קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עץ החיים-כי האדם עץ השדה
    על ידי The Mask בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-07-2006, 02:11
  2. דברים מעניינים שלא ידעתם על גוף האדם.
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 01-04-2006, 17:30
  3. [מאמר] פירות הדר לשמירה על בריאות האדם
    על ידי CompleX בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 00:38
  4. בריאת האדם ,איך לעזאזל?
    על ידי חיליק בפורום יהדות
    תגובות: 68
    הודעה אחרונה: 03-03-2006, 10:23
  5. חידה : למה לבני האדם יש 2 ידיים ?!
    על ידי Proman בפורום דיבורים
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 20:47
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 73

נמצא האב המשותף לבני האדם ולקופי האדם של היום? - עמוד 4

וואי איך אני שונא את האנשים האלה שמביאים לי את תורת האבולציה והחלק הכי מטומטם זה שכל אחד מהם הביא לי תמונה אחרת אחד הביא לי מקוף השני הביא ל איך התפתחנו מדגים בכלל ...מה נסגר איתכם אנשים ...? תתחילו לקבל קצת שכל שיש אלוקים שברא את האדם ומתפעל אותו(מעיר אתכם כל בוקר מהמיטה,שהלב שלכם לא נעצ פתאומית שאתם יכולים לעשות צרכים) !!!! ואם אתה בוחרים להאמין שאיזה שימפזה מכוערת זה האב הקדמון שלכם אז תהנו יקופים !!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    וואי איך אני שונא את האנשים האלה שמביאים לי את תורת האבולציה והחלק הכי מטומטם זה שכל אחד מהם הביא לי תמונה אחרת אחד הביא לי מקוף השני הביא ל איך התפתחנו מדגים בכלל ...מה נסגר איתכם אנשים ...? תתחילו לקבל קצת שכל שיש אלוקים שברא את האדם ומתפעל אותו(מעיר אתכם כל בוקר מהמיטה,שהלב שלכם לא נעצ פתאומית שאתם יכולים לעשות צרכים) !!!! ואם אתה בוחרים להאמין שאיזה שימפזה מכוערת זה האב הקדמון שלכם אז תהנו יקופים !!

אתה כזה טיפש איו שכל אין בעיות
    תמשיך לדבר לתקרה כשקשה לך..אני בטוח שזה עוזר

שמע לרדת לרמה שלך אני לא ארד כי אתה מתחת לרמה שלי .... ואין לי עניין להתווכח איתך אני את שלי אמרתי ומי שלא מסכים איתי ...שילך ידפוק תראש בקיר כי את האמת אי אפשר לשנות
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 30-05-2009 בשעה 11:31.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כל האלה שענו לליאור כאלה מפגרים חח זה מפחיד בסוף הוא ישכנע אותי שאין אלוהים

ליאור:
    לפי תורת האבולוציה יש מלא חוליות ככל שיצור מסויים דומה לחוליה האחרונה(בני אדם) ככה הוא ישרוד יותר טוב, מה שאומר דבר אחד, כל היצורים שבאו מהקוף היו אמורים להפוך בסוף לבני אדם, לא היו אמורים להשאר יותר קופים, שימפנזות, כולם היו מתפתחים לבני אדם, אז איך זה הגיוני שקיימים קופים?

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

מספיק שתסתכלו על העין ותבינו שהאבולוציה לא יכולה להיות..
    נערך לאחרונה על ידי Aviv; 30-05-2009 בשעה 23:43.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אביב תעזוב את הטיעונים של כמה גוף האדם מושלם בוא נעשה לו משו יותר מוצק

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

למה זה לא מוצק? אפילו דרווין כתב איפשהו שרק המחשבה על העין מעבירה בו צמרמורת ושהוא חושש שרק זה יכול לבטל את כל תיאוריית האבולוציה שלו..

שתבין כמה העין מורכבת וכמה היא לא יכולה להיווצר סתם ככה ע"י האבולוציה:
    1. לעין יש 20 מליון חיישני צבע ו127 מליון חיישני שחור לבן.. ברגע שהאור נכבה אז העין מחליפה אוטומטית לחיישני השחור לבן כדי שנוכל לראות בחושך ולהפך.

2. ונגיד, במקרהההה שהעין נוצרה ע"י האבולוציה.. איך זה שהעיניים דווקא במקום הכי אידיאלי לשים אותם? למה העיניים לא בכף היד או במקום אחר בגוף? על הראש זה הכי אידיאלי בגלל שבנוסף לטווח העיניים שאנחנו יכולים לגלגל אותם אנחנו מגדילים את הטווח ע"י הזזת הצוואר ימינה ושמאלה ככה שנוכל לראות את כל מה שמסביבנו.

3. מישהו יודע למה יש עפעפים? העפעפים נועדו לנקות את העין.
    עכשיו יש את עניין המצמוץ.. אם היינו ממצמצים שנייה יותר מאשר אנחנו ממצמצים עכשיו אז בכל מצמוץ היינו נתקעים עם המסך השחור הזה.. אבל אם המצמוץ היה יותר קצר ממה שיש לנו עכשיו אז העין לא הייתה מספיקה להתנקות כמו שצריך. מי קבע שזמן המצמוץ יהיה בדיוק אבל בדיוק בזמן שגם העין תתנקה כמו שצריך וגם לא נראה מסך שחור כזה מול העין?

4. גבות. מישהו חשב פעם למה יש גבות? למה שתי פסי השיער הזה באמצע הפנים? הגבות נועדו כדי שהזיעה שנוטפת מהמצח לא תגיע לעיניים ותגרום לה נזקים.

ואני מדבר פה רק על העין כן? שלא נדבר על כל גוף האדם ועל כל הטבע בכלל..

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

THE...לא ממש תופס את מה שאתה אומר..מזאת אומרת כולם היו אמורים להפוך לבני אדם??

מוטציה היא דבר אקראי..אין כאן מסלולים..
    וגם אם כן היו מסלולים..יש עוד זמן..העולם עוד לא נגמר..למוטציות יש עוד כמה מליוני שנים להתבטא

אביב כל מה שאתה אומר זה הכל טוב ויפה..ונפלא..ונהדר..

ואתה יודע למה זה ככה?? כי זה הכל תוצאות של יצורים ששרדו..התפתחו במהלך השנים דברים הרבה יותר מוזרים מזה מלא ווריאציות ומלא חרטות...ואלה האופציות ששרדו..יצורים שהגבות לא הגנו להם על העיניים התעוורו בשלב מסויים והיכולת שלהם לשרוד קטנה..והם נכחדו

עוד פעם דוגמא...העיניים במקום הכי אידיאלי בגלל שבמקומות אחרים שהיו עיניים היצור לא היה לו צ'אנס לשרוד..

ועכשיו הנה התשובה המלאה בשבילך...לקוחה מתוך וויקיפדיה:

התפתחות אבולוציונית של העין

המקור המשותף לכלל העיניים בעולם החי מבוסס על מספר מאפיינים גנטיים ואנטומיים שניתן למצוא בכל סוגי העיניים; במילים אחרות, חרף המגוון האדיר בסוגיי העיניים שניתן לזהות בממלכת החי, מקורן של כולן באותה עין-קדומה שהתפתחה לפני כ-540 מיליון שנים בקירוב. על-פי הערכת המדענים, קצב התפתחות העין נמשך על-פני מספר מיליוני שנים בלבד - פרק זמן קצר במונחים אבולוציונים - שכן בע"ח הטורף הראשון שהגיע לכדי כלל ראייה הצית מעין "מירוץ חימוש" ביולוגי. בע"ח ניצודים וטורפים "נאלצו" להדביק ואף להשיג את הפער כמה שיותר מהר ע"מ לזכות בייתרון הישרדותי והמגוון הנוכחי הרחב של סוגיי ותת-סוגיי העיניים שהתפתחו במקביל הינו פועל יוצא של אותו מירוץ חימוש ביולוגי. עינייהם של בעלי-חיים שונים התפתחו על פי צרכיהם המיוחדים. עיניהן של ציפורים טורפות הינן בעלות חדות ראייה גבוהה ביותר בהשוואה לבני אדם וחלקן אף מסוגלות לראות אל תחום העל-סגול. עיניהם של חולייתנים ורכיכות משמשות כדוגמה להתפתחות אבולוציונית מקבילה, וזאת למרות מקורן המשותף.
    העיניים הקדומות ביותר בממלכת החי היו עשויות מעין טלאים-טלאים של שכבות קולטני-אור (פוטורצפטורים) אשר דמו בהתפתחותם לאלו של קולטני הריח באף וקולטני הטעם בפה. אותן עיניים קדומות יכלו להבחין בין סביבה מוארת לסביבה חשוכה בלבד, מבלי כל יכולת לזהות את כיוון ומקור האור. עם הזמן התפתחה לה מעין גומחה המתמחה באיתור תנועה על ידי ניצול הזווית שבה פגעו קרני האור על מנת לזהות את המקור. אותה גומחה המשיכה והתפתחה עם השנים, פתח החשיפה לאור הצטמצם ומספר קולטני-האור עלה - מה שייצר מעין מבנה המזכיר לִשְכָה אֲפֵלָה (קמרה אובסקורה) שאיפשרה זיהוי צורות עמומות.
    צמיחתה של שכבה תאית דקה ושקופה על-פני הפתח הקדמי, אשר שימשה במקור כשכבה מגוננת על שכבת קולטני-האור, אפשרה חלוקה והפרדה של לשכות העין השונות, התפתחות של הנוזלים המימיי והזגוגיתי, הגנה מפניי קרינה מזיקה, אפשרה אופטימיזציה של יכולות סינון ספקטרום הצבעיים, שיפרה באופן משמעותי את מקדם השבירה של העין ואת פעולתה של העין בסביבה חוץ-מימית. אותה שכבת תאים מגינה התפצלה בשלב מסוים לשתי שכבות ושאפשרה זווית ראייה רחבה יותר ורזולוציה חדה יותר. אותה שכבת תאים המשיכה להתעבות באופן הדרגתי עם הזמן ואצל מרבית בע"ח התווסף לה חלבון הקריסטלין השקוף.
    הפער שבין שתי רקמות התאים תרם ליצירת עדשה קמורה דו-צדדית שהינה מבנה אידאלי ליצירת מקדם שבירה נורמאלי. במקביל ובנפרד התפתחו שתי שכבות תאים נוספות, אחת שקופה והשניה אטומה: הקרנית והקשתית, בהתאמה. הפיצול בין אותן שכבות תרם להיווצרות של נוזל מיימי שקוף (Aqueous Humor) אשר מזין את העדשה והקרנית ומפנה חומרי פסולת.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה

וגם אם כן היו מסלולים..יש עוד זמן..העולם עוד לא נגמר..למוטציות יש עוד כמה מליוני שנים להתבטא
    אז לפי מה שאתה אומר עדיין אמורים להיות קיימים בעולם כל שלבי הביניים של האבולוציה, כל החצאי אדם חצאי קוף עדיין אמורים להסתובב בחוץ, איך זה שיש רק קופים ובני אדם? בפוקס?

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

אביב כל מה שאתה אומר זה הכל טוב ויפה..ונפלא..ונהדר..

ואתה יודע למה זה ככה?? כי זה הכל תוצאות של יצורים ששרדו..התפתחו במהלך השנים דברים הרבה יותר מוזרים מזה מלא ווריאציות ומלא חרטות...ואלה האופציות ששרדו..יצורים שהגבות לא הגנו להם על העיניים התעוורו בשלב מסויים והיכולת שלהם לשרוד קטנה..והם נכחדו

עוד פעם דוגמא...העיניים במקום הכי אידיאלי בגלל שבמקומות אחרים שהיו עיניים היצור לא היה לו צ'אנס לשרוד..
    "השאלה הכי גדולה מדוע לא נמצאו אותן צורות ביניים בשום שכבה גיאולוגית.
    אולי זוהי הטענה הבולטת והחמורה ביותר שאפשר להעלות נגד התיאוריה שלי.
    אני מאמין שההסבר טמון בעובדה שעדיין לא התגלו רוב רובם של הממצאים הגיאולוגים.

כל הדוחה את הטענה שצורות ביניים קיימות אלא שעדיין לא התגלו חייב לדחות את התיאוריה כולה."
    דרווין כתב את זה בספר שלו "מוצא המינים".

במילים אחרות מה שהוא אומר פה זה שאם יצור התפתח מיצור חייבים להיות צורות ביניים.. ואם אין צורות ביניים זה אומר ששני היצורים נבראו כמו שהם ואפילו הוא כותב שאם לא התגלו צורות ביניים אז כל התיאוריה היא טעות.

טוענים גיאולוגים שחפרו בכל מקום שאפשר לחפור - אין שכבות ביניים.
    במילים אחרות אם דרווין היה חי היום הוא בעצמו היה מודה שהאבולוציה טעות.

פרופסור פליישמן, פרופסור לזיאולוגיה ולאנטומיה משווה:
    הייתי זמן רב מחסידי תורת האבולוציה אבל אחרי שהתעמקתי בהוכחות המדומות שלו התברר לי שהיא יותר רומן מאשר תיאוריה הבנויה על בסיסים ממשיים.
    פרופסור ברטאלנפי, פרופסור לביולוגיה תיאורטית:
    גילוי הזמן החדש השמידו את החלומות הדרווניסטיים הדרוויניזם אינו אלא השקפת עולם ואין לייחס לו מעמד מדעי.
    פרופסור סטנלי:
    ממצאי המאובנים שנתגלו, אינם כוללים צורות ביניים במעבר מקבוצת בעלי-חיים אחת לאחרת. דרווין, ואיתו אדריכלי התיאוריה שלו,היו עומדים פעורי פה נוכח המאובנים שנתגלו.
    פרופסור אלדרידג':
    ממצאי המאובנים מראים בעליל כי קבוצות גדולות, כגון סדרות היונקים (מכרסמים, טורפים וכדומה) מופיעות בממצאי המאובנים באופן פתאומי שאינו מאפשר לטעון שהם מהווים נדבך-סיום של התפתחות הדרגתית.
    האפשרות שמגוון צורות החיים המוכר לנו כיום התפתח בהדרגה, בטילה לחלוטין, משום שאין כל אפשרות להגיע בהדרגה למין חדש של ממש.
    מי שרוצה את המקורות של כל הציטוטים שיפנה אליי בפרטי.

פה מבחינתי נסגר הדיון על האבולוציה ואתם יכולים להמשיך לבלבל בשכל..
    ד"א ליאור מה רע בעיניים על המצח?

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

חחחחחחחחח עיניים על המצח מקשות להסתכל על עצמך נראה לי..

בכל אופן יש משהו בעניין שכבות הביניים..לפי דעתי שכבות הביניים בסה"כ נכחדו..ולא נמצאו ממצאים
    אני הולך עוד מעט לחקור את הנושא..

בכל מקרה זה לא קשור לאלוהים..אלוהים תמיד יהיה האופציה האחרונה שלי..וגם היא לא תכלול את האלוהים שמתערב בחיי אדם

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

אני לא בא כדי לשכנע אותך שיש אלוקים.. זה כבר עניין שלך עם עצמך..
    נערך לאחרונה על ידי Aviv; 02-06-2009 בשעה 16:46.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ליאור רק תסביר לי משהו.. איך זה שעצמות של דינוזאורים מצאו והעצמות של צורות בניים לא ?
    תסביר, אתה לא חייב להגיד שאני ילד מפגר ולהוציא את עצמך מתרומם.

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי NOAMHA7 צפיה בהודעה
    ליאור רק תסביר לי משהו.. איך זה שעצמות של דינוזאורים מצאו והעצמות של צורות בניים לא ?
    תסביר, אתה לא חייב להגיד שאני ילד מפגר ולהוציא את עצמך מתרומם.

כי עצמות של דינוזאורים נשמרו בגלל התנאים הקיצוניים ששררו באותו הזמן..

ועצמות של יצורים רגילים פשוט מאוד התכלו..כמו למשל חתולה שנדרסת..העצמות שלה נשמרות..?? לא..כי אז העולם היה מוצף בעצמות של חתולות דרוסות..

נראה לי תאוריה הגיונית..

דרך אגב אם אני מוציא את עצמי מתרומם או לא זה אפשר להתווכח אחר כך
    מה שכן..אני בכל זאת אקרא לך ילד מפגר..סתם בגלל שזו האמת

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כי עצמות של דינוזאורים נשמרו בגלל התנאים הקיצוניים ששררו באותו הזמן..

ועצמות של יצורים רגילים פשוט מאוד התכלו..כמו למשל חתולה שנדרסת..העצמות שלה נשמרות..?? לא..כי אז העולם היה מוצף בעצמות של חתולות דרוסות..

נראה לי תאוריה הגיונית..

דרך אגב אם אני מוציא את עצמי מתרומם או לא זה אפשר להתווכח אחר כך
    מה שכן..אני בכל זאת אקרא לך ילד מפגר..סתם בגלל שזו האמת
    טוב גאון הדור.. לך לרב במקום לזיין תשכל.. בא על ילדים בני 14-15..
    לך לך תאונן על קופים באמא ש'ך..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect