לי ולחבר שלי יש וויכוח, הוא אומר שיותר טוב ללכת למכון כושר. ואני אומר שיותר טוב ללכת לים לרוץ באוויר צח, לראות את השקיעה, וגם להתאמן חזק כי כשאתה רץ על חול זה יותר קשה, לא כמו עליכון מטומטם כזה שלא עובד על כל השרירים בכלל(מוכח).
תנו דעה.
לי ולחבר שלי יש וויכוח, הוא אומר שיותר טוב ללכת למכון כושר. ואני אומר שיותר טוב ללכת לים לרוץ באוויר צח, לראות את השקיעה, וגם להתאמן חזק כי כשאתה רץ על חול זה יותר קשה, לא כמו עליכון מטומטם כזה שלא עובד על כל השרירים בכלל(מוכח).
תנו דעה.
One Shot - One Kill
|
|
אני חושב ( שוב לא בטוח תקנו אותי אם אני טועה) שהייתי רץ על הליכון בחיים לא התעייפתי (אין לי הסבר לזה) וכשהייתי רץ עם הקבוצה בים הייתי נקרע פשוט,ריצה על החוף תשפר יותר את הסיבולת לב ריאה מאשר לרוץ על הליכון,וגם יותר קשה בים (אם אתה רוצה באמת שיהיה אימון מועיל אז תרוץ על המים(לא לטבות את כל הרגל ממש בקטנה אתה מבין למה התכוונתי קיצור.
זה משום שהליכון לא עובד על כל השרירים.
תחשוב שניה, אתה מעביר את הרגל קדימה - ואז מה קורה? המכונה מחזירה לך אותה אחורה. ככה שלא כל השרירים פועלים.
אבל בכללי עזוב את הריצה, מה יותר טוב ובריא, ים ( אזור פתוח, שקט ונקי) או מכון ( שאתה צריך לחכות כל הזמן שמשהו יפנה את המכשיר שאתה רוצה ויש שמה גורילות שמשתמשות בסטרואידים)??
One Shot - One Kill
ברור שים!
גם כיף וגם הרבה יותר ממריץ לפי דעתי וכמו שאמרת אין על השקיעה (/ על הזריחה במקרים מסויימים XD)
גם ריצה על החול הרך אתה רץ 2 ק"מ והרגליים שלך כבר מתקשות
קשור.
אם אתה רץ אז ברור שבים! אני רץ בשטח בעלייה וזה הרבה יותר טוב מהליכון שפעם עשיתי. אבל אם אתה רוצה עלייה במסה שיראו לך ממש ת'שרירים חדר כוששרר... או אם יש לך מתח, משקולות יד, משקולת אולימפית וספת אימונים... אין בעיה למסה!!!!!!!
קשור מה אתה רוצה???
מה אתה רוצה גוף יותר של אטלתט או של בריון
אני רוצה להתאמן לצבא להגיע למקומות כמו 669 או שייטת.
One Shot - One Kill
מזאת ההשואה המפגרת הזאת אבל? בחדר כושר יש לך אפשרות לעשות אימון אנ אירובי שבים אין לך
בסדר.
יש לי מקבילים,
יש לי מתח,
יש לי שכיבות סמיכה,
יש לי תרגילי בטן,
אני יכול לרוץ וזה משפר את חוזק הקרסול כי זה ים והרבה יותר קשה לרוץ שם.
קיצר, אני אישית מעדיף ים, מכון זה יותר "טכני" וים זה פשוט כיף. אתה בא אתה רואה את השקיעה יש רוח נעימה, במכון יש איזה בבון שמסתכל עליך ככה שעה עד שתסיים להשתמש במכשיר.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 16-09-2010 בשעה 21:38.
One Shot - One Kill
אם אתה מדבר על ריצה בלבד אז עדיף בים [או ליתר דיוק בחול] ..
כשאתה רץ על החול אתה צריך לדחוף ולעבוד על שרירי התאומים חזק יותר זה לא עובד על שרירים אחרים .
סיבולת ריאה אני חושב שזה ברור שזה ישפר יותר כי כשאתה מתאמץ יותר אתה מוציא יותר אוויר אז אם אתה מדבר רק על ריצה חול .
פורום: כושר ופיתוח הגוף
יש צורך בהרשמה
פורום: Hattrick
אין צורך בהרשמה!