קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] למה בעצם אתם מאמינים/ לא מאמינים?
    על ידי subwave בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 107
    הודעה אחרונה: 26-06-2011, 11:20
  2. למה כולם שונאים את היהודים?
    על ידי rmn777 בפורום מאמרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-07-2010, 00:42
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-05-2009, 00:11
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 8 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 107

למה היהודים לא מאמינים בגובלינים ובפיות שיניים? - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    איזו דת נחמדה!צריך לסקול הומואים...
    ואיזה הוכחות יש לסיפורי התנ"ך?
    כל הדתות נוהגות כך, וזוהי הדת של אבות אבותיך ואתה צריך להמשיך את המסורת שלהם !

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אתה מנסה לעשות אחד פלוס אחד?
    סבבה.

לא נמצאו שום תיעודים היסטורים מצד מצרים או מצד כל מדינה אחרת,
    בהקשר ליציאת העבריים.
    מילא, פרעה כעס ולא רצה לתעד - סבבה!
    אבל לא היומ ספיק חיילים שירדפו אחרי העיבריים,
    אז מי רדף אחריהם? אמרת שעמים אחרים עזרו למצרים ושלחו חיילים לא?
    אז למה אין שום תיעוד מצד אף אחדמן העמים על כך שהם מזרימים עשרות אלפיי חיילים
    למען עזרה לפרעה?
    שמעתי הרצאה, וקראתי מסמך על כך שלמצרים היו בריתות עם מדינות אחרות, אני אחפש ואביא לך יותר מאוחר.
    וכל ה"ניסים" שהיו שם היו תופעות טבע הגיוניות, הים שנפתח היה כנראה צונאמי, וכו'.

ונ.ב אהבתי את זה ששמת את ציטוטיי מתחת לתמונה של סטאלין!
    נערך לאחרונה על ידי ShmuelAvera; 14-04-2011 בשעה 01:08.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה

שמעתי הרצאה, וקראתי מסמך על כך שלמצרים היו בריתות עם מדינות אחרות, אני אחפש ואביא לך יותר מאוחר.
    וכל ה"ניסים" שהיו שם היו תופעות טבע הגיוניות, הים שנפתח היה כנראה צונאמי, וכו'.

ונ.ב אהבתי את זה ששמת את ציטוטיי מתחת לתמונה של סטאלין!
    אם לא הבנת הוא מתכוון לציטוטים קומוניסטים
    ...----....----------.......----
    עוד פעם,צונאמי.
    זה כשיש רעידת אדמה בים,אפילו האדמה יכולה להפתח בים...
    וזה גל ענקי,לא ים שנחצה לשתיים...
    דת אבות אבותי,כן(גם זה לא בטוח,אבל אם הכל התחיל מאדם וחווה אז כן...)
    אך אסור לחיות בעבר,צריך לגלות וכו'.
    אם הדת של אבות אבותי,אומרת לסקול הומואים מכיוון שהם שונים..אז אני מגלה עוד צדדים רעים בדת.
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

