קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] המשך להוצאת זרע לבטלה
    על ידי toobi בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-08-2010, 22:09
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-12-2009, 17:34
  3. פרסום|זרע לבטלה
    על ידי I1994H בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-03-2009, 21:46
  4. שאלה לגבי זרע לבטלה...
    על ידי ArIeL בפורום יהדות
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 10:52
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 02:46
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 56

פרסום | זרע לבטלה ( אוננות ) עד כמה חמור ! מזעזע !!! - עמוד 2

אני יודע שזה אסור על פי הדת אבל כולם עושים את זה, גם דתיים, רק שאתה לא יודע על זה.
    גם ככה יש קרי לילה וזה זרע לבטלה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    א.הלהקה שאני מנגן בה.Green Hax(שינינו את השם)
    מנגנת רוק כבד אינסטרומנטלי עם זמר מעולה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

מה אתם חושבים שדתיים ממש לא עושים ביד? יש לא מעט שמאוננים בהכחשה, יש הרבה פרשיות אונס ילדים קטנים\ אחיות\ אחים. הם גם לא יכולים לעמוד בזה והולכים לזונות או שנכנסים בילדים או באחים שלהם. כמובן שלא כולם אבל זה חלק לא קטן.

"אני יודע שזה אסור על פי הדת אבל כולם עושים את זה, גם דתיים, רק שאתה לא יודע על זה.
    גם ככה יש קרי לילה וזה זרע לבטלה "

אז זהו שהרבה דתיים נלחמים בזה לא להוציא זרע לבטלה והדתיים גם מגנים את האיסור הזה ! מה אתה רב ? אז מה אתה מבלבל את המוח בנושאים שאתה לא מבין ? למדת את זה בכלל ?

אתה יודע שזה אסור ואתה עושה את זה ! אתה מאמין בה' ? בחוקים שלו ? בתנ"ך ואתה עושה את זה ? דיברת פעם עם רב ? למדת את זה בשיעורי תורה ( לא בבית ספר ) הבנת את הדברים לעומקם ? לא ! בגלל זה אתה ממציא המצאות שהרבה עושים את זה ! אז תפסיק כי אתה לא מבין מהחיים שלך !

וקרי לילה ? אחי אתה באמת לא מבין מהחיים שלך. קרי לילה זה מצב שלא בשליטת האדם, וזה נקרא טומאה. זה לא אשמת האדם כי זה קרה בלא ידיעתו וגם יש שיטות להפסיק את זה ודברים שצריך לעשות, עובדה שאתה לא יודע ולא מבין בזה.

דתיים מוציאים זרע לבטלה, אחי אתה מצחיק. נכון שזה קשה, אבל מלא מלא מלא דתיים הפסיקו ובתהליכים של הפסקה, והם נלחמים ביצר הזה והמון מצליחים לנצח אותו. אתה לא בדקת את זה, לא למדת את זה ואתה לא מבין בזה וגם רואים את זה בתגובה שלך.

בבקשה, משהו על הנושא שפוסל כל מה שאמרת, שמסביר לך את החומרה וכמה באמת הפסיקו ומפסיקים עם זה, כי זה איסור חמור:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=G4CPyG_Mkfw"]YouTube- &#x202b;הרב רונן אהרון - זרע לבטלה&#x202c;&lrm;[/ame]
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 18-12-2009 בשעה 15:51.

משתמש כבוד האוואטר של SoL
    לייקים
    103
    נקודות
    100

מה אתה אומר ילד טיפש.
    אני גר באיזור של מלא חרדים, כשהייתי בן שמונה בערך שיחקתי עם חברים באחד הפארקים, ניגש אליי איזה דוס בן 18 ואמר רוצה שאני אראה לך תזין שלי ואתה תראה לי את שלך? ( אמרתי לא וברחתי שלא תתחילו לפנטז או משהו )
    ואל תגיד לי שזה מקרה בודד וכאלה! כל הזמן מראים בחדשות שיש כאלה שמזיינים תאחיות והאחים שלהם וכולם אונסים שם אחד תשני, הם מזיינים תצמם בכל החורים, וזה רק על מה שידוע, יש הרבה מקרים נשארים כביכול במשפחה...

ציטוט נכתב במקור על ידי SalaMan צפיה בהודעה
    מה אתה אומר ילד טיפש.
    אני גר באיזור של מלא חרדים, כשהייתי בן שמונה בערך שיחקתי עם חברים באחד הפארקים, ניגש אליי איזה דוס בן 18 ואמר רוצה שאני אראה לך תזין שלי ואתה תראה לי את שלך? ( אמרתי לא וברחתי שלא תתחילו לפנטז או משהו )
    ואל תגיד לי שזה מקרה בודד וכאלה! כל הזמן מראים בחדשות שיש כאלה שמזיינים תאחיות והאחים שלהם וכולם אונסים שם אחד תשני, הם מזיינים תצמם בכל החורים, וזה רק על מה שידוע, יש הרבה מקרים נשארים כביכול במשפחה...
    עובדה שאצל חילונים זה קורה הרבה יותר, מה לעשות, יש גם חרדים כאלה ודתיים כאלה, כמו שאצל החילונים כמות האונסים והחוטאים היא כפולה ומכופלת. לא שאני לא מגנה את המעשה שלו, אני ועוד איך מגנה. אבל מה לעשות, בכל מקום יש כאלה אף אחד לא אמר שהם מושלמים, ובינינו, החילונים אונסים יותר והמעשים הללו קורים יותר אצל החילונים.

משתמש ותיק האוואטר של Eyalnet
    לייקים
    31
    נקודות
    -38
    משפט מחץ
    משרד החיוך קובעה: השמחה מזיקה לעצבות

ציטוט נכתב במקור על ידי פיליפ צפיה בהודעה
    אני יודע שזה אסור על פי הדת אבל כולם עושים את זה, גם דתיים, רק שאתה לא יודע על זה.
    גם ככה יש קרי לילה וזה זרע לבטלה.
    נכון שחכתם שיש קרי לילה.. ככה שבטבעיות יש זרע לבטלה!!..

משתמש מכור האוואטר של 321AC
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    -78

אני היתי דתי וידעתי את האיסור אבל אני בכול זאת עושה כי זה דרך העולם!!

ציטוט נכתב במקור על ידי SalaMan צפיה בהודעה
    מה אתה אומר ילד טיפש.
    בזה אתה צודק ב100% ואני די דתי!
    נערך לאחרונה על ידי 321AC; 19-12-2009 בשעה 17:07.

ציטוט נכתב במקור על ידי Eyalnet צפיה בהודעה
    נכון שחכתם שיש קרי לילה.. ככה שבטבעיות יש זרע לבטלה!!..
    בטבעיות ? זה כי אתה רגיל כבר לזה וכי מרוב שאתה רגיל לזה הגוף מנסה בעצמו להוציא את זה, וגם את זה אתה צריך לנסות ולהפסיק את זה, בכל מיני שיטות ודברים שאסור לעשות במשך היום, או לפני השינה.

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

בחיים לא היה לי קרי לילה ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל רב חרדי ידוע התיר הוצאת זרע לבטלה

לתשובה המפורטת כנסו לאתר

tshuvot.wordpress.com

משתמש כבוד
    משתמש כוסון
    האוואטר של sagivZ
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The one & the only

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    בחיים לא היה לי קרי לילה ..
    אחי זה כי אתה מאונן הרבה!

ציטוט נכתב במקור על ידי sagivZ צפיה בהודעה
    אחי זה כי אתה מאונן הרבה!
    הוא צודק ! וקרי לילה זה אחרת קרי לילה זה לא חטא כלל וכלל ! זה טומאה אבל זה לא חטא וזה לא באשמתך אם זה קורה לך ואתה כבר הפסקת להוציא זרע לבטלה ! וגם את זה צריך לנסות להפסיק.. ( לא לאכול מאכלים חריפים, שומניים, בשריים לפני השינה, להשתדל ללמוד תורה לפני, לקרוא ק"ש שעל המיטה בעמקות ! ועוד.. )

שלא תגידו שלא ידעתם ושלא תגידו שזה לא נכון ושזה לא כתוב בתנ"ך ושזה איסור חמור ביהדות כי זה איסור אחד החמורים ביותר שיש ! ואין גבול לשכר ולשומר הברית שמצליח לעמוד בניסיון הזה !

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

ציטוט נכתב במקור על ידי shahaf1 צפיה בהודעה
    הוא צודק ! וקרי לילה זה אחרת קרי לילה זה לא חטא כלל וכלל ! זה טומאה אבל זה לא חטא וזה לא באשמתך אם זה קורה לך ואתה כבר הפסקת להוציא זרע לבטלה ! וגם את זה צריך לנסות להפסיק.. ( לא לאכול מאכלים חריפים, שומניים, בשריים לפני השינה, להשתדל ללמוד תורה לפני, לקרוא ק"ש שעל המיטה בעמקות ! ועוד.. )

שלא תגידו שלא ידעתם ושלא תגידו שזה לא נכון ושזה לא כתוב בתנ"ך ושזה איסור חמור ביהדות כי זה איסור אחד החמורים ביותר שיש ! ואין גבול לשכר ולשומר הברית שמצליח לעמוד בניסיון הזה !
    אם היה אלוהים הוא היה יושב וצוחק עליך מלמעלה

ציטוט נכתב במקור על ידי -Simple- צפיה בהודעה
    אם היה אלוהים הוא היה יושב וצוחק עליך מלמעלה
    אל תדאג.. הוא יושב וצוחק עלייך.

לא למדת את זה, אתה לא יודע איפה זה כתוב, אתה לא מבין בהלכה וביהדות, אז אין לך זכות להגיב על זה בכלל.

בבקשה:http://www.kipa.co.il/ask/show/180515

אין לך זכות להגיב, כי אתה טועה טעות מרה.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 20-12-2009 בשעה 20:17.

מה המצב..טוב נתחיל בזה שכל הכבוד לך שפתחת את השאשכול הזה שירבו אנשים כמוך בישראל אחי!
    וכל מה שאמרת אמת לאמיתה הכל נכון והכל יקרה הכל חקוק בסלע ואין אפשרות לערער על מילה אחת ממה שאמרת !!!!!!
    וכל מי שלא מאמין צאו מהסרט תחזרו למציאות הכואבת !
    ואם לא נעים לכם לשמוע ואתם בוחרים להתעלם זה רק מוכיח כמה שהאמת כואבת ואתם בוחרים לברוח מהאמת ..
    אז נסיים במשפט קצר אחד : לכל המוגבלים מבנינו שבוחרים לא להאמין ,זה שלא תאמינו לא ימנע ממכם מלקבל על זה עונש ,וניתן לכם דוגמה פשוטה כדי שכמה מכם (הפחות מוגבלים )יכולו להבין ,אדם שעבר על חוק מסויים בלי לדעת שיש חוק כזה ,זה לא פוטר אותו מהעונש שיבוא אחר כך..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,216 | הודעות: 8,173,803 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect