נמאס לך מכל החילונים? מישהו הכריח אותך להיות דתי? אתה בחרת את זה, ואתה תמיד יכול לשנות את זה. אל תאשים אחרים שאתה לומד אגדות עד השעה 6 בערב, תאשים רק את עצמך (ו/או את המשפחה שלך).
אמרתי שנמאס לי מכל החילונים שגומרים כל יום ב-1 וחצי ומתלוננים שאין להם זמן לכלום! ויש להם זמן העניין שאין להם כוח. ואני כתבתי חילונים ודתיים שגומרים מתחת לשעה 3. לא רק על החילונים (אבל בעיקר)
נמאס לך מכל החילונים? מישהו הכריח אותך להיות דתי? אתה בחרת את זה, ואתה תמיד יכול לשנות את זה. אל תאשים אחרים שאתה לומד אגדות עד השעה 6 בערב, תאשים רק את עצמך (ו/או את המשפחה שלך).
חחחחח +1
עאלק לומד אגדות עד 6 בערב
מה אני הקרבתי למען הכושר? כלום. אני הולך עם חברים להתאמן בים. עושים את זה 3 פעמים בשבוע, תלוימתי יש זמן. ואם אין זמן, לא הולכים. ויש לי זמן להכל, ואני מתחיל ב-7:30 ומסיים ב-15:30. אין לי זמן - זה רק תירוץ לאי הצלחה בלימודים,מצטער להגיד לכם.
מה אתה עושה פה חמור? מתי תתחיל חיטוב כבר?
לא הקרבתי כלום, אני לא איזה עו"ד בן 35 שצריך לבחור בין האישה לריצות...וגם אתם לא אז תפסיקו לוותר לעצמכם ותתחילו להתאמן.
לא הקרבתי כלום, אני לא איזה עו"ד בן 35 שצריך לבחור בין האישה לריצות...וגם אתם לא אז תפסיקו לוותר לעצמכם ותתחילו להתאמן.
לקח לי כמה דקות להבין מי הבלם שעומד מאחורי הכינוי.
אז הינה ציון וויתר על 5 זיונים כי הייתה לו ריצה יום למחרת ב 6 בבוקר והוא לא רצה להרוס אותה כדי להתגייס לצנחנים.
כיום הוא נהג משאית בשיריון ומזיין אתיופיות