|
|
אני חושבת שלא..! אבל סבתא שלי מאמינה בזה ואומרת שאתה בוחר איזה חיה שאתה רוצה..
לפי הדרוזים או הבדואים [לא זוכר בדיוק] יש גלגול נשמות, ויש להם הוכחות, או יותר נכון טענות שהם סוג של הוכחות.
ילד בן 5 זכר שהיה לו בית במקום אחר, לקחו אותו לשם, הוא זכר את ההורים שלו ואת המקום שהוא גדל בו, הוא הכיר שם כל פרט ופרט.
אבל זאת הדעה שלהם, זה מה שהם מאמינים.
לפי דעתי אין משהו אחרי המוות, בדיוק מה שאתה אמרת גולדה, מה שיש זה שום כלום.
לשעבר 'Like
מה שהיה לפני שנולדתי.
כשאני חושב על זה,
זה לא כל כך נורא![]()
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אגב, למי שכן יהודי-
לפי התנ"ך, כולנו הולכים לשאול. לא משנה אם היית רוצח אנס שפל, או אם היית צדיק כמו שמואל הנביא (לפי התנ"ך שמואל הלך לשְאוֹל).
כל הרעיון שגן עדן הוא העולם הבא, התפתח במאה הראשונה לספירה. אבל הוא לא מוזכר אפילו פעם אחת בתנ"ך.
זה למי שכן מאמין.
=========
סקאר
=========
מה אני מאמין?
אני לא סגור על זה.
בסופו של דבר, אני מאמין ששום דבר לא וודאי.
תקראו קצת רנה דה קארט.
ועוד אני מאמין שאנחנו הולכים סחור
ושאין סיכוי שעוד מלחמה תעזור
ושכל הדיבורים על המאבק בטרור
חלקם רק להרשים את העולם הנאור
(אני יכול לפרסם קישורים. כיף לי!)
אם אין המשך אחרי המוות, אז למה אנחנו מבזבזים את הזמן שלנו על מלחמות מריבות וכו'?
בוא נצא ונעשה מה בראש שלנו, בלי לשים זין על אף אחד גם לא על ההורים שלנו, והקרובים שלנו.
יש לך תהליך הסקת מסקנות יפה. זה חלק גדול מאוד מהעניין פה. הפחד האנושי שלנו מהאפשרות שיש עולם נוסף (העולם הבא שהוא גן עדן או גיהנום) גורם לנו לחשוב פעמיים לפני שאנחנו עושים משהו רע. בני אדם לא יודעים בוודאות האם יש משהו אחרי המוות אבל רובם כ"כ מפחדים מהאפשרות שהגיהנום קיים עד שהם נמנעים מלהתנהג בצורה שעלולה (תאורתית) להביא אותם לשם.
נערך לאחרונה על ידי golda; 23-04-2011 בשעה 19:20.
אם תקרא שוב טוב טוב אתה תראה שאין שום מקום שבו כתבתי שאני לא מאמין שיש עולם הבא. כתבתי שיש כל מיני תאוריות לגבי האלוהות.
אני לא יודע האם יש או אין עולם הבא וממש כמו כולם, האפשרות שיש ושאני אענש על התנהגות לא טובה מרתיעה אותי מלבצע עבירות (חוץ מזה שגם אין לי עניין לבצע עבירות).
נערך לאחרונה על ידי golda; 23-04-2011 בשעה 19:27.