קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ]לספר להורים שאני מעשן נרגילה|14
    על ידי המנרגל בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-11-2009, 22:17
  2. פריקה | רבתי עם ילדה שאני אוהב [לדני - לא הספרדייה]
    על ידי kWhat? בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-04-2009, 21:49
  3. [פריקה]אני לא מאמין שהגעתי למצב כזה....|15
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-09-2008, 18:37
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 17:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

[פריקה+ייעוץ] לא חשבתי שאני ארשום כזה פוסט - עמוד 2

בקשר למשפט הראשון, תסכים איתי שהסיכוי מבחינה הגיונית להכיר מישהי גדל בהרבה כשאתה יוצא למקום כלשהו, בטוח הרבה יותר מאשר להיות תקוע בבית של חבר עד 5 בבוקר ולשחק, אז נכון זה מהנה והכל אבל אני שבעתי מזה, ובכלל משהו כאן לא כל כך ברור במה שאתה מנסה להסביר, מצד אחד אתה טוען שאין כזה דבר אחד שמשיג את כולן מתי שמתחשק לו, מצד שני אתה טוען שהסיכוי שלך להכיר בנות הוא תמידי גם אם אתה לא עושה כלום, שעל זה לצערי אני חולק, עובדה שלפני שניסיתי על אף העובדה שהיה לי הרבה פחות ביטחון כלום לא היה, חוץ מפעם אחת שבה הייתי ממש שיכור וגם אז התקרבתי לבנות אז הן "החזירו אש" אבל לא ידעתי לנצל את זה כמו שצריך.

ואגב אולי לא הבנת אותי נכון, אבל אני לא כל כך מאמין בעשרות טקטיקות ובמשפטים מוכנים וכל הבולשיט, ה"נשק" שאני מדבר עליו הוא בסך הכל היכולת ליצור אינטרקציה עם כל בחורה שאני רוצה ולשאוף להגיע לנקודה בה אני יוכל להתחבר אליה (ובלי טקטיקות מיוחדות פשוט כמו 2 בני אדם נורמלים), אני לא מחכה ל"אחת" או משהו בסגנון ואני בתור אחד שלא התחיל את זה טבעי למדתי על בשרי שכן מתאים לי טבעי ומהרגע שאני התחלתי לצאת וליישם את זה מעשית תאמין לי שכמעט ולא קראתי משהו שקשור בכלל לנושא, אפילו חשבתי לעצמי באיזשהי צורה שאני קצת "חוטא" בזה שאני פתאום זונח את העקרונות החשובים (אף על פי שאני יודע מה הם), אז כמו שאמרתי הנשק הוא לא זה שאני מכיר את התחום, אלא מה שקרה לי כתוצאה מכך, פיתוח האישיות האמיתית שלי (אמנם גם זה בבניה אבל קרוב לסוף) פיתוח ביטחון עצמי, ובקיצור אני רק בגרסא משופרת ומשוחררת בלי יותר מדי מגבלות, ובקשר לפסקה האחרונה שלך, אז תאמין לי שאני לדעתי לפחות כבר הרבה פעמים סתם פתחתי בשיחה ואת הקטע של הפחד גישה עברתי בהצלחה, מה שתוקע אותי לרוב זו המחשבה המטופשת של, אני יכול לפתוח איתה בשיחה אבל מה הלאה? מישהו מבטיח לי שייצא מזה משהו? נכון זה מאוד מפגר אבל משום מה איפשהו בתוכי אני עדיין מאמין בשטות הזאת.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני יכול לפתוח איתה בשיחה אבל מה הלאה?
    חחח קרא שוב מה שכתבתי לך.
    ולמה תמיד צריך לצאת הלאה? גם אם עכשיו תחייה 100 שנה, מה הלאה? בשביל מה אתה חי? לא לכל דבר צריכה להיות מטרה.
    המטרה זוהי העשייה עצמה, לא מעבר לזה, לא תמיד צריך להמשיך הלאה (אם כן אז תתחיל עם בחורות, לאחר מכן תכנס לקשר רציני, לאחר מכן תתחתן ותביא ילדים, מה הלאה? ולאחר שהילדים שלך יביאו ילדים, מה הלאה? אתה מבין שזוהי תיבת פנדורה שלא תגמר לעולם?).

מצד אחד אתה טוען שאין כזה דבר אחד שמשיג את כולן מתי שמתחשק לו, מצד שני אתה טוען שהסיכוי שלך להכיר בנות הוא תמידי גם אם אתה לא עושה כלום
    כל מילה בסלע!
    נסה לחשוב ולערער על זה מעט לפני שאתה מצהיר שלא הבנת.

שעל זה לצערי אני חולק, עובדה שלפני שניסיתי על אף העובדה שהיה לי הרבה פחות ביטחון כלום לא היה
    גם לי הייתה התקופה שלא עשיתי כלום ובאמת לא היה כלום, אך מצד שני, לאחר ש"עברתי את השינוי" (לא מאמין בקישקוש הזה אבל שמתי לב שהרבה כאן מחפשים את זה) היו תקופות שבאמת לא עשיתי כלום (לא יצאתי, לא ניגשתי, אפילו לא טרחתי להביט בבחורה) ותמיד מצאתי את עצמי עם מישהי, בתקופות הללו הבנתי עד כמה זה הגיוני שאתה יכול לא לעשות כלום ובכל זאת להצליח עם נשים אבל לפני זה אתה צריך לבצע סוג של "שינוי תפיסתי" וזה לא בא בקלות.

לא ארחיב, דיי לחפירות
    מקווה שתצליח לתפוס מתישהו את הרעיון שהתכוונתי אליו, אולי ניסיון זה מה שאתה צריך בשביל להבין את זה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-11-2010 בשעה 17:41.

דוווקא הפעם די הבנתי אותך וכן אני אשתדל לעשות את השינוי התפיסתי הזה שאתה מדבר עליו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

לדעתי הבחור לא צודק.
    כל עוד לא תעשה טיפולים היפנוטיים, אתה לא באמת תוכל להשתדרג ולהיות "אומן פיתוי" לנצח נצחים.
    זה ידוע ומוכר בקרב רוב אומני הפיתוי שתמיד יהיו תקופות שהם יחזרו להיות AFCים או מאוד מאוד קרובים להיות AFCסים.
    הייתי מרחיב וחופר לך בצורה מפורטת על העניין (עניין זה בחלקו אבולוציוני אבל לא נקשקש בשכל) אך זוהי לא הנקודה.
    אין לי מה להגיד על תגובה כה טיפשית....מעניין....לחזור להיות AFC....איזה שטות (ואגב, השם שלך לא במקרה טום טואטי?)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אין לי מה להגיד על תגובה כה טיפשית
    אז אל תגיב, חכמולוג

מעניין....לחזור להיות AFC....איזה שטות
    נסה זאת, זה דווקא כיף לפעמים ומאוד מאוד משחרר, מניסיון

ואגב, השם שלך לא במקרה טום טואטי?)
    חח שמעו מה הקטע עם הטום הזה? הבנתי שהרוב כאן חשובים שהוא חרטטן או משהו... אבל למה לא ראיתי אותו מגיב בחיים ואיך בדיוק הוא הפך לכזה מותג? כנראה שבכל זאת יש בו משהו אם אתם מפיצים את שמו כמעט בכל מקום.. לא?
    אשמח לקבל הסבר בעניין או שאם בא לכם להגדיל ראש תנעצו פה אשכול שמסביר בדיוק על אודותיו של טום טואטי ועל מעללותיו, ככה חבר'ה חדשים כמוני כאן בפורום יפסיקו להסתקרן כלכך בעניין.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-11-2010 בשעה 22:25.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אין דבר כזה "אני חוזר להיות AFC", זה או שהיית AFC כל הזמן הזה והשלת את עצמך שאתה לא (קורה לרוב האנשים פה) או שאתה לא בזין שלך לצאת שזה סבבה, פשוט תשב בבית תשמע מוזיקה, תשתה בירה טובה עם אוכל, תעשן נרגילה עם חברים ולא תרגיש תדאון בכלל.

מי צריך בנות בכלל, גם ככה זה אמור להיות טבעי ומגיע לבד אז לא צריך לסארג' כל הזמן אתם יודעים..יש חיים בחוץ.
    <<<<<אל תקשיב לו בשום אופן>>>>>

בלי לפגוע כמובן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אז אל תגיב, חכמולוג

נסה זאת, זה דווקא כיף לפעמים ומאוד מאוד משחרר, מניסיון

חח שמעו מה הקטע עם הטום הזה? הבנתי שהרוב כאן חשובים שהוא חרטטן או משהו... אבל למה לא ראיתי אותו מגיב בחיים ואיך בדיוק הוא הפך לכזה מותג? כנראה שבכל זאת יש בו משהו אם אתם מפיצים את שמו כמעט בכל מקום.. לא?
    אשמח לקבל הסבר בעניין או שאם בא לכם להגדיל ראש תנעצו פה אשכול שמסביר בדיוק על אודותיו של טום טואטי ועל מעללותיו, ככה חבר'ה חדשים כמוני כאן בפורום יפסיקו להסתקרן כלכך בעניין.
    בתור אחד שראה הרבה אנשים שמנסים להתחזות להרבה אנשים..(מה לעשות שיש כאלה בהרבה פורומים פה בארץ)..כל אחד שהוא המתחזה מתחיל לדבר בדיוק כמו איך שדיברת.. "שמעתי על הטום הזה אומרים שהוא חרטטן או משו לא?) ללא שום ספק זה אתה, לא קיבלו אותך פה בתור מישהו אז אתה פותח משתמש אחר כלכך צפוי ועלוב, היה הרבה יותר פשוט אם היית פותח פוסט ומתנצל בפני כולם ואומר שטעית, ועכשיו על המשתמש הזה בכלל ישנאו אותך עוד יותר וללא כל צל של ספק זה אתה.

(ואגב, תחשבו שנייה, חברים, ביוליים, אלכוהול, נרגילה, מסיבות, יציאות, ים, כל הדברים האלה כייפים ומענגים גם בלי בנות בעניין).

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי amirbb צפיה בהודעה
    בתור אחד שראה הרבה אנשים שמנסים להתחזות להרבה אנשים..(מה לעשות שיש כאלה בהרבה פורומים פה בארץ)..כל אחד שהוא המתחזה מתחיל לדבר בדיוק כמו איך שדיברת.. "שמעתי על הטום הזה אומרים שהוא חרטטן או משו לא?) ללא שום ספק זה אתה, לא קיבלו אותך פה בתור מישהו אז אתה פותח משתמש אחר כלכך צפוי ועלוב, היה הרבה יותר פשוט אם היית פותח פוסט ומתנצל בפני כולם ואומר שטעית, ועכשיו על המשתמש הזה בכלל ישנאו אותך עוד יותר וללא כל צל של ספק זה אתה.

(ואגב, תחשבו שנייה, חברים, ביוליים, אלכוהול, נרגילה, מסיבות, יציאות, ים, כל הדברים האלה כייפים ומענגים גם בלי בנות בעניין).
    פאקק מה אני אעשה עכשיו?! אני חייב לברוח מהר ולחפש פורום אחר
    אתה גאון, איך עלית עלי תגיד לי? אתה צריך להיות בשב"כ אתה xD
    תכלס עד שלא תסביר לי מי הבן אדם אין כלכך סיבה להמשיך להשתעשע איתך..

נ.ב.
    תשתדל לצטט אנשים בצורה מדויקת ולא להכניס להם מילים לפה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-11-2010 בשעה 22:56.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect