קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יחסי מין
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-01-2015, 03:27
  2. חוסר טאקט מושלם! ומצחיק :)
    על ידי Pts בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 22:39
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 21:21
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 40

חוסר התקדמות יחסי...

ברירת מחדל חוסר התקדמות יחסי...

[ערוך!]
    אהלן, אני כבר 4 וחצי חודשים בגיים ואני מרגיש שלא מיציתי 10 אחוז ממה שאני יכול, זה מחרפן אותי, אני עליתי אני חושב פחות או יותר על הדברים שאני צריך לשפר:
    (מיניות, עקביות, להכניס קינו, וככל הנראה שפת גוף)

אבל למשל מאז תחילת השנה (2011 מן הסתם) פעם אחר פעם אני נתקע במקומות מבאסים שאין בהם בחורה אחת שנראית טוב ופנויה, בעצם זה כבר בערך חודש ככה, אני מרגיש שאני דורך במקום ושהזמן חולף, כל המצוד המטורף הזה אחרי בחורות כבר נראה לי ממש פתאטי, אני מתבייש בעצמי שאני נותן לזה כזאת חשיבות ויודע שהגישה שלי לא טובה (ואני לא ממש יוצא לסארג'ים אבל אני כמעט תמיד מחפש איזה פאב/מועדון ומה שקובע בשבילי אם הוא טוב זה אם יש שם בנות שאני יכול להתחיל איתן).

בנוסף למרות כל זה המעגל החברתי שלי הוא ממש עלוב וזה קיבל חותמת סופית במיוחד לאחרונה כשחבריי אחד אחד מתחילים להתגייס, שלא לדבר על זה שיש מעט מאוד אנשים שאני יכול להתקדם יחד איתם ושהם בראש שלי, אני הבנתי שאני חייב להיות יותר מיני עם בחורות ולהתקדם מעבר לשיחה רגילה אבל לא הייתה לי שום הזדמנות מאז שיכלתי לפתח את זה הלאה או לנסות לפחות,

נוסף לכל זה אני חושב שעם הזמן המטרה שלי נהיית ברורה יותר, חלאס כבר אני רוצה חברה ואני בניגוד למספר גברים אפילו כן בעד כל הפוצי מוצי הזה של בוא תהיה איתי פה ושם (יכול מאוד להיות שזה יימאס לי כי אני בנאדם שנמאס לו הכל כמעט אחרי זמן מסויים), זה פותר הרבה מאוד בעיות, אבל עד עכשיו תמיד הפריע לי העניין שלא היו לי הרבה בחורות ולצערי האגו המפגר שלי משחק תפקיד, אבל אם אני שם אותו בצד אני מבין שזה מה שאני באמת רוצה.

פשוט העניין הוא שעד עכשיו כל פעם הייתי בראש של לא אכפת לי מה, מה שיבוא קודם בין אם זה חברה או סתם מישהי שאני אוכל לדפוק, ולמרות שאני מבין שאני יותר רוצה חברה (וגם מניח שאני יודע פחות או יותר איך לכוון את זה דרך הצורה שבה אני אתחיל איתה) אני לא יכול לשקר ולהגיד שאני אסרב סתם לעשות מישהי שאני נמשך אליה (אבל למשל מצד שני לא יכולה להיות חברה כי היא אחת כזאת שתבגוד למשל).

הזמן היחידי שאני ממש מתחיל עם בחורות זה בסופי שבוע שלי אז נוצר מצב מאוד לא נעים שבו כל העולם ואשתו תלויים במסיבה אחת מעאפנה בחמישי/שישי ואז כשלא הולך או כשאין אפילו מה לנסות נוצר תסכול (שאר הזמן אני במכללה ש70 אחוז ממנה בנים ו90 אחוז מהזמן אני או לומד או במכון כושר, שגם אליו אני לא תמיד הולך כי אני חולה כמעט כל שבוע במשך חודש!) ובין היתר גם נוצר עוד יותר תסכול ומחשבה שאומרת לעצמי למה אני כל כך מטומטם שרק עכשיו התחלתי עם כל זה, למה לא כמה שנים קודם... אם הייתי מתחיל את זה לפני 3 שנים הייתי עכשיו כבר מרצה על כל הנושא נדמה לי, אבל לצערי זה כבר מאוחר מדי,

ובכלל אני מרגיש חסר ניסיון טוטאלי עם בחורות (אני לא בתול אבל לפעמים אני מרגיש כמו אחד כזה גם בגלל שזה קרה פעמיים מסריחות וגם אי אפשר להגיד שככה רציתי שזה יהיה) אני יודע שלקטר על המצב זה הדבר האחרון שיעזור לי לצאת ממנו אבל בכל זאת הייתי חייב לרשום את כל זה, היו לו 3 חודשים שבהם הייתה לי התקדמות שעזרה לי לשבור המון מחסומים והורידה ממני את התווית של "ביישן" וגם זאת הייתה תקופה שאפשר לומר הייתה מן TRIAL VERSION, זאת אומרת טעויות עוד נסלחות וכו' אבל לאט לאט זה כבר הופך להיות לא מעט זמן עם מעט מאוד הישגים וזה למרות שתבכלס טכנית אני רק 4 חודשים וחצי במצב שאני בכלל יכול להשיג בחורות.

לפני ה4.5 חודשים האלו עם איך שהייתי לא היה שום מצב שזה יקרה אז מן הסתם רוב האנשים שאני מכיר הם בפור מטורף עליי של לפחות 3 שנים (אני מדבר על כאלה שאני יכול רק לקנא בהם, שמזיינים על ימין ועל שמאל, ומה שמצחיק שאפילו בגיל 16-17 היו לי כמה הזדמנויות לא רעות בכלל וכמה התקדמויות נאות שעכשיו אפילו 10 אחוז מהן אין, אין סיכוי שכזה דבר לא הייתי מנצל היום).

גם אי אפשר לומר שאני לא משקיע בעצמי, אני ממש שיניתי סגנון ואני מקבל על זה הרבה מחמאות, אני מאוד קרוב לסיום השדרוג שלי מבחינה חיצונית (בקטע של לבוש, אני לא מדבר על אימוני כושר) ואחרי זה כל מה שישאר זה לשפר פה ושם וזה הכל, אפילו עם השיער שלי למדתי להסתדר (עבה מסולסל בקטנה ונוטה לעמוד, ולא זה לא מה שיש לי למטה ) והצלחתי לגרום לו להתאים לי ללוק ולפנים עצמן, בקיצור מהבחינה הזאת אני משתפר (אז אמנם יש התקדמות) אבל מבחינת ההתקדמות שלי עם בחורות שזה מה שאני באמת רוצה אז המצב די סטטי לצערי, לרוב בכלל הדברים שאני רושם כאן לגבי עצמי הן יותר תהיות ופריקה כי אני פחות או יותר מבין את הכיוון שלי, אבל בכל זאת אולי למישהו יש עצות כלשהן או דברים שאני מפספס?
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 16-01-2011 בשעה 17:08.

2. קישורים ממומנים

הייתי עונה לך, אבל נראה לי שXsonicX יתן לך את התשובה הכי טובה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

תראה.. אני אתן לך תשובה די מתומצתת כי אני די קצר בזמן ואני אשתדל להרחיב בהמשך.

* כרגע לדעתי מה שחשוב לך להבין שהפיקאפ הוא תהליך לטווח ארוך, ולא שיטת קסם לטווח קצר. אתה לא נכנס לזה כי אתה רוצה להשיג חברה וכשאתה משיג אחת אתה עוזב את זה.. המטרה שלך צריכה להיות עמוקה יותר מלהשיג חברה, היא צריכה להיות שאיפה אמיתית להתפתחות אישית.

* אם אתה רוצה לשפר את הגיים שלך, אז אחרי שיש לך מידע ברמה סבירה בחומר העיוני אתה צריך לצבור פרקטיקה, ואיך עושים את זה? נכון לכרגע אתה פותח כל מה שיש לו ציצים והולך על שתי רגליים. ולא במטרה לסגור אלא במטרה לייצור אינטראקציות נעימות וצבירת ניסיון בשיחות עם נשים מה שבתור התחלה ישבור לך קצת את הלחץ וההתגרשות מנושא.

* בשלב הבא אתה קצת יותר סלקטיבי, אתה מחלק את כל הנשים מסביבך לשתי קטגוריות עיקריות 1. לא שווה יריקה. 2. שווה לנסות לסגור.
    אתה פותח רק את קטגוריה שתיים ומתמקד במיומנויות השיחה מול נשים שקצת יותר ידידותיות לעיניים מה שאמור להיות קצת יותר מאתגר משיחה עם נשים שנראה כאילו האבולוציה פסחה עליהן.
    לאחר מכן אתה מתחיל לעבוד על קידום העניינים וההתקדמות לכיוון המיני כאתה לא נותן לפחד מכישלון להוות מכשול - פשוט כי בכל אופן אתה לא מאוד נמשך לנשים הללו כך שאתה לא באמת מפסיד משהו. כשתגיע למצב שאתה מרוצה מהתוצאות שלך כשאתה מחלק נשים לשתי קטגוריות תעבור לדרג אותן בסולם HB.

* לאחר מכן אתה פותח HB 7 ומעלה, כשכאן אתה לא מתחיל מאפס, אתה פשוט צריך להבין שמה שעשית בשלב הקודם הוא כמעט זהה למה שאתה צריך לעשות בשלב הנוכחי. וכיוון שיש לך כבר פרקטיקה מסוימת הכל ילך לך הרבה יותר קל.

* טיפ נוסף - אל תלחץ להתקדם מהר מידי, לכל אחד יש את הקצב שלו וזה אינדיבידואלי לחלוטין.

בהצלחה

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

רוי, יש סיכוי גדול שאתה צודק כי הוא כבר הגיב לי על משהו שרשמתי לא מזמן (וזה היה פוסט לא מאוד שונה מזה) MACCABI FANATIC, תודה רבה על העזרה, אני אמנם סגרתי סגירה מינית אחת במשך הזמן הזה (התמזמתי עם איזו מישהי במועדון) אבל אני מרגיש שאני באמת כבר מבזבז את הזמן בלתקשר עם כאלו שאני לא נמשך אליהן כי את זה כבר עשיתי המון (יש לי גם ווינג שבאמת בזכותו עברתי את שלב התקשורת עם אנשים בצורה ממש מעולה, אבל לאט לאט הבנתי שלא מספיק סתם לא להתבייש לדבר עם מישהי אלא צריך להעלות הילוך) ואני מרגיש שאני בשלב שאני צריך להתחיל רק עם בנות שאני נמשך אליהן, בנוסף אני קצת חולק עלייך למרות המידע הנכון, אני לא חושב שצריך לדרג נשים לפי 7 8 9 10 (זה מאוד רובוטי לפי דעתי), אלא לפי 0 או 1, 0-אני לא רוצה אותה, 1-אני רוצה אותה, וללכת רק ככה, והקטע הוא שאני לא נלחץ להתקדם מהר אבל אני מרגיש שאני ממש רוצה חברה כבר ואני מרגיש דבילי עם הרדיפות האלה אחרי בנות וזה משגע אותי, ומה שהזוי זה ש5 ימים אני בקושי יכול לרדוף אחריהן אז אני מסתפק ביומיים החופשיים שלי (חמישי ושישי אבל זאת עדיין רדיפה וזה עדיין נואש וזה עדיין איפשהו AFC, הבעיה שיש לי רצון עז למצוא מישהי כבר אבל מנגד אני ממש לא מסתפק בכל אחת, ואמנם אתה צודק פיקאפ זה שיפור האישיות ולכן אני לא כיוונתי את זה כדי למצוא חברה אבל מצד שני זה מה שאני באמת רוצה ופיקאפ זה ללא ספק כלי עזר נהדר, וברור שאני לא מתכוון לעזוב את זה, אני באופן כללי מרגיש לרוב שאני כן משתפר ואני לומד מטעויות וכו' כך שאני כן משפר את עצמי אבל עם זאת נשאר אני הישן שאיפשהו נואש לחברה) בנוסף גם ברצינות שאני מאמין שבניגוד גמור למה שהיה פעם כן מגיעה לי מישהי, (אז לא הייתי שווה אפילו יריקה) אני מאמין שהרבה מאוד בנות מפסידות אותי (זאת אומרת שאני כן מרגיש איפשהו הפרס, אבל למרות זאת כנראה לא תמיד משדר את זה).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בן כמה אתה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תפסיק לחפש את זה.

אתה נשמע נואש אחושרמוטה שמנסה לחיות חיים שהם לא שלו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה אתה רוצה ממנו הבנאדם לא מוצא את עצמו?
    אז הוא שואל

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    תפסיק לחפש את זה.

אתה נשמע נואש אחושרמוטה שמנסה לחיות חיים שהם לא שלו.
    כי אולי הוא באמת נואש?!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אז שיפסיק להיות כי אם הוא ימשיך בקצב הזה המצב שלו לא ישתנה.

חבל על החיים שלו ועל הזמן שלו. ה"מרדף" הזה אחרי זיונים הוא הדבר הכי טיפשי שגבר יכול לעשות (ומשום מה כמעט כולם ממשיכים לעשות את זה).
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 16-01-2011 בשעה 03:00.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אז שיפסיק להיות כי אם הוא ימשיך בקצב הזה המצב שלו לא ישתנה.

חבל על החיים שלו ועל הזמן שלו. ה"מרדף" הזה אחרי זיונים הוא הדבר הכי טיפשי שגבר יכול לעשות (ומשום מה כמעט כולם ממשיכים לעשות את זה).
    תגיד.. יכאב לך לתת פעם אחת תשובה קונקרטית וחיובית לבנאדם במקום להגיד לו רק מה לא טוב במה שהוא עושה..?
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 16-01-2011 בשעה 08:33.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זאת התשובה הכי חיובית שהוא יקבל אי פעם בחיים שלו.

תשובות כמו "צא לסארג'יםםםםםםם" רק ישחטו אותו.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    תגיד.. יכאב לך לתת פעם אחת תשובה קונקרטית וחיובית לבנאדם במקום להגיד לו רק מה לא טוב במה שהוא עושה..?
    הוא לא יכול, הוא סתם מטומטם

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה
    אמאשך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

ציטוט נכתב במקור על ידי mir123 צפיה בהודעה

סתם מיותר מה שאמרת עכשיו
    נערך לאחרונה על ידי SuperP; 16-01-2011 בשעה 16:09.

טוב וואו זה פשוט הידרדר לזנות... חח CHE אני בן 19 אוטוטו וטיילר, אם אני רוצה לשפר את זה אז מה אני אמור לעשות? אם לא לנסות פשוט?! כי עד עכשיו לא ניסיתי את זה באמת כמו שצריך (יש לי המון דברים לשפר עדיין) ועוד משהו, מי אמר שאני רוצה לזיין 50 בחורות בשבוע?! רשמתי פה אפילו במפורש שלאחרונה אני מרגיש אפילו צורך בחברה יותר מאשר סתם סטוצים, איפה בדיוק אני מנסה לחיות חיים לא שלי? הגבתם פה אפילו ביותר קיצוניות ממני, אני סך הכל 4 חודשים וחצי באמת יוצא ומנסה אבל לא שילבתי קינו כמו שצריך ולא ניסיתי יותר מדי פעמים ללכת רחוק (הייתי פחדן ומפגר) אבל לשבור פחדים זה אפשרי וכבר עשיתי את זה...
    נ.ב קראו שוב את מה שאני רושם ושימו לב שרשמתי כבר שאני מרגיש דפוק עם זה שאני רודף אחרי בנות... אבל משום מה אנשים מגיבים רק על חלקי דברים במקום לנסות להתעמק בזה
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 16-01-2011 בשעה 16:49.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect