קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חוקי פרסום נושאים - חובה קריאה!!
    על ידי EriK בפורום מוזיקה אלקטרונית להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-04-2007, 09:23
  2. חוקי הפורום \ מידע כללי \ וכל מה שעליכם לדעת - חובה קריאה!
    על ידי EriK בפורום מוזיקה אלקטרונית להורדה
    הודעה אחרונה: 08-04-2007, 09:13
  3. חוקי פורום סלולרי וגאדג'טים - חובה קריאה!!!!!
    על ידי -Eliezer- בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 21:16
  4. [חוק חדש] איך כותבים כותרת! **חובה קריאה**
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 18:39
  5. [מאמר] איך מתאמנים נכון - חובה קריאה!
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 14:20
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 83

סיכום של ה-כ-ל, חובה קריאה לכל אחד! - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    כל דבר "יעבוד", תלוי באיזו צורה אתה מעביר תרוטינה. (לאו דווקא רוטינה, אלא כל דבר שאתה אומר לבחורה). כל עוד אתה נשמע מעניין עם שפת גוף וטונאליות טובה, ילך לך. אתה יכול להגיד דברים כ''כ מפגרים (שחברים שלך יגידו לך עליהם "עזוב פאדיחות") והסט שלך ישאר בפה פעור. ו-יתעניינו- בך. סמוך עלי בנוגע לזה...
    רוטינות לא אמורות להיות רצף של מילים שישיג לך סקס או מה שלא תרצה..רוטינות אלו משפטים שאתה פולט, לא פחות ולא יותר.
    מכאן, הכל תלוי ביכולות שלך.

ואמרת שהנושא הזה חרטא. ביקשתי עצה והתעלמת...האם הדרכים שלך טובות מדי בשביל הפורום?

אני מסכים עם אורי, בקטע של מי שמשתמש בCANNED MATERIAL יותר מהמותר הופך לרובוט סוציאלי, אבל למי שיש שכל יש לו גם גבול. למרות שאני בספק שיש אנשים כאלה שאשכרה משתמשים 100% בדברים שלא שלהם. למרות שבגדול כל העניין של הפיקאפ הוא לא שלכם...כל הקטע של המשיכה, נוחות...זה לא שלכם. אז יאללה, נחזור לימי הAFC שבהם בחורה נראיתה לנו כמו אלילה יוונית? לא תודה.

תראו את זה בתור שתיית אלכוהול...מי ששותה יותר מדי נדפק ומי ששותה במידה, נהנה. אותו הדבר פה.
    אני עדיין לא מבין למה אתה מתעקש לענות ולנסות לעזור לו.
    אם אין לו ראש פתוח, דבר מזה לא יעזור לו.
    רק שיהיה לו בהמון הצלחה, יכול להיות שאני טועה - אבל אני מעדיף ללמוד זאת על בשרי.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

דווקא כשאני משתמש ברוטינות הן תמיד עובדות.
    צריך לדעת להשתמש בהן בזמן הנכון ולהגיד אותן נכון ולא לעשות את זה כאילו אתה קורא מדף הוראות.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

pick up תודה רבה לך גבר אחלה רוטינות ואחלה פוסט שבעולם!מקווה להשתמש בהן בקרוב.
    ori מה שאתה טוען פה זה כאלה שטויות אני בן 17 ואני חייב לאמר שהפוסט הזה נראה שימושי ואיכותי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי asstyle צפיה בהודעה
    pick up תודה רבה לך גבר אחלה רוטינות ואחלה פוסט שבעולם!מקווה להשתמש בהן בקרוב.
    ori מה שאתה טוען פה זה כאלה שטויות אני בן 17 ואני חייב לאמר שהפוסט הזה נראה שימושי ואיכותי.
    בהצלחה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    ורגע בגלל שהוא העתיק ממישהו שזה עבד לו זה אומר בהכרח שזה יעבוד לכולם?
    אחי תגיד לי, אתה בכלל מכיר את מיסטרי מת'וד? זה לא "מישהו שעבד לו", זו תוכנית שעבדה בשביל מאות (ואני אפילו אלך רחוק יותר ואגיד אלפי) גברים, עם ביטחון עצמי, ותכונות חיצוניות הרבה פחות טובות משלי. וכן, יש אנשים שלימדו אנשים אחרים להצליח עם נשים לפי מה שעבד להם, בגלל זה התחום הזה מתפתח כל כך מהר, כי יש שיטות שפשוט עובדות.

תגיד לי אתה אמיתי או שאתה באמת לא מבין את העסק כל כך טוב ופשוט היה לך רצף מוצלח בכמה סטים ואתה מרגיש בעננים ומרשה לעצמך להסתכל על כולם מלמעלה?
    אני מעולם לא הסתכלתי על אף אחד מלמעלה, אני לא חושב שיש פה מישהו שקיבל ממני תשובה "מתנשאת". אם הגבתי בחוסר סבלנות כלפי הPsy הזה, זה פשוט כי הוא מתנהג כמו שמוק ואז מצפה לתגובות רלוונטיות.

וכשכתבתי שמצחיק אותי שאתם באים אליו ואומרים לו "זו דוגמא שלא תעבוד", זה באמת מצחיק אותי - הדוגמא הזאת כבר עבדה בשביל המון אנשים, אני מוכן להביא דוגמאות מיוטיוב, בלוגים, אפילו בטלויזיה (The Pickup artist Vh1).
    התרגום אולי נראה לכם גס, ועם זה הסכמתי לגמרי.

תראה וואלה אחי אני לא מכיר אותך ולא ראיתי אותך בשטח אבל ככה מניתוח יבש של הנתונים ניראה לי שאתה סומך קצת יותר מידיי על הצלחות של אחרים כשאתה יוצא לשטח ומקווה לטוב אולי לך ספציפית זה עוד איכשהו עובד אבל נחש מה? זאת הדרך הכי עלובה להצליח, לראות מעשה של אדם אחר ולנסות לחקות את ההצלחה שלו ע"י שיכפול של מעשיו (לא חייב בצורה ישירה, מספיק שתלך על אותה רוטינה וקצת תשנה אותה או שאני אפילו אגזים ואתן לך קרדיט על ניסיון מאוד טוב להמציא אחת בהשען על אחת שכבר קיימת שם תשמע בעניי זאת לא הצלחה שלך בכלל).
    הצלחה נמדדת לפי כמה סטים פתחת, כמה מטרות שרצית סגרת מתוך הסטים האלה. אנשים לא משלמים אלפי שקלים בשביל שמישהו יגיד להם "למצוא את עצמם" בשטח, אנשים משלמים בשביל ללמוד להצליח עם בנות. אם הם לא מצליחים עם בנות עד עכשיו, כנראה ש"להיות עצמם" לא עובד.

אז אני מאוד בעד שיפור עצמי, אבל אם להגיד כמה רוטינות בשביל לא להתחיל לגמגם מול בחורות בהתחלה זה מה שצריך, אז היי זה מה שצריך. אני אמרתי בעצמי שזה חומר מאוד בסיסי לפי דעתי, זו תבנית שיכולה לעשות סדר בראש במקום שחומרים אחרים לא מצליחים בו. תקרא את התגובות שלי בדף הראשון..

נראה לי שפשוט לא הבנת אותי. אני לא חושב שבגלל שזה עבד בשבילי זה יעבוד בשביל כולם, אני חושב שבגלל שזה עבד בשביל המון אנשים, וגם בשבילי (אני מאמין בליצור רוטינות משלך, פשוט בגלל שהן אמינות יותר ויהיה לך יותר קל להגיד אותן...) אז אי אפשר להגיד שזה "לא עובד".

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אחי תגיד לי, אתה בכלל מכיר את מיסטרי מת'וד? זה לא "מישהו שעבד לו", זו תוכנית שעבדה בשביל מאות (ואני אפילו אלך רחוק יותר ואגיד אלפי) גברים, עם ביטחון עצמי, ותכונות חיצוניות הרבה פחות טובות משלי. וכן, יש אנשים שלימדו אנשים אחרים להצליח עם נשים לפי מה שעבד להם, בגלל זה התחום הזה מתפתח כל כך מהר, כי יש שיטות שפשוט עובדות.

אני מעולם לא הסתכלתי על אף אחד מלמעלה, אני לא חושב שיש פה מישהו שקיבל ממני תשובה "מתנשאת". אם הגבתי בחוסר סבלנות כלפי הPsy הזה, זה פשוט כי הוא מתנהג כמו שמוק ואז מצפה לתגובות רלוונטיות.

וכשכתבתי שמצחיק אותי שאתם באים אליו ואומרים לו "זו דוגמא שלא תעבוד", זה באמת מצחיק אותי - הדוגמא הזאת כבר עבדה בשביל המון אנשים, אני מוכן להביא דוגמאות מיוטיוב, בלוגים, אפילו בטלויזיה (The Pickup artist Vh1).
    התרגום אולי נראה לכם גס, ועם זה הסכמתי לגמרי.

הצלחה נמדדת לפי כמה סטים פתחת, כמה מטרות שרצית סגרת מתוך הסטים האלה. אנשים לא משלמים אלפי שקלים בשביל שמישהו יגיד להם "למצוא את עצמם" בשטח, אנשים משלמים בשביל ללמוד להצליח עם בנות. אם הם לא מצליחים עם בנות עד עכשיו, כנראה ש"להיות עצמם" לא עובד.

אז אני מאוד בעד שיפור עצמי, אבל אם להגיד כמה רוטינות בשביל לא להתחיל לגמגם מול בחורות בהתחלה זה מה שצריך, אז היי זה מה שצריך. אני אמרתי בעצמי שזה חומר מאוד בסיסי לפי דעתי, זו תבנית שיכולה לעשות סדר בראש במקום שחומרים אחרים לא מצליחים בו. תקרא את התגובות שלי בדף הראשון..

נראה לי שפשוט לא הבנת אותי. אני לא חושב שבגלל שזה עבד בשבילי זה יעבוד בשביל כולם, אני חושב שבגלל שזה עבד בשביל המון אנשים, וגם בשבילי (אני מאמין בליצור רוטינות משלך, פשוט בגלל שהן אמינות יותר ויהיה לך יותר קל להגיד אותן...) אז אי אפשר להגיד שזה "לא עובד".
    וואו אין לי כוח לקרוא הכל אני מנחש שהגנת על כבודך וניסית להסביר לי את הגישה שלך
    קראתי קצת מהסוף ואני יכול להגיד לך שכל האנשים האלו שמשלמים אלפים זאת הסיבה שזה כל כך מצליח (לא בתור שיטה אלא בתור פוש) הבן אדם עכשיו שילם אלפי שקלים על משהו אז בטח שזה יעבוד לו מי שמוציא כל כך הרבה כסף לא משנה על מה ימצא דרך לגרום למה שכביכול הוא למד שם איכשהו לעבוד לטובתו..
    בעצם מה שאני מנסה להסביר זה שזה לא משנה מה יגידו לו שם עצם העובדה שהוא השקיע על זה כסף תתן לו פוש להצליח לכן השיטה כעצם שיטה היא לא מה שבאמת מועיל לו אלא החשש להיכשל למרות שהוא ביזבז על זה זמן וכסף
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-02-2010 בשעה 21:52.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וואו אין לי כוח לקרוא הכל אני מנחש שהגנת על כבודך וניסית להסביר לי את הגישה שלך
    קראתי קצת מהסוף ואני יכול להגיד לך שכל האנשים האלו שמשלמים אלפים זאת הסיבה שזה כל כך מצליח (לא בתור שיטה אלא בתור פוש) הבן אדם עכשיו שילם אלפי שקלים על משהו אז בטח שזה יעבוד לו מי שמוציא כל כך הרבה כסף לא משנה על מה ימצא דרך לגרום למה שכביכול הוא למד שם איכשהו לעבוד לטובתו..
    בעצם מה שאני מנסה להסביר זה שזה לא משנה מה יגידו לו שם עצם העובדה שהוא השקיע על זה כסף תתן לו פוש להצליח לכן השיטה כעצם שיטה היא לא מה שבאמת מועיל לו אלא החשש להיכשל למרות שהוא ביזבז על זה זמן וכסף
    מה נסגר עם שניכם?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUp צפיה בהודעה
    מה נסגר עם שניכם?
    מז"א?
    חח כלום סתם אני מנסה ליישר איתו קו קצת על ראיית עולם נכונה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

חחחח שוב עם "הגישה שלי", אין לי שום קשר לגישה שהוא הראה פה. משום מה קיבלת
    עלי איזשהו רושם שאני נלחם על השיטה שאני משתמש בה, למרות שאני בעצמי
    אמרתי מההתחלה של הפוסט שהשיטה בסיסית, ושיש דרכים טובות יותר...

אתה טועה בנוגע לכל הסיפור עם הכסף ואין לי כוח להכנס לזה.
    אבל דוגמא קצרה ואני מסיים - שילמתי על קורס פסיכומטרי, ולימדו אותי שיטה מחורבנת לפתור תרגיל, אני אפסיד נקודות. יש 4 שיטות נכונות, אבל מספיק שלמדתי שיטה אחת גרועה, ולא משנה כמה אני אנסה לגרום לה לעבוד כי שילמתי, היא תכשל.

חחח אין לי מה "להגן" על כבודי.. כאילו אני אפגע אם לא תסכימו איתי או משהו...

לא יודע מה עשיתם פה מהרוטינות שהוא הביא סה"כ זה מילים כמו כל מילים אחרות שתגיד , נכון שהן באו ליצור משו וזה לא הכי מקורי אבל להגיד שזה לא עובד זאת שטות,זה לא שתגידו רוטינה והבחורה תגיד לכם "בוא עכשו תזיין אותי " אבל כמו כל משחק רגיל שתשחקו ויהיה טיפה צחוקים יקרב בינכם אפילו קרב אגודלים פשוט.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתם גם מוזמנים לתרגם את זה כאוות נפשכם... איך שטוב לכם, כך תעשו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הקפצה

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

של החיים:] אחלה של דבר אחי רוב הדברים מסודרים לפי הסדר ובקצרה תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בקרוב המשך, יותר רוטינות, יותר הסברים ואולי קצת NLP.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

כל הכבוד, אני חושב שזה יועיל לרבים ויפתח להרבה אנשים את הדרך.

בנוגע לדיון שרץ פה אם נכון או לא נכון לעשות את זה, הרבה אנשים לא מבינים את המהות של Inner Game ובניית בטחון עצמי, והם צריכים שידריכו אותם צעד אחר צעד, והנושא הזה עוזר ומכוון מאוד, לדעתי הוא יכול לשמש הרבה משתמשים בהתחלה כדי לבנות עמוד שדרה ולהתקדם הלאה.

חזק ואמץ.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,971 | הודעות: 8,199,564 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect