|
|
אני מסכים איתך למחצה הוא היה צריך לפתוח עם הנרי\בוז'אן במקום מסי אבל הוא היה צריך להכניס את מסי ל-45 דקות ככה שהוא יחזור לכושר משחק. תאורטית יכול להיות שהוא רצה להשתמש בו ב-45 הדקות הראשונות ולתת לו 45 דקות מנוחה כדי שהוא יהיה כשיר לפתוח נגד ויאריאל.
אבל אי אפשר לדעת מה היה קורה אם.
נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 05-03-2008 בשעה 17:32.
יש דרך לראות ריאל-רומא באינטרנט? אין לי 5+ >_>
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
כנס לדיון הזה
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=330553
I LOVE INTER
בס"ד.
חבל , כמה רציתי שסביליה תמשיך ..
אבל מנצ'סטר ממשיכה וזה מספיק!!!!!!![שדים אנחנו שדים!!!]
ונקווה שגם אינטר בעז"ה.
לא מפתיע אותי בכלל , פפה אחד המפגרים , לא מאמין שאני אומר את זה אבל סלגדו היה מצוין עם הלחימה שלו איך שטורס נכנס ( דרך אגב במקום להרחיק את הכדור עם הראש הוא נתן לו לעבור הטמבל המסריח) ואחרי זה טונטו הגביה והיינצה גם היה יכול לעשות משהו למרות שאני לא מאשים אותו
בגול השני גאגו וגוטי חשבו שהם יכולים להשאיר את קנאברו עם מיגל "אפס" טורס ושלא יהיה גול 4 על 2 ברחבה , ריאל מדריד עלובה וכמו שאמרתי לפני זה לא מפתיעה אותי , כמובן שזה היה נראה אחרת עם ואן ניסטרלוי שניידר וראמוס היו משחקים , וכמובן רוביניו לא בכושר .
Siete
חבל חבל מאוד שריאל לא עלו.. כנראה שבאמת הסגל ששיחק לא היה מספיק
טוב עם הבונקר של הרומאים... בכל מקרה, ברבע גמר רומא תחטוף עוד פעם איזה
שביעיה מאחת הקבוצות.. צ'לסי פשוט שיחקה מדהים, באמת כל הכבוד להם.
3 אנגליות כבר ברבע גמר, אחת בדרך.. אבל לא נגיד שיהיה גמר אנגלי כי בשנה שעברה
אמרנו אותו דבר וטעינו..
אחריי שמילאן הודחה מליגת אלופות ובצדק!
לפחות אולי ההנהלה של מילאן תתעורר ותדע שאין מחליפים טובים ושצריך חיזוק! וחיזוק משמעותי!
לאור זה שמילאן לשם שינוי לא עוברת את השמינית בשלב הבא של ליגת האלופות אני בעד רומא, אני מחבב את השיטת משחק שלהם הם משחקים יפה ואם הם עברו את ריאל הם יכולים להגיע יותר רחוק.
רומא לא משחקת הגנתי בכלל, הם קבוצה שהיא משחקת אז כל הקבוצה עושה תנועה, הם פשוט מדהימים אותי לפעמים, מעריך אותם ומקווה שיעשו כבוד לאיטליה.
יהיה כיף!
עזוב את זה שזה ריאל בסטיאגו, אני לא מסתכל רק על המשחק הזה, אני רואה אותם לאורך כל העונה, אני פשוט אוהב את השיטת משחק שלהם, הריי בגלל משחק אחד אתה לא תגיד "אני שונא את הקבוצה" או "קבוצה הגנתית" אלא על סדרה של משחקים ואני כבר רואה משחקים של רומא מדיי פעם כבר הרבה מאוד זמן וזה כדורגל יפה לדעתי.
יהיה כיף!
כמו שאמרתי לפני איזה חודש וחצי ריאל מדריד היא בלוף שיתפוצץ בשמינית הגמר.
צ'לסי שיחקה מצויין באמת שנהנתי מהמשחק שלהם ,דרוגבה היה חלש מאוד אתמול לא הצליח להעביר מסירה טובה אחת.
מנואל נוייר משאלקה תזכרו את השוער הזה כי הוא עוד יכנס לחמישייה הראשונה בעולם,
פשוט שוער ענק ,נתן את עצירת השנה בליגת האלופות פשוט מדהים.
I LOVE INTER