קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 140
    הודעה אחרונה: 17-12-2006, 17:34
  2. תגידו שאלה על סקס רציני במיטה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 21:59
  3. שיר 3 בתים+פזמון... משהו בקטנה לא רציני...
    על ידי חומי בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 01:05
  4. עכשיו רציני! מי רוצה ועידה בסקייפ???
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 22:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

רציני... - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי imsmart צפיה בהודעה
    ניסיתי לדבר איתו פעמיים היום ואתמול וכפי שחשבתי לא יצא לי הרבה מלבד צעקות...
    אתה יודע, אם תכתוב "דיברתי איתו" זה לא יעזור לי..אתה אמור לכתוב בערך מה אמרת, כי יש סיכוי טוב שילד בגיל שלך מדבר כמו לאדע מה...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

אמרתי לא במילים האלה "יבן זונה תענה לי עכשיו למה אם לא אני אכניס לך באמ אמא שלך" סתם נראה לך?
    אני דיברתי איתו סובלני ולא הרמתי את הקול ואני גם בטוח שלא אמרתי משהו מעצבן זה פשוט הוא תמיד מתעצבן ועכשיו גם פתחו לו תיק פלילי אז בכלל הוא עצבני היום
    איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
    3/7 אימונים בשבוע

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

WTF...
    למה אתה מקלל את אמא שלך? למה אתה צוחק על כל העניין הזה? מה מצחיק במשפט שכתבת? מה נסגר איתך??

הגיוני מאד שלא הרמת תקול או משהו כי אתה בן 15 והוא 30...אבל לא אכפת לי איך דיברת, שאלתי מה אמרת ועל מה דיברת איתו..תענה כמו שצריך, לא כמו ילד.
    ועל מה פתחו לך תיק פלילי?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ

לא לי, לו...
    חח למה אני מקלל את אמא שלי? לא מקשיבה לי, לא אכפת לה ממני, מבזבזת את הכסף על בינגו ביום של המשכורת, כל הזמן מאאימת ומקללת אותי
    למה אני צוחק על העניין? כי ניסיתי להכניס מבט שלישי ולדעתי המבט הזה קצת מצחיק
    ואני בן 13 ואני לא מפחד מאח שלי, כל היום הוא על המיטה אם כאבי גב ושיניים (והוא לא עושה הרבה חוץ מזה) ואני לאומת זאת מתאמן כל יום כושר וסיבולת לב ראה ויוצא לטיולים ענקיים (ממעלות תארשיחה עד טירת מונפורט דרך נחל אכזיב (4.5 שעות הלוך - 4.5 שעות חזור) ואני הרבה יותר מפותל ממנו ועוד 1-2 ס"מ אני בגובה שלו
    אני מניח שהבהרתי את עצמי
    3/7 אימונים בשבוע

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי imsmart צפיה בהודעה
    לא לי, לו...
    חח למה אני מקלל את אמא שלי? לא מקשיבה לי, לא אכפת לה ממני, מבזבזת את הכסף על בינגו ביום של המשכורת, כל הזמן מאאימת ומקללת אותי
    למה אני צוחק על העניין? כי ניסיתי להכניס מבט שלישי ולדעתי המבט הזה קצת מצחיק
    ואני בן 13 ואני לא מפחד מאח שלי, כל היום הוא על המיטה אם כאבי גב ושיניים (והוא לא עושה הרבה חוץ מזה) ואני לאומת זאת מתאמן כל יום כושר וסיבולת לב ראה ויוצא לטיולים ענקיים (ממעלות תארשיחה עד טירת מונפורט דרך נחל אכזיב (4.5 שעות הלוך - 4.5 שעות חזור) ואני הרבה יותר מפותל ממנו ועוד 1-2 ס"מ אני בגובה שלו
    אני מניח שהבהרתי את עצמי
    תן לי להבין...אתה מקלל את אמא שלך בגלל שהיא מתייחסת אלייך בצורה מגעילה? כי לא איכפת לה ממך?
    אז בגלל זה אתה מקלל את האישה שילדה אותך? זאת התודה שלך? אתה מודע לזה שאם ההורים שלך לא היו אוהבים אחד את השני, אתה לא היית קיים? אני בכוונה מדבר אלייך כמו אל מטומטם, כי אתה מטומטם. אל תיקח את זה בתור דבר פוגע אל תבין שאתה מתנהג בצורה לא נכונה.
    אני יודע שכרגע עובר לך בראש המשפט "למה מי הוא שיקרא לי מטומטם? מי הוא שיגיד לי איך אני מתנהג?" אבל אתה צריך להבין שאתה מתנהג כמו ילד קטן.
    (סליחה, אתה באמת ילד קטן..אבל זה לא מונע ממך להשתפר)
    במקום לעזור לאמא שלך בבית, לעזור לה בבעיות שלה ובדרכי ההתמודדות שלה עם הקשיים שלה..אתה מקלל אותה? תתבייש לך.

אחשלך כל היום במיטה נח? למה מה כבר אתה עושה חוץ מלקטר כל היום ולהגיד שקשה לך במקום להזיז תתחת ולעשות משהו? אני לא מדבר על חדר כושר ועל החרטות האלה, אני מדבר על זה שאתה לא עובד, אתה לא יודע להעריך את אמאשלך ואת אחשלך, אתה לא יודע להעריך את הקורת גג שיש לך מעל לראש..אתה לא יודע להעריך כלום. אז מה אתה מצפה? שתינהגו אלייך בצורה טובה?

קל מאד להאשים אחרים, אבל להסתכל על עצמך זה הכי קשה..

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ

היא רצתה להפיל אותי בלידה אם בא לך לדעת... אבא שלי כרגע די שונא את אמא שלי ואני איתו ואני עוזר לאמא שלי בלי סוף בלי טיפת תודה
    אני עושה הרבה דברים אבל היום אני בבית אם חברים כי יש גשם וקר בחוץ, ואני עובד, אני מחלק פלאיירים ועוזר לדוד שלי במסעדת שווראמה .
    קורת בית? הכל רטיבות, קר טילים אין מזגן, חימום או הסקה
    אני בסך הכל מנסה לשרוד...
    3/7 אימונים בשבוע

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אם אתה באמת בסוג של מצוקה מבחינת הדיור, זאת אומרת שיש לך קשים בבית, אין לך תמיכה מבחינה אפסית (כמו שאתה אומר, אפילו מזגן אין וכל הבית רטיבויות) אני מציע לך לעבור לגור עם אבא שלך, או עם הדודים שלך או לא משנה עם מי, אתה לא צריך לסבול בגיל שלך אפילו שזה יכול לחשל אותך בצורה מושלמת.

ד"א - אני בילדות שלי אומנם היה לי אחלה של בית ולא היה לי בעיות עם ההורים, אבל היו לי קשיים מבחינה חברתית ככה שתדע שהדברים האלה יכולים להשפיע עלייך מבחינה נפשית מאוחר יותר בחיים...תזהר עם זה.

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

יכול להיות שתהיה לי תגובה קצת חריפה אבל זה רק לטובתך ולהבהיר לך כמה דברים ויכול להיות שאני
    גם אחזור כבר על הדברים שאמר רודני .

זאת לא פעם ראשונה שלי שראיתי אותך פותח כאלה נושאים , שאתה כל כך שקוע בדיכאון שלך בבעיות שלך שאפילו כל מי שמנסה כאן להגיב ולעזור אתה פשוט לא מקשיב , לא באמת מנסה ... וזה שרודני וויתר זה רק בגלל שאתה ויתרת כי הוא שם לב
    שאי אפשר לדבר איתך וכל מה שהוא יגיד לא יעזור
    התגובה שלך לרודני :
    " טוב אם אתה מוותר מראש אז גם אני מוותר מראש
    ואני פשוט יחזור לחייםבסבל שלי, בפחד ובידע שיכלת לעזור לי
    זה יישב לך על המצפון "

ממש תגובה מעצבנת שאני במקומו אפילו לא הייתי טורחת להגיב שוב פעם ולנסות לעזור לך , כי הבעיה פה היא אצלך .
    ועל זה שאימא שלך לא מקשיבה לך אולי זה כי התייאשה ממך כבר?!
    תנסה להשים את עצמך במקום של אימא שלך , של ההורים שלך ...
    ככה הילד מדבר , מתנהג , לא עוזר , לא עושה כלום . אתה בטח גם עושה טובה שאתה הולך לבית הספר . תודה לאימא שלך תעריך אותה תעזור לה
    אני בטוחה שלא הייתה רוצה לראות את הילדים שלך בעתיד מתנהגים אליך בצורה כזאת . במיוחד כשאתה אומר שגם אבא שלך נגדה .. תרחם עליה
    ולסיום כמו שרודני אמר תעבור לגור אצל אבא שלך , ולפי דעתי .. גם פסיכולוג לא יזיק . תלך תדבר איתו על כל הבעיות שיש לך הדברים המפריעים . ואולי
    לקיים מידי פעם שיחות איתך ועם אימא שלך כדי שכל אחד יסביר מה מפריע לו
    ושאימא שלך יותר תוכל לשמוע את הצד שלך , ואתה את שלה .
    נערך לאחרונה על ידי Yarden3332; 30-01-2013 בשעה 21:02.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ

אני גר אצלה אולי 3 שנים ולפני הייתי ב2 משפחות אומנה מתעללות ובקושי אני רואה אותה (רואה אותה אחת ליומיים)
    וחלאס להגיד שאני לא עוזר, אני עוזר לה מלא, בין אם זה ניקיונות בשישי (ספונג'ה במדרגות, לתלות כביסה ולסדר את החדר שלי לבד שהוא גם של אחי)
    וגם תמיד מעלה או מוריד דברים מהבית של סבתי לבית שלנו, כל יום הולך וקונה לה סיגריות כשהיא מבקשת ועוד 100 דברים שאם את רוצה שאפרט אז אפרט,
    טובה שאני הולך לבית ספר? אני מת לעוף מהבית (מהשיעמום כן?) לבית ההספר, כן כן... לך קל לדבר... אם אמא כמו שלי היית מפחדת להגיד תודה (חחח)
    אני לא יכול לגור אם אבא שלי, בגלל שהוא ערבי והמדינה חושבת שהחינוך אצלו יהיה פחות טוב אז היא (המדינה) לא מסכימה
    היה לי 2-3 פסיכולוגים בחיים והם בעצמם אמרו שאני בכלל לא צריך פסיכולוג (משרד הרווחה שלח אותם אליי)
    אני כל היום שומע את הצד שלה, הריי כל דבר שהיא אומרת זה פקודה, שיחות שלי ושל אמאט שלי? ניסינו לפני שנה אצל איזו 2 פסיכולוגיות
    ואמרו שאמא שלי ילדותי ולא בשלה לזה...
    מקווה שעניתי על כל ההטחות המעליבות שאם היית קטראת תגובות קודמות היית מבינה את מצבי יותר כמו שאמרתי כבר שאני לא יכול לגור אם אבי
    או שאני עוזר לאמי
    3/7 אימונים בשבוע

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect