכון...אם הן ידידות שלך .. תגרום לחברה שלך לראות שהן באמת ידידות שלך ושלא סתם אתה משאיר תגובה כמה שהיא יפה,סקסית,מדהימה וכו,ועוד בתמונה שהיא חושפת את הבטן?!?מליא היית כותב משהו מצחיק בסגנון ידידותי..אבל זה נראה כאילו היית עושה אותה ..!
    חבר שלי ברוך השם לא עושה דברים כאלה..ואם הוא מחמיא הכל ברוח ידידותית ואני רואה ומרגישה את זה אז אין לי טעם לקנאות,לחשוש או להרגיש מאויימת..
    כנראה חברה שלך לא לגמריי בטוחה בידידות שלך או שלא מכירה אותן או שלא ראתה במה שכתבת את הידידות שלכם..תשמע בנים זה משהו אחר,אתה מגיב להם בצחוק לא בצחוק הרי היא בטוחה שאתה לא הומו ולא תרצה אותם..וכשאתה שולח מחמאות מסוג כזה היא חוששת , אם הייתי במקומה גם אני הייתי חוששת אפילו אם הייתי בטוחה שהוא אוהב אותי וכל מני כאלה ...תוכיח לה שאתם באמת ידידים...ואל תשלח כאלה מחמאות סקסית וכל זה..כי זה באמת מוגזם!
    אתה בטוח שלך לא הייתה יכולה להיות בעייה עם זה?אם זה היה קורה הפוך והיא הייתה עושה את מה שאתה עשית?לא חושבת שהיית שם זין על זה..
    היא רוצה לחדש את הקשר אתו..היא עשתה משהו שיפגע באמון שלך בה?לך אין ידידות שהיית איתן בסטוץ בקטע מיני?אני בטוחה שיש ,אני לא חושבת שזה מפריע לה כל עוד אתה לא מתחיל להתייחס אליהן שונה..
    היא בגדה אתה אומר,סתם שאלה,האם אתה בגדת אי פעם ?

לגבי דבר אחד אני מסכימה שבאמת הקנאה הוא לא תמיד מקור לקנאה...
    ולא מדובר פה בקנאה לפי דעתי אלה במשהו שהוא עשה וזה מפריעה לה.אם היא הייתה עושה משהו דומה או אחר שהיה מפריע לו אני בטוחה שהוא היה אומר לה ומצפה ממנה שתבין אותו.

"חברה שלך קנאית.
    תגיד לה שאתה יכול להגיד מה שאתה רוצה למי שאתה רוצה כי אתה בכל מקרה עושה את זה בגבול הטעם הטוב, ואתה לא בוגד בה"

אוהוו מה זה אתה יכול לעשות להגיד מה שאתה רוצה למי שאתה רוצה ?
    כל הקטע שהיא לא סתם מישהי בשבילו (תתקן אותי אם אני טועה), הם נמצאים במערכת יחסים ולא משנה כמה זמן..אם יש אהבה ואם זה רציני צריך להתפשר אם זה מפריע לה הוא צריך להפסיק כי אם משהו יפריע לו והיא תלך בגישה שלך שהיא יכולה להגיד לעשות מה שהיא רוצה..מה הם ילכו ראש בראש בלי פשרות ומה יקרה?כשנמצאים במערכת יחסים יש כבר מחוייבות בין בני הזוג ללא פתרון בעייות ,הקשר כנראה לא יחזיק הרבה זמן.

ובאמת כל מי שכתב פה שהיא סתם קנאית ושהוא יכול לעשות מה שבא לו...
    הייתם רוצים לקבל כזה יחס מבת זוגתכם כאשר אתם נמצאים במערכת יחסים רצינית?ושאתה אוהב אותה?לא נראה לי.

מקווה שהל יסתדר לכם!בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי Honey20; 24-11-2009 בשעה 21:18.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אוקיי זה קצת מוזר כי אני לא יודע עד כמה יצא לי להתעסק עם מישהי קנאית היו אומנם רגעי קנאה אבל משהו בסגנון הזה אני לא יודע עד כמה. (כשהניסיון לא עומד לצידי בתגובה הדברים נראים קצת אחרת אז נא להתחשב)

לפי דעתי עצם זה שחברה שלך בגדה במישהו זה כבר היה אמור לעורר נקודות מחשבה (אחד מה א' ב' שלי בבחירת חברה) אבל אני מאמין שרמת הקנאה של חברה שלך במשפט "שזה מה שמביא מערכת יחסים לקרשים" היא גבוהה וזה נובע גם מפחד בלתי מודע שיעשו לה את מה שהיא עשתה כלומר בגידה.
    מכאן יוצא שהכל תכלס תלוי בך (עצם הניסיון לחדש קשר שקשור למעשה הבגידה אמור כנראה לעורר אצלך נורה אדומה) היא מאותתת שאם הדרך שלך תמשיך היא תפגע לפני שהיא תפגע משמע שאם היא חשובה לך אתה צריך לוותר על העניינים האלה שגורמים לה לקנאה על מנת להחזיק את הקשר אם לא תרצה להחזיק את הקשר אז פשוט תמשיך וזה כבר יקרה מאליו.
    זאת דעתי (ללא ניסיון אני חייב לציין הפעם) אבל הניתוח לדעתי נכון.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 24-11-2009 בשעה 00:11.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

