קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-10-2010, 08:11
  2. [שאלה] שמאוד מעניינת אותי בקשר לאירן
    על ידי lir the king בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-01-2010, 20:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

מעניינת אותי דעתכם לגביי - עמוד 2

לפותח האשכול, כל הכבוד על הגישה, אם העבר שלך לא מטריד אותך אתה לגמרי בדרך הנכונה ואתה לא אמור לקבל הרבה ברקסים בדרך להצלחה אם תעשה הכל נכון, אצלי המצב הוא קצת שונה אני עוד חודשיים 19 ואני מאוד מתוסכל מחוסר הניסיון היחסי שהיה לי במשך המון זמן (היו דברים אבל שום דבר לא היה ממש מתמשך או בעל ערך בשבילי חוץ מפעם אחת שהרגשתי גאה בעצמי על כך ששברתי פחד ושקיבלתי אפילו בונוס שלא ציפיתי לו, אבל עדיין אחרי שההתלהבות מזה ירדה אז אני לא חושב שיש בכלל מה להחשיב את זה) ולמרות שאני עדיין מבין למה זה היה (ככה זה כשאתה אפס מבחינה חברתית וחסר ביטחון בצורה קיצונית, לפחות במקרה שלי זה היה כך) זה עדיין תוקף אותי לפעמים זה מדכא מעצבן והרגשה ממש מעאפנה, אבל בניגוד אלייך בגלל שלא היה לי כל כך מ2 המצבים (לא יזיזה/סטוצים או חברה נורמלית) אז קצת קשה לי להגיד מה אני רוצה יותר למרות שברור לי שבסופו של דבר חברה זה כנראה עדיף אבל חברה שאתה באמת תאהב יותר קשה למצוא מסטוצים לכן קשה לי נורא לסלוח לעצמי על זה שהתעוררתי מאוחר בעניין (מילא אם היה לי קשה להתאהב במישהי באמת, אבל כשאפילו דבר בסיסי כמו להגיע עם מישהי למיטה אתה בקושי מסוגל אז המצב מהבחינה הזאת רע) עם דברים אחרים אני משלים בקלות, למשל עם זה שלא התאמנתי עד עכשיו (למרות שתכלס אם הייתי מתחיל לפני היו לי כבר את התוצאות שאני רוצה אבל הבנתי שכנראה שלא הייתי לוקח את זה ברצינות אם זה היה פעם והיום אני מסוגל לאכול נכון ולהתאמן בכמות בגלל המסגרת שאני נמצא בה) אבל משום מה להגיע לאותה הבנה לגבי העבר שהיה לי נורא קשה לי, זה אחד הדברים שהכי מורידים אותי למטה ומונעים ממני להתקדם (אני אמנם מתקדם אבל בקצב נורא איטי אחרי אינספור מחשבות וזיוני מוח עצמיים).
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 20-02-2011 בשעה 02:55.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לב אוהב זה אינו טועה?
    לב אוהב זה כמו שיכור שמנסה לפתור תשבץ...
    אהבתי

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לב אוהב זה אינו טועה?
    לב אוהב זה כמו שיכור שמנסה לפתור תשבץ...
    רגע, זה קיים?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ענתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אומנית הפיתוי

למה בלי סימני פיסוק?
    איך אפשר לקרוא את זה?

בעיקרון, אתה בסדר, לפחות אתה לא התעוררת בגיל 30.
    תתחיל להיכנס לאתרי הכרויות וסטוצים ותצמא לך בחורה, זה לא כזה משנה אם יש לך קוביות בבטן או לא.

מה שהכי חשוב זה לעשות ולא לשבת ולחכות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי ענת לוין צפיה בהודעה
    למה בלי סימני פיסוק?
    איך אפשר לקרוא את זה?

בעיקרון, אתה בסדר, לפחות אתה לא התעוררת בגיל 30.
    תתחיל להיכנס לאתרי הכרויות וסטוצים ותצמא לך בחורה, זה לא כזה משנה אם יש לך קוביות בבטן או לא.

מה שהכי חשוב זה לעשות ולא לשבת ולחכות.
    אם את בת 25, אפשר לשאול האם את נשואה באושר?

ענת, מה זה אתרי היכרויות וסטוצים? הגנבים האלה שרוצים "מנוי", עדיף להישאר לבד כל החיים מאשר להירשם למשהו כזה לפי דעתי, וגם אתרים זה רעיון רע מאוד, מי שרוצה באמת לעשות עם עצמו משהו שינסה במציאות ולא יסתתר מאחורי מקלדת

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כל האתרים האלה זה בולשיט אחד גדול (מדבר פה אחד שפיתה מספר לא קטן של בחורות מהרשת ואפילו היה חבר של מישי שהכיר ברשת)

אבל כל האתרי הכרויות האלה זה פאקינג בולשיט, תכף אספר לכם למה:

אני וחברה שלי הכרנו באיזו רשת חברתית מישי, היינו אמורים לפגוש אותה ועוד חברות שלה והיא הייתה אחת השוות ואני ממש לא צוחק איתכם..בתמונות היא נראיתה פאקינג שווה

נשמע מגניב נכון? עולות לכם לראש הזדמנויות כמו "אורגיה", "אופציות נוספות לסגירה", "ווינגיות", וכו' וכו' אז זהו שלא...
    אני הולך עם חברה שלי, פתאום אני שומע איזו שמנה, שעירה, מחוצ'קנת ברמות על, מסריחה...משו מזעזע קורא בשמי.
    חשבתי שזה עוד כונפה איזורית ששמעה עלי וחולה לי על התחת, אז לא התייחסתי בהתחלה. אח''כ היא קוראת בשם של החברה שלי, והסתובבנו.

זוכרים את הבחורה השווה מהתמונות? זאת הייתה אותה אחת. רק ללא פוטושופ וזוויות צילום נכונות.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 06-03-2011 בשעה 08:01.

לא רק שיש שם דברים כמו שאתה מתאר, הרבה מאוד פעמים אפשר לשים לב שחלק מהבנות שיש שם זה בכלל כאלו שרואים בפרסומות של אתרים מחו"ל אז אפשר להבין שהכל עבודה בעיניים, ועוד לשלם על זה מנוי? זה הדבר שהכי מצחיק פה, במילה אחת פשוט לא!
    שלא לדבר על זה שמה שהכניס אותי לכל הפיקאפ בעצם היה מקרה כמו שתיארת (אחרי המקרה הזה הייתי בשפל הכי גדול שלי), הייתי אמור להיפגש עם מישהי דרך האינטרנט ונתתי לה למשוך את זה בערך חצי שנה כמו אפס מוחלט (בטח שהיא לא רצתה שניפגש כי היא פחדה שאני יחשוב שהיא נראית גועלית ביחס לתמונות), ובסוף היא גם הייתה כונפה (והייתי בטוח שהיא לא וגם חברים שלי חשבו ככה!) היא הייתה לפחות 20 קילו מעל מה שציפיתי וזה הרג את הפגישה עוד יותר...
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 06-03-2011 בשעה 16:25.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    לא רק שיש שם דברים כמו שאתה מתאר, הרבה מאוד פעמים אפשר לשים לב שחלק מהבנות שיש שם זה בכלל כאלו שרואים בפרסומות של אתרים מחו"ל אז אפשר להבין שהכל עבודה בעיניים, ועוד לשלם על זה מנוי? זה הדבר שהכי מצחיק פה, במילה אחת פשוט לא!
    שלא לדבר על זה שמה שהכניס אותי לכל הפיקאפ בעצם היה מקרה כמו שתיארת (אחרי המקרה הזה הייתי בשפל הכי גדול שלי), הייתי אמור להיפגש עם מישהי דרך האינטרנט ונתתי לה למשוך את זה בערך חצי שנה כמו אפס מוחלט (בטח שהיא לא רצתה שניפגש כי היא פחדה שאני יחשוב שהיא נראית גועלית ביחס לתמונות), ובסוף היא גם הייתה כונפה (והייתי בטוח שהיא לא וגם חברים שלי חשבו ככה!) היא הייתה לפחות 20 קילו מעל מה שציפיתי וזה הרג את הפגישה עוד יותר...
    וואלה החלטתי לחשוף תנפילה הכי גדולה שלי אולי בכל הפאקינג זמנים...אבל קצת רקע לפני זה שתבינו כמה המצב חמור:

הייתי בכיתה ז' שזה קרה. ומהאנשים שעוקבים פה אחרי ההודעות שלי יודעים איזה כאפות הייתי בחטיבה, מוזנח, מסריח, פשוט אחד שיכולים לשים ב"יפה והחנון" בתור הפאקינג חנון.

ה"חברים" היחידים שהיו לי בחטיבה היו כל מיני ילדי כאפות בסגנון, שדיברתי איתם רק ליד המחשב...אפילו במציאות לא פגשתי אותם.

יום אחד, הכרתי מישי שנה מתחתי. היא הייתה ילדת אנימה שמנה ומכוערת (ממה שאני זוכר ממנה אפילו בתקופה ההיא הייתי נותן לה בקושי 3) עם התנהגות של ילדה אהבלה שרוצה צומי...משו מגעיל פשוט.

איכשהו, התאהבתי בה ורציתי לפגוש אותה אבל היא הייתה גרה מאוד מאוד מאוד רחוק ממני, מה שגרם לי רק לפנטז על איך שאני מנשק אותה (פאקינג איכס).

בל''ג בעומר, שבא קצת לפני יומולדת 14 שלי קיבלתי אחלה מתנת יומולדת מאחד ה"חברים" החננות שהייתי מדבר איתם. הוא והכונפה היו מאותה עיר, כך שהם נפגשו עם עוד כמה יצורים, ובסוף התנשקו. וזה נודע לי.

כל מה שאני זוכר זה שלא קמתי מהמיטה שבוע ונשארו לי המון סימנים על הידיים.

מסקנה - כונפות, חננות וAFC הם עם מסריח.

אם היה אפשר לעשות לייק על התגובה שלך זה היה קורה, אחת הבעיות הכי גדולות בחיים שלנו זה שאי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה,

גם אני לא מאמין שהייתי בטוח שאני מאוהב בילדה כל כך קטנה (מבחינת התפיסה שלה וההתנהגות) וחסרת ביטחון, הדבר היחידי שכן היה לה זה אופי טוב (אבל גם זה בספק אחרי שמרוב שהיא ניסתה כל כך לא לפגוע בי היא פגעה בי יותר מכל אחת אחרת),

היום החברות שלה דלוקות עליי (שגם הן לא משהו)... איך שגלגל מסתובב ,

ההבדל העצום אבל בין שנינו הוא שהמקרה שקרה לי קרה רק לפני שנה, אבל למרות זאת דווקא בסוף החטיבה הייתי עיוור (אם כבר מדברים על אתרי היכרויות), הייתי רשום לשואומי (למי שזוכר) קיבלתי איזה 500+ תגובות והיו בין היתר גם ילדות יפות בכל העסק, אבל אני כמו AFC מחורבן ודפוק, לא ניסיתי לקדם כלום, כלום! תכלס זאת בדיוק ההוכחה שגם בזמנו זה לא הגיע לי לכן אני כבר פחות שם על מה שהיה בעבר, כי אם רק עכשיו אני מתחיל להיות נורמלי בכל מה שקשור לזה סימן שרק בתקופה הזאתי של החיים שלי זה אמור לקרות ושאם זה היה קורה לפני זה זאת ככל הנראה הייתה טעות גדולה, או סתם מזל דבילי.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect