|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אז יפול. מי שחושב שעל ההתחלה הוא יתחיל לעשות אורגיות הוא טמבל במילא. מי שמוותר אחרי נפילה אחת הוא אפס שלא מגיע לו חיים כמו שהוא רוצה, בחורות, כסף...פשוט וקל. לא מגיע לו כלום. והוא גם לא יקבל כלום. ואם יש לו משו כרגע (התמזל מזלו..), הוא יאבד אותו מהר מאוד.
לאבד הכל זה יכול להיות הדבר הכי טוב שיקרה לך.
שלא נזכיר תעובדה שרוב הרוטינות שמפרסמים באינטרנט הן כבר חרושות, כל אדם עם טיפת הגיון אמור לדעת זאת.
יכול מאוד להיות שהתירגום של הרוטינות לעברית נשמע פחות טוב מאשר באנגלית, אך זה לא בעיה לשנות אותן טיפה בהתאם אליך...לא חסר אופציות. קרו לי לא מעט מקרים ששמעתי רוטינות מחברים ושיניתי אותן לאיך שנראה לי יותר טוב והלכתי לנסות. צריך לפתוח תראש (לא במובן הפיזי), לצאת מהריבוע שאנחנו חיים בו ולפתח דרך משלך. אך הגיים נשאר זהה, מין הסתם.
עכשיו לא לפרסם רוטינות/תקצירים בגלל שהנוער של היום אפילו למשוך בחורה לא יכול?
תגיד לי ניסית לפחות להבין או שאתה קופץ מהיד לפה?
שיפול וואלה רק יטיב עימו אבל זאת לא הייתה הכוונה שלי..
תראה אני לא בא ללמד פה אף אחד כלום, כמו שאתה יכול לראות אני לא מגיב פה הרבה אבל תאמין לי שאני מבין על מה אני מדבר ומי שיצא לו אי פעם לדבר איתי יעיד על כך פשוט רוב מה שנכתב פה מעליב את האינטלגנצייה או שהוא פשוט לא מועיל ואין לי כוח לעבור פה פוסט פוסט ולתת דגשים זאת פשוט יותר מידיי עבודה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני לא מדדבר על הנושא הבעיה היחידה שלי איתו זה האגרסביות המוגזמת שיש בו
דיברתי על הרבה נושאים אחרים פה
נושאים שמשתמשים אחרים פותחים? אני חושב שהבנתי תנקודה שלך ויש משו בדבריך.
אבל שכחת משו קטן...
סה''כ זה פורום פיקאפ. מזה פיקאפ בגדול? שיפור עצמי. אין פיקאפ בלי שיפור עצמי. כל אחד פעם חשב בצורה אחרת ממה שהוא חושב היום, השתפר ושינה תמחשבה לטובה (לדוגמא אמונה מגבילה כלשהיא, מה שאני רואה בנושאים כאן די הרבה).
חוצמזה שזה הגיל שבו האדם עובר שינויים יחסית מהר (12 עד 21 בערך, אל תתפוס אותי במילה פה)..לך תדע מה הם יהיו עוד שנה. אפילו חצי שנה...יש אנשים שאתה לא תזהה אחרי תקופת זמן כזו.
לרוטינה אין שום משמעות,
וגם אם יש, זה בחיים לא יעבוד על 2 בחורות שהן חברות.
תאמין לי שבחורות יודעות טוב מאוד את כל הרוטינות ומבינות את האלה שאומרים אותן.
כשאתה ניגש לבחורה ותתחיל את המשחק (הלדעתי) דפוק הזה, היא תסתובב ותלך ממך.
חבל שאתם לא יודעים לקבל ביקורת שלילית,
שיהיה לכם כל טוב.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
מצחיק אותי שאתם מעבירים ביקורת על שיטת לימוד שהיא בכלל לא שלו. הוא תרגם אותה. תרגם מילה במילה במילה.
אין לו שום דבר מקורי בפוסט, הוא לא המציא כלום, בסכ"ה לקח את הסרטים של מיסטרי, ותירגם אותם.
יש לכם בעיה עם השיטה של מיסטרי? כן, גם לי לפעמים, אבל אין ספק שהיא עובדת, אז תפסיקו עם כל ה"זה לא יעבוד", זה עובד, זה עבד, וזה יעבוד. ואני עשיתי את זה לתקופה, ונחשו מה? זה עבד. spytrance - לא נתת ביקורת שלילית, פשוט אמרת "זה חרטא".
א'- אתה טועה. זה עובד.
ב'- הדוגמאות או ה"רוטינות" שהוא העתיק גם ככה ממיסטרי, אז אין מה לבוא אליו בטענות, הן בכלל לא העיקר מכל הקטע, וההסבר לביקורת ה"שלילית" שבעצם סתם הייתה תגובה דיי מפגרת, לא רלוונטי.
ורגע בגלל שהוא העתיק ממישהו שזה עבד לו זה אומר בהכרח שזה יעבוד לכולם?
תגיד לי אתה אמיתי או שאתה באמת לא מבין את העסק כל כך טוב ופשוט היה לך רצף מוצלח בכמה סטים ואתה מרגיש בעננים ומרשה לעצמך להסתכל על כולם מלמעלה?
תראה וואלה אחי אני לא מכיר אותך ולא ראיתי אותך בשטח אבל ככה מניתוח יבש של הנתונים ניראה לי שאתה סומך קצת יותר מידיי על הצלחות של אחרים כשאתה יוצא לשטח ומקווה לטוב אולי לך ספציפית זה עוד איכשהו עובד אבל נחש מה? זאת הדרך הכי עלובה להצליח, לראות מעשה של אדם אחר ולנסות לחקות את ההצלחה שלו ע"י שיכפול של מעשיו (לא חייב בצורה ישירה, מספיק שתלך על אותה רוטינה וקצת תשנה אותה או שאני אפילו אגזים ואתן לך קרדיט על ניסיון מאוד טוב להמציא אחת בהשען על אחת שכבר קיימת שם תשמע בעניי זאת לא הצלחה שלך בכלל).
אני קורא פה הרבה תגובות שלך ושל אחרים שמאמצים לעצמם את התואר מצליחנים וכואב לי לראות שאתם סך הכל ממחזרים חומר שכבר נימצא שם ולא באמת מחפשים לפתח את האני העצמי שלכם לגמרי לבד
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-02-2010 בשעה 09:05.
חברים, לא סתם תייגתי את זה כ-דיון.
כל אחד מוזמן לעשות מה שבא לו עם המידע, יעזור להם או לא אני כבר לא יודע... אבל אני כן יודע שאני אישית ניסיתי לעזור.
אני רוצה רק לציין את העובדה, שהרוטינות שהבאתי פה (למעט הרוטינה של "את שקרנית טובה?") הן רוטינות שתלויות אך ורק במה שאתה אומר, ולא כ"כ משנה התגובה שלה. לא משנה איזו תגובה תהיה לה - הרוטינה לא תשתנה!
לתשומת לבכם, בהצלחה.
כל דבר "יעבוד", תלוי באיזו צורה אתה מעביר תרוטינה. (לאו דווקא רוטינה, אלא כל דבר שאתה אומר לבחורה). כל עוד אתה נשמע מעניין עם שפת גוף וטונאליות טובה, ילך לך. אתה יכול להגיד דברים כ''כ מפגרים (שחברים שלך יגידו לך עליהם "עזוב פאדיחות") והסט שלך ישאר בפה פעור. ו-יתעניינו- בך. סמוך עלי בנוגע לזה...
רוטינות לא אמורות להיות רצף של מילים שישיג לך סקס או מה שלא תרצה..רוטינות אלו משפטים שאתה פולט, לא פחות ולא יותר.
מכאן, הכל תלוי ביכולות שלך.
ואמרת שהנושא הזה חרטא. ביקשתי עצה והתעלמת...האם הדרכים שלך טובות מדי בשביל הפורום?
אני מסכים עם אורי, בקטע של מי שמשתמש בCANNED MATERIAL יותר מהמותר הופך לרובוט סוציאלי, אבל למי שיש שכל יש לו גם גבול. למרות שאני בספק שיש אנשים כאלה שאשכרה משתמשים 100% בדברים שלא שלהם. למרות שבגדול כל העניין של הפיקאפ הוא לא שלכם...כל הקטע של המשיכה, נוחות...זה לא שלכם. אז יאללה, נחזור לימי הAFC שבהם בחורה נראיתה לנו כמו אלילה יוונית? לא תודה.
תראו את זה בתור שתיית אלכוהול...מי ששותה יותר מדי נדפק ומי ששותה במידה, נהנה. אותו הדבר פה.