|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת.
נכון נשים מפחדות מדחייה בידיוק כמו הגברים.. הקטע הוא כזה הנשים מצפות שהגברים ייזמו כי ככה זה נהיה מקובל בימינו
עכשיו הקטע של הרגישות? זה חארטהה אישה לא תיפגע אלא אם כן יש לה רגשות לאותו הגבר אם אין לה רגשות אליו זה יזיז לה בידיוק לחמש דקות עד שהיא תצא עם הבחור הבא(אלא אם כן היא חסרת ביטחון בברמות וכמעט ולא יוצאת עם גברים)
חחח ממש הצחקת אותי נראה לך שאנחנו משמינות בגללכם? אם כבר אנחנו מרזות בגללכם
לי באופן אישי יש ביטחון ממש גבוהה נדיר שגבר פוגע לי בביטחון העצמי... למרות שאנחנו כן מחפשות את החיזוקים ממכם על המראה.. כי זה מחמיא זה נחמד זה גורם לך להרגיש סקסית וכו'.
דרך אגבב שאמרת שהיו נשים שנישקו אותך ראשונות.. למרות שלא יצא לי לעשות אתזה חח זה נראה לי סקסי אישה שבטוחה בעצמה ומנשקת ראשונה..
לכן, לנשים, הרבה יותר חשוב מה אחרים יחשבו עליכן, הרבה מאשר לגברים.
אם גבר ידחה אותך מנשיקה זה יפריע לך רק בגלל שאת תפחדי שחברות שלך יגלו על זה או ידידים שלך ויצחקו עלייך ויצא לך שם כזה וכזה.
לגברים (או יותר נכון לי ספציפית..אני לא מכליל) זה עניין אחר לגמרי. לא מעניין אותי עם הבחורה תדחה אותי. להפך, זה ההפסד כולו שלה..אני ינשק את חברה שלה שעומדת לידה במקומה..לא משנה לי.
בקשר לרגישות, אני לא מאמין לך.
אם תצאי לדייט ראשון עם גבר, הכל יראה לך נכון ובמקום..הדייט ילך נחמד, תשבו שניכם איפה שהוא ותנסי לנשק אותו כמו בסרטים והוא פשוט ידחה אותך (לא משנה באיזה דרך) את מאד מאד מאד תפגעי מזה באותו הרגע, ויש סיכוי טוב שאת תרגישי "לא נעים" ופשוט תרצי לקום ללכת.
"לא נעים" זה תירוץ של נשים. זה תירוץ במקום להגיד "אני מרגישה מושפלת ושהבטחון שלי ירד לתחתונים עכשיו.."
בקשר לזה שנשים משמינות, זה גם לא נכון.
לא סתם מראים בכל הסרטים שכשאישה עוברת פרידה עם גבר היא הולכת למקרר ומתחילה לאכול כל דבר שמגיעה לה ליד ומתחילה לבכות ולזיין תמוח לחברות שלה בטלפון..זה אמיתי לגמרי.
חוץ מזה שידידות שלי גם אמרו לי שזה נכון.
בקשר לזה שיש בנות שנישקו אותי ראשונות..בעיניי זה לא סקסי חח
זה כאילו שהבחורה תופסת לי את הביצים ביד אחת ואומרת לי "תזיין אותי או שאני יזיין אותך מכות" זה מוציא לי את כל הגבריות בבת אחת.
אני תמיד מעדיף לעשות את הצעד הזה..זה מרגיש לי נכון וזה מרגיש לי צעד של בטחון כזה..
וואי מה זה לא. ברור שאני אתבאס אם בחור ידחה אותי אבל בחייאת למה יצא לי שם כזה? כולה דייט מאמי כאילו ברצינות תחשוב על זה איזה שם כבר יכול לצאת לי .. תאמין לי שאני שמה זין וזה מעניין לי תתחת וכל עוד אתה לא מרגיש דחוי גם אנשים אחים לא יחשבו את זה עלייך זה הכל בראש..
וכמו שאמרת ההפסד כולו שלו חחח
ושוב בנוגע למה שרשמת על הדייט כל אחד ירגיש לא נעים ושלא בא לו להישאר חח אבל אחרי זה? על הזין יש מיליון בחורים שרוצים אותי...
נראה לך שאכפת לי מאידיוט אחד שלא מבין מה אני שווה? קרה לי לפני חודש וחצי יצאתי עם בחור הלך אחלה הוא נישק אותי בסוף ואחרי זה לא התקשר
היה אכפת לי מזה כמה ימים... עד שיצאתי עם מישהו אחר ואמרתי שעל הזין שלי אני לא אחכה שאיזה אידיט יתקשר שמישהו מוצא חן בעיני ומציע לי לצאת.
ולא שמעת שמה שמראים בסרטים לא תמיד נכון? חחחח אני באופן אישי אחרי פרידה קשה רק רוצה להסתגר בחדר ולהיות במיטה.. מי חושב על אוכל ביכלל
זה מתחלק לשני הסוגים האלה זה לא רק הסוג הזה של הבנות שמשמינות חח
אם אנחנו בוכות כשאנחנו נפגעות? כן. מתקשרות לחברות? כן. אבל תאכלס מי רוצה לאכול תוך כדי שהיא בוכה? חחח
לי יצא פעם אחת בחיים שניסית לנשק בחורה והיא הזיזה את הראש אחורה..ולא הלכתי, לא קמתי ולא כלום..נשארתי באותו המקום ופשוט צחקתי על זה.
עשיתי לה "חח מנייאקית אחת.." ואחרי כמה דקות ניסיתי שוב והיא הסכימה. זה קטע מטומטם של נשים שהן חושבות שאם הן ידחו גבר ורק אחרי זה הן יסכימו הגבר יחשוב שהיא "קשה להשגה" וזה פשוט שטות גמורה. זאת התנהגות של ילד מפגר.
ברור שגם אחרי זה אני לא התקשרתי אלייה ולא כלום..כי היא ילדה מפגרת.
בקשר לפרידה, זה כמו שחשבתי.
לגבר שעובר פרידה קשה בדרך כלל חברים שלו באים אליו ומפעילים עליו לחץ ישיר של "נווו יא הומו מסריח!!! תפסיק להסתגר בבית כמו כוסית ולאונן כל היום על התמונות של האקסית" ופשוט לוקחים אותו איתם בכוח לצאת וזהו..זה עובר דיי מהר.
לנשים זה יותר קשה..אתן צריכות לחפור עמוק ולחשוב פעמיים מה גרם לזה ואיך זה קרה ולדבר עם חברות שעות על גבי שעות על השטויות שעברתן בגלל זה..חארטה רצינית בקיצור.
אגב, אני אישית עד לזה שידידה כוסיתתתת שלי נפרדה מחבר שלה ואחרי שבועיים היא נראית פתאום כמו קבב..היו לה צדדים כאלה..עד שבאיזה שהוא שלב התחלתי לשחק לה במותניים בצדדים שלה והיא הבינה לבד שהיא השמינה כמו לאדע מה והחליטה לחזור לכושר ולהפסיק לאכול מתוך אובססיה.
אם היא גרה מרחק נסיעה של יותר משעה..אני אישית אומר לך לוותר כי אתה יכול למצוא בחורות יותר אכותיות ממנה שגרות קרוב..פשוט תן לזמן לעשות את שלו.
סיפר לי מישהו, וגם היא (בהודעה) שיש לה מישהו..מחוץ לפנימייה...לא יודע מה היה בינינו..היא שואלת למה תפסתי מרחק...למרות שהיא נותנת תחושה לא טובה לדבר איתה...לא כמו לפני זה.
אני שבור.....אני מרגיש שלא בא לי לנסות יותר מישהי בחיים. המקרה הזה העצים לי את התחושה שבחיים לא יצליח לי עם בנות..שאני לא יודע לעשות את זה...
סיפר לי מישהו, וגם היא (בהודעה) שיש לה מישהו..מחוץ לפנימייה...לא יודע מה היה בינינו..היא שואלת למה תפסתי מרחק...למרות שהיא נותנת תחושה לא טובה לדבר איתה...לא כמו לפני זה.
אני שבור.....אני מרגיש שלא בא לי לנסות יותר מישהי בחיים. המקרה הזה העצים לי את התחושה שבחיים לא יצליח לי עם בנות..שאני לא יודע לעשות את זה...
אני עדיין כל הזמן חושב עליה...חולם וכל זה...אני לא יודע מה כדאי לי לעשות..אני מנסה לשכוח ממנה אבל זה לא מרפה ממני.
פשוט לחכות עם זה? יש בינינו מין סכסוך מטומטם משהו דפוק אבל עדיין זה לא מפריע...מה אני עושה עם החרא הזה? לחכות לשנה הבאה ולנסות מישהי אחרת?
מה אתם חושבים שעלי לעשות מעכשיו?
אני עדיין כל הזמן חושב עליה...חולם וכל זה...אני לא יודע מה כדאי לי לעשות..אני מנסה לשכוח ממנה אבל זה לא מרפה ממני.
פשוט לחכות עם זה? יש בינינו מין סכסוך מטומטם משהו דפוק אבל עדיין זה לא מפריע...מה אני עושה עם החרא הזה? לחכות לשנה הבאה ולנסות מישהי אחרת?
מה אתם חושבים שעלי לעשות מעכשיו?
תנשק אותה! אל תפחד תראה אומץ והכל יהיה בסדר