תסכימו איתי שבנים הרבה יותר רוצים את הסקס מאשר בנות?
יופי.
מכאן, ההמשך והדרך ליצירת סטיגמות כאלו נורא פשוטה...
בן שמחפש סקס, פחות אכפת לו מאיך שהוא נראה. תכל'ס - הסיבה היחידה שבן יטרח להיראות טוב לפני וישקיע במראה שלו כשהוא יוצא למועדון זה בשביל "לתפוס בחורות".
לכן, בן ירגיש "מוצלח" אם הוא הצליח להשיג את מה שהוא מחפש, את הסקס. אחר כך, במשך מאות ואלפי שנים, כשגברים דיברו על הנושא בינם לבין עצמם הם העריכו יותר את הגבר שהצליח להשיג מה שיותר סקס. כמו שאנשי האבן העריכו את מי שהצליח לצוד הכי הרבה ממותות, כמו שהלורדים האנגליים העריכו יותר את מי שהצליח לצוד הכי הרבה ארנבים, ככה הגברים היום מעריכים את מי שהצליח לצוד הכי הרבה בנות.
נשמע מגעיל? נשמע שוביניסטי? אני יודע, ואני מסכים. לכן, בחברה שנחשבת "גבוהה" לא תצליחו למצוא תארים כמו "זיין" (עם קמץ), ככל שהחברה תהיה יותר אריסטוקרטית וגבוהה, היא פחות תתייחס לסקס במונחים של כיבוש. אממה? שיחת גברים בסלון באחד הערבים בשבוע, היא... שיחת גברים. זה מה יש...
מהצד השני, יש את הנשים.
לאישה פחות חשוב הסקס, ויותר חשוב לה איך היא נראית, ועד כמה היא מוערכת.
לאישה חשוב שהגבר שאיתה יישאר איתה, ויהיה נאמן לה. פחות חשובה לה ההנאה המיידית, ויותר חשוב לה הביטחון לאורך זמן.
לכן, אישה שתמכור את הבטחון הזה (גבר אחד שאוהב אותי ורק אותי) בשביל ההנאה המיידית (אני רוצה סקס!!!! ועכשיו!!!!!) תיחשב כמישהי תת-רמה בעיני שאר הנשים.
ואז, נוצרו לנו שני דימויים - הגבר הכובש והאישה התת-רמה.
למרות ששניהם מתייחסים לאותה הפעולה, לכל אחד מהמינים יש התייחסות שונה.
מכיוון שאנחנו חיים בחברה מעורבת, אז ערכים מהעולם הגברי מחלחלים לעולם המשותף, וכך גם ערכים מהעולם הנשי.
וואוו, אני מרגיש פילוסוף...