נכתב במקור על ידי
sasisasi
זה נחמד שאתה רוצה לעזור למישהו אבל כשאתה לא מבין אתה יכול לפוגע בו ולגרום לו לעשות נזק.
1. לגבי גב ורגליים זה נכון אני לא דיברתי על זה, זה דבר מובן מאילו לכל אחד שמתאמן וכל מאמן אומר את זה.
2. תלמד מארנולד שוורציגר ( הבאדיבילדר הכי גדול בכל הזמנים לדעתי ) ומרופאים, ומעוד אנשים שהם לא מאמני כושר וזה בתחום שלהם, מאמני כושר לא תמיד יודעים הכל ומטעים אותך.
תבין הדבר שהכי משפיע על הגדילה שלך בכלל זאת התזונה שלך, אחר כך הגנים שלך, אחר כך איך אתה מתאמן.
זה נכון להתאמן על רגליים וגב, אבל אם לא תתאמן עליהם נכון אתה לא תגדל כמו שאתה מצפה:
1-4 חזרות אתה עובד על כוח מתפרץ ושריר נפוח וחזק לתווך קצר
4-8 כוח מתפרץ עם נפח
8-12 נפח עם כוח של שני סוגי סיבים - סיבולתי ובעיקר מנופח
12+ כוח סיבולת ונפח קטן - אתה עובד על סוג שונה של סיבים משאתה מכיר זה סיבים שונים שסיבי נפח והם בנויים חזק וחתוכים מאוד.
למה 8-12 הכי טוב והכי בריא למתאמן נורמלי? אתה עושה מספיק חתכים שתוכל להחלים מהם, מחזק את עצמך לתווך ארוך ולא קצר מידי ( כמה שניות לעומת דקות ).
למה בנץ פרס שונה מפרפר?
פרפר במכונה נכון זה תרגיל בידוד, ויש שטוענים שבידוד זה לא טוב - בולשיט כי זה הכי טוב.
בנץ פרס זה טוב כתרגיל פתיחה כי הוא קומפאונד (משולב) אבל בשביל להגדיל שריר אתה צריך
ל ב ו ד ד ככה אתה מפיק ממנו את רובו ומחטב ומבליט אותו יותר.
מקווה שתחכים כי זה זהב מה שכתבתי לך פה.
ד"א אם אתה לא עושה בידוד ליד אחורית וקדמית בטח אתה לא מרוצה מהתוצאות מספיק, תנסה בידוד ותראה טירוף בעיניים.
( יש לי היקף 40 ס"מ יד קדמית וחזרתי להתאמן רק לפני ארבעה חודשים, תאמין לי שזה הכל מהידע ולא הגנים )