קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] סעמקק אני רוצה להתחיל כבר לעשות שינוי עצמי ולא יודע איךך
    על ידי -anonymos- בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-01-2013, 12:42
  2. [מדריך] שהבאתי לכמה אנשים וגרם להם להתחיל להתאמן!
    על ידי TheKingMan בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 08-02-2008, 11:39
  3. חדשה לאימוץ ללא שינוי ניק...
    על ידי Frenzy בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 13:35
  4. אני רוצה ללמוד פלאש, מאיפה להתחיל?
    על ידי Jacoby בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 16:59
  5. אני רוצה להתחיל להתאמן
    על ידי dimiboy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:26
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

להתחיל שינוי - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

באתר של שיטת האריות יש מלא מלא מלא מלא תשובות להרבה מאוד מהשאלות שלך, ואפילו לשאלות שלא חשבת שיש לך... כנס לשם ויש שם הסבר על איך להתלבש, ואיך להתחיל.
    שיטת האריות
    www.lionmethod.co.il

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    וואו, ענק, תודה רבה אחי..
    על המחשב כתבתי בתגובה למעלה אני נמצא עליו הרבה, זה קשור למצב בריאותי וזה.. סיפור ארוך כזה..
    אמרת דאודורנט ובושם חובה, אבל יש לי בעיה עם זה, יש לי בעיה שקשורה לריחות, ריחות של בשמים ודאודורנטים גורמים לי להשתעל הרבה ואז כאבי ראש, סיבוך כזה..
    נעלי DC זה טוב?
    למכון כושר אני עדיין לא אלך, אבל כן אעשה ריצות, שכיבת שמיכה, כפיפות בטן, כאלו..
    בקשר למה שאמרת למחוק את משחקי המחשב, אם זה אני קצת לא מסכים, שמע, אני אוהב מידי פעם לשחק נגיד קצת כדורגל במחשב אבל זה אף פעם לא גלש לי לחיי חברה, למשל נגיד אם אני באמצע משחק וחבר מתקשר אלי ואומר לבוא להיפגש אני ישר עף מהמשחק, מתארגן ויוצא, אני לא רואה משהו רע בקצת לשחק אם זה לא פוגע בך..
    מאיפה אני אשיג פן ואלמד איך להשתמש, אין אף אחד שמשתמש בזה בבית שלי, אולי אחותי, אבל היא בצבא..
    נגיד אם אני אעשה את התסרוקת הזאת שהמלצת, היא תיהרס כל פעם בלי פן?

ותודה רבה! אני אתחיל מהיום כבר לעשות את מה שאמרת!
    איזה בעיות בריאות בדיוק? תטפל בעצמך, בריאות זה הדבר הכי חשוב בחיים אם אין לך בריאות תקינה אין לך חיים נורמטיביים.

בתיכון זה סבבה עם מכנס קצר (אפילו עם טרנינג אם אתה יורד למטה לשכונה לעשן או לשתות עם כמה חברים ובנות), עם ג'ינס תשים נעל שטוחה וזה יראה יותר יפה. אני בעצמי הלכתי עם DC בתיכון אבל רק עם מכנסיים קצרות או טרנינג לישיבות של הבזול בגינה חח, עם סקיני לבשתי מה שציינתי למעלה. היו לי איזה 7 זוגות נעליים לא כולל כפכפים חח ואם ישך כסף ממליץ להשקיע גם חח

תתגבר על זה מה אני יגיד לך, אם אני רואה מישהו מסריח אני מתרחק ממנו. אני שונא מסריחים (וכל אחד הוא מסריח בעיקר בקיץ בלי דאודורנט ובושם). לך לחנות ותרסס על עצמך עד שתתרגל לריח כזה או אחר, גמאני אגב מרגיש כאבי ראש מבשמים "זולים" אם אני שם אותם על עצמי, נסה וואן מיליון או רושס זה אחלה ריח לדעתי זה היה הבושם מהראשונים שלי..ואחרי שייגמר לך תבחר משו משלך, זה פשוט בשמים שכל העולם משתמש בהם אז יהיה לך יותר קל. ודאודורנט אתה יכול להשתמש באקס או ספידסטיק של אקס.

אם זה לא גולש לחיי חברה אז סבבה גמאני נמצא די הרבה על המחשב (סקייפ פייסבוק וכאלה) אבל אל תהיה מהגיימרים הכבדים האלה..

אתה יכול להשתמש גם במחליק אם השיער שלך מספיק ארוך זה פחות מסובך מפן אבל אי אפשר "להרים" עם זה ככה שבסופו של דבר מומלץ לדעת להשתמש גם וגם. זה נטו להתאמן על זה, בהתחלה לא יכולתי להרים כלום וסתם עשיתי שיער חלק ושטוח, אח''כ תירגלתי והשתפרתי בפנים שלי. שזה אגב פלוס, אתה יכול לעשות פן לידידות שלך או לחברה שלך, הן מתות על זה ביעיקר אם אתה עושה טוב.

תיהרס או לא זה תלוי בשיער שלך אם ישך תלתלים כמו של הכושים אז עדיף שאל תתעסק בתספורות כאלה אם ישך שיער סביר אז יהיה בסדר, אני הייתי נוסע אפילו עם קסדה של אופנוע (אין לי אופנוע היו מסיעים אותי) והתספורת לא נהרסה בכלל אם לא הייתי מרים (יעני הייתי עושה רק פן או מחליק ומעצב קצת).

בהצלחה!!
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 01:24.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    איזה בעיות בריאות בדיוק? תטפל בעצמך, בריאות זה הדבר הכי חשוב בחיים אם אין לך בריאות תקינה אין לך חיים נורמטיביים.

בתיכון זה סבבה עם מכנס קצר (אפילו עם טרנינג אם אתה יורד למטה לשכונה לעשן או לשתות עם כמה חברים ובנות), עם ג'ינס תשים נעל שטוחה וזה יראה יותר יפה. אני בעצמי הלכתי עם DC בתיכון אבל רק עם מכנסיים קצרות או טרנינג לישיבות של הבזול בגינה חח, עם סקיני לבשתי מה שציינתי למעלה. היו לי איזה 7 זוגות נעליים לא כולל כפכפים חח ואם ישך כסף ממליץ להשקיע גם חח

תתגבר על זה מה אני יגיד לך, אם אני רואה מישהו מסריח אני מתרחק ממנו. אני שונא מסריחים (וכל אחד הוא מסריח בעיקר בקיץ בלי דאודורנט ובושם). לך לחנות ותרסס על עצמך עד שתתרגל לריח כזה או אחר, גמאני אגב מרגיש כאבי ראש מבשמים "זולים" אם אני שם אותם על עצמי, נסה וואן מיליון או רושס זה אחלה ריח לדעתי זה היה הבושם מהראשונים שלי..ואחרי שייגמר לך תבחר משו משלך, זה פשוט בשמים שכל העולם משתמש בהם אז יהיה לך יותר קל. ודאודורנט אתה יכול להשתמש באקס או ספידסטיק של אקס.

אם זה לא גולש לחיי חברה אז סבבה גמאני נמצא די הרבה על המחשב (סקייפ פייסבוק וכאלה) אבל אל תהיה מהגיימרים הכבדים האלה..

אתה יכול להשתמש גם במחליק אם השיער שלך מספיק ארוך זה פחות מסובך מפן אבל אי אפשר "להרים" עם זה ככה שבסופו של דבר מומלץ לדעת להשתמש גם וגם. זה נטו להתאמן על זה, בהתחלה לא יכולתי להרים כלום וסתם עשיתי שיער חלק ושטוח, אח''כ תירגלתי והשתפרתי בפנים שלי. שזה אגב פלוס, אתה יכול לעשות פן לידידות שלך או לחברה שלך, הן מתות על זה ביעיקר אם אתה עושה טוב.

תיהרס או לא זה תלוי בשיער שלך אם ישך תלתלים כמו של הכושים אז עדיף שאל תתעסק בתספורות כאלה אם ישך שיער סביר אז יהיה בסדר, אני הייתי נוסע אפילו עם קסדה של אופנוע (אין לי אופנוע היו מסיעים אותי) והתספורת לא נהרסה בכלל אם לא הייתי מרים (יעני הייתי עושה רק פן או מחליק ומעצב קצת).

בהצלחה!!
    המצב הבריאותי הסברתי בעמוד הקודם..

אני אנסה למצוא משהו שהריח שלו לא יפריע לי..

חחחחח, יש לי תלתלים כשאני מגדל, אבל אני שונא את זה אז לרוב אני מסתפר לפני שזה גדל, אני אלך על התספורת שרודני הציע לי, היא הרבה יותר מתאימה לי, אני אוהב שיער קצר..

ממש תודה אחי, עזרת בגדול!
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תטפל בעצמך..תאכל בריא קח תרופות אנאערף..כי אם ישך חרא מצב בריאותי אתה לא יכול "לשרוד" יציאות בשלב מסויים.
    כי בשלב מסויים אם תגיע אליו, אתה תהיה הרבה מאוד בחוץ, למשל אני בתיכון הייתי סוג של "ילד רחוב".

מזה אומר? למשל אם תצטרך למצוא את עצמך שאתה צריך לרקוד 8 שעות ללא הפסקה באיזה הופעה או להיות מחוץ לבית 3 ימים-שבוע ולהיות "מתודלק" כל הזמן, הגוף שלך יקרוס. פיזית. ולגסוס ביציאות זה לא מצב שכיף להיות בו, אפילו להקיא זה חרא במצבים כאלה.
    זה לא שאני איזה סוס, הייתי בתת משקל רציני בתיכון אבל הייתה לי בריאות סבירה.

וזה די באסה אם אתה לא יכול להיות במצבים כאלה.
    אגב לפני התיכון אתה תגדל, גם לי הייתה התפתחות איטית בחטיבה, הייתי די נמוך ונראיתי כמו ילד פג בן 8 בגלל גיל ההתבגרות אבל בתיכון כבר הייתי מטר 80 ונראיתי נורמלי. זה זמני החרא הזה אני מכיר את זה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 02:20.

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

תטפל בעצמך..תאכל בריא קח תרופות אנאערף..כי אם ישך חרא מצב בריאותי אתה לא יכול "לשרוד" יציאות בשלב מסויים.
    כי בשלב מסויים אם תגיע אליו, אתה תהיה הרבה מאוד בחוץ, למשל אני בתיכון הייתי סוג של "ילד רחוב".

מזה אומר? למשל אם תצטרך למצוא את עצמך שאתה צריך לרקוד 8 שעות ללא הפסקה באיזה הופעה או להיות מחוץ לבית 3 ימים-שבוע ולהיות "מתודלק" כל הזמן, הגוף שלך יקרוס. פיזית. ולגסוס ביציאות זה לא מצב שכיף להיות בו, אפילו להקיא זה חרא במצבים כאלה.
    זה לא שאני איזה סוס, הייתי בתת משקל רציני בתיכון אבל הייתה לי בריאות סבירה.

וזה די באסה אם אתה לא יכול להיות במצבים כאלה.
    אגב לפני התיכון אתה תגדל, גם לי הייתה התפתחות איטית בחטיבה, הייתי די נמוך ונראיתי כמו ילד פג בן 8 בגלל גיל ההתבגרות אבל בתיכון כבר הייתי מטר 80 ונראיתי נורמלי. זה זמני החרא הזה אני מכיר את זה.
    כע, אני מטפל בעצמי, הרופא הבריק עם איזה תרופה, המצב משתפר ואני שמח מזה..
    בהופעה הייתי, במסיבות הייתי, כשהמצב שלי טוב אני לא שונה מאף אחד אחר..
    התפתחות איטית זה מעצבן כזה, גנים מפגרים..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עם כל הכבוד אני בטוח שלא היית במצבים שאתה צריך להיות מתודלק שבוע שלם מחוץ לבית ולא היית במצבים שאתה צריך לרקוד 8-12 שעות בלי הפסקה.

אני מדבר על מצבים כאלה.

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

עם כל הכבוד אני בטוח שלא היית במצבים שאתה צריך להיות מתודלק שבוע שלם מחוץ לבית ולא היית במצבים שאתה צריך לרקוד 8-12 שעות בלי הפסקה.

אני מדבר על מצבים כאלה.
    נכון, עוד לא יצא, מעניין מה יקרה..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

במצב שלך, אל תגיע גם בזמן הקרוב למצבים שהא אמר לך. הוא נראלי קצת חולם בהקיץ שהוא חושב שכרגע אתה מסוגל להגיע לשלבים האלה.
    קודם כל תדאג למצב הבריאותי שלך, ושתשתפר אז תחזור לפה.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אל תקשיב לו
    סטלה זו אחת ההנאות של החיים אני מכור לסטלה
    אבל זה לא חובה ששווה בשבילה לסכן את הבריאות
    תנסה להשתפר בלי, מניסיון זה אפשרי

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect