[ערוך!]
אהלן, אני כבר 4 וחצי חודשים בגיים ואני מרגיש שלא מיציתי 10 אחוז ממה שאני יכול, זה מחרפן אותי, אני עליתי אני חושב פחות או יותר על הדברים שאני צריך לשפר:
(מיניות, עקביות, להכניס קינו, וככל הנראה שפת גוף)
אבל למשל מאז תחילת השנה (2011 מן הסתם) פעם אחר פעם אני נתקע במקומות מבאסים שאין בהם בחורה אחת שנראית טוב ופנויה, בעצם זה כבר בערך חודש ככה, אני מרגיש שאני דורך במקום ושהזמן חולף, כל המצוד המטורף הזה אחרי בחורות כבר נראה לי ממש פתאטי, אני מתבייש בעצמי שאני נותן לזה כזאת חשיבות ויודע שהגישה שלי לא טובה (ואני לא ממש יוצא לסארג'ים אבל אני כמעט תמיד מחפש איזה פאב/מועדון ומה שקובע בשבילי אם הוא טוב זה אם יש שם בנות שאני יכול להתחיל איתן).
בנוסף למרות כל זה המעגל החברתי שלי הוא ממש עלוב וזה קיבל חותמת סופית במיוחד לאחרונה כשחבריי אחד אחד מתחילים להתגייס, שלא לדבר על זה שיש מעט מאוד אנשים שאני יכול להתקדם יחד איתם ושהם בראש שלי, אני הבנתי שאני חייב להיות יותר מיני עם בחורות ולהתקדם מעבר לשיחה רגילה אבל לא הייתה לי שום הזדמנות מאז שיכלתי לפתח את זה הלאה או לנסות לפחות,
נוסף לכל זה אני חושב שעם הזמן המטרה שלי נהיית ברורה יותר, חלאס כבר אני רוצה חברה ואני בניגוד למספר גברים אפילו כן בעד כל הפוצי מוצי הזה של בוא תהיה איתי פה ושם (יכול מאוד להיות שזה יימאס לי כי אני בנאדם שנמאס לו הכל כמעט אחרי זמן מסויים), זה פותר הרבה מאוד בעיות, אבל עד עכשיו תמיד הפריע לי העניין שלא היו לי הרבה בחורות ולצערי האגו המפגר שלי משחק תפקיד, אבל אם אני שם אותו בצד אני מבין שזה מה שאני באמת רוצה.
פשוט העניין הוא שעד עכשיו כל פעם הייתי בראש של לא אכפת לי מה, מה שיבוא קודם בין אם זה חברה או סתם מישהי שאני אוכל לדפוק, ולמרות שאני מבין שאני יותר רוצה חברה (וגם מניח שאני יודע פחות או יותר איך לכוון את זה דרך הצורה שבה אני אתחיל איתה) אני לא יכול לשקר ולהגיד שאני אסרב סתם לעשות מישהי שאני נמשך אליה (אבל למשל מצד שני לא יכולה להיות חברה כי היא אחת כזאת שתבגוד למשל).
הזמן היחידי שאני ממש מתחיל עם בחורות זה בסופי שבוע שלי אז נוצר מצב מאוד לא נעים שבו כל העולם ואשתו תלויים במסיבה אחת מעאפנה בחמישי/שישי ואז כשלא הולך או כשאין אפילו מה לנסות נוצר תסכול (שאר הזמן אני במכללה ש70 אחוז ממנה בנים ו90 אחוז מהזמן אני או לומד או במכון כושר, שגם אליו אני לא תמיד הולך כי אני חולה כמעט כל שבוע במשך חודש!) ובין היתר גם נוצר עוד יותר תסכול ומחשבה שאומרת לעצמי למה אני כל כך מטומטם שרק עכשיו התחלתי עם כל זה, למה לא כמה שנים קודם... אם הייתי מתחיל את זה לפני 3 שנים הייתי עכשיו כבר מרצה על כל הנושא נדמה לי, אבל לצערי זה כבר מאוחר מדי,
ובכלל אני מרגיש חסר ניסיון טוטאלי עם בחורות (אני לא בתול אבל לפעמים אני מרגיש כמו אחד כזה גם בגלל שזה קרה פעמיים מסריחות וגם אי אפשר להגיד שככה רציתי שזה יהיה) אני יודע שלקטר על המצב זה הדבר האחרון שיעזור לי לצאת ממנו אבל בכל זאת הייתי חייב לרשום את כל זה, היו לו 3 חודשים שבהם הייתה לי התקדמות שעזרה לי לשבור המון מחסומים והורידה ממני את התווית של "ביישן" וגם זאת הייתה תקופה שאפשר לומר הייתה מן TRIAL VERSION, זאת אומרת טעויות עוד נסלחות וכו' אבל לאט לאט זה כבר הופך להיות לא מעט זמן עם מעט מאוד הישגים וזה למרות שתבכלס טכנית אני רק 4 חודשים וחצי במצב שאני בכלל יכול להשיג בחורות.
לפני ה4.5 חודשים האלו עם איך שהייתי לא היה שום מצב שזה יקרה אז מן הסתם רוב האנשים שאני מכיר הם בפור מטורף עליי של לפחות 3 שנים (אני מדבר על כאלה שאני יכול רק לקנא בהם, שמזיינים על ימין ועל שמאל, ומה שמצחיק שאפילו בגיל 16-17 היו לי כמה הזדמנויות לא רעות בכלל וכמה התקדמויות נאות שעכשיו אפילו 10 אחוז מהן אין, אין סיכוי שכזה דבר לא הייתי מנצל היום).
גם אי אפשר לומר שאני לא משקיע בעצמי, אני ממש שיניתי סגנון ואני מקבל על זה הרבה מחמאות, אני מאוד קרוב לסיום השדרוג שלי מבחינה חיצונית (בקטע של לבוש, אני לא מדבר על אימוני כושר) ואחרי זה כל מה שישאר זה לשפר פה ושם וזה הכל, אפילו עם השיער שלי למדתי להסתדר (עבה מסולסל בקטנה ונוטה לעמוד, ולא זה לא מה שיש לי למטה) והצלחתי לגרום לו להתאים לי ללוק ולפנים עצמן, בקיצור מהבחינה הזאת אני משתפר (אז אמנם יש התקדמות) אבל מבחינת ההתקדמות שלי עם בחורות שזה מה שאני באמת רוצה אז המצב די סטטי לצערי, לרוב בכלל הדברים שאני רושם כאן לגבי עצמי הן יותר תהיות ופריקה כי אני פחות או יותר מבין את הכיוון שלי, אבל בכל זאת אולי למישהו יש עצות כלשהן או דברים שאני מפספס?

) והצלחתי לגרום לו להתאים לי ללוק ולפנים עצמן, בקיצור מהבחינה הזאת אני משתפר (אז אמנם יש התקדמות) אבל מבחינת ההתקדמות שלי עם בחורות שזה מה שאני באמת רוצה אז המצב די סטטי לצערי, לרוב בכלל הדברים שאני רושם כאן לגבי עצמי הן יותר תהיות ופריקה כי אני פחות או יותר מבין את הכיוון שלי, אבל בכל זאת אולי למישהו יש עצות כלשהן או דברים שאני מפספס?
ציטוט ההודעה