|
|
בטח שריצה תעזור לך להוריד אחוז שומן.. פעולה ארובית שורפת שומן חח זה עובדה אחי..
ומספר חזרות שונה מוביל לתוצאה שונה... לדוגמא בדחיקה אם תעשה 8-12 חזרות זה אימון להעלאת מסת שריר ואם תעשה 15+ חזרות זה לעיצוב
נערך לאחרונה על ידי gshkrni; 17-12-2009 בשעה 19:58.
אתה ממש יפי הא?
ריצה לא שורפת שומן היא במקרה הטוב משפרת ניוד שומן.
ריצה שורפת קלוריות, אם אתה במאזן שלילי בהכרח זה יוביל לאיבוד שומן. ואם אתה במאזן חיובי. תרוץ מרתון ואתה תשמין
ברגע שתבין את המשוואה הכל יהיה בסדר.
ומאסה ועיצוב זה שני מושגים איודטים שיראלים לא מבינים. אין דבר כזה עיצוב. יש העלאת מאסה ויש חיטוב שני מושגים יחידים שקימים מבחינת צורת הגוף.
יש שיטות עבודה, יש מספר חזרות שיתן לך יותר היפרטרופיה שהוא בערך 5-12. ו15-20 זה סיבולת. אבל בלי קשר אם תאכל כמו שצריך אתה תגדל.
אתה מאבד שומן, פחמימות ומעט חלבון בכל רגע נתון, זה נקרא תהליכים מטבולים.
במנוחה אתה מאבד כ 60-70% שומן, 20-30% פחמימה וכל השאר חלבון.
בפעילות אירובית עד 70-80% דופק אתה משתמש יותר במאגרי השומן לאנרגיה בשביל הפעילות מאשר מאגרי הפחמימה, אבל משתמשים בשניהם יחד, אף בחלבון מעט.
מעל 80% דופק לערך, מאגרי הפחמימות נהייים דומיננטים (מעגלי אנרגיה, לא נכנס לכך).
בכל מקרה הדופק לא רלוונטי ונדרש לעשות את הדופק הכי גבוה שאתה יכול למשך הכי הרבה זמן בפעילות אירובית (אם אתה עושה כזו, היא לא חשובה לתהליך, אלא הכל מסתכם בתזונה), כי מה שמשנה הוא כמה קלוריות שרפת כדי להגדיל/ליצור מאזן קלורי שלילי (מאזן קלורי שלילי = אתה מוציא יותר קלוריות ממה שאתה מכניס/שורף).
יותר מידיי אתה נכנס לשטויות האלה..
עובדה שאם תשקיע בריצה תשרוף קלוריות משיוביל לשריפת שומנים
(ואני מניח פה שהוא לא אוכל כמו דוב ככה שבהתחלה הריצה תוביל אותו להגיע למאזן שלילי ובסופו של דבר הוא גם ישרוף שומנים)
עובדה שאם תוכאל טוב ותעבוד על העלאת מסת שריר כמו שכתבתי קודם אתה תתנפח..
ובסדר מה זה משנה איך אתה מגדיר את זה עיצוב או חיטוב , העלאת מסה או ניפוח העיקר שהוא מבין למה אני מתכוון ..
אחי לדעתי עדיף שתצא קצת מהספרים ותלך להתאמן כי אני מדבר מנסיון ואתה ממחקר
נערך לאחרונה על ידי gshkrni; 17-12-2009 בשעה 21:11.
סליחה מר עולם
לפני שנייה כתבת פה שפעילות אירובית משתמשת במאגרי שומן ואני כתבתי שבריצה נשרפות רוב הקלוריות
כתבתם שריצה מובילה להגדלה/ יצירה של מאזן קלורי שלילי כתבתי בדיוק אותו דבר..
מה שיוצא זה שאני כותב משו אתם אומרים שזה לא נכון וכותבים את אותו דבר במילים גבוהות.
אז אני אומר שאני אומר את זה מנסיון באימונים ולא ממחקר.
יש עוד בעיה עוד פעם משו לא בראש שלכם?
נ.ב: ותאמיני לי שיש לי ניסיון הרבה יותר ממה שנראה לך ואני לא מדבר סתם
נערך לאחרונה על ידי gshkrni; 18-12-2009 בשעה 00:43.
סבבה
אני שמח שאתה לומד 5 יח"ל ביוטכנולוגיה בבית ספר, אבל אין קשר בין ביוטכנולוגיה לבין דיון האשכול.
דיון האשכול מתמקד בפיזיולוגיה.
וסתם בשביל הקטע, אם תמשיך בביוטכנולוגיה, ביום הראשון באוניברסיטה תקבל כאפה ותבין שכל מה שלמדת בבית ספר היה בדיחה.
כן יש קשר לדיון כי למדנו על הפקת אנרגיה בתאים, מתי משתמשים בחמצן מתי לא ומתי הגוף שורף שומן\פחמימה זמינה.
רק עם כל הבלאגן מסביב עוד לא הסברת לי למה טעיתי בהודעה הראשונה
ולא צריך יום באוניברסיטה כדי להבין קצת על הפקת אנרגיה בגוף
gshkrni אני אמרתי לך סבבה כי אין לי מה לדבר עם אנשים כמוך, ביזבוז זמן לחלוטין, אתה אפילו לא יודע מה אתה רושם בעצמך, אז לנסות עוד להסביר לך מה אתה רשמת? קצת קשה לי.
Boom Shankar
מההודעה המקורית שלך:
gshkrni אתה מתעסק עם משה ומשה היה פעם חלק מקהילת אמני הפיתוי...
" בריצה נשרפות רוב הקלוריות " המשפט הזה ממש לא נכון.
במנוחה בן אדם שורף קלוריות בממוצע (ביום) מספרים בסדר גודל של 2000-2500 +-
אז נברח למתמטיקה - אין מצב שבריצה אתה מגיע לשריפת קלוריות בכמות כזו...
איך אתה יכול לומר משפט כזה ?
בשורה התחתונה,
אם אני הוכחתי שאתה מדבר שטויות כנראה שאין לך הרבה שכל כי אני לא מומחה גדול לאנטומיה .
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 19-12-2009 בשעה 11:25.
טוב מאדדדד!!! אתה משווה ריצה של 20 דקות לשריפת קלוריות של יום שלם יפהה אני רואה שחוכמה לא חסר לך.
כתבתי שריצה ופעילויות ארוביות הם התרגילים ששורפים הכי הרבה קלוריות
(ועכשיו שים לב) באימון .
רצית להוציא אותי טמבל ויצאת טמבל פעם הבאה תנסה לקרוא וגם להבין אחי.
בסופו של דבר אם אתה עושה ריצות ופעילויות ארוביות (ואתה בן אדם נורמלי עם מאזן שלילי או מאזן חיובי לא בהגזמה), ריצה תוביל ליצירת מאזן שלילי ואתה תשרוף שומנים לא משנה מה תגיד.
אחרת איך אתה חושב שאפשר לשרוף שומנים בעזרת אימון? -> כולי אוזן