התייחסתי למה שרלוונטי לצורך דיון שאר הערות שלך עד כמה שהן נושא מעולה לדיונים נוספים פונים לכיוון אחרעל כל מקרה אני אגיב בקצרה בכל הנוגע למה שהעלת..
1. עקרונות חברתיים הן נורמה שהאדם הגה כדי להכניס סדר לאימפולסיבות טבעיות שיש לו ואני בתור אחד שאוהב להאמין שהוא מקיים אותן על הצד הטוב ביותר יצא להגן עליהן במקרה ומישהו מנסה לערער את אותה מוסכמה בצורה בוטה
2. הבעיה היא בהגדרה שלך לא שלי כי למען האמת הן מנות לאחר כך ולך יהיה יותר נוח לתייג אותן תחת הגדרה תמימה כמו ידידה כדי לגרום לכל העיניין להרגיש פחות צבוע.
3. אין מצב כזה ידידות(!!) לכן כל מה שנכתב בסעיף זה לא רלוונטי יותר מידי, מה שכן עיוות (אולי המתכוון ואולי לא) את הכוונה שלי התנהגות גרעינית זה מושג שמשמש כדי לתאר תגובה אימפולסיבית למאורע מסויים (נסה למצוא מקורות על יחסי הדדיים בקרב הקופים כדי לקרוא בהרחבה).
4. אני לא חושב שתובנה שלי, או יותר נכון הבארה שלי בנושא מסויים תגרום לשינוי מעותי בחברה.
תאמין לי שמה שאני אומר בחורות יודעות כבר מזמן אבל הן כמונו מוציאות תועלת מהמצב הזה אז הן לא ימהרו להוקיע אותו מתוך הסבב החברתי שלהן.
ההטפה היחידה שלי בכל הנושא הזה היא לפקוח לכם את העיניים שתבינו שמאחורי כל מעשה ששתעשו קיים מניע וכל עוד תסווה מעשה אחד כמעשה נשגב ממנו, התחלת קשר למען מטרה מסויימת במסווה של יחסים אפלטונים לדוגמא.
5. הדוגמא שלי בנוגע לעכברים הייתה עלצה בלבד לא השקעתי מחשבה ארוכה יותר מ 20 שניות בכל הנוגע לעיניין למרות שהצעת השיפור שלך נכתבה ואולי תצא לפועל![]()

ציטוט ההודעה