קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] איך לעשות ספורט בבית ובסביבת המגורים
    על ידי motibr1 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-02-2010, 22:51
  2. עצות, רעיוניות למה אפשר לעשות בבית ריק
    על ידי Torres בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11-10-2006, 16:52
  3. [שאלה]איך אתם ממליצים לעשות רשת בבית בלי הרבה בעיות?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-04-2006, 19:52
  4. איזה אירובי אפשר לעשות בבית חוץ מדלגיות?
    על ידי Program בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-11-2005, 21:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

מה לעשות עם אישה בבית?

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ברירת מחדל מה לעשות עם אישה בבית?

גיל: כמעט 16 אני, היא יותר קטנה ממני בחצי שנה בערך אולי טיפה יותר
    2 שאלות
    יש לי ידידה ממש טובה(לא ידיד הומו, הכרתי אותה לפניי איזה חודש~חודשיים ולפניי שבוע בערך אנחנו כל הזמן מצתרפתים ומתחרמנים..)
    1. ביום שלישי היא באה אליי, יכול להיות שזה יהיה בבוקר שזה יהיה רק אני היא ואחותי, ויכול להיות שיהיה בערב שאז גם ההורים שלי יהיו בבית
    בכל מקרה השאלה היא, מה אני אמור לעשות איתה? אף פעם לא הייתה אצלי בחורה לבד בבית וכיאילו אני לא ממש יודע מה אני אמור לעשות, לראות איתה סרט?לנגן לה בחשמלית? לשחק בWII או משהו, במחשב? לאכול? XD באמת שאין לי מושג מה לעשות ומה הן אוהבות..
    2. היא רוצה להיות חברה שלי, היא חמודה ואני נמשך אליה והכל, אבל אני לא בטוח גם כי לא ממש יש לי זמן לחברה, מה אני אמור להגיד לה?

(ולא לכתוב לי לזיין אותה כי זה לא יהיה, גם כי יש אנשים בבית וגם כי זה מוקדם מידי)
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 05-12-2010 בשעה 21:03.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

מישהו? בבקשה, זה ממש חשוב..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

1. מה אתה אמור לעשות איתה? להתמזמז
    2. היא רוצה להיות חברה שלך ואתה לא רוצה אותה? תגיד לה שאתה מאוהב כבר שנה במישהי אחרת

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

1. את זה אנחנו עושים גם בלי קשר, ככה שזה רגיל, ואי אפשר כמה שעות להתמזבז, זה יהיה בין לבין מה שנעשה, אז מה לעשות? ><
    2. זה לא יפה, וגם אני לא לא רוצה אותה, תקרא טוב אני כתבתי שאני נמשך אליה והיא חמודה אבל אין לי זמן לחברה

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

קודם כל, תרגע!
    ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    מה אני אמור לעשות איתה? אף פעם לא הייתה אצלי בחורה לבד בבית וכיאילו אני לא ממש יודע מה אני אמור לעשות, לראות איתה סרט?לנגן לה בחשמלית? לשחק בWII או משהו, במחשב? לאכול?
    כן, כן, כן וכן.
    היא באה כדי להיות איתך. מה בדיוק תעשו כבר פחות משנה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    2. היא רוצה להיות חברה שלי, היא חמודה ואני נמשך אליה והכל, אבל אני לא בטוח גם כי לא ממש יש לי זמן לחברה, מה אני אמור להגיד לה?
    תגיד לה בדיוק את זה.
    אל תסתבך עם שקרים על מישהי אחרת אם אין לך.
    אני אומר לכל מי שאני מתחיל איתה שאני לא רוצה חברה קבועה. אני גם מספר להן על מי שאני יוצא במקביל ועד עכשיו זה לא מפריע לאף אחת.
    נערך לאחרונה על ידי Kutaly; 06-12-2010 בשעה 03:00.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

כיאילו סתם לעשות איתה דברים רגילים? סבבה..
    ובקשר ל2, תשמע יכול להיות אני ארצה להיות חבר שלה, כי באמת ממש כיף לי איתה רק הזמן זה הדבר היחיד שמפריע ונראה אולי נסדר איכשהו, אני פשוט לא רוצה שהכל יהרס אם אני אגיד לה שאני לא מחפש חברה.. אני רוצה שנמשיך להתמזמז ולהנות..

קודם כל תרגע אחי, מה שאתה עושה איתה בחוץ אתה יכול לעשות בבית.
    היה לי גם את הפחד הזה בתקופה הרעה שלי...
    תביא אותה הביתה תשבו על המחשב תתחבר לה לפייסבוק או משהו תצחק עליה קצת תן לה נאגים אבל בעיקר תתמזמזו, רואים סרט אחרי 20 דקות מתמזמזים, על המחשב אחרי חמש דקות מתמזמזים.
    בגדול פשוט תתנהג טבעי, זה הבית שלך השטח שלך אתה השולט ותראה את זה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ום שלישי היא באה אליי, יכול להיות שזה יהיה בבוקר שזה יהיה רק אני היא ואחותי, ויכול להיות שיהיה בערב שאז גם ההורים שלי יהיו בבית
    בכל מקרה השאלה היא, מה אני אמור לעשות איתה?
    1. בקש ממנה להכין לך אוכל, לשטוף כלים או לקלח את אחותך... זה מה שרוב הזוגות עושים

2. אם היא רוצה אותך לדעתי תעשה איזה משהו רומנטי וקליל ותציעה לה להיכנס לקשר! (ארוחה לאור נרות חנוכה אני יודע.. חחח).
    גם אם אתה לא סגור במאה אחוז שאתה רוצה אותה - תנסה!!! לא מפסידים כלום מלנסות ומרוויחים את הניסיון שחסר כאן כמעט לכולנו.

בצלחה דון ז'ואן של אבא
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-12-2010 בשעה 10:34.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אתם יותר מדי נדבקים לספר , כל הזמן עובדים By the book
    תפסיק לחשוב לוגי - מה צריך לעשות כשהיא עושה לי ככה ומה לעשות כשהיא עושה משהו אחר

אם יש משהו שלמדתי בתקופה האחרונה הוא שכל דבר , כל מטרה מתחלקת לכמה שלבים:
    1. הגדרת המטרה - מה אני רוצה להשיג?
    2. הגדרת הדרך להשיג את המטרה

אתה צריך לדעת מה אתה רוצה ואיך אתה הולך להשיג אותו +-
    אתה צריך לדעת פחות או יותר איך אתה הולך להשיג את המטרה , אבל אף פעם (או - כמעט אף פעם) זה לא יהיה בדיוק כמו מה שתכננת.
    אתה צריך גם להפעיל שיקול דעת ולחשוב מה מתאים ומה לא לפי מה שקורה בשטח. לא לעבוד כל הזמן לפי הספר.

לשאלות שלך:
    1. אל תלחץ מזה ,
    תתייחס אליה כאילו היא חבר טוב שלך , רק תוסיף לזה קצת מיניות , קצת טיזינג , תהיה קצת פלרטטן.
    בלי זה - היא באמת תהפוך לחבר הכי טוב שלך - וזה לא מה שאתה מחפש , אני מניח

2. שוב , תלוי מה אתה רוצה.
    הבעיה היא , ושוב - זאת בעיה שגם לי הייתה לא מזמן - היא שאתה עוד לא יודע מה אתה רוצה מעצמך?
    אתה כן רוצה חברה ? לא רוצה?
    אתה מצד אחד אומר שכייף לך איתה והיא חמודה והכל , ומצד שני ש'אין לך זמן לחברה' . אין דבר כזה.
    תקדיש 10 דקות לעשות סדר בראש , מציע לך אפילו לרשום על דף - מה המטרות שלך בחיים ,
    מה אתה חושב על הבחורה ומה אתה הולך לעשות. תציב מטרות.
    ואז תקדיש עוד 10 דקות לתכנן איך לבצע את המטרות האלה.

כש-2 הדברים האלו יהיו מסודרים אצלך בראש , תדע הרבה יותר בבירור מה אתה מצפה להשיג ואיך , ואז כל השאלות האלו ייעלמו.

בהצלחה אחי
    הייתי פה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לשלוח למטבח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

בקשה אם אתם יכולים להגיב כמה שיותר מוקדם כי מחר כנראה היא באה אליי

roy444
    זה שאנחנו כל הזמן נתנשק זה גם אני הבנתי... שאלתי איזה דברים חוץ מזה.. אבל תודה בכל מקרה

XsonicX
    1. וקצת יותר רציני? זה באמת חשוב O:
    2. הבעיה שפה כן מפסידים, אני לא רוצה להרוס את מה שיש לי איתה עכשיו, והחברות הזאת יכולה להיגמר מהר אם לא ילך טוב ואז סתם יהרוס לי כל מה שהיה לי איתה... זאת לא סתם מישהי מהרחוב, היא איתי בחוג מסויים ומשם הכרנו אז אני אמשיך לראות אותה וגם אני מאוד מחבב אותה ככה שאני לא רוצה שזה יהרס..

dins8
    אני מסכים איתך ב100%, אבל באמת שכמה שאני חושב אני לא מצליח למצוא מטרה, אני התחלתי עם כל הפיקאפ הזה ממש לא מזמן, אני רוצה שיהיו לי יותר מעגלים חברתיים - שכוללים בנות, שיהיו מלא ידידות שאני אוכל לדבר איתן ולצחוק איתן ולצאת איתם, כמובן שתהיה גם משיכה אם אני ארצה מישהי, בכל מקרה זאת המטרה הכללית, אבל לגבי הידידה, אם אני רוצה אותה או לא, באמת שאין לי שמץ של מושג, ממה שהספקתי להכיר אותה היא ממש מגניבה אבל כל הזמן אני חושב שאני לא מספיק טוב, אין לי ידידות לדוגמא ככה שאם אני אקח אותה לצאת איתי יהיו שם רק בנים, וזה לא יהיה טוב ואני סתם אצא דפוק, כנ"ל לגבי התנהגות ודיבור עם בנות, אני גם לא יודע איך והרבה פעמים יקרה שהיא תגיד משהו או תעשה משהו ואני אגיב לזה בצורה לא טובה, ככה שמה שאני מפחד זה שאם אני אהיה חבר שלה היא תראה שאני לא משהו ואז היחסים בינינו לא יהיו כמו עכשיו, והסיבה המשנית היא שאין לי זמן..
    1. אבל אם אני אתייחס אליה כמו שאמרת(שזה כמו שאני מתייחס אליה ברגיל בערך), אז כל פעם אותו דבר יחזור על עצמו, כלומר אני אנשק אותה, ועוד פעם וכל פעם אני אנשק, זה לא ימאס כבר? ואז כשאנחנו עושים דברים רגילים כמו שאני עושה עם חברים אז היא באמת יכולה להפוך להיות כמו החבר הכי טוב שלי וזה ממש לא מה שאני רוצה..
    2. עניתי לך על זה בהתחלה, אני באמת חשבתי על זה כמו שאמרת אבל אני עדין לא יודע אם אני רוצה או לא, כי תכלס גם זה כולה סטטוס וכיאילו אם נגיד אני אקרא לה חברה שלי אז אנחנו עדיין נעשה את אותם דברים כמו שאנחנו עושים עכשיו שזה בעיקר להתנשק, קצת לדבר וקצת כמו שאני אעשה איתה מחר, דברים שעושים עם חברים... פשוט אם זה ככה אז אני לא חייב יותר מידי, ופרטים שהיא לא צריכה לדעת, לדוגמא שאין לי הרבה ידידות, אני לא חייב לגלות לה, ואם אנחנו חברים אז אנחנו נעשה את אותם דברים פשוט נסתובב טיפה יותר ביחד ואז היא תגלה את זה לבד...
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 06-12-2010 בשעה 20:30.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

בקשר לפחד שלך לאבד איתה את מה שכבר קיים:
    חבר טוב מאוד שלי היה חבר של ידידה שלי (תנסה לעקוב)
    התנשקו , התמזמזו , עשו מה שחברים עושים , ולאחר 3 חודשים נפרדו
    אבל אם תראה אותם עכשיו זה כאילו שהם לא היו חברים אף פעם , נשארו ידידים ממש טובים...
    כששאלתי אותם איך זה ככה שניהם ענו לי שזה בגלל שהם באותה כיתה יחד , אז דווקא בגלל שהם רואים אחד את השניה כל יום הקשר נשמר .
    בעיקרון זה גם תלוי איך נפרדתם , אם תיפרדו יפה ותדאג שהיא תרגיש שאין מבוכה אז לא תהיה מבוכה , אבל אם תפרדו והיא תזרוק עליך כיסא רוב הסיכויים שלא תדברו אחרי זה , מקווה שהבנת למה אני מתכוון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

הכוונה שאם נגיד היא תגיד לי שזה לא ילך ואני אקבל את זה טוב, או להפך, אני אגיד לה שזה לא ילך בצורה יפה אז אנחנו נשאר ידידים ממש טובים?
    כי להגיע למצב שהיא תזרוק עליי כיסא יהיה יותר מידי קשה, באמת שאין לי מושג איך לעשות את זה, אז אני אלך על האפשרות הראשונה חחחח

אני הבנתי אותך, אבל עדיין משהו אומר לי שחבל, באמת שאני לא יודע למה, אני צריך לתת לעצמי איזה כאפה ולהתעורר!

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

להראות לה תכיור החדש שלך באמבטיה..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

1) הבעיה שפה כן מפסידים, אני לא רוצה להרוס את מה שיש לי איתה עכשיו, והחברות הזאת יכולה להיגמר מהר אם לא ילך טוב ואז סתם יהרוס לי כל מה שהיה לי איתה... זאת לא סתם מישהי מהרחוב, היא איתי בחוג מסויים ומשם הכרנו אז אני אמשיך לראות אותה וגם אני מאוד מחבב אותה ככה שאני לא רוצה שזה יהרס..
    נראה לי שאתה מפספס כאן את הנקודה הקריטית.
    בחיים, יש לקחת סיכונים, כל היופי זה להיכשל או להרוס את הקיים, ללמוד מזה ולאחר מכן לבנות משהו יותר טוב!!!
    היה אחד שכתב לחברה שלו מכתב והיה שם משפט באמת חזק (ועוד אני לא מאמין במשפטי מחץ) -
    "אדם שלא מסתכן, הוא נשאר בחיים.. אך הוא לא חי את החיים!".
    אדם כזה מכנים "אדם מת שנמצא בחיים".

אם אתה רוצה להתקדם ולהשתדרג בתחום, אם אתה רוצה להגיע עם הבחורות שלך לאן שאתה באמת רוצה להגיע ולא סתם להתפשר - אתה חייב להעז, לנסות ולקחת את הסיכון! אין דרך אחרת!!!
    ברור שמה שבנית יכול להיהרס!!! אבל יכול להיות גם שיצא מזה משהו יותר טוב ממה שאתה מצפה!!
    אגב, מניסיוני הדל והבנתי העמוקה את התחום - אם אין לך זמן לחברה זה מעולה!! זה יעזור לזוגיות שלכם יותר ממה שאתה חושב
    אם אין לך זמן לחברה זה אומר שענית על הדרישות של "תחייה חיים של אלפא/שהחיים שלך יהיו מעניינים".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-12-2010 בשעה 22:03.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,203 | הודעות: 8,151,785 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect