כבר חצי שנה שאני משועמם... אין חוגים, מחשב במצב אבוד וחברים כמעט ואין
אני כבר אומר לאמא שלי הרבה זמן שאני רוצה לעשות משהו (חוג או מכון כושר) או שתיתן לי להיות בטלוויזיה שהיא משתלטת עליה כבר שנה ומשהו היום זה התחיל כעוד יום משעמם אבל היום העזתי ואמרתי לה את זה ודי ישבתי לה על הראש
אחרי אולי 8-9 מילים היא התעצבנה ואפילו לא אמרתי משהו פוגע או מעליב אלא רק מעצם זה שאני מדבר היא ממתעצבנת (ככה זה תמיד)
ואז המשכתי כי בוויכוח הזה רציתי סוף סוף להגיע לאן שהוא והיא אחרי משפט מצדי התחילה לקלל ולצעוק ואז קמתי ואמרתי לה "אני לא מפחד ממך יותר!" והיא התחילה להכות אולי בבטן חזק והדפתי לה את המכות ועמדתי בתנוחת היאבקות בשביל להגן על עצמי והיא המשיכה במכות ואז דחפתי אותה לספה מתוך הגנה על עצמי ואני נשבע שלא הכאבתי או פגעתי בה והתחילה לקלל ואז אחי בא והפריד והיא המשיכה לקלל ולצעוק דברים כמו "בגיל כזה מרים ידיים, עוד שנתיים הוא ירים אקדח" "בן זונה" בן כלב" ועוד 101 קללות
אני שהייתי בחדרי לא הקשבתי לה בכלל והתחילה לאיים שהיא תשלח אותי למוסד סגור ושאני לא הולך יותר לבית הספר ושאני יעוף מהבית אבל אני לא רציתי להראות חולשה, תמיד היא מרביצה לי ומרימה עליי ידיים מאז ומתמיד שאנחנו רבים ואפילו סבתא שלי סיפרה לי שהיא הרביצה לי כשהייתי תינוק ובכיתי כשהייתי רעב או משהו
ואין לי כבר כבוד אליה, כשבן שלך אין לו מה לעשות יותר מחצי שנה ואת לא עושה כלום (לא מכניסה לחוג או משהו אחר) את נקראת אמא רעה וזאת בעיה שלך אם הבן שלך כועס.
ודחפתי אותה רק בשביל להגן על עצמי
עכשיו אני רוצה שתייעצו לי מה לעשות ואם עשיתי משהו רע
ואם באמת יש מצב שאני אכנס למוסד של עבריינים או משהו

ציטוט ההודעה