קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון רציני] מכבי חיפה.
    על ידי O-MaN1 בפורום כדורגל
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-08-2006, 18:53
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 10-05-2006, 20:06
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-12-2005, 21:47
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 19:29
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 67

דיון רציני - בנוגע לאיראן בואו תשמעו מה אני חושב ותגיבו - עמוד 3

חח יופי אז אתה חושב.. מה זה עוזר שאתה חושב את זה.. זה עוזר במשהו משנה את המצב ? לא..

אז זהו =/

המצב נשאר כמו שהוא ואין לך ולאף אחד מאיתנו מה לעשות..

זה תלויי בממשלה וכל השיט הזה..

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

2. קישורים ממומנים

Kiddie
    אורח

תראו אני ראיתי את התגובות של GUY ואני ראיתי תגובות אחרות ואני חושב שבאמת תקראו מה שיש לי להגיד בתור בנאדם שמבין

אוקי אז ככה היה פה מישהו שכתב שצריך להזרים כוחות מארה"ב לישראל הבעיה היחידה שישראל בחיים בחיים לא תעשה את זה עוד מהתקופדה שהכל התחיל לא ביקשנו שום דבר מאמריקאים לא ביקשנו שהם יקריבו קורבנות בשבילנו ביקשנו נשק שנוכל להגן על עצמו מהאיום וזה מה שקיבלנו, וזאת הסיבה היחידה שבחיים לא יגן חייל אמריקאי על יהודים באדמת ישראל או כל חייל מאף מדינה אחרת .

בקשר לאיום שמתקרב אני האמת מתגייס במרץ וזה באמת באמת מפחיד אותי כי שמעתי פה דברים שגרמו לי לפקפק טיפה ביכולות,
    שמעתי פה כמה דברים נכונים לגבי ההשלכות של ארה"ב באמת ארה"ב עכשיו במצב כלכלי לא טוב הם ביזבזו המון כספים על עיראק ואפגינסטן וההוריקנים שהיו בגלל זה ארה"ב היום חלשה ובכמה שנים הבאות לא נראה עוד מלחמה מהצד שלהם על איראן

מה שכן באמת ראש ממשלת איראן יש לו שם מעצבן שאני לא זוכר אמר כבר כמה אמירות שממש ממש לא מראות על ראש ממשלה חכם אפילו סדאם היה יותר זהיר ממנו בקטע הזה
    אם אתם לא זוכרים מה הוא אמר פעם ראשונה הוא אמר שצריך להשמיד את כל היהודים אחרי זה הוא התכחש לזה שלא הייתה שואה ובעצם גם אמר לגרמניה תחזירו אותם לתאים שהוא אמר שיעבירו את היהודים לגרמניה.

עוד נושא שאני רוצה לדבר עליו זה היכולת הצבאית שלנו, איראן גדולה מעיראק פי 3 !!!!!!!!!!!! ועיראק גדולה מישראל פי 30 !
    ככה שאיראן הוא איום די גדול

אבל היכולת הצבאית שלנו טובה אבל מוגבלת אין לנו אמצעים כמו לארה"ב

ובאמת הגרעין מתקרב ואם איראן תשלח אחד אלינו תהיו בטוחים שהיא תקבל בחזרה תהיו בטוחים בזה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

סתכל,
    ממש לא אפכת לי ממה שייקרה לאיראן אחרי שהיא תשלח עלינו גרעין, כי ברור שהיא תושמד, אבל אם אני הושמדתי לפניהם מה זה עזר לי?!?!?!
    מה שאני מפחד ממנו, ומה שכולם מפחדים ממנו, זה שהממשלה שלהם תאמץ, או באמת כבר אימצה, את הדרך של כל טרורירסט וטרוריסט שיש בעולם.
    הם עושים מה " שאלוהים " רוצה, ולא משנה אם הם ימותו, כי אחרי זה הם יהיו בגן עדן, אז זה בעצם לא משנה.
    כל האנשים האיראנים שאני מכיר אומרים את אותו דבר, שלממשלה לא אכפת מהם, וזה מה שאני מפחד ממנו.
    שהם יעשו הכל כדי להשמיד את ישראל ושממש לא אכפת להם מה ייקרה למדינה אחרי זה, כי הרי כולם יהיו בגן עדן אחרי זה, לא?
    בשבילי אמדינג'ד הוא כמו כל ראש ארגון טרוריסט, הוא ילדותי, וטיפש, אין לו אף טיפה של שכל, וכל מה שחשוב לו זה הדת, והמטרה שלו היא לעשות " את מה שצריך " ולא משנה מה זה יעלה לו.
    נערך לאחרונה על ידי v33t; 10-12-2005 בשעה 04:09.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

בואו נסכם את הדברים הנכונים שאמרו פה

1. ארצות הברית לא תתקוף אף אחד ב-5 השנים הבאות. המלחמה באפגניסטן ובעיראק , ההוריקנים שהיו ושיבואו עשו ביזבזו לארצות הברית המון כסף. הטרור העולמי נרגע אבל מאיים לחזור ולפגוע בארצות הברית. ראשי הטרוריסטים לא נתפסו וסביר להניח שעוד פיגוע גדול יתרחש בשנים הקרובות.

2. ישראל לא תתקוף את איראן. לפחות לא בזמן הקרוב. אני אומנם גר בקנדה אבל אני עוקב דיי טוב אחרי מה שקורה בישראל. ישראל יודעת שארצות הברית לא תוכל להגן עליה יותר מפני מתקפה מוסלמית עם היא תעשה צד יהיר ותתקוף את איראן עכשיו. יש עוד סכנה שאירופה פשוט תוסיף סנקציות על ישראל והעזרה הכלכלית שישראל מקבלת תפסק או תקטן. הדבר היחיד שישראל יכולה לעשות כרגע זה להתכונן לגרוע מכל. לרכוש אמצעי הגנה, לשפר את מערכת טילי החץ שלה , ולהתכונן להתקיף את איראן בלי רשות מארצות הברית או האו"ם.

3.העולם לא טיפש. כולם יודעים שאיראן לא צריכה את הכורים בשביל לספק חשמל . העולם יודע שאיראן רוצה לפתח טילים גרעיניים , העולם גם יודע שאיראן לא צריכה טילים גרעיניים בגלל שאין לה ממי להתגונן. אף אחד לא מאיים על איראן. היא רוצה את הטילים רק בשביל שיהיה לה על מה לאיים על ארצות הברית וזה תקיפה על ישראל.

4. גם אם לישראל אין מידע על מה שהולך באיראן, תהיו בטוחים שישראל עובדת על זה. אם זה בדיבורים עם הממשל האמריקאי על קבלת מידע מה-CIA שתיהיו בטוחים שיש להם אנשים באיראן. אני מאמין שישראל גם עובדת כרגע על מקורות מידע משלה,,לא דווקא דרך איראן, אלא דרך ארצות ערביות אחרות.

כל מה שצריך לעשות כרגע זה לשבת בשקט, להתכונן, להתחמש, ולדעת לעשות את הצד שיכריע בזמן הנכון.

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Aware of the Bear

איראן יכולה למצוץ לי
    שום טילים שום דבר לא יקרה
    הם צריכים טילים גרעיניים רק כדי להגיד ש "גם לנו יש אל תאיימו עלינו"
    איראן יודעת מה יקרה לה אם היא תתקוף והם לא יעשו את זה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם אתה פה אתה בטוח לא שם פחחחח ביקשתם משפט מחץ לא?

אני חושב שצריכים לתקוף להם את הכור לפני שהם יתפתחו ויצליחו באמת לשגר לפה פצצה גרעינית למרות שנראה לי שזה לא יקרה בזמן הקרוב כי בכל זאת הם ערבים..
    "את כתבת לי מכתב פרידה
    איך עזבת אותי ילדה
    ועכשיו אני לבד
    "ואת איתו שם יד ביד

"אין לי מזל באהבה
    כל חיי רק אכזבה
    עוד לא מצאתי אהבה כנה
    גם את פגעת לי בנשמה"

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

מה פתאום ישראל לבד בכל המערכה אם ארצות הברית לא משתתפת?
    איראן מאיימת רק על ישראל?
    ממממממממממשששששששש לא
    אולי ארצות הברית הפסידה כספים בזמן האחרון, אבל כמה נראה לך שזה באמת הפריע להם?!?!!?
    התקציב של משרד הביטחון של ארה"ב לשנה הוא 500 מיליארד דולר, רק של משרד הביטחון, זה פי 3 ממה שארה"ב הפסידה בערך בכל התקופה האחרונה

ושנה חדשה מתקרבת, מה שאומר תקציב חדש.

איראן מאיימת על כל העולם
    אם איראן תותקף היא תנסה להשליט טרור בכל העולם, מה שמביא גם את ערב הסעודית למלחמה, את מצריים, שהם גם יריבות מושבעות של איראן, וכמובן את כל האיחוד האירופי.
    מי צריך את ארה"ב? נסתדר יפה מאוד גם בלעדיהם, בריטניה גרמניה וצרפת יכולות להסתדר יפה מאוד ( ^^ ) בעצמם.
    הצרפתים האלה.. שיהיו בריאים

Kiddie
    אורח

גם פרט אחד שאני רוצה להוסיף התקציב הבטחוני של ארה"ב הוא מוכלל מראש למצב כזה שהם יצטרכו לתקוף מדינה גדולה כמו סין או רוסיה (just in case)

ככה שעיראק ואפגניטסן זה אפילו לו שטח פיצפון מרוסיה או סין
    בכל מקרה ארה"ב נרגעת עכשיו מכל המלחמות שהיא יצאה עליה מהמצב הפלויטי שלה מאיך שהעולם רואה אותה ואיך שהעם שלה רואה אותה רק בגלל זה ארה"ב תפעל אם היא תצטרך המטרה שהמדינה הזאת בחרה לעצמה זה שלום עלומי וכל עוד זה תלוי בארה"ב אף אחד לא יראה טיל גרעיני כל ישראל או כל מדינה אחרת בזמן הקרוב

משתמש ותיק
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה הרי דבר ידוע , שבאהבה נברא עולם

אתם לא מבינים!!!!
    הערבים האלה מפגרים!! לא אכפת להם שימותו להם כל האזרחים העיקר להרוג אותנו!!!
    פצצה אחת עלינו הורגצת לנו חצי מדינה פצצה אחת עליהם בקושי מזיזה משו!!!! אם יהיה להם נשק גרעיני אז ההפסד שלנו ממלחמה יהיה הרבה יותר גדול מאשר עכשיו כשאין להם נשק גרעיני!!!
    וזה יביא לנו שקט מהאיום הגרעיני שהוא הכי מפחיד כרגע לעוד 10 שנים לפחות

ציטוט נכתב במקור על ידי KaMaSuTranCe
    גמני חושב ככה
    ולא תתחיל שום מלחמת עולם
    הערבים ממש חלשים תוך כמה ימים הכל ייגמר
    יגמר המלחמה של הצבא נגד הצבא ותתחיל המלחמה נגד מחבלים שיהיו הרבה קורבנות וזה לא שווה את זה תאכלס למה לחסל להם את הכור אם גם לנו יש? כאילו אתה אומר אנחנו לא רוצים שלכם יהיה אבל לנו מותר

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי La Bamba
    יגמר המלחמה של הצבא נגד הצבא ותתחיל המלחמה נגד מחבלים שיהיו הרבה קורבנות וזה לא שווה את זה תאכלס למה לחסל להם את הכור אם גם לנו יש? כאילו אתה אומר אנחנו לא רוצים שלכם יהיה אבל לנו מותר
    למה לחסל את הכור שלהם אם גם לנו יש?
    מהסיבה הפשוטה
    הם רוצים אוטוטו להעיף אותו עלינו
    ואנחנו רוצים אותו להגנה

מספק אותך?

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

תגובה ל -v33t
    א. אני חייב להודות שדי הרגעת אותי , למרות שאני יודע מה ישראל שווה מבחינה טכנולוגית
    ב. אתה יודע מה הכי מתסכל ? שעם כל הכסף שמושקע בבטחון הישראלי , וכל התחושת "בטחון" הזה שלנו שאף אחד לא יכול לפגוע בנו , מתסכל לראות איך פיגועי התאבדות מתרחשים בקלות כזאת בלתי נסבלת והורגים בלי מצמוץ.

מורחקים האוואטר של Shoker
    שם פרטי
    אולג
    לייקים
    0
    נקודות
    10

אח שלי אתה צודק אבל אנחנו לא יכולים להזיז כלום
    383 - 509
    מפשיט בנות ברחוב
    לא היפני

איך כור מגן עליינו? כור זה לא אמצעי הגנה זה אמצעי לחימה =/

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שילמדו קודם להטיס מטוס ואז יתחילו לפתח טילים גרעינים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,448 | הודעות: 8,174,035 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect