|
|
בארסה מה הבעיה לחגוג? כל המדינה חוגגת מה אני אשאר עצוב? למי אכפת מי זה סילבסטר מי זה שמילבסטר... אני חוגג כי אני יכול באותו היום וזה מסורת להיות עם החברה ב12 בלילה שבין ה31 ל-1 כדי לחגוג שעברנו מ2012 ל2013.
אלא אם כן את משתמש רק בתאריכים עבריים... ואז אני חוגג את המעבר מי"ח ל-י"ט בטבת!!!!
אם אתה משתמש בלוח שנה נוצרי אתה צבוע אחי.
חחח תמיד צחקתי על החסרי חברים שאין להם עם מי לצאת ביום הזה אז הם מתרצים לעצמם תירוצים מפגרים. פשוט תגידו שאף אחת לא מוכנה לגעת בכם בחצות והכל בסדר. לא באמת מצפים מאחד שהוא מטר ובמבה על משקל של 80 קילו להנות מהחיים. בזמן שאני ושאר האנשים הנורמלים יהנו מהחיים בחצות ואולי יביאו איזה מישי חמודה אתה והחברים הממורמרים שלך תכתבו פוסטים ב9פאג או 10פאג או איך שלא קוראים לאתר של המנודים מהחברה שחושבים שהם מצחקים עם בדיחות של גיימרים בתולים.
לאדע, אולי נוסע לווגאס להופעה של טיאסטו או אביצ'י עם חברים אם נספיק להביא כרטיסים, תלוי בזרימה ובכסף שלהם. מקסימום סתם נעשן בבית ריק עם בנות.
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-12-2012 בשעה 03:36.
אתם חוגגים ואני עושה שתי בחינות ב 1 לינואר!
איפה השיויון?!
עולם אכזר!!!!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-12-2012 בשעה 15:44.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חלאס כבר עם הסילבסטר אבל אתם מבינים שישראל וגרמניה הן המדינות היחידות בעולם שקוראות לחג המולד סילבסטר?
ואתם מבינים שה'סילבסטר' שאתם מדברים עליו חל בכלל ב25.12?
איזה בורות אינעל שורלק ואחותו.
העיקר לזיין תמוח "אנחנו יהודים"
לא מותק אתה לא יהודי, אתה מטומטם.
תפנימו, ותבדקו בויקיפדיה אם אתם לא מאמינים לי:
חג המולד חל ב25.12
נוצרים חוגגים את חג המולד בתאריך הזה. אין שום קשר בין זה לבין המעבר לשנה החדשה. כל מי שמתיימר לטעון טענה אחרת שיבדוק ערכים הולדת ישו וחג המולד, לא רק שעצם קיומו של ישו מוטל בספק (או לפחות יום ההולדת שלו) אלא גם 'השנה החדשה' או 'New Year' (ולא crhistmas) צוינה הרבה לפני ישו. גם בישראל עובדים לפי הלוח הלועזי ולא העברי ברוב המוחלט לגמרי של המקרים, אז אני לא רואה שום סיבה שלא נשתתף בחגיגות.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח יבבבבבןןןן זוננהההה אכלתי סנוויץ' עם טונה ועכשיו בגללך התפוצצתי מצחוק וכל הטונה עפה לי על המסך חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתתתת אותיייי חחחח יבן זונה מניאקקקקק חחחחחחחחחחח
וכן לנושא...כולכם עללל הזיייןןן אני חוגג תסילבסטר או חג הגויים או חג הרוסים או חוגג את השנה הלועזית למייי אכפתתת למיי?? כל מה שמעניין אותי זה שב12 אני מנשק מישהי וב12 וחצי אני לוקח אותה איתי לבית של חבר או לאדע מהה...לי איכפת מה זה סילבסטר יחבורה של חופרים למיי??? זה כולה עוד סיבה מוצדקת להשתכר עד המוות להתחיל עם 300 כוסיות ולנשק בחורות...למי אכפתתת??
סנדוויץ עם טונה זה לחלשים, תאכל טונה מהקופסא!!
וזוהר - מי שלא עושה כלום עם החיים שלו ולא נהנה ורק מוציא את המרמור שלו על כאלה שנהנים מהחיים, לא משנה אם הוא מתאבד או לא, הוא גם ככה אף פעם לא היה חי אלא מתקיים כמו אובייקט על 9גאג, משחקי וידיאו וג'אנק פוד והמשיך להשמין. לאף אחד לא באמת אכפת. במקום להשתנות ולהנות מהחיים הם מחפשים רע אצל כאלה שעושים מה שבא להם. Haters gonna hate.
יאללה בתור מישו שגר בארה''ב אני הולך ללמד את כל הבורים פה שיעור
ב25 אנחנו חוגגים את יום הולדתו של ישו, זה לא באמת חג שכל העולם יוצא, זה סתם יושבים עם המשפחה ואוכלים לא משו מעניין
ב31 בערב יש פול מסיבות, כולם יוצאים מהבית, מי שלא יוצא פשוט ילד כאפות מנודה מהחברה שנשאר לכתוב פוסטים ב9פאג, כולם שותים, מעשנים, צוחקים, נהנים, מתנשקים בחצות עם איזה בחורה חמודה וקמים בבוקר שפוכים מתים. וזה היה בדיוק ככה גם כשהייתי גר בישראל.
אין שום זכר לסילבסטר ותכלס? לאף אחד לא אכפת, זאת רק עוד סיבה לצאת החוצה ולחיות תחיים, מצידי שזה יהיה אותו יום שהיטלר נולד, כל עוד אני נהנה מהחיים ועושה שמח לא אכפת לי מכלום כי גם ככה כולנו נמות עוד כמה עשרות שנים במקרה הטוב וכל מה שאתם רוצים לזכור זה שישבתם בבית בזמן שאחרים עשו כיף. שיהיה לכם בכבוד מה אגיד אחד בוחר לחיות ואחד בוחר להתקיים ולשנוא כל מי שלא כמוהו. זה מה ששנאתי בישראלים תמיד אין להם שמחת חיים לכלום, כל בן 17 מתנהג לי כמו גרוש בן 60 עם 3 ילדים..חלאס שתחררו פעם אחת בחיים שלכם
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 28-12-2012 בשעה 03:43.
ראשית, הערה קטנה, אין לך שום זכות לומר שהם לא עושים שום דבר עם החיים שלהם, זאת הערה סובייקטיבית. לדעתי יציאה עם בנות זה בזבוז זמן מוחלט כשאתה יכול לשבת בבית וללמוד. ו? דעות.
עוד דעה - אני בהחלט אעדיף אותם מאשר בנדאם שיורד על קבוצה מוכללת של אנשים בגלל שהם לא עושים דבר שלדעתך נראה מקובל לעשות. אולי הם אלו האנשים שצריך להגדיר בתור נורמלים.
או בית עם המשפחה, או חברים או כלום ;]