|
|
S.P.Q.R
חבל שאתה מזלזל. ומה שמדליק אותי כל פעם מחדש זו העובדה שאתה עוד לא התגייסת ואתה עדיין מזלזל ושוב כרגיל על סמך חוויה של אחיך.
שועל סגול
החתימה שלך נורא מצחיקה.
סמל חטיבה שעליה רואים בבירור סמל של גדוד שקד, ובנוסף לזה כתוב מתחת לתמונה רותם- אותי זה מאוד משעשע..
סמלים של גדודים גבעתי:
בעניין הכושר. חבל שאתה נזכר רק עכשיו לעבוד על הכושר שכשאת השיבוץ אתה יודע כבר כמעט חודשיים.
כל מה שתעשה עכשיו לא יישפר אותך בהרבה אבל יקל עליך אם תתחיל.
אי אפשר להבטיח לך שלא תהיה יחיד עם כושר מוגבל/ירוד אבל תהיה בטוח שזו לא הדאגה שלך אם אתה ראשון או לא.
הדאגה שלך תהיה שכשיתזזו אותך אתה תחנק מספרינט של 20 מטר.
כשתעשה ריצת בר אור, אתה לא תעבור אותה בפעם הראשונה, אולי בפעם החמישית. וללא תוצאה מספקת אתה לא מוכשר רובאי 05/07 כנ"ל בוחן מסלול.
במסעות יהיה לך קשה כפליים לסחוב רק את עצמך כי השרירים לא רגילים לעומס וזה ללא פק"ל מים או אלונקה שתקח מאחד החבר'ה כדי לעזור לו.
שורה תחתונה תתחיל להזיז את התחת אפילו שזה שבועיים לפני.
אם אתה עובד על ריצות תקפיד על אכילת מאכלים עם הרבה סידן- בעיקר בטירונות והרבה, בבוקר ובערב (בצבא) ארוחות חלביות יש על הפס גבינה לבנה- תעמיס אם אתה רוצה להישמר מפני שברי מאמץ.
קרא היטב על שברי מאמץ- אתה בקבוצת סיכון להופעה של שברים כאלו.
שיהיה בהצלחה
http://mazi.idf.il/675-he/IGF.aspx
S.P.Q.R
אם בחתימות עסקינן, גם שלך מאוד מאוד משעשעת.
בתמונה ניתן לראות חיילים משופצרים (מדוגמים/מאובזרים הייטב) בעזרת קשרים כל אחד, מדונה (דיבורית) ושלל נשקים ביניהם אני מצליח לזהות מיני עוזי מושתק.
המשפט שמתחת לתמונה הנ"ל מדברת על מחלקת מרגמות של הפלוגה מהסייעת בגדוד חי"ר להם אין כל קשר, לכלים כמו מיני עוזי מושתק. ובטח לא אימון אמפיבי או פעילות אמפיבית כזו.
נורא משעשע
חשבתי שאתה מדבר בציניות בכדי לעקוץ,
טעות שלי.
בכל מקרה,
כבר קרה לי בעבר ששאלו אותי מה אני רוצה לעשות בצבא ואמרתי קרבי,
אז אמרו "יופי שיש פראירים כמוך".
ועוד בכלל שהייתי בגדנ"ע של ביה"ס שאלתי ת'מדריכה בקשר לגדנ"ע צלילה,
והיא צחקה עלי ולא החזירה לי תשובה.
וזה באמת מצחיק איך שאנשים מגיבים לרצון הזה שלי,
מילא הייתי איזה חנון שלא יודעמה חושב שזה משחק אקשן,
אבל אני מתאמן לזה כבר לא מעט זמן(שנים),
ובאמת חבל שהגישה של אנשים היא כלכך לא תומכת.
One Shot - One Kill
פראיר או לא, כל אחד מסתכל על זה אחרת.
אתה רק תזכור שזו זכות להיות לוחם.- זה מקצוע שאתה מתחתן איתו לאו דווקא ל3 שנים אלא ל20 שנה (מילואים).
אה זה מה שחשוב עכשיו? החתימות?..
שאלתי שאלה.. ציפיתי לתשובה לשאלה ששאלתי ולא לבילבול מוח על החתימות..
אקיצר , אני ישאל שוב .. אפשר להיסתדר עם זה..? או לא?
אוג' 11 , גבעתי , רתם .
בוא נשכלל לך את התגובות .
אם אתה רוצה גדודים אתה תיהיה בסדר אבל תמשיך להתאמן החודש הזה יכול להיות אתה תיהיה עם דוד שלי בצוות בגיבוש או אפילו בפלוגה עצמה ..
להתקבל לגדס"ר זה כבר יותר מורכב , אבל לפי החתימה שלך אני רואה שאתה רוצה גדוד רותם אז שיהיה בהצלחה וימניאק אמרת לי שהתגייסת במרץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 08-07-2011 בשעה 04:00.