יש לך המון מזל שנרגעת יחסית מהר מזה, לי לקח איזה שבוע שבועיים וזה על הדרך דפק לי את הגיים קצת![]()
יש לך המון מזל שנרגעת יחסית מהר מזה, לי לקח איזה שבוע שבועיים וזה על הדרך דפק לי את הגיים קצת![]()
|
|
כל הכבוד אחי .. ומזל טוב על ה KC...
בקשר למשפט של אני הולך להיות זיין על וקקי וקקה ובים באם בום
אני יודע שאתה בהתלהבות כי סגרת נשיקה אבל אל תתנהג ככה ואל תדבר ככה,כי יש DHV,יש קצת שחצנות ויש שחצנות שתקבל ממנה מכות
מזל טוב על הסגירה באמת הגיוני שתלחץ מנשיקה,למרות שלדעתי זה מיתוס חח כולנו יודעים לנשק בערך,זרום עם זה
אחי צודק ! עליי שאתה תהיה זיין על יותר מכל הפורום הזה אם תמשיך ככה !
אל תתן להם להוריד לך את הביטחון . אתה בפורום של פיקאפרים הם לא יכולים לשמוע את המשפט "יותר טוב ממך" .
אם לא שמעתם זה נקרא הצבת מטרות ! אל תגידו לו "אל תעוף אל עצמך" כי פיקאפ זה "לעוף על עצמך" שמישהו אומר היום אני הולך למועדון לבד וסוגר KC שהוא בחיים לא יצא אפילו למסיבה אצל חבר , הוא לא קצת הגזים ?! אבל אם הוא הציב לו את המטרה הזאת הוא יצליח ושום כאפה לפנים הוא לא יקבל !!!
לפי מה שאני רואה אתה תהיה זיין על אל תדאג .
אני חושב ש- 80% מפיקאפ זה ביטחון עצמי כל השאר זה ידע . הוא הגיע למצב שהוא סומך על עצמו יש לו ביטחון עצמי ואומר את המשפט הזה ומה אתם אומרים ?! תפסיק את לא תהיה , בלה בלה , אתה קצת מגזים , אל תהיה שחצן ... מה זה הזיוני מוח האלה .
אם הוא ירצה וישקיע הוא יהיה יותר מכל הפורום הזה . ותנו לבאנדם להתלהב פרגנו .
אחי אחלה דיווח צריך אומץ בשביל לגשת למישהי בת 22 ומישהי בת 18 שאתה בן 15 שעוד אתה בתול שפתיים .
שיחקת אותה !
רק מה למה כתוב לך בגיל מתחת לכינוי 17 חח ?
ROI אם הוא ימשיך עם הגישה הזאת הוא יגיע ל OVER GAMING וליותר מדיי אנרגיות כשהוא פותח סטים
הוא יראה כמו נרקומן ששואל מישהי שאלה
חחח מי ישמע להיות "זיין על" זה משו מיוחד שאתם כ''כ מנפחים את זה.
לא צריך לעשות שומדבר מיוחד בשביל להיות ככה. פשוט חשיבה של כמה דקות עם עצמך והרבה אופציות פתוחות...וקצת תובנות.
כל הכבוד אחי
אתה מתלהב עכשיו מהKC הראשון שלך חח חכה כשתגיע לFC הראשון שלך, אין דברים כאלה.
תאמת זכרתי שכשראיתי אותך אמרת לי שהיתנשקת כבר אבל בכל זאת מזל טוב
וחבל שעצרת את הנשיקה כל כך מהר, מי שם זין איך אתה מנשק, אם לא תיתאמן איך תדע? היית צריך להמשיך עד שיעצר מעצמו.
בהצלחה בהמשך![]()
נערך לאחרונה על ידי roy444; 16-11-2010 בשעה 14:36.
ת'אמת, הדיווח לא משהו.
ז'תומרת, יופי של סיפור וסחתן עליך והכל, אבל דילגת על התוכן עצמו, מה עשית, איך התקדמת בכל שלב... דברים שאתה יכול לקרוא וללמוד מהם, או לחילופין, דברים שאנחנו יכולים לקרוא ולהעיר לך איפה כדאי לתקן.
להציב מטרות זה חשוב, אבל מוטב שהמטרות שלך יופנו לשיפור עצמי.
אם כל מה שאתה רוצה זה להיות הזיין הכי טוב מכל הפורום הזה, אתה רק צריך לסרס את כולם... וזה לא ממש לעזור לך להתקדם, נכון?!
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
אל תקשיב למי שמוריד אותך למטה:]
פשייי סחטיין אחיייי טוב אתה בטח אתה כולך היית בלחץ של מה לעשות... לכולם היה את הרגע הזה... זהו מעכשיו אתה רק עולה אחי יאללה שיהיה לך בהצלחה
וחאלס כבר לבאס תילד תאמינו שלי שעם ניסיון הוא קצת יבין פרופורציות על הזיין על והכי טוב בפורום הוא בסטייט טוב שינצל אותו
נערך לאחרונה על ידי tomer095; 17-11-2010 בשעה 22:18.
יש לי כ"כ הרבה מה לרשום על השרשור הזה, ובגלל שאני שם לב שאני ועוד אחד כאן היחידים שנותנים לך תגובות רציניות, אני לא אכתוב לך את מה שרציתי לומר.
בכל מקרה, מזל טוב ובהצלחה בהמשך![]()
מזל טוב חביבי..