תענו רק אנשים עם ידע וניסיון
לא רוצה סתם תגובות כי זה דבר חשוב
תענו לי גם מבחינת בריאות וגם מה יכין אותי יותר טוב
תענו רק אנשים עם ידע וניסיון
לא רוצה סתם תגובות כי זה דבר חשוב
תענו לי גם מבחינת בריאות וגם מה יכין אותי יותר טוב
|
|
לפי מה שאני יודע כושר קרבי
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לבנות לעצמך תוכנית הכי טוב
שכוללת גם חדר כושר וגם ריצות בעיקר ארוכות
אבל אין לך מה לדאוג הצבא יוצא בהנחה שכולם מגיעים בכושר 0 ולכן יש סרגל מאמצים
ברור שרצוי להיות בכושר אבל לא צריך לדאוג כל כך כי הצבא מכניס אותך לאט לאט לכושר
אני מציע לך לעשות אימון שיכלול את שניהם..לדוגמא..במקום יום שבו אתה רק הולך למכון אז תוסיף תכנית שונה בקשר של אימון קרבי.
בעיקרון אתה צריך את שניהם,מה עוזר כושר בלי יכולת קרבית או להףך-יכולת קרבית יותר באה לידי ביטוי כשאתה בכושר פיזי ומנטלי.
syntax אתה יודע מה זה כושר קרבי ?
אני שואל ברצינות :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
הכי טוב לנסות לשלב בין שניהם...אבל אם לבחור אחד אז כושר קרבי
למה זה שתחדוף 100 קילו בחזה או 70 בגב...לא יעזור לסיבולת שלך למהירות שלך או לכוח הנפשי...
וכמו שאמרו עדיף שתחזק את עצמך נפשית ומנטלית כי ברגע שיורידו אותך על הבוקר ל20 על חצץ ואז אחרי 20 הוא יגיד לך לקום ואז ליפול שוב וחוזר חלילה והידיים שלך כבר כואבות ועוד לא אכלת כלום אתה על סף שבירה לי זה קרה כבר שפשוט נשברתי יום אחד והייתי ממש במצב גרוע אבל צריך לקחת הכול בקלות
קיצר תתחסן גם מנטלית ותאמין שאין דבר כזה לא יכול יש לא רוצה ותזכור שהכאב זמני והגאווה היא נצחית וגם הדקה הכי קשה היא רק 60 שניות זה אולי נשמע קי'צי אבל המשפטים האלה כל כך מעוררים בך מטיבציה בצורה כלשהי
קח עוד משפט
קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
כמה שטויות בשרשור אחד..
חדר כושר לאו דווקא נועד כדי לפתח צורה או לדחוף 70 קילו חזה או להרים 100 קילו..
כל אחד עובד על מה שבא לו
אם מישהו רוצה לעבוד על סיבולת לב-ריאה
הוא יעבוד עליה על הליכון/סקי/אופניים
גם ברכה (לא קיים בכל חדרי הכושר)
בחדר כושר עושים גם מרפקים גם ריצה גם בטן וכל תרגיל אחר שעולה לכם לראש וכל תרגיל שעושים ב"כושר קרבי"
הכל תלוי במידת המוטיבציה
בנאדם עם מוטיבציה נמוכה יעדיף שמישהו אחר יידרבן אותו ולכם מומלץ ללכת ל"כושר קרבי"
שם יש מדריכים שידריכו באופן קבוצתי וידרבנו את החניכים כקבוצה
החיסרון של זה- האימון מותאם קבוצתית ולא אישית ולכן לחלק מהחניכים יהיה קשה למצות את עצמם ולכן התועלת תהיה נמוכה מאוד.
אני בכל אופן בחרתי בחדר כושר לאחר התנסות ב"אחרי"..
ולאט לאט משילים קילוגרמים ומתחזקים..
אני חושב שתוכנית עושר קרבי עדיפה במקרה הזה על מכון כושר , כי כדי לבצע אותה אתה תצטרך אוויר פתוח ומקומות רחבים
ובמכון לא יהיה לך נעים לרוץ קילומטרים על גבי קילומטרים.. (בהליכון.. ) ולעבוד שם על סיבולת שריר שזה מה שמסתכלים עליו בצבא..
ממליץ לך כושר קרבי.
אני הייתי בקורס הכנה לצהל כמה חודשים וזה היה ממש כיף וקשה ...
זה לא רק מפתח כושר וכוח,זה מכין אותך נפשית למה שהולך להיות ,
האימונים היו כרוכים בעמידה בזמנים עונשים ומלא דברים מועילים שנותנים הרגשה של צבא.
המדריך עזר ונתן טיפים למה שהולך להיות בגיבושים ול"יום סיירות" ולשירות בכלל ..
אבל אל תשכחו
כל מי שרוצה להגיע ליחידה מובחרת צריך להבין שזה לא 100 אחוז כושר וכוח, אתם בחיים לא תעשו באימון מה שתעשו בגיבוש..
אני ממליץ ללכת ל"הכנה לצהל" מאשר חדר כושר אבל לא ממליץ על "אחרי" וכל הדברים ה"תעשייתיים" האלה זה בולשיט ..
אני הייתי בכל הקורסים ובסוף מצאתי קבוצה של אנשים רציניים עם מדריך שהיה ביחידה מובחרת לא היינו הרבה אבל היו אימונים רציניים
כל מי שגר בירושלים והסביבה ומעוניין שידבר איתי . :פ
slickskter@gmail.com
אוקי
אני יגיד לך מניסיון
הייתי בחד''כ שנה
עד שהתחילו לי שאיפות לצבא והצטרפתי ל"עמית לכושר" ארגון הכנה לצה''ל....
אם אתה רוצה משהו מובחר בצבא (סיירות וכדומה), באמת שחד''כ יכול לסדר לך כושר ושרירים וכל זה, אבל בכל הנוגע ליכולות שלך לעבור גיבושים וימי סיירות , ארגוני כושר קרבי ברחבי הארץ עוזרים פי כמה וכמה יותר מאשר חד''כ
כל מי שיודע על מה אני מדבר יכול לראות שבגיבושים כל השרירנים הם אלה שנופלים ראשונים....
כי מי הולך בחד''כ כדי להתאמן על זחילות? אלונקות ? שקי פקל?
ואלה דברים מכריעים מאוד בגיבושים ובצה''ל בכלל....
אם השאיפות שלך זה קרבי רגיל יותר (גדודים) אז אין לך באמת צורך בלהצטרף לכושר קרבי כלשהו (אלא אם כן אתה רוצה פלס''רים וכאלה) כי הם יעלו לך את הכושר בעצמם....
מה שיותר מכריע בארגונים של כושר קרבי זה הרעל שהם מכניסים לך והמנטליות שהם מקנים לך
מתוך כל הקבוצה שלי של עמית לכושר לא היה אחד שפרש בגיבושים...ואני מתכוון גיבושי טיס מטכ''ל חובלים וכל הטובים...
צוות להבים ז''ל
"אני מיתר ומיתר זה אני"
חבר'ה אני גר בפרדס חנה כרכור אין לי את כל מה שאמרתם
עמית אחרי וכל הדברים האלה
אצלנו יש כושר קרבי ומכון כושר
ואמנם כושר קרבי מכין אותי תכלס למה שאני אפגוש פחות או יותר בגיבושים
אבל מצד שני זה אימונים לא בריאים לעומת מכון כושר
שמע אחי לפי דעתי כושר קרבי זה באמת הכנה לא תמיד כושר של מכון טוב נגיד אתה רץ על המכונה ואז על הריצפה יהיה לך קשה לפי דעתי עדיף כושר קרבי תעשה מה אתה מוצא לנכון ואתה יכול לשאול רופאים בקשר לזה
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
נכתב במקור על ידי Mush
צודק, אבל מה לעשות?
גם בצבא אתה תעשה דברים לא בראים...
אם זה חשוב לך להתאמן לקראת זה ולהיות מוכן יותר מהממוצע אז כושר קרבי זה המקום בשבילך
אם אתה יותר דואג לבריאות שלך (ואני לא אומר שאתה טועה ושבריאות זה לא חשוב!) אז תתאמן בחד''כ....
כמובן שכושר קרבי שמכבד את עצמו ידע לעשות כמה שפחות נזק...
אם זה אימוני משקלים לא בתכיפות גבוהה ולדעת לעבוד לפי סרגל מאמצים
"אני מיתר ומיתר זה אני"