כמו שאמרתי הכדורגל בארץ רק ניהיה רק יותר גרועה כמו שאמרתי כיום ביתר היא הקבוצה אחי פחות חלשה בארץ
גועל נפש פשוט זאת בושה איפה הפועל של 01-02 איפה חיפה של 02-03 חחחח מכבי של שנת 04-05 בצ'אמפיונס שיחקו יותר טוב מביתר בושה לישראל
כמו שאמרתי הכדורגל בארץ רק ניהיה רק יותר גרועה כמו שאמרתי כיום ביתר היא הקבוצה אחי פחות חלשה בארץ
גועל נפש פשוט זאת בושה איפה הפועל של 01-02 איפה חיפה של 02-03 חחחח מכבי של שנת 04-05 בצ'אמפיונס שיחקו יותר טוב מביתר בושה לישראל
|
|
עיזבו 4-0 אפסים במילה אחת
איזה פאדיחות 4-0
עלק קבוצה יותר טובה אפילו שהם חסרים שחקן טוב באמצע הקישור הם אוכלים אותם
נערך לאחרונה על ידי Or8ParKer; 07-08-2008 בשעה 00:02.
החלוץ של ויסלה מדהים .. מהיר טכני מה לא ? אחד החשקנים ..
ומה שאמרתי קודם על בואטנג ? ניסה להחזיק את הקישור במחצית הראשונה אבל בשניה הוא לא על המגרש.. חבל חבל .. יצחקי עכשיו גם עם החמצה של שחקן אפס .
Siete
צודק
וגם רואים שביתר לא הגיעו למשחק הם באו בעודף ביטחון
נערך לאחרונה על ידי Or8ParKer; 07-08-2008 בשעה 00:09.
אם אני הייתי אוהד בית"ר הייתי מברר איפה קאלה גר בא אליו לדירה דוקר אותו בגב בבטן בלב בצוואר ובין העיניים.
גם כדי שימות על כל הטעויות המפגרות שלו
וגם כדי שלבית"ר יהיה תשכל להביא את אוואט שמתוסבך באירופה ואמר שאם הוא חוזר לארץ זה רק לבית"ר
נשבע לכם, אני ועוד כמה חברה היינו משחקים יותר טוב מבית"ר איך שהיא שיחקה היום..
קאלה יוצא להרחיק כדור, היציאה הייתה בסדר אבל מרחיק ישר לשחקן שלהם ההוא בועט לו מחצי מגרש וממש ממש קרוב להבקיע..
השחקן היחיד שניסה לשחק היה בואטנג חוץ מזה כלום אפסים אחד אחד גועל נפש
קאלה חרא שוער,
זה שהוא הצליח במכבי זה כי למכבי יש את מאמן השוערים הכי טוב בישראל שורה כמובן,
אתם לא רואים שכל שוער שבא למכבי ניהיה הכי טוב בארץ?
נגיד עכשיו מי יותר טוב מיבריץ' אפחד..
אין כבר מה להגיד עליהם...פשוט חבל שהם יסעו לאירופה פעם הבאה שהם יהיו שם,עדיף להישאר בארץ.
5:0
טעות של קאלה.. נכון מפתיע?
נערך לאחרונה על ידי SpiderPig; 07-08-2008 בשעה 00:32.
בית"ר, ללא ספק הקבוצה הכי טובה בארץ, באה לפולין לשחק נגד קבוצה אירופאית בינונית מינוס ומקבלת חמישייה. ככה זה כשאין לך מסורת בשיט.
חח מה נגיד ומה נאמר.. בכל מקרה, אוואט המטרה הבאה של שום לפני ינואר...
אוואט היום אמר שהוא ישחק רק בבית"ר.. אם יציעו לו עסקה טובה, הוא יבוא...
לגבי מה יקרה השנה - אבראו יתבזבז לו פה בארץ בלהבקיע מול הפועל טייבה...
טוב, הפסד מביש, אין מה לעשות.. שיהיה בהצלחה בליגה ובגביע.. הפנים מסתכלות קדימה..
עובדתית - בית"ר ביישה את ישראל, אבל לא בגלל זה יפסיקו לאהוב אותה, אין מה לעשות, האשמים
לטעמי זה אך ורק שום ושיפגל - שום אדם אחר.. חבל.. היה ניסיון מוצלח.. אני מהמחצית הראשונה,
כבר חושב על המשחקים בליגה..
לא האמנתי למה שראיתי, על קאלה כן האמנתי על בגולים האלה שהוא חטף, איש אידיוט היו צריכים להכניס את שטרואס, יצחקי מחטיא מול שער ריק? לא יודע מה הלך פה אני יודע שיצאנו פריראים..
הינו צריכים לעבור כאסמו
רציתי שבארסה תשפיל אותם :|