נכתב במקור על ידי
KakashiTheKiller
בקשה אם אתם יכולים להגיב כמה שיותר מוקדם כי מחר כנראה היא באה אליי
dins8
אני מסכים איתך ב100%, אבל באמת שכמה שאני חושב אני לא מצליח למצוא מטרה, אני התחלתי עם כל הפיקאפ הזה ממש לא מזמן, אני רוצה שיהיו לי יותר מעגלים חברתיים - שכוללים בנות, שיהיו מלא ידידות שאני אוכל לדבר איתן ולצחוק איתן ולצאת איתם, כמובן שתהיה גם משיכה אם אני ארצה מישהי, בכל מקרה זאת המטרה הכללית, אבל לגבי הידידה, אם אני רוצה אותה או לא, באמת שאין לי שמץ של מושג, ממה שהספקתי להכיר אותה היא ממש מגניבה אבל כל הזמן אני חושב שאני לא מספיק טוב, אין לי ידידות לדוגמא ככה שאם אני אקח אותה לצאת איתי יהיו שם רק בנים, וזה לא יהיה טוב ואני סתם אצא דפוק, כנ"ל לגבי התנהגות ודיבור עם בנות, אני גם לא יודע איך והרבה פעמים יקרה שהיא תגיד משהו או תעשה משהו ואני אגיב לזה בצורה לא טובה, ככה שמה שאני מפחד זה שאם אני אהיה חבר שלה היא תראה שאני לא משהו ואז היחסים בינינו לא יהיו כמו עכשיו, והסיבה המשנית היא שאין לי זמן..
1. אבל אם אני אתייחס אליה כמו שאמרת(שזה כמו שאני מתייחס אליה ברגיל בערך), אז כל פעם אותו דבר יחזור על עצמו, כלומר אני אנשק אותה, ועוד פעם וכל פעם אני אנשק, זה לא ימאס כבר? ואז כשאנחנו עושים דברים רגילים כמו שאני עושה עם חברים אז היא באמת יכולה להפוך להיות כמו החבר הכי טוב שלי וזה ממש לא מה שאני רוצה..
2. עניתי לך על זה בהתחלה, אני באמת חשבתי על זה כמו שאמרת אבל אני עדין לא יודע אם אני רוצה או לא, כי תכלס גם זה כולה סטטוס וכיאילו אם נגיד אני אקרא לה חברה שלי אז אנחנו עדיין נעשה את אותם דברים כמו שאנחנו עושים עכשיו שזה בעיקר להתנשק, קצת לדבר וקצת כמו שאני אעשה איתה מחר, דברים שעושים עם חברים... פשוט אם זה ככה אז אני לא חייב יותר מידי, ופרטים שהיא לא צריכה לדעת, לדוגמא שאין לי הרבה ידידות, אני לא חייב לגלות לה, ואם אנחנו חברים אז אנחנו נעשה את אותם דברים פשוט נסתובב טיפה יותר ביחד ואז היא תגלה את זה לבד...