קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אבקת חלבון -תוסף מזון רק?
    על ידי קופיקו בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-09-2007, 18:18
  2. כמה זה 20 גרם אבקת חלבון?
    על ידי Smirnoff בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-11-2006, 19:45
  3. שאלה לגבי אבקת חלבון
    על ידי disko בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2006, 20:02
  4. איזה אבקת חלבון הכי טובה לי?
    על ידי Sheva בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-06-2006, 17:52
  5. קניתי היום אבקת חלבון של אופטימום וסוכר ענבים :]
    על ידי אור בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 20:36
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

מתכון לשייק חלבונים בלי אבקת חלבון - עמוד 2

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

זה לא תחליף לאבקת חלבון, יותר דומה לתחליף לגיינר.... וזה לא משהו שתכלס אתה צריך לקחת אם אתה לא איזה שרירן שצריך לדחוף 5000 קלוריות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

לא יותר פשוט גוגל מוגל של שלוש ביצים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

בכל מקרה אפקות ניפוח זה חרא אחי בעיקר קריאטין
    קריאטין זה אסטרואיד אחי ואפקה זה מנפח מה שאומר שאתה לוקח אסטרואיד כפול אחי!!!!!!!!!11111111111
    איזה אבקת ניפוח בדיוק? זאת אבקת חלבון שמבודדת מחלב ומחלבון שנקרא whey protein, אין דבר כזה אבקה מנפחת.. זה תלוי בכמה אתה אוכל, אם תאכל הרבה חלבון לא משנה איזה אתה תתנפח.
    ומה הקשר קראטין, זה לא קשור לאבקת חלבון חחחחחח זה תוסף שאם אתה רוצה לגדול עוד אתה לוקח אותו וזה לא קשור לסטרואידים ( לא אסטרואידים אומרים סטרואידים) סטרואידים זה סם מרץ של סוסים..חחח בעיקר בודיבילדרים לוקחים סטרואידים.

וכן זה יקר, בישראל 2 קילו אבקה עושה 400-500 שקל, בעיקר תלוי איזה חברה, אני יודע שדיימטייז עולה 350 שקל ל2 קילו, אני משתמש בiso sensetion 93 וזאת אחת האבקות הכי יקרות.. לא חסר לי כסף וזה די שווה את זה, זה 31 גרם חלבון במנה, עם מלא חומצות אמינו מתאימות שעוזרות במהירות של בניית השריר אחרי האימון ( זה הכי חשוב כמעט ).. הקיצר לא כזה קריטי איזה אבקה אתה לוקח אבל יש הבדל בין isolate ורגיל, isolate יותר יקר אבל אתה מקבל חלבון whey מבודד 100% וזה בלי שומן ובלי פחמימות כמעט - 1 גר פחמימה.
    לגבי המתכון הביתי, לא הייתי מכניס את זה לפה שלי בחיים בגלל שזה לא בריא, חלב זה מוצר שרע מאוד להגזים בצריכה שלו יש בו אנזימים ולקטוז וזה לא טוב לגוף כל כך, בכמויות קטנות זה בסדר, אבל לאכול יותר מ200 גרם מוצר חלב ביום זה רע וזה פוגע במערכת החיסונית.. אני אומר מניסיון, לפני חצי שנה הייתי אוכל מלא מוצרי חלב בוקר ערב ובשייק, אחרי חודש פיתחתי ברונכיט מטורפת של חודש וחצי של שיעולים וצינון - אני אף פעם לא הייתי מצונן לפני זה ואף לא לא היתה לי ברונכיט, ושימו לב זה אחד מהתסמינים של מוצרי החלב - אלרגיות וברונכיטיס.. אני ממליץ להתרחק מחלב וכשמתרגלים זה הרבה יותר טוב בלי חח.
    נערך לאחרונה על ידי sasisasi; 05-02-2013 בשעה 13:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

לא יותר פשוט גוגל מוגל של שלוש ביצים?
    אתה רוצה למות מעודף כולסטרול?... לאכול 2 ביצים זה נחשב הרבה לא הייתי ממליץ לך לאכול יותר..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הוא צחק בקשר לאבקת ניפוח...

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי sasisasi צפיה בהודעה
    איזה אבקת ניפוח בדיוק? זאת אבקת חלבון שמבודדת מחלב ומחלבון שנקרא whey protein, אין דבר כזה אבקה מנפחת.. זה תלוי בכמה אתה אוכל, אם תאכל הרבה חלבון לא משנה איזה אתה תתנפח.
    ומה הקשר קראטין, זה לא קשור לאבקת חלבון חחחחחח זה תוסף שאם אתה רוצה לגדול עוד אתה לוקח אותו וזה לא קשור לסטרואידים ( לא אסטרואידים אומרים סטרואידים) סטרואידים זה סם מרץ של סוסים..חחח בעיקר בודיבילדרים לוקחים סטרואידים.

וכן זה יקר, בישראל 2 קילו אבקה עושה 400-500 שקל, בעיקר תלוי איזה חברה, אני יודע שדיימטייז עולה 350 שקל ל2 קילו, אני משתמש בiso sensetion 93 וזאת אחת האבקות הכי יקרות.. לא חסר לי כסף וזה די שווה את זה, זה 31 גרם חלבון במנה, עם מלא חומצות אמינו מתאימות שעוזרות במהירות של בניית השריר אחרי האימון ( זה הכי חשוב כמעט ).. הקיצר לא כזה קריטי איזה אבקה אתה לוקח אבל יש הבדל בין isolate ורגיל, isolate יותר יקר אבל אתה מקבל חלבון whey מבודד 100% וזה בלי שומן ובלי פחמימות כמעט - 1 גר פחמימה.
    לגבי המתכון הביתי, לא הייתי מכניס את זה לפה שלי בחיים בגלל שזה לא בריא, חלב זה מוצר שרע מאוד להגזים בצריכה שלו יש בו אנזימים ולקטוז וזה לא טוב לגוף כל כך, בכמויות קטנות זה בסדר, אבל לאכול יותר מ200 גרם מוצר חלב ביום זה רע וזה פוגע במערכת החיסונית.. אני אומר מניסיון, לפני חצי שנה הייתי אוכל מלא מוצרי חלב בוקר ערב ובשייק, אחרי חודש פיתחתי ברונכיט מטורפת של חודש וחצי של שיעולים וצינון - אני אף פעם לא הייתי מצונן לפני זה ואף לא לא היתה לי ברונכיט, ושימו לב זה אחד מהתסמינים של מוצרי החלב - אלרגיות וברונכיטיס.. אני ממליץ להתרחק מחלב וכשמתרגלים זה הרבה יותר טוב בלי חח.
    בנאדם אני מטריל עם ה"אפקות ניפוח".... לא נעים לי ממך כי אתה אחלה גבר ואתה נשמע SICKKUNT אז אני אומר לך את זה שתפסיק לבזבז תזמן על הטרולינג שלי

בכל מקרה

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סטלן

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,881 | הודעות: 8,199,474 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect