קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יחסי מין
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-01-2015, 03:27
  2. חוסר טאקט מושלם! ומצחיק :)
    על ידי Pts בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 22:39
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 21:21
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 40

חוסר התקדמות יחסי... - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    תפסיק לחפש את זה.

אתה נשמע נואש אחושרמוטה שמנסה לחיות חיים שהם לא שלו.
    אני לא מבין מה לקחתם קשה.
    עד כמה שהתגובה הזאת נראית לכם "פוגעת" אולי , זאת התגובה הכי רצינית כאן עד עכשיו.
    אתם באמת באים בגישה של בןאדם נואש.
    "אני חייב לזיין כבר"
    אתם מנסים להכנס לנעליים שגדולות עליכם בכמה מידות. תפסיקו לנסות להיות מישהו אחר.
    לדקלם שורות שמישהו אחר המציא , להתלבש עם כובעים ושטויות כי מישהו אחר אמר
    ולשאול שאלות שהתשובה עליהם היא אחת - תירגעו !

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    טוב וואו זה פשוט הידרדר לזנות... חח CHE אני בן 19 אוטוטו וטיילר, אם אני רוצה לשפר את זה אז מה אני אמור לעשות? אם לא לנסות פשוט?! כי עד עכשיו לא ניסיתי את זה באמת כמו שצריך (יש לי המון דברים לשפר עדיין) ועוד משהו, מי אמר שאני רוצה לזיין 50 בחורות בשבוע?! רשמתי פה אפילו במפורש שלאחרונה אני מרגיש אפילו צורך בחברה יותר מאשר סתם סטוצים, איפה בדיוק אני מנסה לחיות חיים לא שלי? הגבתם פה אפילו ביותר קיצוניות ממני, אני סך הכל 4 חודשים וחצי באמת יוצא ומנסה אבל לא שילבתי קינו כמו שצריך ולא ניסיתי יותר מדי פעמים ללכת רחוק (הייתי פחדן ומפגר) אבל לשבור פחדים זה אפשרי וכבר עשיתי את זה...
    לשאלה שלך אחי,
    לנסות כן. השאלה היא איך.
    לא קראתי את כל ההודעה שרשמת , כי היא לא מסודרת ותכלס - קשה לקרוא את זה ככה.
    אבל אם הבנתי נכון , הבעיה שלך היא לצאת לתרגל יותר , אתה אומר שאתה לא מנסה מספיק ושאתה יותר מדי מנתח

אז , איך לתרגל ?
    נתחיל מזה שתנצל הזדמנויות. תנסה יום אחד , באמת - להסתכל כמה פעמים אתה רואה בחורה יפה ולא עושה כלום.
    באוטובוס , בקניון , בבית ספר , בעבודה , אפילו ברחוב ליד הבית.
    עכשיו - אחרי ששמת לב לזה , תנסה לנצל כל הזדמנות שיש לך. בשלב הראשון - לא משנה אפילו מה תאמר !
    כל פעם שראית מישהי - תאמר לה משהו. "מה השעה" ו"איפה זה כלבו יהודה" גם תופס כאן.
    (וכבר אמרתי את זה במאמר האחרון שרשמתי)
    השלב הבא יהיה לעבוד על התוכן של השיחות , אבל לפי מה שאני רואה כאן אתה עוד תקוע בשלב של 'לגשת'.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 16-01-2011 בשעה 16:52.
    הייתי פה.

2. קישורים ממומנים

ממש לא נכון! חח אין לי שום בעיה סתם לגשת... כבר עשיתי את זה עשרות פעמים ועברתי את השלב הזה אפשר לומר, הבעיה שלי שלא הגעתי עם בחורה לשום דבר מיוחד ממש מאז הפיקאפ (אוקיי התמזמזתי עם מישהי במועדון אבל גם זה היה במצב קיצוני שבו אמרתי לעצמי שאני חייב לשבור את הפחד וגם לפני זה בכלל לא דיברתי איתה אלא רקדתי איתה ישר),

ואני גם יודע בוודאות שלא השארתי רושם מיוחד על מספר בחורות כי ראיתי אותן שוב, עבורי אמנם להגיע עם בחורות שאני לא מכיר לשיחה מצחיקה וקלילה זה משהו שלא בא ברגל
    (אני לא אשכח איך אחרי שהתחלתי להזרים שיחה הייתי בהלם כי זאת הייתה הבעיה הכי גדולה שלי אחרי שהתחלתי לגשת) אלא אחרי תרגול וכו' אבל הבעיה שלא הצלחתי להתקדם מעבר לשיחה, זה אף פעם לא שולב עם מגע וניסיון למשוך אותה כנראה כי לא היה לי אומץ או שהיא פשוט לא הייתה לבד או משהו בסגנון.

אגב DINS ההודעה נערכה והודגשו הדברים החשובים, אם אתה ואחרים יוכלו להתייחס להודעה הערוכה ובאמת לקרוא מה שיש שם ולנסות לעזור אני מאוד אשמח, תודה
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 16-01-2011 בשעה 17:09.

לייקים
    258
    נקודות
    108

אוקיי , קראתי שוב.
    אתה רוצה חברה. הצבת לעצמך מטרה - אני רוצה חברה.
    "הזמן היחידי שאני מתחיל עם בנות זה בסופי שבוע" - הבנתי שבגלל לחץ , אין כל כך זמן אחר.. אני לא יכול להגיד לך לנסות בכוח.
    אתה אומר שגם אין כמעט בנות במכללה..
    שמע , העצה היחידה שאני יכול להביא לך כאן היא (ובמיוחד במצב הזה) - תנצל כל הזדמנות !
    איך אתה מגיע למכללה? באוטובוס?
    מתי אתה חוזר משם?
    בטוח אתה רואה ביומ-יום בחורות. אולי לא הרבה , אבל עדיין.

העניין של "פעם הייתי שפיץ ועכשיו כבר לא" - אמרת שהייתה לך תקופה חזקה של שבירת מחסומים ועכשיו זה קצת נחלש.
    זה הכל טמון בהצבת מטרות.
    פעם הייתה לך מטרה ברורה. "לשבור את המחסום הזה". "לגשת". "לדבר איתה" "לפתח שיחה" להתמזמז"
    עכשיו , כשאתה שקוע בלימודים ואין לך כמעט זמן , אתה לא יודע בעצמך מה אתה רוצה מעצמך.
    ואולי כן?
    חברה?
    נתחיל ממעגל ידידות , כי לא ממש ראיתי שרשמת על זה כאן.
    יש ידידות?
    אם כן - צא איתן בשישי/שבת בערב או צרף אותן לאנשים שהולכים איתכם למסיבה.
    אין ידידות?
    הגיע הזמן לרכוש כמה.

הקטע של "לא היה לי את האומץ"...
    צריך לקחת את העניינים עד הסוף. אין אמצע.
    להיות ידיד של מישהי שאתה אוהב ורוצה כחברה זה שלב ביניים. ואין יותר גרוע מזה.
    זה או כן או לא. לפחות מהבחינה הזו שתדע שניסית עד הסוף. ולא וויתרת.

מבחינת התקדמות עם בחורות , המצב סטטי.
    זה בגלל שלא הצבת מטרות.
    סדר העבודה (וכבר אמרתי את זה באחד המאמרים שלי כאן) הוא :
    להציב מטרות -> להעז
    עוד מטרות - > להעז

תתחיל מהצבת מטרות. פנה לעצמך כמה דקות ביום העמוס שלך להגדיר לעצמך מה אתה באמת מצפה להשיג?
    מה אתה צריך לעשות בשביל לסיים את היום בתחושת התקדמות?
    תציב מטרות , כן כן !

וגם אם פעם היית שפיץ על , עדיין יכול לחזור אלייך הקטע של "הפחד לגשת" אחרי הרבה זמן של אי-התקדמות.
    אז אל תתבייש להגדיר מטרה "לגשת למישהי" , גם אם המטרה הזאת כביכול "קטנה עלייך"

מה שהכי חשוב , ובאמת - אם תצא עם זה מכאן אז השגתי את המטרה שלי הוא:
    לא להתבאס מזה. בסדר , אז לא הולך. לא סיבה לדאון.
    דאון לא יעזור לך. הוא רק יהרוס לך עוד יותר.
    ברור שגם לא צריך להתעלם ולהמשיך כאילו כלום. אבל לקחת דברים בפרופורציות. לא סוף העולם.
    ברגע שתקח את הדברים האלו כמובנים מאליו , הם יהפכו לכאלה.

בהצלחה גבר
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לפי מה שאני רואה כנראה לא הייתה לך חברה מעודך אז בוא תשמע משהו אי אפשר לחפש חברה זה פשוט לא קיים זה דבר שיבוא לך הדרך הילדה שתשגע אותך זאת זאת שלא שמה עלייך ואתה תשתגע ממנה והיה לכם הכל תשוקה וכו' לכן תשמע אתה לא יכול לחכות לחברה פשוט כל פעם שאתה רואה בחורה תיצור איתה אינטרקציה ותראה לאיפה זה מוביל אתה מבין את חייב להבין שיש תקופות של בנות לפעמים אתה כל היום נותן ויש תקופות שלא אבל אני שם לב שאתה אומר שאתה לא מתקדם לשום מקום אז תתחיל להתקדם אל תיצא לסארגינג תנצל כל הזדמנות ככה שיהיו לך הכלים להביא את האחת שתחפוץ בה מבין ולמה אתה בן 19 ובמכללה ואתה לא מתגייס?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ללכת לפתוח סטים בלבוש מצחיק לא יתן לך חברה. ושלא יעבדו עליך.
    זה אמור להגיע טבעי כמו לכולם..תשחרר את עצמך מהלחץ שאתה נמצא בו ואני יודע שאתה לחוץ על להשיג-משהו-.

בד''כ שאתה אחלה בנאדם עם אנשים וכיף להיות בחברתך, כל אחת תרצה אותך לבד, אתה פשוט צריך לזרום (או לא לזרום, בחירה אישית שלך).

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

לא הבנתי....
    כמה זמן פנוי יש לך ביום סה"כ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

התשובה הכי טובה בשבילך היא:
    ראש פתוח לאנשים חדשים.
    תנסה להתחבר לכמה שיותר אנשים , לאו דווקא בנות.
    אתה תראה איך לאט לאט אתה תצא עם עוד ועוד אנשים , ובמקרה יהיו שם גם בנות (שאתה תמיד יכול לנסות את מזלך איתן).
    לאט לאט אתה תרחיב את המעגל החברתי שלך ויכירו אותך בכל חור אפשרי בארץ , ובכל סופשבוע יציעו לך 5 הצעות לבילויים ואתה תצטרך לבחור
    ראש פתוח זאת התשובה , תכיר אנשים ותרחיב את המעגל החברתי.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    אתם מנסים להכנס לנעליים שגדולות עליכם בכמה מידות. תפסיקו לנסות להיות מישהו אחר.
    לדקלם שורות שמישהו אחר המציא , להתלבש עם כובעים ושטויות כי מישהו אחר אמר
    ולשאול שאלות שהתשובה עליהם היא אחת - תירגעו !
    אבל זה עובד, למה לזלזל.

לייקים
    258
    נקודות
    108

סבבה , עובד.
    כמו שכבר אמרתי פה לפני כמה ימים ,
    תלמד מישהו לנהוג בזה שתאמר לו "כאן ימינה שם שמאלה , תזהר פה יש בור" , הוא ידע לעשות. וזה "יעבוד" .
    אבל כשהוא יגיע למקום חדש הוא לא ידע מה לעשות. כי לא יהיה מי שיגיד לו.

אבל סבבה לא אמרתי כלום תמשיכו לחיות באשליותת
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 16-01-2011 בשעה 22:55.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    סבבה , עובד.
    כמו שכבר אמרתי פה לפני כמה ימים ,
    תלמד מישהו לנהוג בזה שתאמר לו "כאן ימינה שם שמאלה , תזהר פה יש בור" , הוא ידע לעשות. וזה "יעבוד" .
    אבל כשהוא יגיע למקום חדש הוא לא ידע מה לעשות. כי לא יהיה מי שיגיד לו.

אבל סבבה לא אמרתי כלום תמשיכו לחיות באשליותת
    וואלה, בתור בחור שהתחיל מאפס- אני עושה בול מה שמיסטרי ועובד לי מעולה עד עכשיו. זה אומר שאני חיי באשליות? לא הייתי בונה על זה..

לייקים
    258
    נקודות
    108

פנאןןן
    הייתי פה.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    וואלה, בתור בחור שהתחיל מאפס- אני עושה בול מה שמיסטרי ועובד לי מעולה עד עכשיו. זה אומר שאני חיי באשליות? לא הייתי בונה על זה..
    זה לא כזה נורא.. אני רק מקווה שאתה מבין שבשלב מסוים.. כדי להיות רוכב טוב, צריך להוריד את גלגלי העזר.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אחד שפתח אשכול שהוא קיבל מכות מערסים (מיר123 אהמ) צריך לחשוב פעמיים אם התקשורת שלו עם אנשים טובה או לא.
    כי כשאתה מקבל מכות, זה אומר משו עליך ועל הדרך שבה אתה מתקשר עם אחרים. אנשים לא יתנו לך מכות סתם ככה (וגם אם כן, יש דרך לעצור את הכוונות שלהם לעשות זאת).

אין הצלחה עם נשים בלי תקשורת טובה עם אנשים באופן כללי.

DINS8, יש הרבה במה שאתה אומר, כי בהתחלה המטרות שלי היו ממש קטנות אבל בסופו של דבר ראיתי שזה השתלם וככה התקדמתי אבל ככל שהמטרות שלי נהיות רציניות יותר אז יותר קשה לי להשיג אותן כי מן הסתם כשהרמה שלי עולה גם הרמה של הדרישות שלי עולה וזה לא שפעם הייתי כזה שפיץ פשוט בהתחלה הווינג שלי יעץ לי משהו באמת טוב עוד כשהיה לי קשה לפתוח, הוא אמר תגיד משהו ופשוט תלך, ולאט לאט כבר התחלתי לדבר עם בנות באופן חופשי לגמרי ופתאום שיחות זרמו, ורק כמה שבועות לפני לא יכלתי להחליף מילה (כי אין באמת דבר כזה שאין על מה לדבר... אם יש לכם על מה לדבר עם חברים אז גם עם בחורות יהיה לכם, אם אתם לא מעניינים באותה מידה כנראה לא הגעתם עדיין לאותה רמת פתיחות עם בחורות כמו עם החברים הקרובים שלכם... ואת זה למדתי על בשרי).

בקשר למכללה אז אני מגיע לשם עם חבר וחוזר הביתה עם אבא שלי אז אני לא מתעסק עם אוטובוסים באמצע השבוע, אבל אני נמצא במגורי המכללה אז זה אולי נשמע וואו נו מה הוא רוצה יש לו מיליון בנות סביבו במשך 5 ימים שלמים! אבל הבעיה היא שאין כל כך הרבה וכמו שלי אין המון זמן אז גם ככה להן ובגלל זה לא תמיד רואים אותן, אבל הבנתי את הראש אתה אומר שעדיין כל אינטרקציה שתהיה לי עם בחורות תהיה חיובית גם אם אני צריך "לחזור אחורה" ויש בזה משהו.

בקשר לידידות (כאלה שאני באמת מדבר איתן ולא סתם 200 שזרוקות לי במסנג'ר ובאייסיקיו) אז יש לי מעטות (ואני אנסה לצאת איתן יותר הבעיה פשוט שהן לפעמים יוצאות למקומות שאני לא מעוניין בהם, והן שנה מתחתיי) ואני יודע שהמעגל החברתי שלי ממש לא משהו אבל אני משתדל מאוד לעבוד על זה, והוא יתרחב בקרוב.

לגבי זה שצריך לנסות עד הסוף ואין אמצע, אז יש משהו בדבריך אבל העניין שהוא שלרוב בחורות שדיברתי איתן הן היו חלק מסתם שיחה אבל לא נהפכו אפילו לידידות, תאמין לי שאם הייתי רק מתחיל להיות ידיד (אבל עדיין לא עמוק בFZ) משם לנסות ולקדם את זה מינית כבר היה לי הרבה יותר קל אבל לא הצלחתי להגיע גם לשם יותר מדי (במציאות ולא דרך מחשב חח).

ואגב אני לא מרגיש כל כך בדאון אלא אני פשוט שם לב למצב (היו לי כבר דאונים ודווקא אחריהם התעליתי על עצמי הכי הרבה אבל לא צריך להגיע למצב כזה).

טיילר, אני האחרון שלובש בגדים מצחיקים... אני פשוט טענתי ששיפרתי את הסגנון שלי (במקרה שלי אז זה הרבה יותר לכיוון הסטייל האלגנטי), ובכלל אני לא בראש של מיסטרי שלא תבינו אותי לא נכון, אני מאמין בגיים טבעי, אני כבר לא נכנס בכלל לחומר עיוני וכאלה וזה כבר בערך 3 חודשים ככה (מאז שראיתי שיכול ללכת גם לא רע כשלא נדבקים לספר וכשיש לך סטייל משלך וגם נגים משפטי פתיחה וכו' זרמו לי די בטבעיות), ואני מאמין שמאוד כיף להיות בחברתי, זה דבר ששיניתי (כי פעם הייתי מדבר הרבה פחות) לא רק שפתאום נהפכתי ל"מצחיק" יותר, יש בי גם את היכולת להוביל אנשים אחריי משהו שפחות היה קורה בעבר (מסתבר שגם ניצוץ מנהיגותי זה נרכש איפשה), בקיצור אני מאוד שיניתי את האישיות שלי לטובה אבל הבעיה הבאמת גדולה שלי זה שאתה צודק, אני באמת מרגיש לחוץ על זה כי אני מרגיש די עלוב שבגיל 19 כמעט זה צריך להטריד אותי ושהייתי צריך לחכות עד עכשיו... וגם באמת איפשהו מרגיש רצון עז לזה, אז השאלה היא איך אני הופך ממי שאני (שזה סבבה) רק פשוט להרבה פחות נידי? (כי אני באמת מרגיש את ההרגשה המעצבנת שאני רוצה מישהי וזה מציק לי מבפנים כבר המון זמן, עוד לפני הפיקאפ שזו גם הסיבה שבגללו נכנסתי אליו, כי רציתי להצליח יותר עם בחורות) ויותר מזה לא עדיף להתחיל עם בנות שמוצאות חן בעיניי (וגם ככה אין המון כאלה) מאשר לחכות שהן ירצו אותי בעצמן? (ועם כל כמה שאני בנאדם טוב וחברותי ומעניין ובלה בלה בלה עובדה שאני מאוד בספק לכמה בחורות כבר נמשכו אליי בחיים...)

CHE, אני עושה י"ג י"ד (עתודה), והייתה לי חברה אבל ממש מזמן, בוא נגיד שמישהי רצינית או משהו מאוד רציני שהחזיק יותר ממספר דקות/שעות לא היה לי מעולם, וכן זה ברור שאני אתחיל אינטרקציה ואראה לאן זה זורם אבל הרעיון הוא שעד לפני כמה זמן לא היה אכפת לי להשיג ככה סטוצים אבל לאט לאט הבנתי שאם תהיה לי חברה אני אהיה מרוצה יותר כי זה יהיה משהו מתמשך ולא לרגעים ספורים (במידה וזה ילך טוב כן חח)

SONGOKU, התחברתי להרבה יותר אנשים מפעם אבל כנראה שאני צריך להכפיל את כמות האנשים שאני מחובר אליהם פי 10... אז כן אני יודע שהמעגל החברתי זה גם מאוד חשוב ושהוא חייב להתרחב.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 17-01-2011 בשעה 12:55.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חחח כולה בחורות בקטנה צ'יפס

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect