קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] סעמקק אני רוצה להתחיל כבר לעשות שינוי עצמי ולא יודע איךך
    על ידי -anonymos- בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-01-2013, 12:42
  2. [מדריך] שהבאתי לכמה אנשים וגרם להם להתחיל להתאמן!
    על ידי TheKingMan בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 08-02-2008, 11:39
  3. חדשה לאימוץ ללא שינוי ניק...
    על ידי Frenzy בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 13:35
  4. אני רוצה ללמוד פלאש, מאיפה להתחיל?
    על ידי Jacoby בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 16:59
  5. אני רוצה להתחיל להתאמן
    על ידי dimiboy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:26
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39

להתחיל שינוי

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ברירת מחדל להתחיל שינוי

אני רוצה לשנות את עצמי.. לעשות שינוי כזה, אבל אין לי מושג מאיפה ,מה, איך..
    אני אספר קצת על עצמי..
    אני בכיתה ח', יש לי את החברים שלי, הם לא כאלו שמעדיפים לשבת כל היום על המחשב, אבל הרבה פעמים הם מעדיפים להישאר בבית במקום לצאת לשחק כדורסל או לסתם להיפגש, אני גם גר בכפר ולומד בבית ספר עם הרבה ישובים אז לרוב חברים מחוץ לישוב שלי לא יגיעו כי להורים בדרך כלל אין כוח להביא או להחזיר..
    אני לא נראה מכוער אבל אני לא ממש חתיך, זה גם משהו שנראה לי אני אצטרך לשנות.. שאני רוצה לשנות.
    אין לי ממש ידידות, יש לי קצת, ממש קצת ובא לי כזה להיות כמו החברים שלי שהם מדברים עם בנות ומבלים איתן, צוחקים איתן, אני פשוט רוצה גם להיות במקום הזה אבל אין לי מושג איך להתחיל איתן שיחה או על מה לדבר איתם אז לרוב אני פשוט שותק שאני עם בנות..
    נגיד ראיתי שמדברים הרבה כאן על לבוש, לי למשל אין איפה להראות לבוש יפה, כי לרוב החברים שלי לא הכי רוצים להיפגש ובבית ספר יש לנו חולצות בית ספר, אז כאילו שמכנסיים יפות יעשה את זה למישהי..
    אני רוצה לשנות את עצמי, אבל באמת שאין לי מושג מאיפה להתחיל את השינוי ואיך..
    אני אשמח לעזרה, תודה.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

אחי בנוגע לחולצת ביצפר זה לא הכל , נכון אין מה לעשות עם החולצה אבל אתה יכול לשים איזה ג'ינס יפה נעליים יפות להוסיף שעון , צעיף או משהו ומעיל יפה ...
    בנוגע למראה תתחיל לעשות ספורט ותעשה תספורת יפה (תאמין לי תספורת יכולה לעשות אותך חתיך או מכוער) ..
    וגם תתחיל להיות קצת פחות על המחשב .. פאק 11,000 הודעות בשנתיים וחצי ?

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    אחי בנוגע לחולצת ביצפר זה לא הכל , נכון אין מה לעשות עם החולצה אבל אתה יכול לשים איזה ג'ינס יפה נעליים יפות להוסיף שעון , צעיף או משהו ומעיל יפה ...
    בנוגע למראה תתחיל לעשות ספורט ותעשה תספורת יפה (תאמין לי תספורת יכולה לעשות אותך חתיך או מכוער) ..
    וגם תתחיל להיות קצת פחות על המחשב .. פאק 11,000 הודעות בשנתיים וחצי ?
    בקשר לבגדים, אוקיי, הבנתי..
    בקטע של התסרוקות אני באמת שלא מבין בכלל, שום כלום, נאדה, נאפין.. איך לבחור, איך לדעת?
    ולמה אני הרבה על המחשב? כי יש לי מחלת ריאות גנטית, בגלל המחלה אני מוצא את עצמי הרבה זמן במצב של לא יכול ללכת לבית ספר, שלא לדבר על לצאת או לבלות, עכשיו כשהמצב הבריאותי שלי משתפר, אני מתכוון לנצל אותו סוף סוף בשביל לשנות את עצמי..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אתה צריך שינוי של 180 מעלות אחי, עצם העובדה שאין לך הרבה ידידות זה לא טוב..אתה רוצה בתיכון להגיע למצב שישך 80 אחוז ידידות (שאחת מהן לפחות היא כמו "אחות" שלך והיא כל פעם מכירה לך חברות שלה) 20 אחוז חברים (שלפחות אחד מהם במעמד חברתי גבוה והוא כמו אח בשבילך), סמוך עלי זה הכי טוב...תשתדל לא להגביל את עצמך רק לבצפר אלא לכל הארץ, שזה דבר שתעשה שתתחיל ללכת למסיבות נוער אם תעשה הכל כמו שאני אומר לך.

אז ככה אני יגיד לך מה הולך בגיל שלך והלאה...זה מה שאני עשיתי והלך לי מצויין..עשיתי בדיוק את אותו התהליך בחטיבה ככה שאני יודע על מה אני מדבר..

שיזוף..אל תהיה לבן כמו סיד זה מגעיל
    בגדים בסגנון כזה - סקיני חלק או עם קרעים מה שאתה אוהב, נעליים יפות (או גבוהות או שטוחות ונמוכות תלוי מה אתה אוהב..בשום אופן לא ספורט). נגיד.. אולסטאר, סופרה, וואנס, נייק SB, אדידס (של היציאות לא של הספורט)...מקווה שהבנת על מה אני מדבר. שים מעל החולצת בצפר המעפנה הזאת איזה קפוצ'ון או מעיל יפה וכובע גרב (בתקופה שאתה מאריך שיער) וישך אחלה סטייל. קנה איזה שרשרת אם אתה אוהב...

תספורת זה משתנה, אני אישית ממליץ לך להאריך לASIAN HAIRSTYLE ולעצב את זה איך שאתה אוהב כי יש מלא ווריציות של הסגנון הזה ומלא תספורות...תמצא ספר טוב של צעירים לא אחד שיודע לעשות רק קצר וגלח..סמוך עלי תספורת נכונה יכולה להפוך אותך לחתיך או למכוער ברמות. כמובן שצריך פן אז תלמד לעשות פן ואז לעצב את זה עם ווקס אם בא לך תלוי בסגנון, ביומיום אתה יכול ללכת עם כובע גרב ולעצב יפה למסיבות או יציאות.
    לאדע אם להמליץ לך את זה כי אתה עדיין ילד ולא מומלץ להתאמן רציני בגיל שלך ללא ידע אבל אם בא לך...וואלה אז בכבוד...
    מכון כושר (אבל עם ידע אל תהיה מהמפגרים שסתם הולכים בלי לדעת כלום, תקרא מאמרים בפורטל קילוגרם או בBODYBUILDING קום)
    ממליץ לך להתחיל בתיכון כבר...לאדע בחטיבה זה קטן מדי בשביל תרגילים רציניים כמו דדליפט וסקוואט למשל כי אתה עדיין גדל ואם לא תעשה נכון תדפוק את עצמך רצח, מקסימום תעשה שכיבות שמיכה ומתח וכפיפות בטן כדי להיות "שחיף עם ריבועים" לפחות, זה מספיק לגיל שלך...העיקר שלא תהיה שמן חחח ואם אתה שמן תרזה

תעיף חצ'קונים אם יש

דאודורנט ובושם חובה

תפסיק להיות על המחשב הרבה...מחק את כל ה9גאג והמייפל סטורי שלך וכל המשחקים שלך ותנתק קשר עם מי שעושה תחרא הזה זה יותר גרוע מהרואין תאמין לי לפחות מהרואין אתה יכול להכיר איזה נרקומנית ולהביא בה, כאן אתה נשאר כאפות..אל תהיה הרבה על המחשב אלא אם כן יש לזה מטרה רצינית מה שאני לא רואה פה.

תלמד לרקוד שאפל או אלקטרו מה שאתה אוהב חח זה אחלה בונוס במסיבות

קח ככה שנה שנתיים לממן לעצמך את כל זה...מצידי תעבוד בחלוקת פליירים ה לא משנה העיקר שזה יהיה המטרה שלך
    ואז תתחיל לצאת למסיבות נוער בתיכון, תכיר אנשים חדשים זרוק תחברים שלך אם הם לא זורמים כאלה, תתחיל לזרום, תשתה במידה, תעשן אם אתה בעניין, תכיר בנות...תהיה סטלן כזה זורם תאמין לי ילך לך ממש טוב..

אם תעשה הכל נכון התיכון יהיה השנים הכי טובות בחיים שלך כמו שהיה לי..אני מת לחזור לתיכון אחי שתבין כמה הלך לי כל מה שאמרתי והייתי במצב גרוע משלך בהרבה.

אה ומי שמנסה להוריד אותך מהשינוי תעיף אותו מהחיים שלך הוא לא שווה יריקה גם אם הוא עכשיו אפילו "החבר הכי טוב שלך" בתיכון אתה תצחק על עצמך שקראת לו ככה.

מקווה שתשתנה אחי כי תכלס שנות התיכון זה השנים הכי יפות בחיים אם אתה יודע מה אתה עושה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 04-01-2013 בשעה 05:51.

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אתה צריך שינוי של 180 מעלות אחי, עצם העובדה שאין לך הרבה ידידות זה לא טוב..אתה רוצה בתיכון להגיע למצב שישך 80 אחוז ידידות (שאחת מהן לפחות היא כמו "אחות" שלך והיא כל פעם מכירה לך חברות שלה) 20 אחוז חברים (שלפחות אחד מהם במעמד חברתי גבוה והוא כמו אח בשבילך), סמוך עלי זה הכי טוב...תשתדל לא להגביל את עצמך רק לבצפר אלא לכל הארץ, שזה דבר שתעשה שתתחיל ללכת למסיבות נוער אם תעשה הכל כמו שאני אומר לך.

אז ככה אני יגיד לך מה הולך בגיל שלך והלאה...זה מה שאני עשיתי והלך לי מצויין..עשיתי בדיוק את אותו התהליך בחטיבה ככה שאני יודע על מה אני מדבר..

שיזוף..אל תהיה לבן כמו סיד זה מגעיל
    בגדים בסגנון כזה - סקיני חלק או עם קרעים מה שאתה אוהב, נעליים יפות (או גבוהות או שטוחות ונמוכות תלוי מה אתה אוהב..בשום אופן לא ספורט). נגיד.. אולסטאר, סופרה, וואנס, נייק SB, אדידס (של היציאות לא של הספורט)...מקווה שהבנת על מה אני מדבר. שים מעל החולצת בצפר המעפנה הזאת איזה קפוצ'ון או מעיל יפה וכובע גרב (בתקופה שאתה מאריך שיער) וישך אחלה סטייל. קנה איזה שרשרת אם אתה אוהב...

תספורת זה משתנה, אני אישית ממליץ לך להאריך לASIAN HAIRSTYLE ולעצב את זה איך שאתה אוהב כי יש מלא ווריציות של הסגנון הזה ומלא תספורות...תמצא ספר טוב של צעירים לא אחד שיודע לעשות רק קצר וגלח..סמוך עלי תספורת נכונה יכולה להפוך אותך לחתיך או למכוער ברמות. כמובן שצריך פן אז תלמד לעשות פן ואז לעצב את זה עם ווקס אם בא לך תלוי בסגנון, ביומיום אתה יכול ללכת עם כובע גרב ולעצב יפה למסיבות או יציאות.
    לאדע אם להמליץ לך את זה כי אתה עדיין ילד ולא מומלץ להתאמן רציני בגיל שלך ללא ידע אבל אם בא לך...וואלה אז בכבוד...
    מכון כושר (אבל עם ידע אל תהיה מהמפגרים שסתם הולכים בלי לדעת כלום, תקרא מאמרים בפורטל קילוגרם או בBODYBUILDING קום)
    ממליץ לך להתחיל בתיכון כבר...לאדע בחטיבה זה קטן מדי בשביל תרגילים רציניים כמו דדליפט וסקוואט למשל כי אתה עדיין גדל ואם לא תעשה נכון תדפוק את עצמך רצח, מקסימום תעשה שכיבות שמיכה ומתח וכפיפות בטן כדי להיות "שחיף עם ריבועים" לפחות, זה מספיק לגיל שלך...העיקר שלא תהיה שמן חחח ואם אתה שמן תרזה

תעיף חצ'קונים אם יש

דאודורנט ובושם חובה

תפסיק להיות על המחשב הרבה...מחק את כל ה9גאג והמייפל סטורי שלך וכל המשחקים שלך ותנתק קשר עם מי שעושה תחרא הזה זה יותר גרוע מהרואין תאמין לי לפחות מהרואין אתה יכול להכיר איזה נרקומנית ולהביא בה, כאן אתה נשאר כאפות..אל תהיה הרבה על המחשב אלא אם כן יש לזה מטרה רצינית מה שאני לא רואה פה.

תלמד לרקוד שאפל או אלקטרו מה שאתה אוהב חח זה אחלה בונוס במסיבות

קח ככה שנה שנתיים לממן לעצמך את כל זה...מצידי תעבוד בחלוקת פליירים ה לא משנה העיקר שזה יהיה המטרה שלך
    ואז תתחיל לצאת למסיבות נוער בתיכון, תכיר אנשים חדשים זרוק תחברים שלך אם הם לא זורמים כאלה, תתחיל לזרום, תשתה במידה, תעשן אם אתה בעניין, תכיר בנות...תהיה סטלן כזה זורם תאמין לי ילך לך ממש טוב..

אם תעשה הכל נכון התיכון יהיה השנים הכי טובות בחיים שלך כמו שהיה לי..אני מת לחזור לתיכון אחי שתבין כמה הלך לי כל מה שאמרתי והייתי במצב גרוע משלך בהרבה.

אה ומי שמנסה להוריד אותך מהשינוי תעיף אותו מהחיים שלך הוא לא שווה יריקה גם אם הוא עכשיו אפילו "החבר הכי טוב שלך" בתיכון אתה תצחק על עצמך שקראת לו ככה.

מקווה שתשתנה אחי כי תכלס שנות התיכון זה השנים הכי יפות בחיים אם אתה יודע מה אתה עושה.
    וואו, ענק, תודה רבה אחי..
    על המחשב כתבתי בתגובה למעלה אני נמצא עליו הרבה, זה קשור למצב בריאותי וזה.. סיפור ארוך כזה..
    אמרת דאודורנט ובושם חובה, אבל יש לי בעיה עם זה, יש לי בעיה שקשורה לריחות, ריחות של בשמים ודאודורנטים גורמים לי להשתעל הרבה ואז כאבי ראש, סיבוך כזה..
    נעלי DC זה טוב?
    למכון כושר אני עדיין לא אלך, אבל כן אעשה ריצות, שכיבת שמיכה, כפיפות בטן, כאלו..
    בקשר למה שאמרת למחוק את משחקי המחשב, אם זה אני קצת לא מסכים, שמע, אני אוהב מידי פעם לשחק נגיד קצת כדורגל במחשב אבל זה אף פעם לא גלש לי לחיי חברה, למשל נגיד אם אני באמצע משחק וחבר מתקשר אלי ואומר לבוא להיפגש אני ישר עף מהמשחק, מתארגן ויוצא, אני לא רואה משהו רע בקצת לשחק אם זה לא פוגע בך..
    מאיפה אני אשיג פן ואלמד איך להשתמש, אין אף אחד שמשתמש בזה בבית שלי, אולי אחותי, אבל היא בצבא..
    נגיד אם אני אעשה את התסרוקת הזאת שהמלצת, היא תיהרס כל פעם בלי פן?

ותודה רבה! אני אתחיל מהיום כבר לעשות את מה שאמרת!
    נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 04-01-2013 בשעה 13:28.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    וואו, ענק, תודה רבה אחי..
    על המחשב כתבתי בתגובה למעלה אני נמצא עליו הרבה, זה קשור למצב בריאותי וזה.. סיפור ארוך כזה..
    איך קשור מצב בריאותי ללשבת על המחשב? עדיף לשבת על ספסל בחוץ ולקרוא ספר, אני לא צוחק, תפרט בבקשה על המצב שלך כי פה בפורום אנחנו לא מקבלים ילדים שכל היום יושבים על המחשב.
    אמרת דאודורנט ובושם חובה, אבל יש לי בעיה עם זה, יש לי בעיה שקשורה לריחות, ריחות של בשמים ודאודורנטים גורמים לי להשתעל הרבה ואז כאבי ראש, סיבוך כזה..
    דורדורנט אתה לא מריח כי הוא נמצא בבית שחי שלך, יש דורדורנט סטיק כזה שהוא אבן שאתה מורח בבית שחי וזה לא ספריי ככה שהוא עושה פחות ריח, הוא יותר נגד זיעה, זה מעולה בשבילך, חובה דורדורנט. בושם אתה לא חייב לשים לבצפר אבל תבין שכמו שאתה אוהב להריח את הבנות בשיכבה שלך שיש להן ריח טוב..גם הן אוהבות להריח בנים עם ריח טוב..אתה לא רוצה שבנות יהנו להריח אותך? אני יודע שכן..אז תמצא משהו שאתה יכול להתמודד איתו.
    נעלי DC זה טוב?
    גם אלה נעליים סבבה אבל הבעיה שהם קצת שמנות כאלה ורחבות מידי..אבל לגילאים שלך זה עוד סטנדרטי וזורם. כשתגיע לכיוון סוף הלימודים תצטרך להביא נעל יותר דקה ויותר שטוחה..אין מה לעשות.
    למכון כושר אני עדיין לא אלך, אבל כן אעשה ריצות, שכיבת שמיכה, כפיפות בטן, כאלו..
    למה לא?
    בקשר למה שאמרת למחוק את משחקי המחשב, אם זה אני קצת לא מסכים, שמע, אני אוהב מידי פעם לשחק נגיד קצת כדורגל במחשב אבל זה אף פעם לא גלש לי לחיי חברה, למשל נגיד אם אני באמצע משחק וחבר מתקשר אלי ואומר לבוא להיפגש אני ישר עף מהמשחק, מתארגן ויוצא, אני לא רואה משהו רע בקצת לשחק אם זה לא פוגע בך..
    מאיפה אני אשיג פן ואלמד איך להשתמש, אין אף אחד שמשתמש בזה בבית שלי, אולי אחותי, אבל היא בצבא..
    נגיד אם אני אעשה את התסרוקת הזאת שהמלצת, היא תיהרס כל פעם בלי פן?

ותודה רבה! אני אתחיל מהיום כבר לעשות את מה שאמרת!
    הגבתי במודגש.

לגבי המשחקי מחשב- יש לי רעיון מצויין בשבילך, אתה יכול לקרוא לחברים שלך אליך ולשחק יחד איתם פרו ודברים כאלה..העניין הוא שתיהיה בחברה של אנשים אחרים ולא סגור בחדר 10 שעות ביום.

לגבי התספורת, קודם כל תדאג להעריך את השיער אחרכך נדבר על עיצובים, אני אישית לא אוהב את התספורת שהDashberlin הציעה לך, אני יותר בסגנון הזה

אבל ההחלטה אצלך תחליט מה אתה רוצה..

אגב שאלה- בן כמה אתה? מה הגובה שלך ומה המשקל?

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הגבתי במודגש.

לגבי המשחקי מחשב- יש לי רעיון מצויין בשבילך, אתה יכול לקרוא לחברים שלך אליך ולשחק יחד איתם פרו ודברים כאלה..העניין הוא שתיהיה בחברה של אנשים אחרים ולא סגור בחדר 10 שעות ביום.

לגבי התספורת, קודם כל תדאג להעריך את השיער אחרכך נדבר על עיצובים, אני אישית לא אוהב את התספורת שהDashberlin הציעה לך, אני יותר בסגנון הזה

אבל ההחלטה אצלך תחליט מה אתה רוצה..

אגב שאלה- בן כמה אתה? מה הגובה שלך ומה המשקל?
    בגלל המחלה שלי אני משתעל הרבה, זה גורם לכאבי ראש הרבה, זה גורם לזה שאני יורק מלא ליחה, לפעמים זה מדרדר יותר, כשאני במצבים כאלו שהמצב הבריאותי שלי חרא אז אני לא הולך לבית ספר ומעדיף שלא להיפגש עם החברים בגלל שלא נוח לי להשתעל כל כך הרבה ולהוציא מלא ליחה לידם, כשזה מדרדר יותר, אני אפילו צריך לקבל טיפולים דרך אינפוזיה ואז בכלל אסור לי לצאת מהבית..

אני בן 13, גובה, 1.45(צמיחה מאוחרת בגנים של המשפחה, אבא שלי ואח שלי התחילו לצמוח רק בכיתה י'), משקל 38..

אני לא אלך למכון כושר כי זה יכול לפגוע לי בגובה..

לגבי הקטע של לשחק עם חברים, ברור שאני משחק איתם על המחשב בדברים האלו, זה הרבה יותר כיף ככה..

התספורת שהצעת יותר מתאימה לי, אני לא ממש חולה על שיער ארוך, יותר בקטע של קצר, אבל נגיד כשאני אלך לספר, מה אני אגיד לו?
    נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 04-01-2013 בשעה 14:56.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

בגלל המחלה שלי אני משתעל הרבה, זה גורם לכאבי ראש הרבה, זה גורם לזה שאני יורק מלא ליחה, לפעמים זה מדרדר יותר, כשאני במצבים כאלו שהמצב הבריאותי שלי חרא אז אני לא הולך לבית ספר ומעדיף שלא להיפגש עם החברים בגלל שלא נוח לי להשתעל כל כך הרבה ולהוציא מלא ליחה לידם, כשזה מדרדר יותר, אני אפילו צריך לקבל טיפולים דרך אינפוזיה ואז בכלל אסור לי לצאת מהבית..

אני בן 13, גובה, 1.45(צמיחה מאוחרת בגנים של המשפחה, אבא שלי ואח שלי התחילו לצמוח רק בכיתה י'), משקל 38..

לגבי הקטע של לשחק עם חברים, ברור שאני משחק איתם על המחשב בדברים האלו, זה הרבה יותר כיף ככה..

התספורת שהצעת יותר מתאימה לי, אני לא ממש חולה על שיער ארוך, יותר בקטע של קצר, אבל נגיד כשאני אלך לספר, מה אני אגיד לו?
    היית צריך להגיד את הגיל מוקדם יותר חחח.... תקשיב לכל הטיפים אבל אל תתעסק בזה יותר מדי
    תעשה צחוקים תפריע למורות תהנה עוד מוקדם קצת

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    היית צריך להגיד את הגיל מוקדם יותר חחח.... תקשיב לכל הטיפים אבל אל תתעסק בזה יותר מדי
    תעשה צחוקים תפריע למורות תהנה עוד מוקדם קצת
    כתבתי שאני כיתה ח', אני לא יודע מה איתך אבל אני לא ממש מכיר טווח גילאים גדול בכיתות ח'..
    אוקיי, תודה.. אני אוהב לעשות צחוקים, להצחיק זה אחת מהתכונות החזקות שלי..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

איזה מחלה זאת? זה נשמע כמו אסטמה או משהו..בכל מקרה, לפני שאתה בכלל עובד על שינוי עצמי, לא חשבתי קודם כל לטפל בזה? אתה רוצה להשתעל למישהי בתוך הפה באמצע נשיקה? כנראה שלא..אז קודם תטפל בזה, ובו זמנית תעבוד על המראה
    חוץ מזה שאני חייב להגיד משהו בנוגע לזה שאתה לפעמים לא הולך לבצפר כי לא נוח לך להשתעל ליד אנשים ולהוציא ליחה- בגלל הדברים האלה נועד המשפט "אם אתה לא מקבל את עצמך, למה שאחרים יקבלו אותך?" אתה צריך לקבל את זה שאתה חולה ולא לתת לזה כזה ייחס, ברגע שזה יגיע לרמה כזאת שבאמת לא תתייחס לזה לאנשים שלידך גם לא יפריע. לא צריך להפריע לך מה אנשים אחרים חושבים או אם בכלל מפריע לאחרים..

הגבתי במודגש.
    עכשיו כשהוספת גיל..זה כבר נראה אחרת לגמרי..חשבתי שמדובר בילד בן 15-16 כיתה ט-י ...אתה בכלל כיתה ח' זה מוקדם.
    לגבי המכון כושר- זה לא נכון. חדר כושר לא פוגע בגדילה, להפך, הוא מזרז תהליכים וגורם לגוף אפילו לגדול מהר יותר ובצורה טובה יותר, אבל אם מתאמנים בצורה שהיא לא נכונה אתה יכול באמת לפגוע בגוף ולגרום לנזקים..בגלל זה צריך לעשות את זה עם פיקוח, אז לגבי הפגיעה בגדילה, יש לך טעות.
    כנס לאתר kilogram.co.il ותלמד.

לגבי הספר- מה אתה חושב? ספרים לא יודעים לקרוא מחשבות..אתה צריך להגיד לו איך אתה רוצה שבסופו של דבר, יעני נגיד עוד איזה חצי שנה שהשיער שלך יראה ככה וככה, אם אין לך דוגמא, קח את התמונה שפירסמתי, תשמור אותה באייפון ותראה את זה לספר, תאמין לי שהוא יודע את העבודה. בשביל זה הוא ספר.
    ספרים בדרך כלל גברים, הם אוהבים לדבר על הדברים האלה ולצחוק..אז שב איתו, תצחק איתו, תסביר לו שאתה רוצה "לוק חדש" בשיער ובאלך להאריך אותו..וזהו.

בהצלחה ותעדכן
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 04-01-2013 בשעה 15:50.

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

הגבתי במודגש.
    עכשיו כשהוספת גיל..זה כבר נראה אחרת לגמרי..חשבתי שמדובר בילד בן 15-16 כיתה ט-י ...אתה בכלל כיתה ח' זה מוקדם.
    לגבי המכון כושר- זה לא נכון. חדר כושר לא פוגע בגדילה, להפך, הוא מזרז תהליכים וגורם לגוף אפילו לגדול מהר יותר ובצורה טובה יותר, אבל אם מתאמנים בצורה שהיא לא נכונה אתה יכול באמת לפגוע בגוף ולגרום לנזקים..בגלל זה צריך לעשות את זה עם פיקוח, אז לגבי הפגיעה בגדילה, יש לך טעות.
    כנס לאתר kilogram.co.il ותלמד.

לגבי הספר- מה אתה חושב? ספרים לא יודעים לקרוא מחשבות..אתה צריך להגיד לו איך אתה רוצה שבסופו של דבר, יעני נגיד עוד איזה חצי שנה שהשיער שלך יראה ככה וככה, אם אין לך דוגמא, קח את התמונה שפירסמתי, תשמור אותה באייפון ותראה את זה לספר, תאמין לי שהוא יודע את העבודה. בשביל זה הוא ספר.
    ספרים בדרך כלל גברים, הם אוהבים לדבר על הדברים האלה ולצחוק..אז שב איתו, תצחק איתו, תסביר לו שאתה רוצה "לוק חדש" בשיער ובאלך להאריך אותו..וזהו.

בהצלחה ותעדכן
    סיסטיק פיברוזיס, זה יותר גרוע מאסטמה ופוגע יותר בגוף ובאיברים..
    אתה צודק בקשר לזה שאני צריך פחות לתת לזה יחוס, צודק לגמרי..
    המחלה שלי עכשיו בנסיגה קטנה, המצב שלי משתפר, האנטיביוטיקות עובדות אבל חוץ מלקבל את התרופות שהרופא נותן לי ואת הטיפולים הרגילים אין לי ממש איך להעלים את המחלה, להיפטר ממנה כי תמיד תישאר, יהיה זמנים שהמצב גרועים ועכשיו כשהמצב יותר טוב אז יש לי זמן לעשות שינוי, למה בגיל מוקדם אני עושה את השינוי הזה? לך תדע מתי הפעם הבאה שהמצב שלי יהיה במגמת שיפור..
    אני מודע טוב מאוד למצב שיש סיכוי שאני אנשק מישהי ואז אתחיל להשתעל אבל אין לי ממש מה לעשות בקשר לזה..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אל תיקח אותי כמובן מאליו אבל...אתה יודע שיש סיכוי גבוה מאד שאתה חולה במה שאתה חולה בגלל האוכל שאתה אוכל, נכון? ניסית פעם להפסיק עם חלב? להפסיק עם קולה? להפסיק עם עישון? (למרות שלא נראלי שילד בן 13 מעשן) יש כאלה גם שאומרים שבשר זה בכלל דבר שבני אדם לא אמורים לאכול..בכל מקרה, תנסה כל מיני דברים אם אתה אומר שזאת מחלה שכנראה אף פעם לא תחלוף..אז למה לך לא לנסות?

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אל תיקח אותי כמובן מאליו אבל...אתה יודע שיש סיכוי גבוה מאד שאתה חולה במה שאתה חולה בגלל האוכל שאתה אוכל, נכון? ניסית פעם להפסיק עם חלב? להפסיק עם קולה? להפסיק עם עישון? (למרות שלא נראלי שילד בן 13 מעשן) יש כאלה גם שאומרים שבשר זה בכלל דבר שבני אדם לא אמורים לאכול..בכל מקרה, תנסה כל מיני דברים אם אתה אומר שזאת מחלה שכנראה אף פעם לא תחלוף..אז למה לך לא לנסות?
    האמתי נולדים עם המחלה הזה, היא עוברת בגנים :/
    אני אלרגי לחלב, אני שותה קולה רק בארוחות שישי, לא מעשן בכלל, הריאות שלי גם ככה לא משהו אז עישון יהרוג אותי פי 20 מהר יותר מאדם רגיל..
    אני צריך לאכול בשר כי יש לי מחסור בברזל..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

האמתי נולדים עם המחלה הזה, היא עוברת בגנים :/
    אני אלרגי לחלב, אני שותה קולה רק בארוחות שישי, לא מעשן בכלל, הריאות שלי גם ככה לא משהו אז עישון יהרוג אותי פי 20 מהר יותר מאדם רגיל..
    אני צריך לאכול בשר כי יש לי מחסור בברזל..
    יש עוד מאכלים שיש בהם ברזל שהם לא בשר, ואפשר לקחת ויטמנים מסויימים כדי שלא תצטרך לצרוך בשר..בכל מקרה, אתה נשמע לי כמו טבעוני אמיתי, אין מה לעשות.
    אם אתה אומר שזאת מחלה שעוברת בגנים אז זה כבר משהו אחר..תצטרך להגיע להחלטות לבד.

שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

יש עוד מאכלים שיש בהם ברזל שהם לא בשר, ואפשר לקחת ויטמנים מסויימים כדי שלא תצטרך לצרוך בשר..בכל מקרה, אתה נשמע לי כמו טבעוני אמיתי, אין מה לעשות.
    אם אתה אומר שזאת מחלה שעוברת בגנים אז זה כבר משהו אחר..תצטרך להגיע להחלטות לבד.
    אני לוקח ויטמינים בנוסף לבשר, זה פשוט לא מספיק..

תגיד, איך אני שומר תמונה באייפוד? הגעתי לתמונה הזאת שיש למעלה שהצעת לי(דרך האינטרנט של האייפוד), אבל אין לי מושג איך לשמור אותה בתמונות..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect