אני אמור להיתגייס לגבעתי ב- 25.7.2011 , ואין לי ממש כושר אבל אני ממש רוצה.. ואני ילחם על זה!
מיתחשבים בזה שאין לי כושר?
או שישר מעיפים אותי?
אני אמור להיתגייס לגבעתי ב- 25.7.2011 , ואין לי ממש כושר אבל אני ממש רוצה.. ואני ילחם על זה!
מיתחשבים בזה שאין לי כושר?
או שישר מעיפים אותי?
אוג' 11 , גבעתי , רתם .
|
|
מזה אין כושר
יכניסו אותך לכושר בטירונות, לא מתחילים איתך מסע כומתה על היום הראשון
יהיה הרבה מדסים ותתחיל לחזור לכושר זה הכל בראש יתחילו איתך ממש מאפס יענו חצי קילומטר אפילו פחות
אלא אם אתה ממש שמן או השמנת ממש או ממש מצב פדלאה במצב קשה אתה לא באמת יכול לרוץ ואתה תיפצע שברי מאמץ והכל יגידו לך שאתה לא מתאים ואתה גם תבין את זה
אבל אם אתה בא בגישה כזאת שלהילחם לא לוותר לא יעיפו אלא אם באמת לא תוכל לעמוד בזה
תעשה מתיחות לפני שלא יתפסו לך השרירים על הריצה הראשונה ואז באמת תסבול
אני יכול להגיד לך שעם הגישה כזאת אתה לא תגיע לשום מקום.
שים לב למשפט הפתיחה :" אני אמור להיתגייס לגבעתי ב- 25.7.2011 , ואין לי ממש כושר אבל אני ממש רוצה.. ואני ילחם על זה! "
האם זה נראלך תקין?
יש לך כמעט חודשיים להתאמן,שחקני כדורגל נכנסים לכושר בפחות מחודש(מנסיון) ולהם האימונים יותר מאסיביים ממה שתעשה אי פעם לבד(4 5 פעמים בשבוע במשך שעה וחצי שעתיים +תוספת למי שרוצה)
תרוץ יום כן יום לא,תעשה מתיחות לפני,בהתחלה תרוץ עד כמה שאתה יכול,תחזור על זה פעם אחר פעם והסיבולת שלך תהיה יותר חזקה,כך תגדיל את הטווח.
בנוסף,תעשה סטים של כפיפות בטן וכפיפות מרפקים,הכל בהדרגה,אתה חייב לעבוד על האופי שלך מעכשיו.
פחח תביא את הכדורסלנים שלך לאימון שלי נראה אם ישרדו ת'שעה הראשונה.
ואושרי, אם הוא ירוץ יום כן יום לא, במצב הספציפי שלו,
יש מצב גדול שהוא יקבל שברי מאמץ התחלתיים.
ואלה הם כאבים שעדיף להימנע מהם.
בכל מקרה בחור,
מזה יעיפו אותך?
חח אם מגייסים אותך לגבעתי לא יעיפו אותך לשום מקום במידה ולא תיפצע במהלך הטירונות.
אם יש לך חודשיים להיכנס לכושר...תנצל את זה.
העצמות ברגליים שלך זקוקות להתרגל למאמץ והלחץ העצום שיפול עליהם בזמן הטירונות,
והחודשיים האלה יכולים לעזור לך מאוד.
אם תרצה תוכנית, רק תגיד.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 06-07-2011 בשעה 22:00.
One Shot - One Kill
איך חודשיים הוא מתגייס עוד שלוש שבועות
קיצר אתה לא חייב לעשות את זה אתה יכול לשרוד גם בלי לעבוד עכשיו
עדיף שתרוץ איזה פעם פעמיים שלא יתפסו לך השרירים והם יהיו רגילים לרוץ ותעבוד קצת על השירים שלא יתפסו במיוחד על החזה כי זה כואב שנתפס
גם ככה לא תיהיה לך ברירה בטירונות אתה תרוץ כי המפקד אמר שאתה תרוץ ואם הוא יגיד שאתה עושה שכיבות אתה תעשה שכיבות
גם אם יהיה לך כוח וגם אם לא כי זה הכל בראש והפחד יותר חזק ואם לא אני בטוח שכמה אגרופים לבטן יפתרו את הבעיה
חחח חב'רה...אני לא שמן אני דווקא בנוי טוב .. אני פשוט מעשן ואני לא ידעתי שאני הולך לקרבי לא הייתי סגור על עצמי בזמן האחרון..
ירד לי מיזה ועכשיו באלי שוב ואני סגור על זה!! אני שמח ששובצתי לגבעתי..
אז אני שואל עם מתחשבים בזה.. כאילו אני בלי כושר.. ואני יתחיל מעכשיו מה שאפשר לעשות ב שבועיים האלה..
רק רציתי דעת עם מיתחשבים בזה.. אם יעזרו לי לפתח תכושר מחדש..
נערך לאחרונה על ידי שועל סגול; 07-07-2011 בשעה 23:01.
אוג' 11 , גבעתי , רתם .
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 07-07-2011 בשעה 23:45.
One Shot - One Kill