Ori
    אורח

אני בניגוד לכל מה שכתבתם פה באשכול חושב שיש לה אג'נדה שונה ממה שהיא מתיימרת להציג..
    לפי דעתי (וזאת דעתי בלבד ככה התרשמות שלי מכל הסיטואציה) היא מחפשת סיבות שיקלו עליה לשבש בקשר בינייכם והיא נתפסת על משהו שמראש היא יודעת שקשה לך לוותר עליו בגלל שאתה לא מבין את הנקודה שלה, ומכאן הדרך מאוד קצרה (מבחינתה) לשבור את הכלים ולשלוח אותך בטעיה ואתה עם מצפון נקי לעזאזל ולעשות מה שבא לה אם זה לחזור לפרטרנר בגידה שלה מהעבר או מישהו אחר שהדליק לה איזה נורה.
    בכל מקרה יתכן מאוד שאני טועה אבל עם כל הפסימיות שבדבר הרגשתי צורך לציין את זה..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 24-11-2009 בשעה 01:14.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יכול להיות שאתם צודקים בזה שהיא עדיין כזאת בוגדת הרי אני לא מכירה אותה ולא אותו אני לא יודעת מה נכון ומה לא,לא שמעתי את הצד שלה...מי שפתח את הנושא מכיר אותה..וידע מה בין התגובות שנכתבו פה באמת נכון..ואם הוא יודע שהיא עדיין בוגדת או חושב אז הקשר לא שווה לפי דעתי עדיף לחתוך...אבל אם הוא בטוח שהיא עברה את השלב הזה והוא יודע למה זה קרה...אז סבבה .
    אבל אני לא חושבת הבגידות קשורות לנושא זה שהיא בגדה זה כבר נושא אחר.
    זה שהוא עושה משהו שמפריע לה הוא אמור להפסיק עם זה זה לא כזה קשה,כאילו שהוא לא יכול לחיות בלי זה...כמו שציינתי בתגובה הראשונה שלי...אם תתייחס לידידות שלך כאילו הן באמת ידידות ולא תזרוק מחמאות לאוויר כאילו פגשת אותן פעם ראשונה ואתה מת לעשות אותן (סקסית,אוהב תפוזה וכו')..אני לא חושבת שזה יתרום משהו לקשר שלכם חוץ מעצבים מיותרים..
    איך אפשר לשפוט אנשים בכלל?אז היא בגדה ואולי היא למדה מהנושא ותאמינו לי אם היא הייתה נשארת כפי שהיא הייתה אז..בוגדנית כן?לא נראה לי שהיה מזיז לה כל כך מהחבר הנוכחי שלה..ואם היא הייתה בוגדת בו סימן שהיא לא אוהבת אותו ולא רוצה אותו באמת ככה לפחות זה לפי דעתי...בוגדים רק כשלא זורם בקשר וכו'...איזה טעם יהיה לבגגוד כשהקשר טוב ?ורואים לפי איך שזה מפריע לה,סימן שהוא חשוב לה ושהיא חוששת..משמע כנראה יש אהבה ולא סתם.
    נערך לאחרונה על ידי Honey20; 24-11-2009 בשעה 21:21.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

רואים שלא קראת בתשומת לב את התגובה שלי... את רק מחזקת את מה שאני אומר את לא טוענת ההיפך.
    ומה זה איך אפשר לשפוט אנשים בכלל?! מאיפה הבאת את המשפט הלא יוצלח הזה? (לא יוצלח זה ביטוי עתיק יותר עתיק משלך אורי זה היה לפני הכתב יתדות ) את כל היום שופטת אנשים את לא יכולה בלי! אין אדם בעולם שלא שופט אנשים יש אומנם כאלו שמצליחים להתגבר על זה מידי פעם אך ביום יום כולנו שופטים בין בצורה מודעת ובין בצורה לא מודעת. וחוץ מזה מהבעת הדעה שלך עצם היא זאת שפיטה של אנשים... לא משנה אני לא אטריח אותך.
    בכל מקרה מתוך זה שהיא בגדה ועכשיו היא (נגיד לפי הלך המחשבה שלך) מנסה לתקן אז הפחד הבלתי מודע שלה שהיא תקבל חזרה את מה שהיא האכילה גורם לה לקנא יותר מהרגיל וזה בדיוק מה שאני אמרתי ואת אומרת את זה במילים קצת שונות. (אם תרצי אני אצטט)

אשמח אם תוכלי להסביר או לתקן אם לא הבנתי אותך נכון...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    רואים שלא קראת בתשומת לב את התגובה שלי... את רק מחזקת את מה שאני אומר את לא טוענת ההיפך.
    ומה זה איך אפשר לשפוט אנשים בכלל?! מאיפה הבאת את המשפט הלא יוצלח הזה? (לא יוצלח זה ביטוי עתיק יותר עתיק משלך אורי זה היה לפני הכתב יתדות ) את כל היום שופטת אנשים את לא יכולה בלי! אין אדם בעולם שלא שופט אנשים יש אומנם כאלו שמצליחים להתגבר על זה מידי פעם אך ביום יום כולנו שופטים בין בצורה מודעת ובין בצורה לא מודעת. וחוץ מזה מהבעת הדעה שלך עצם היא זאת שפיטה של אנשים... לא משנה אני לא אטריח אותך.
    בכל מקרה מתוך זה שהיא בגדה ועכשיו היא (נגיד לפי הלך המחשבה שלך) מנסה לתקן אז הפחד הבלתי מודע שלה שהיא תקבל חזרה את מה שהיא האכילה גורם לה לקנא יותר מהרגיל וזה בדיוק מה שאני אמרתי ואת אומרת את זה במילים קצת שונות. (אם תרצי אני אצטט)

אשמח אם תוכלי להסביר או לתקן אם לא הבנתי אותך נכון...
    לההההה מאיבי שמחות זה יותר עתיק..לא יוצלח זה מהמאה ה 10 לספירה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,434 | הודעות: 8,174,021 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect