קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חתימה l בחורות
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 19:16
  2. אתגר חדש (בחורות)
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 18:01
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

מה בחורות יעדיפו? - עמוד 3

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אחי אני קולט פה אנשים שמנים מורידים חולצה באמצע הרחוב והולכים עם בוקסר (בקיץ כן?) למה שמישו שרירי עושה את זה זה נקרא "לחוש" וששמן או שחיף עושה את זה זה לא נקרא??? אה???

זה ההייטרים השמנים והמכוערים שמקנאים באיך שאתה נראה כי הם יודעים שאין להם סיכוי להראות ככה והכונפות שיודעות שאין להן סיכוי איתך כי הן עקומות תחת המציאו תמושג הזה וכמו שאני אומר הדעה שלהם לא נספרת בעיניי...אני אפילו לא רואה אותם בתור משו חי ונושם אני שם עליהם כזה גוששששששששששש שלא ראית דבר כזה יענו האנשים האלה לא נספרים בעיניי בתור אנשים אפילו
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

תאמת שיש לו 8 אז זה באמת משהו אבל כל שאר הגוף שלו פשוט מגעיל, מזכיר לי אותי לפני כמה חודשים היום אני נראה כמעט נורמאלי.
    וטיילר אתה טיפה חי בסרט כי גם אם אני ילד מחשב שמשועמם בחופש הגדול אז אין מצב שאני פתאום אלך עם חברים לאילת (שאגב כבר קרה וזה היה פשוט כיף מטורף), אין לי חברים ללכת איתם, אין לי ידידות שאני יכול להזמין ואין מצב שההורים ירשו.
    בתכלס הכל מגיע מהמשפחה, הכל זה החינוך מההורים הכל מתחיל בצורה בה מחנכים אותי ומה אני עושה כשאני צעיר ובתכלס זה מצב די קשה.

התהל הילל הזה לא נראלי כמו אחד שהיה שחיף וכולם ירדו עליו ואז הוא גדל ופיתח שרירים מטורפים והתחיל לבלות לעשות כיף לצאת ומה שזה לא יהיה תאמת הוא נראה כמו שחיף שפיתח קוביות כי זה מה שהחברה אמרה (הבנאדם לא מפגר שנשאר בבית ולא עושה כלום עם עצמו), הוא יוצא הרבה יש לו ביטחון ובמצב שלו שאתה יכול לרשום כל חרא בפייס ולקבל 600 לייקים, אני יכול לומר שהוא חיי יותר טוב ממני ואני במקומו הייתי מתנהג אותו הדבר.

אני לא שואף אליו כי הוא לא המטרה שלי המטרה שלי היא אחרת, אבל הוא התקדם יותר ממני בחיים ואני לא הולך להיות הייטר שלו
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 30-07-2013 בשעה 00:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

מה זה החרא הזה?!!? למה אני קורע את עצמי במכון!?!?!
    נשבר כבר שכל ילד מפגר עם ריבועים נחשב לאיזה כוסון על
    עוד לפני שהתחלתי להתאמן הייתי עושה חיטוב בקטנה והייתי נראה פי עשר ממנו אבל מה לעשות שאצלנו כמו אצלנו הסטנדרט נמוך

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אבל דוגרי אנשים עם גוף מפותח ופנים יפות בגיל שלו הם יותר נדירים מנדירים אז מה עוד נשאר להעריץ..?? את מי?? כל מיני שמנים? או איזה ילדי כאפות עם תספורת פטריה על הראש?? אין משו יותר טוב זה מה שאתם לא מבינים....

תבינו זה הטופ 10% בישראל מספיק שישך קוביות וגובה סביר אתה נחשב חתיך....אבל תכלס לי זה עושה טוב כי אפילו במסה יש לי 4 קוביות כשאני מתאמץ ובחיטוב יהיה לי 6 ממש יפות וישרות כמו של פיטנס מודל ולא עקומות כמו של הילדים האלה שכל קוביה 10 מטר אחת מהשניה איכס גועל נפש

וAKAL אתה צודק אחושרמוטה, מי שגדל עם הורים נוקשים ולא קלילים רוב הסיכויים שיהיה ילד כאפות שלא יצא מהבית ויהיה עד גיל 21 בתול וסגור...פה דווקא היה לי מזל ולא הייתי צריך להסתיר מההורים שאני שותה או מעשן או הולך לאילת עם חברים וואטאבר
    תכלס הכל בא מהבית וכל האנשים שמשוחררים שהכרתי בחיים שלי הם כאלה עם הורים משוחררים שאפילו אבא של אחד מהם היה יושב איתנו על נרגילה ובירות שהייתי בא אליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אם הייתי בחורה הייתי רוצה את טיילר כי הוא גם זיין, גם זורם עם גייז וגם בעל הכנסה פסיבית.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

מעריץ תבחור.. בנאדם הזייה שנותן הכל במכון

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מעריץ תבחור.. בנאדם הזייה שנותן הכל במכון
    הוא במאסה בגלל זה לא רואים את הלסת האגדית כל כך טוב
    טיילר אתה חושב שהילד הזה יש לו גוף סביר? אין לו גוף הוא סתם שחיף שעושה 200000 כפיפות בטן כל יום כדי שיהיה לו ריבועים
    אני כבר מעדיף גוף עם מאסה ובלי ריבועים
    שחיף עם ריבועים זה כמו אישה שמנה עם ציצים גדולים

ציטוט נכתב במקור על ידי allkinds צפיה בהודעה
    טיילר אתה חושב שהילד הזה יש לו גוף סביר? אין לו גוף הוא סתם שחיף שעושה 200000 כפיפות בטן כל יום כדי שיהיה לו ריבועים
    זאת טעות לחשוב שאם בנאדם עושה 1000 כפיפות בטן ביום יהיו לו ריבועים. לכל אחד יש ריבועים, הבעיה היחידה שלכל אחד רמת שומן שונה בגוף שמצטברת במקומות שונים בגוף ולכן לא רואים אותם אצל כולם. הבטן היא הראשונה לצבור רמות שומן של האוכל שנצבר והאחרונה להוריד בשומן.
    אי אפשר להתאמן רק על שרירי הבטן כדי לקוות שיום אחד יצוצו שם ריבועים משום מקום. צריך לדאוג לאכול בריא ולא ג'אנקפוד כמו למשל מקדונלדס ולהתאמן על כל חלקי הגוף. אתה לא תגיע למטרה שלך כשאתה לא מפקח על מה שאתה מכניס לגוף.

לא יודע למה מישהו אמר שיש לו 8 ריבועים, כי בקושי 4 אני מצליח לזהות בתמונות שלו. בגיל שלו היו לי 8 ריבועים מושלמים, אני רק רוצה לראות אם הוא יחזיק מעמד אחרי גיל 20 כשתתחיל לגדול לו כרס קטנה. עם כמה שהוא נראה "בכושר" הוא יתעייף להרים משקולת 10 ק"ג אחרי חזרה אחת או שתיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    זאת טעות לחשוב שאם בנאדם עושה 1000 כפיפות בטן ביום יהיו לו ריבועים. לכל אחד יש ריבועים, הבעיה היחידה שלכל אחד רמת שומן שונה בגוף שמצטברת במקומות שונים בגוף ולכן לא רואים אותם אצל כולם. הבטן היא הראשונה לצבור רמות שומן של האוכל שנצבר והאחרונה להוריד בשומן.
    אי אפשר להתאמן רק על שרירי הבטן כדי לקוות שיום אחד יצוצו שם ריבועים משום מקום. צריך לדאוג לאכול בריא ולא ג'אנקפוד כמו למשל מקדונלדס ולהתאמן על כל חלקי הגוף. אתה לא תגיע למטרה שלך כשאתה לא מפקח על מה שאתה מכניס לגוף.

לא יודע למה מישהו אמר שיש לו 8 ריבועים, כי בקושי 4 אני מצליח לזהות בתמונות שלו. בגיל שלו היו לי 8 ריבועים מושלמים, אני רק רוצה לראות אם הוא יחזיק מעמד אחרי גיל 20 כשתתחיל לגדול לו כרס קטנה. עם כמה שהוא נראה "בכושר" הוא יתעייף להרים משקולת 10 ק"ג אחרי חזרה אחת או שתיים.
    אל תדאג בוריס אני לא עושה 2000 כפיפות ביום חחח
    זה סתם היה דוגמא לשחיפים האלה שעושים אני יודע שהאחוז שומן קובע אבל הם שחיפים ככה שזה לא משנה צריך טיפה שרירים והופה יש קוביות שוקלוד אבל קטנות של שוקולד פרה

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי allkinds צפיה בהודעה
    וואי נודר נדר נמאס מכל השמנים ההומואים המושפעים מLBS "עדיף גוף עם מסה ובלי ריבועים" בסוף כולכם נראים כמו החרא שלי על 20 אחוז שומן ואז אף אחת לא מסתכלת עליכם בכלל ואתם בוכים שבנות אוהבות "שחיפים" דוגרייייי אני מעדיף להראות כמו תהל הזה מאשר גוץ מסריח שמתרץ את ה25 אחוז שומן שלו ע''י זה שהוא "במסה"

מודה גמאני פעם הייתי מושפע עד שהבנתי כמה זה מפגר ודפוק ותכלס רק שמנים בוכים על זה...מה בעיה לעשות מסה נקיה ואז חיטובון קטן וישך גם מסה גם ריבועים???

וואלה כבר עדיף תגוף שלו על גוף של אחד ששוקל 80 קילו על 25 אחוז שומן

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

וואי נודר נדר נמאס מכל השמנים ההומואים המושפעים מLBS "עדיף גוף עם מסה ובלי ריבועים" בסוף כולכם נראים כמו החרא שלי על 20 אחוז שומן ואז אף אחת לא מסתכלת עליכם בכלל ואתם בוכים שבנות אוהבות "שחיפים" דוגרייייי אני מעדיף להראות כמו תהל הזה מאשר גוץ מסריח שמתרץ את ה25 אחוז שומן שלו ע''י זה שהוא "במסה"

מודה גמאני פעם הייתי מושפע עד שהבנתי כמה זה מפגר ודפוק ותכלס רק שמנים בוכים על זה...מה בעיה לעשות מסה נקיה ואז חיטובון קטן וישך גם מסה גם ריבועים???

זה שאתה נסחף זה לא אומר
    אני בסביבות 13-15 אחוז שומן לא 25 ואם כל כך הייתי רוצה ריבועים הייתי עושה חיטוב זה לא כזה בעיה אבל זה לא מפריע לי כרגע אני מעדיף להגיע למה שאני רוצה לחטב ולהיות מבסוט ולא רק בשביל ריבועים
    רואים לי ריק אם אני עושה שריר אתה חושב שזה מזיז לי תביצה ? אתה מאלה שהולכים בים ומחזיקים תבטן כדי שיראו כמה אתה חטוב ? אם כן אז אתה פי עשר יותר גרוע מהשמנים מlbs

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שמע גבר אתה סותר את עצמך בכל הודעה..מה נסגר איתך?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

מה קשור סותר יכפכף כולה אמרתי שעדיף להיות שחיף מאשר שמן מסריח מה זה לא ככה???? אתה מעדיף להיות עם שרירים אבל על 20 אחוז שומן? פחחחחחחחחח בהצלחה בלמצוא בנות כפרה

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

מה קשור סותר יכפכף כולה אמרתי שעדיף להיות שחיף מאשר שמן מסריח מה זה לא ככה???? אתה מעדיף להיות עם שרירים אבל על 20 אחוז שומן? פחחחחחחחחח בהצלחה בלמצוא בנות כפרה
    אבל אתה מגזים
    אני נורמלי 13-15% אחוז שומן וזה עדיף על להיות שחיף עם 7
    אתה ישר קופץ "מה אתה רוצה עדיף שחיף על 200000% שומן"

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect