נכתב במקור על ידי
Super Pippo
וואו, ענק, תודה רבה אחי..
על המחשב כתבתי בתגובה למעלה אני נמצא עליו הרבה, זה קשור למצב בריאותי וזה.. סיפור ארוך כזה..
איך קשור מצב בריאותי ללשבת על המחשב? עדיף לשבת על ספסל בחוץ ולקרוא ספר, אני לא צוחק, תפרט בבקשה על המצב שלך כי פה בפורום אנחנו לא מקבלים ילדים שכל היום יושבים על המחשב.
אמרת דאודורנט ובושם חובה, אבל יש לי בעיה עם זה, יש לי בעיה שקשורה לריחות, ריחות של בשמים ודאודורנטים גורמים לי להשתעל הרבה ואז כאבי ראש, סיבוך כזה..
דורדורנט אתה לא מריח כי הוא נמצא בבית שחי שלך, יש דורדורנט סטיק כזה שהוא אבן שאתה מורח בבית שחי וזה לא ספריי ככה שהוא עושה פחות ריח, הוא יותר נגד זיעה, זה מעולה בשבילך, חובה דורדורנט. בושם אתה לא חייב לשים לבצפר אבל תבין שכמו שאתה אוהב להריח את הבנות בשיכבה שלך שיש להן ריח טוב..גם הן אוהבות להריח בנים עם ריח טוב..אתה לא רוצה שבנות יהנו להריח אותך? אני יודע שכן..אז תמצא משהו שאתה יכול להתמודד איתו.
נעלי DC זה טוב?
גם אלה נעליים סבבה אבל הבעיה שהם קצת שמנות כאלה ורחבות מידי..אבל לגילאים שלך זה עוד סטנדרטי וזורם. כשתגיע לכיוון סוף הלימודים תצטרך להביא נעל יותר דקה ויותר שטוחה..אין מה לעשות.
למכון כושר אני עדיין לא אלך, אבל כן אעשה ריצות, שכיבת שמיכה, כפיפות בטן, כאלו..
למה לא?
בקשר למה שאמרת למחוק את משחקי המחשב, אם זה אני קצת לא מסכים, שמע, אני אוהב מידי פעם לשחק נגיד קצת כדורגל במחשב אבל זה אף פעם לא גלש לי לחיי חברה, למשל נגיד אם אני באמצע משחק וחבר מתקשר אלי ואומר לבוא להיפגש אני ישר עף מהמשחק, מתארגן ויוצא, אני לא רואה משהו רע בקצת לשחק אם זה לא פוגע בך..
מאיפה אני אשיג פן ואלמד איך להשתמש, אין אף אחד שמשתמש בזה בבית שלי, אולי אחותי, אבל היא בצבא..
נגיד אם אני אעשה את התסרוקת הזאת שהמלצת, היא תיהרס כל פעם בלי פן?
ותודה רבה! אני אתחיל מהיום כבר לעשות את מה שאמרת!