בכיתה ו' את לינקין פארק עד עכשיו אני שומע אותם![]()
בכיתה ו' את לינקין פארק עד עכשיו אני שומע אותם![]()
|
|
חחחחחחחחח איזה מצחיק הנושא הזה
אממ אני לא זוכר מתי התחלתי לשמוע אני לא טוב בזמנים וכל זה.. בכללי התחלתי עם צ'ילי פפרז ובילי טאלנט ועכשיו A7X METALLICA IRON MAIDEN AEROSMITH וכל החבורה![]()
*The Division Bell
מתמייייייייייייייייייידד
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כיתה ו' ככה שמעתי לינקין ועכשיו אני שומע הרבה יותר כבד...גם גראולים וזה...
חחח בואנה עוד 3 שעות זה היה נחשב הקפצה...יש לך מזל ילדון P:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
גיל שנה-כיתה ד' ילדות רצופה ביטלס, לד זפ, פינק פלויד ורולינג סטונס בלי שידעתי מה רוק.
ה'-ז' תקופת כפירה קצרה, היפהופ וטראנסים עם קצת BB ברקע.
ח'-י' התחלתי ממטאליקה וסליפנוט משם גדלתי למשין הד, פנטרה, לאמב וכו'.
היום הרבה דת', לאמב, קניבל, בהמות', סלייר, בלודבאת', אופת', נייל, ארץ' וכו'.
Music = LifeMy music-Death, Behemoth, Pantera, Metallica, Slayer, Megadeth, Lamb Of God, Betzefer, Children Of Bodom, Amon Amarth, Iron Maiden, Kreator, Led Zeppelin, Nirvana, Sepultura, Jimmy Hendrix, System of A Down, Tenacious D,Corege/m\
כיתה ג'- לינקין פארק
כיתה ד'-סיסטם פאנטרה סליפקנוט
כיתה ה'-park way drive וBring me The Horizon
כיתה ו-job 4 a cowboy
כיתה ז'- GNR נירוואנה מאטליקה וLz
נערך לאחרונה על ידי oded060; 02-11-2009 בשעה 08:05.