יש הרבה אבל מצחיק ראיתי חבר נדפק בעמוד!
|
|
כשהיתי בכיתה ה' היה לנו חוג תקשורת ואני וחבר שלי רבנו מכות בצחוק אז המניאק דרך לי על הבטן ויצא לי כזה פלוץ שהמורה כמעט עשתה פיפי
או קרה לי מקרה השנה בספורט עשינו מתיחות והמורה הבן **** שלי באמצע המתיחות מתח אותי עוד יותר ומרוב הלחץ יצא לי נוד והמורה התחיל לצחוק כמו מטורף חצי מהשיעור הוא רק צחק
בוא אני אספר לך משהו שכולם יצחקו ממנו [סיפור אמיתי] ...
כיתה ה' משהו כזה המורה התעצבן עליי אני כזה שמתי את הראש על השולחן כי היה משעמם ואז הוא זרק עליי גיר ! הוא פיספס אותי ופגע בחבר שלי ..
עכשיו אני לא ראיתי / ידעתי שהוא זרק עליי עד שחבר שלי אמר לי בהפסקה .. הלכתי לעוזרת מנהלת ואמרתי לה את זה עכשיו היא אימתה את הסיפור איתי ועם חבר שלי שאבא שלו איש מאוד מכובד ומעריכים אותו בעיר וככזה.. אז המורה סולק מהבית ספר !!!
חרבנתי במקיף
סתם סתם אל תקחו את זה רציני, לא עולה לי לראש שיעלה נערוך את זה.
חחח גאי
XDD
התחבאתי לאחותי מתחת לשמיכה וכהיא נכנסה לחדר צרחתי והיא כמעט חטפה התקף לב XD
אוייי אני עדיין צוחקת עליה .
יש לנו 2 דלתות בכיתה. באחת נכנסים והשנייה נעולה. אז הזאת שנעולה יש בה חור קטן. אז תמיד בשיעורים מסתקלים אנשים בתוך החור הזה ומפריעים בשיעור. אז יום אחד איזה מישהוא בא והתחיל לקור! אז חבר שלי אמר לי לזוז כי עוד שנייה זה פוגע בו. אז חרי דקה אני רואה פוגע בו גוש ירוק! ברגל! ואז אני נופל אם הכסא ונראה מצחוק!
F.c Maccabi Haifa
אה עוד משו -
ידידה באה לי מאחורה עושה לי ' אמממממממממממממממממממממלה ' באוזן ,
חח חאיך קפצצצתי![]()
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
חחח ירדתי עם חבר שלי במדרגות של בצפר ואמרתי "וואי ׁ(שם של מורה) המזדיין הזה כמה שיעורי בית מה הוא חושב??! אין לנו חייים כמוהו?"
וכן הוא היה בסוף המדרגות שמע ה-כ-ל/
מוכר פרמיומים ל-MegaUpload
בפרטי =]
F.c Maccabi Haifa
עוד משו -
שיחקתי מחבואים ביסודי [ כיתה ו' ] ואיזה קרציה מא' עמדה לידי וגילתה אותי כל הזמן![]()
ואני לא הייתי יודע שזו היא והוא היה מוצא אותי ראשון:
איזה דפוק הייתי ..
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
הלכתי לחבר.
הוא אמר שאין לי אף אחד בבית.
נכנסנו לחדר שלו ואמרתי לו שידליק ת'אור.
הוא אמר לי - "לא, אמא שלי ישנה פה" (הצביע על המיטה)
אני לא האמנתי לו כי הוא אמר שאין אף אחד בבית.
אמרתי לו - "יא שקרן זה כריות"
ואז הבאתי מכה חזקה ל"כריות".... ושמעתי אייי
אותן כריות היו התחת של אמא שלו
חחחחחח
אחרי זה צחקנו על זה חח
חחחחחחח תגיבו עוד [=
הלכתי אחרוה ובום חליק של החיםם