יש הוכחות להרבה מן הסיפורים.
    S.P.Q.R, מכות מצרים אירעו רק בקהיר, לא בכל מצרים, והמכה שהמיתה את כל הסוסים לא הייתה המכה האחרונה, לכן היה זמן לפרעה להביא עוד סוסים לעיר, מה, נראה לך שמלך פשוט ישאיר את עיר משכנו בלי סוסים? לא, הוא הספיק להביא כאלו לקהיר. ואגב, נמצאו חלקים ממרכבות ועצמות של סוסים ובני אדם לאורך ים סוף, ממצרים עד לערב הסעודים, נמצאו מרכבות ועצמות ("לא, לא, אלו היו בסך הכל פרשים מצריים, שטיילו בערב הסעודית ונפלו למים"), וגם נמצא המקום שהיה הר סיני, יש ראיות למה שכתוב בתורה.
    וגם, הארכיאולוגית איילת מזר מצאה את ארמון דוד.
    ומי אמר לך שסקלו הומואים בגלל שהם "שונים"? סקלו אז הומאים כי זה לא היה טבעי להיות הומו, הרי טבע האדם זה שיהיו לו צאצאים (מה שאני לא חושב שיכול לקרות אצל הומאים), והם לא נתנו לגיטמציה לזה, והאמת היא, שאם משהו מתוך פחד שיחשפו את נטייתו ויסקלו אותו התחתן והוליד ילדים, הרי שהם עשו מצווה, הם גרמו לו להיות טבעי. חוץ מזה, מה אתה רוצה? שהם יתנו לגיטמציה להומואיות?! שיחתנו הומואים? שיתנו לזה לגיטימציה? הרי זה היה גורם ליציאה ארונית מסיבית, ואולי אף עידוד של סטייה מהטבע. מצוות איסור גילוי האריות זאת מצווה שרק מוכיחה את היות התורה אלוקית, האיסור גם אוסר על חתונה בין אחים ואחיות, שגם זה לא טבעי ואף מסוכן (אגב, לא היה אז לבני האדם מדע בשביל שהם ידעו זאת), אם הוא לא היה מצווה על כך, לכו תדעו באיזה שלב היו מגלים שזה לא טוב.
    נערך לאחרונה על ידי דוד 3; 14-04-2011 בשעה 03:16.

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי דוד 3 צפיה בהודעה
    S.P.Q.R, מכות מצרים אירעו רק בקהיר, לא בכל מצרים, והמכה שהמיתה את כל הסוסים לא הייתה המכה האחרונה, לכן היה זמן לפרעה להביא עוד סוסים לעיר, מה, נראה לך שמלך פשוט ישאיר את עיר משכנו בלי סוסים? לא, הוא הספיק להביא כאלו לקהיר. ואגב, נמצאו חלקים ממרכבות ועצמות של סוסים ובני אדם לאורך ים סוף, ממצרים עד לערב הסעודים, נמצאו מרכבות ועצמות ("לא, לא, אלו היו בסך הכל פרשים מצריים, שטיילו בערב הסעודית ונפלו למים"), וגם נמצא המקום שהיה הר סיני, יש ראיות למה שכתוב בתורה.
    ומי אמר לך שסקלו הומואים בגלל שהם "שונים"? סקלו אז הומאים כי זה לא היה טבעי להיות הומו, הרי טבע האדם זה שיהיו לו צאצאים (מה שאני לא חושב שיכול לקרות אצל הומאים), והם לא נתנו לגיטמציה לזה, והאמת היא, שאם משהו מתוך פחד שיחשפו את נטייתו ויסקלו אותו התחתן והוליד ילדים, הרי שהם עשו מצווה, הם גרמו לו להיות טבעי. חוץ מזה, מה אתה רוצה? שהם יתנו לגיטמציה להומואיות?! שיחתנו הומואים? שיתנו לזה לגיטימציה? הרי זה היה גורם ליציאה ארונית מסיבית, ואולי אף עידוד של סטייה מהטבע. מצוות איסור גילוי האריות זאת מצווה שרק מוכיחה את היות התורה אלוקית, האיסור גם אוסר על חתונה בין אחים ואחיות, שגם זה לא טבעי ואף מסוכן (אגב, לא היה אז לבני האדם מדע בשביל שהם ידעו זאת), אם הוא לא היה מצווה על כך, לכו תדעו באיזה שלב היו מגלים שזה לא טוב.
    מקורות.
    ורק שתדע שעצמות ומרכבות יכולות להיות בים סוף בגלל שזה בכלל פרשים של מדינות אחרות.
    הר סיני אף פעם לא גולה...
    עידוד?שאנשים יעשו מה שבא להם.
    והיום,כשאפשר להיות הומו...אתה רואה שסוקלים אותם באבנים?
    אעלק מכות מצרים אירעו רק בקהיר...אולי גיזה,אבל בתנ"ך רשום שכל ארץ מצרים הוכתה...
    אז אתה בעצם סותר את עצמך ---><---
    LokomotivKid

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

בסדר אז היה לו עוד זמן להביא סוסים,
    אתה חושב שלא היו מתעדים את זה? הם תיעדו הכל בתקופה הזאת, כל דבר הכי קטן נרשם.
    אז דווקא כשיש מרד ענקי, היהודים בורחים, עיר שלמה נחרבת, חיילים סוסים נהרגים וציוד צבאי נהרס - אין שום תיעוד.
    עזוב אותך!
    צונאמי אמרת? למה מה, נראלך שצונאמי זה דבר קטן? זה משהו שנגרם ע"י רעידת אדמה מסיבית! יותר חזקה מ-8 בסולם ריכטר!
    וגם על זה אין שום תיעוד מצד אף מדינה.

ת'יודע מה?
    נלך עם ההיגיון שלך.
    היה צונאמי כביר! ענק! חצה ים שלם!
    אתה רוצה להגיד לי, שעם הצונאמי, עם ישראל חצה את הים?
    אוקיי, נגיד וחצה. סבבה? למה המצרים לא חצו? הים נסגר עליהם?
    איך הוא בדיוק נסגר עליהם? ת'יודע כמה זמן לוקח למיים לחזור? ומה כבר האורך מצד לצד השני? 400 מטר?
    מרכבה לא יכולה לתת פוש ולסיים ת-400 מטר המסכנים האלה? וגם אם המיים פגעו בהם, אי אפשר לשחות?
    בתור ילד מצרי שחיי ליד הים, אני דיי בטוח שיצא להם לשחות.
    אתה אומר שהעם עבר והים נסגר! אז פרעו לא היה יכול לבקש מעמים אחרים לעצור אותם?
    הוא לא היה יכול לשלוח ספינות שישיגו אותם? הריי היה לו צבא כביר לא?

[/B]
    בסדר, מסורת.
    אבל מסורת זה לא אמונה, מסורת זה לחגוג את החגים ולקיים את המצוות, לא להאמין במשהו שאתה לא יכול לחוש בחמשת החושים.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דודי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    home is where the heart is

לא חסרים דברים דמיוניים שקיימים ביהדות : שרפים מלאכים הגולם מספרד שדים דיבוקים למינהם .

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    אם לא הבנת הוא מתכוון לציטוטים קומוניסטים
    ...----....----------.......----
    עוד פעם,צונאמי.
    זה כשיש רעידת אדמה בים,אפילו האדמה יכולה להפתח בים...
    וזה גל ענקי,לא ים שנחצה לשתיים...
    דת אבות אבותי,כן(גם זה לא בטוח,אבל אם הכל התחיל מאדם וחווה אז כן...)
    אך אסור לחיות בעבר,צריך לגלות וכו'.
    אם הדת של אבות אבותי,אומרת לסקול הומואים מכיוון שהם שונים..אז אני מגלה עוד צדדים רעים בדת.
    צונאמי מתחיל מאמצע הים והוא תופס תאוצה עד שהוא מגיע ליבשה ושם הוא עולה על היבשה בשיא המהירות וסוחף כל מה שאיתו.
    ה' עושה ניסים בדרכים הגיוניות, בדרכי הטבע, כאן הוא לא פתח את הים סתם כך, הוא השתמש בצונאמי לשם כך.

בסדר אז היה לו עוד זמן להביא סוסים,
    אתה חושב שלא היו מתעדים את זה? הם תיעדו הכל בתקופה הזאת, כל דבר הכי קטן נרשם.
    אז דווקא כשיש מרד ענקי, היהודים בורחים, עיר שלמה נחרבת, חיילים סוסים נהרגים וציוד צבאי נהרס - אין שום תיעוד.
    עזוב אותך!
    צונאמי אמרת? למה מה, נראלך שצונאמי זה דבר קטן? זה משהו שנגרם ע"י רעידת אדמה מסיבית! יותר חזקה מ-8 בסולם ריכטר!
    וגם על זה אין שום תיעוד מצד אף מדינה.

ת'יודע מה?
    נלך עם ההיגיון שלך.
    היה צונאמי כביר! ענק! חצה ים שלם!
    אתה רוצה להגיד לי, שעם הצונאמי, עם ישראל חצה את הים?
    אוקיי, נגיד וחצה. סבבה? למה המצרים לא חצו? הים נסגר עליהם?
    איך הוא בדיוק נסגר עליהם? ת'יודע כמה זמן לוקח למיים לחזור? ומה כבר האורך מצד לצד השני? 400 מטר?
    מרכבה לא יכולה לתת פוש ולסיים ת-400 מטר המסכנים האלה? וגם אם המיים פגעו בהם, אי אפשר לשחות?
    בתור ילד מצרי שחיי ליד הים, אני דיי בטוח שיצא להם לשחות.
    אתה אומר שהעם עבר והים נסגר! אז פרעו לא היה יכול לבקש מעמים אחרים לעצור אותם?
    הוא לא היה יכול לשלוח ספינות שישיגו אותם? הריי היה לו צבא כביר לא?

בסדר, מסורת.
    אבל מסורת זה לא אמונה, מסורת זה לחגוג את החגים ולקיים את המצוות, לא להאמין במשהו שאתה לא יכול לחוש בחמשת החושים.
    אתה צריך להבין, שבני ישראל תפסו מרחק בזמן שלקח לפרעה להתארגן.
    אל תחשוב שזה קרה כמו בסרט המצויר שראית, שבנ"י התהלכו במהירות ואילו המרכבות של המצרים נסעו לאט והים נסגר עליהם.
    כנראה שבנ"י הגיעו לים המצרים היו במרחק שאיפשר לבנ"י לעבור את הים.

ואל תנסה ללכת עם הראש בקיר, עצם זה שנמצאו מרכבות ועצמות של מצרים, במקום שבו התרחשה יציאת מצרים, כבר צריך לעורר לך משהו.
    מה הסיכויים שהמרכבות והעצמות שנמצאו מאותה תקופה של יציאת מצרים, לא שייכת לצבא פרעה?

תגיד לי, אילו הוכחות אתה רוצה מה'?
    תגיד לי, במזל אתה מאמין? זה גם דבר שאי אפשר להוכיח?

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"

.The Notorious B.I.G

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

צונאמי מתחיל מאמצע הים והוא תופס תאוצה עד שהוא מגיע ליבשה ושם הוא עולה על היבשה בשיא המהירות וסוחף כל מה שאיתו.
    ה' עושה ניסים בדרכים הגיוניות, בדרכי הטבע, כאן הוא לא פתח את הים סתם כך, הוא השתמש בצונאמי לשם כך.

אל תחשוב שזה קרה כמו בסרט המצויר שראית, שבנ"י התהלכו במהירות ואילו המרכבות של המצרים נסעו לאט והים נסגר עליהם.

ואל תנסה ללכת עם הראש בקיר, עצם זה שנמצאו מרכבות ועצמות של מצרים, במקום שבו התרחשה יציאת מצרים, כבר צריך לעורר לך משהו.
    מה הסיכויים שהמרכבות והעצמות שנמצאו מאותה תקופה של יציאת מצרים, לא שייכת לצבא פרעה?

אה בני ישראל תפסו מרחק?
    כי פשוט, עם של עבדים, נשים זקנים וטף, שכנראה לא אכלו זמן מה, יכולים לרוץ יותר מהר מאשר
    הצבא האדיר של פרעה. צודק, ממש הגיוני.

וגם אילו בנ"א חצו את היםלפניי המצרים, מה קרה שהמצרים ניסו לחצות ים עם מרכבות? חח
    נראה לך הגיוני?

אל תלך ראש בקיר, מוצאים עצמות של מצרים ליד הים, והים הריי לא יכול להוביל עצמות ומרכבות,
    במיוחד לא אחרי צונאמי, למרחקים אדירים מאיפה שהם לראשונה היו (מה פתאום!) חחח
    ת'מבין שמואל? גם אם המצרים מתו שם, אתה אומר לי שהם טבעו נכון?
    עזוב שניה אתה עובדה שזה לא הגיוני שהם טבעו, למה הגופות לא נשתפו משם?
    הריי היה צונאמי לא? יש גלים גבוהים, המים לא יציבים, הגופות פשוט היו ממשיכות עם הזרם.
    אלא אם אלוהים גרם להם ליהשאר שם ע"י כוחות הטבע האדירים שלו? חח

אין הוכחות לה' - לכן אני לא מאמין בו.
    אין דבר כזה מזל - הכל בראש.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 14-04-2011 בשעה 14:19.

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

אה בני ישראל תפסו מרחק?
    כי פשוט, עם של עבדים, נשים זקנים וטף, שכנראה לא אכלו זמן מה, יכולים לרוץ יותר מהר מאשר

וגם אילו בנ"א חצו את היםלפניי המצרים, מה קרה שהמצרים ניסו לחצות ים עם מרכבות? חח
    נראה לך הגיוני?

אל תלך ראש בקיר, מוצאים עצמות של מצרים ליד הים, והים הריי לא יכול להוביל עצמות ומרכבות,
    הריי היה צונאמי לא? יש גלים גבוהים, המים לא יציבים, הגופות פשוט היו ממשיכות עם הזרם.

וגורל אתה מאמין?

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

וגורל אתה מאמין?
    אני לא מאמין בכלום, קשה להבין?
    אני לא מאמין, אני יודע.

אני לא מסתמך על דברים לא מוכחים שדורשים אמונה.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

אה בני ישראל תפסו מרחק?

נראה לך הגיוני?

אתה עשית לי את העבודה הרבה יותר קלה.
    ------
    צונאמי,גל ענק שמתרחש בגלל רעידת אדמה בים ואם נגיד יש רעידת אדמה חזקה במיוחד כמו בזאת ביפן.אז האדמה בים יכולה להחצות לשניים.
    אז אתה אומר לי שבים סוף,היה צונאמי שגם לא נגע בבני ישראל,וגם איכשהו אחרי שהצונאמי חזר לים הים נחצה לשניים?
    (ד"א באזור שלנו בעבר היו הרבה רעידות אדמה,אבל בשביל שהים יחצה לשני חלקים שבו יש אדמה שאפשר ללכת אליה...)
    אתה מביא את הסיפור הכייי לא הגיוני ומנסה להביא אליו הוכחות.
    ולא,אני לא מאמין במזל.
    בשבילי זה סתם.
    מזל לא,מזל כן.
    סתם ככה להגיד למשהו שיש לו מזל...
    אבל לא שם בצלים כדי שיהיה לי מזל
    LokomotivKid

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

מי אמר שזה קרה בצונאמי?ה' יכל לעשות את זה ב1000 דרכים אחרות חוץ מצונאמי, בדרכים שאנחנו פשוט עדין לא יכולים להבין.
    ואם שתי חומות של מים נופלות עליך, כשאתה עוד רתום על מרכבה, לא נראה לי שקישורי השחיה שלך כל כך יעזרו פה...
    לבני ישראל היה יתרון של כמה ימים, כשבנתיים פרעה הכין את הצבא שלו, ואז, כמובן שהמצרים סגרו את הפער, אבל, ברגע שיראל יצאו מהמים, הים נסגר, על מה הויכוח בכלל?
    ואגב, ארץ מצרים באמת הוכתה, נראה לך שאם מכים את עיר הבירה, העיר המרכזית שבה מתנהלים רוב הדברים, נראה לך שהארץ לא תוכה? שכאילו, אה, עיר המלך מוכה, זה לא אמור להטריד אותנו? לא, זה הכה את כל מצרים בהלם טוטאלי.
    ואגב, העצמות והמרכבות שנמצאו, היו מצריות, לכל אורך הים, של מצרים ("שהלכו בסך הכל לטייל אלפי קילומטרים לערב הסעודית, ושם נפלו המונים למים").

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

מי אמר שזה קרה בצונאמי?ה' יכל לעשות את זה ב1000 דרכים אחרות חוץ מצונאמי, בדרכים שאנחנו פשוט עדין לא יכולים להבין.
    ואם שתי חומות של מים נופלות עליך, כשאתה עוד רתום על מרכבה, לא נראה לי שקישורי השחיה שלך כל כך יעזרו פה...
    לבני ישראל היה יתרון של כמה ימים, כשבנתיים פרעה הכין את הצבא שלו, ואז, כמובן שהמצרים סגרו את הפער, אבל, ברגע שיראל יצאו מהמים, הים נסגר, על מה הויכוח בכלל?
    ואגב, ארץ מצרים באמת הוכתה, נראה לך שאם מכים את עיר הבירה, העיר המרכזית שבה מתנהלים רוב הדברים, נראה לך שהארץ לא תוכה? שכאילו, אה, עיר המלך מוכה, זה לא אמור להטריד אותנו? לא, זה הכה את כל מצרים בהלם טוטאלי.
    ואגב, העצמות והמרכבות שנמצאו, היו מצריות, לכל אורך הים, של מצרים ("שהלכו בסך הכל לטייל אלפי קילומטרים לערב הסעודית, ושם נפלו המונים למים").

דבר ראשון דוד, אל תדבר בזלזול.
    אני איי פעם אמרתי "הא הא תראו! בן אדם שמאמין בקוסם שעושהפלאות!"
    לא, לא אמרתי את זה. אני לא מזלזל במאמינים, לכן אתה לאצריך לזלז בנו ובמה שאנחנו חושבים.

יכול לקרות ב-1000 דרכים, סבבה.
    אבלמהי הדרך? ממש יופי טופי שיש מיליון דרכים, זה לא משנה כל עוד אף אחדמהן לא קרתה.
    ואיך בדיוק שתי חומות מיים נפלו עליהם? אלוהים הרים את המים?
    וזה לא משנה מה תגיד בכלל, כי אתה יודע מה המרחק בין קהיר לים? 120 קילומטר.
    אז מה, הם הלכו 120 קילומטר? בעוד שמצרים ב"תדהמה", אמ-מה-מה, המכות הכו אותם במשך שנה שלמה לא?
    אזלמה לא היו מוכנים? כבר שנה שלמה הם תחת מכות וכאוס, דווקא עכשיו הם בתדהמה?

ומה אתה מקשקש?
    העצמות והמרכבות לא היו פזורות לכל אורך הים, קראתי ת'כתבה,
    סה"כ מצאו פה ושם, לאמשהו בסדר גודל וממש לא לכל אורך הים.

קיצר, בסדר, אנימ בין שאתה מתוסכל.
    הסיפור שהאמנת בו עד כה, נשמע לך כל כך מציאותי, סבבה.
    אבלת פסיק לנסות לדחוק את הדעות שלנו!
    תכניס עובדות חדשות לראש שלך,תשקול את הדברים מחדש!
    תפסיק לנסות להילחם בנו, אנחנו כאן כדיי לעורר חשיבה פתוחה לרעיונות חדשים.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

על איזו בדיוק כתבה אתה מדבר? כי אני בטוח ב99% שלא קראת את מה שאני קראתי.
    ואתם לא דברתם בזלזול? מה לגבי המפלצת הספגטי? או החד קרן הורוד? לא כיוונתי את זה רק עליך, אלא על אלו שדיברו בזלזול.
    תאמין לי, אם הייתה בורא את העולם, הייתה יודע איך לחצות ים לשתיים ואיך לסגור אותו.
    חוץ מזה, בוא נראה אותך יום אחד רוצה לשתות מים, פתאום אתה רואה במקום זה דם, בוא נראה אותך רגוע אחרי שברד הורס והורג את בתי שכניך, בואו נראה אותך לא רואה את עצמך בתוהו ובוהו עצמי אחרי שאתה נמצא בחושך מוחלט שלושה ימים, ובוא נראה אותך רגוע אחרי שכל העיר מאבדת את הבכורים (חוץ מפרעה). חוץ מזה, מצרים לא התכוונו בכלל לרדוף אחרי בנ"י, הם היו מוכנים שילכו עוד אחרי המכה ה4, זה ה' שגרם לפרעה לא לשחרר אותם, וזה ה' שגרם לפרעה אחרי זמן מה לרצות לרדוף אחרי בנ"י, וכמובן שה' לא יגרום לו לרדוף בבנ"י אם הם לא יספיקו, הוא ידע שיספיקו.
    חוץ מזה, זה היה מסע מפרך, 120 ק"מ, אבל, זה לא בלתי אפשרי, הנה, היה לא מזמן מרתון בת"א, 42 ק"מ, רצו את זה באיזה שעתיים, אז בהליכה זה יקח מקסימום 7 שעות. בקיצור, בכמה ימים הם הספיקו לעבור את זה.
    איך לדעתך אני אמור לקרוא למיליון איש שקרנים?, לאבותי, שהעבירו את הסיפור מדור לדור, כאילו תשמע, זה לא סיפור שאפשר להמציא ולומר, זה קרא לאבותיכם, אנשים אז היו מעלים ספקות לגבי זה, כמו למשל, איך זה אפשרי שכזה מאורע קרא ואבותינו לא העבירו את זה לדורות הבאים. איך לדעתך אפשר להכניס סיפור כזה להיסטוריה בגיבוי אנשים אם רק המציאו אותו? זה יעלה הרבה ספקות ולבסוף הוא לא יכנס להיסטוריה אם הוא הומצא, זה כמו שאני אגיד לך עכשיו שלפני 1000 שנה, היה עם בסין של מיליון איש שכבש את כל סין בין לילה, הייתה מאמין לי? לא, כי אין לזה עדויות, אז למה להכניס את זה להיסטוריה, אותו דבר עם יציאת מצרים ומעמד הר סיני, כזה סיפור יעבור בדורות אלפי שנים, אי אפשר להמציא סיפור כזה ולהכניס אותו לספרי ההיסטוריה.

PUNK'S NOT DEAD!! האוואטר של VeilSide
    לייקים
    460
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    P = F/A

על איזו בדיוק כתבה אתה מדבר? כי אני בטוח ב99% שלא קראת את מה שאני קראתי.
    ואתם לא דברתם בזלזול? מה לגבי המפלצת הספגטי? או החד קרן הורוד? לא כיוונתי את זה רק עליך, אלא על אלו שדיברו בזלזול.
    תאמין לי, אם הייתה בורא את העולם, הייתה יודע איך לחצות ים לשתיים ואיך לסגור אותו.
    חוץ מזה, בוא נראה אותך יום אחד רוצה לשתות מים, פתאום אתה רואה במקום זה דם, בוא נראה אותך רגוע אחרי שברד הורס והורג את בתי שכניך, בואו נראה אותך לא רואה את עצמך בתוהו ובוהו עצמי אחרי שאתה נמצא בחושך מוחלט שלושה ימים, ובוא נראה אותך רגוע אחרי שכל העיר מאבדת את הבכורים (חוץ מפרעה). חוץ מזה, מצרים לא התכוונו בכלל לרדוף אחרי בנ"י, הם היו מוכנים שילכו עוד אחרי המכה ה4, זה ה' שגרם לפרעה לא לשחרר אותם, וזה ה' שגרם לפרעה אחרי זמן מה לרצות לרדוף אחרי בנ"י, וכמובן שה' לא יגרום לו לרדוף בבנ"י אם הם לא יספיקו, הוא ידע שיספיקו.
    חוץ מזה, זה היה מסע מפרך, 120 ק"מ, אבל, זה לא בלתי אפשרי, הנה, היה לא מזמן מרתון בת"א, 42 ק"מ, רצו את זה באיזה שעתיים, אז בהליכה זה יקח מקסימום 7 שעות. בקיצור, בכמה ימים הם הספיקו לעבור את זה.
    איך לדעתך אני אמור לקרוא למיליון איש שקרנים?, לאבותי, שהעבירו את הסיפור מדור לדור, כאילו תשמע, זה לא סיפור שאפשר להמציא ולומר, זה קרא לאבותיכם, אנשים אז היו מעלים ספקות לגבי זה, כמו למשל, איך זה אפשרי שכזה מאורע קרא ואבותינו לא העבירו את זה לדורות הבאים. איך לדעתך אפשר להכניס סיפור כזה להיסטוריה בגיבוי אנשים אם רק המציאו אותו? זה יעלה הרבה ספקות ולבסוף הוא לא יכנס להיסטוריה אם הוא הומצא, זה כמו שאני אגיד לך עכשיו שלפני 1000 שנה, היה עם בסין של מיליון איש שכבש את כל סין בין לילה, הייתה מאמין לי? לא, כי אין לזה עדויות, אז למה להכניס את זה להיסטוריה, אותו דבר עם יציאת מצרים ומעמד הר סיני, כזה סיפור יעבור בדורות אלפי שנים, אי אפשר להמציא סיפור כזה ולהכניס אותו לספרי ההיסטוריה.

הקונספט של ה' אצלך זה מישהו עם כוחות כמו סופרמן...
    או מישהו עם יכולות שאתה היית רוצה שיהיו אצלך.

מה שעשית בעצם זה תסריט לסרט מצוייר.
    אין הוכחה אחת למה שאתה אומר וגם תאמין לי לא תהיה.
    ברור שיותר קל להפיל את כל העבודה על מישהו ואז לא לעשות כלום בחיים בנוגע לזה.
    אבל אם כולם היו כמוך העולם היה נראה בדיוק כמו שהוא היה נראה ביום שבני האדם נהפכו להיות למה שהם כיום.
    דוגמא: השכונות דתיים של היום, נראה כמו איזה כפר של שבט אפריקאי...

אם לא היו אנשים שמזמן הבינו שכל הדת והאלוהים האלה הם חרטא אחת גדולה לא היה לנו היום מדע, רפואה וכל מה שמסביבך בעצם.
    אם כולם היו כמוך אנשים עדיין היו מתים משריטה, מכאב ראש, משבר ביד.

אנשים כמוך לא יכולים להסתכל מחוץ לקופסא ולראות את הסיבות האמיתיות שהדת הומצאה מלכתחילה.
    כמו, שלטון של הכנסיות על האנשים, על ההתנהגות שלהם והכתבה של דרך החיים.

אני תמיד חושב איך העולם היה נראה בלי דת, איפה היינו היום ומה היינו משיגים.

כמו שריצ'רד דוקינס אמר, אני לא מאמין שבמאה ה 21 אנשים עדיין מאמינים במשהו שלא קיים ולא היה קיים.

אין לי מה להוסיף כחוץ מזה שאני מרחם על כל אותם האנשים שלא פותחים עיניים. ואני מאחל לכם שיום אחד תבינו מה אתם מפספסים.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect