וואי
ההורים שלי היו בפגישה על היחידות והכל ואמרו ש-10 יח"ל זה המחשבים ו-1 יח"ל זה מקצוע מדעים אחד של 1 יח"ל [מן הסתם חחח...]
גם לכם זה ככה ?
וואי
ההורים שלי היו בפגישה על היחידות והכל ואמרו ש-10 יח"ל זה המחשבים ו-1 יח"ל זה מקצוע מדעים אחד של 1 יח"ל [מן הסתם חחח...]
גם לכם זה ככה ?
|
|
יאפ.. אצלנו זה נקרא מסלול טכ"מ..
לא חייב אבל מקצוע מדעי.. לאלה שיותר חלשים נותנים איזה משהו שקשור לטכנולוגיה אנערף.. אומרים שזה קל רצח.. לא יהיה לך בעיה![]()
Bring the Violence-
לא כדאי לך....אם יש לך ציונים סבירים לך למקצוע מדעי כמו מחשבים\כימיה\פיזיקה\בילוגיה.....או שיש תסוציולוגיה האלה אני לא מתמצא...אבל לעתיד שך המדעיים יותר טובים..נכתב במקור על ידי Knuffles
יאפ.. אצלנו זה נקרא מסלול טכ"מ..
לא חייב אבל מקצוע מדעי.. לאלה שיותר חלשים נותנים איזה משהו שקשור לטכנולוגיה אנערף.. אומרים שזה קל רצח.. לא יהיה לך בעיה![]()
ערבית אני בחיים לא הייתי הולך...ישלי בתעודה 97 ובקלות אני יכול ללכת למגמה וזה יפתח לי הרבה דלתות בעתיד..הבעיה שאני לא אוהב את זה..
אתה מבין...אם אתה אוהב ערבית תלך למגמה הזאת...
dead or live אתה עושה 20 יחידות של מקצועות בחירה?וואי זה מלאאאא
.
.
.
.
הוא בטכ"מ-10 יחידות לימוד מחשבים+5 פיזיקה+5 מגמת חד"כ..
סך הכל 20
.
.
.
.
כה...גמני לא הבנתי מזה ואז הוא ענה..
חד"כ - חדר כושר
הנה התשובה שלו..לטל שגם לא הבינה כמוך
צטט:
במקור פורסם על ידי טל המאאגניבה
מגמת חדר כושר??
WTF?
כה... 4 יח"ל פיזיולוגיה (זה עושים בכל הרחבה של ספורט) ועוד יח"ל מעשית בחדר כושר עצמו (צריך לבלות איזה שעתיים בשבוע שם + 20 שעות שאני בא בלי קשר במשך השנה זה מתפרש)
![]()
.
.
.
.
כה... =)
אבל שלא תבין אותי לא נכון. כבר בדקתי שעות והכל..
10 יחידות מחשבים לא מוסיף לי כלום חוץ משעות בי"ב... 5 יחידות פיזיקה זה מורחב שני שאני חייב
והפיזיולוגיה מוסיף לי כולה שעה-שעתיים במערכת (בשעות לימודים) ועוד שעתיים שאני חייב לבלות פעם בשבוע בחדר כושר מתי שבא לי..
אז בתאכלס אני כמו ילד רגיל לומד.. לי רק מוסיפים עוד שעה בערך
חוץ מזה.. אם לא יסתדר תמיד אפשר לפרוש ^_^
Bring the Violence-