נכתב במקור על ידי
דוד 3
על איזו בדיוק כתבה אתה מדבר? כי אני בטוח ב99% שלא קראת את מה שאני קראתי.
ואתם לא דברתם בזלזול? מה לגבי המפלצת הספגטי? או החד קרן הורוד? לא כיוונתי את זה רק עליך, אלא על אלו שדיברו בזלזול.
תאמין לי, אם הייתה בורא את העולם, הייתה יודע איך לחצות ים לשתיים ואיך לסגור אותו.
חוץ מזה, בוא נראה אותך יום אחד רוצה לשתות מים, פתאום אתה רואה במקום זה דם, בוא נראה אותך רגוע אחרי שברד הורס והורג את בתי שכניך, בואו נראה אותך לא רואה את עצמך בתוהו ובוהו עצמי אחרי שאתה נמצא בחושך מוחלט שלושה ימים, ובוא נראה אותך רגוע אחרי שכל העיר מאבדת את הבכורים (חוץ מפרעה). חוץ מזה, מצרים לא התכוונו בכלל לרדוף אחרי בנ"י, הם היו מוכנים שילכו עוד אחרי המכה ה4, זה ה' שגרם לפרעה לא לשחרר אותם, וזה ה' שגרם לפרעה אחרי זמן מה לרצות לרדוף אחרי בנ"י, וכמובן שה' לא יגרום לו לרדוף בבנ"י אם הם לא יספיקו, הוא ידע שיספיקו.
חוץ מזה, זה היה מסע מפרך, 120 ק"מ, אבל, זה לא בלתי אפשרי, הנה, היה לא מזמן מרתון בת"א, 42 ק"מ, רצו את זה באיזה שעתיים, אז בהליכה זה יקח מקסימום 7 שעות. בקיצור, בכמה ימים הם הספיקו לעבור את זה.
איך לדעתך אני אמור לקרוא למיליון איש שקרנים?, לאבותי, שהעבירו את הסיפור מדור לדור, כאילו תשמע, זה לא סיפור שאפשר להמציא ולומר, זה קרא לאבותיכם, אנשים אז היו מעלים ספקות לגבי זה, כמו למשל, איך זה אפשרי שכזה מאורע קרא ואבותינו לא העבירו את זה לדורות הבאים. איך לדעתך אפשר להכניס סיפור כזה להיסטוריה בגיבוי אנשים אם רק המציאו אותו? זה יעלה הרבה ספקות ולבסוף הוא לא יכנס להיסטוריה אם הוא הומצא, זה כמו שאני אגיד לך עכשיו שלפני 1000 שנה, היה עם בסין של מיליון איש שכבש את כל סין בין לילה, הייתה מאמין לי? לא, כי אין לזה עדויות, אז למה להכניס את זה להיסטוריה, אותו דבר עם יציאת מצרים ומעמד הר סיני, כזה סיפור יעבור בדורות אלפי שנים, אי אפשר להמציא סיפור כזה ולהכניס אותו לספרי ההיסטוריה.