|
|
אני לוחם ולא שווה להיות לוחם תאמין לי אני שואל את עצמי הרבה בשביל מה אז נכון יש גאווה שאני לוחם ומסתכל על איזה ג'ובניק
שבא כל יום הביתה ולא מעריך כלום אבל בסופו של יום הוא בבית ואני סוגר כמו מניאק ואח"כ מה אני מקבל לחיים? אפשרות להיות שומר בקניון והוא? הצעות עבודה מגוונות לחברות הייטק
נערך לאחרונה על ידי 1212qwqw; 03-02-2011 בשעה 15:50.
קיצור ניראלי כולם פה ילדים מעפנים שלא יודעים מה זה צבא
נכון שהמדינה יורקת לנו בפרצוף אבל וואלה זה מה יש
אני למשל לוחם בהנדסה קרבית ואני עושה את זה בישבילי ולא בישביל המדינה ואני לא רוצה שום טובות והטבות מהמדינה ושום תנאים
ואיי קראתי פה כל הודעה וכל פעם אני ניקרע ..
נתחיל מזה שאף אחד פה לא שירת ביחידה מובחרת.. אשר מקבלים ציוד בן זונה ותנאים שווים לתחת.. אז אתם לא יודעים מזה לתת
את הביצים לצבא..
כל חייל בארץ שהוא בעל פרופיל קרבי והשכלה של מטומטם הולך לקרבי ללא שום שאלות עם הוא רוצה או לא..
ובן יחיד 99% היה ג'ובניק..
הבעיה שהמדינה לא מעריכה מספיק חיילים שנלחמים. שמעתי דברים על עופרת יצוקה ומ' לבנון השנייה שגרמו לי לפחד רק מלחשוב להיות קרבי.
יורה על מחבל מימין במקום משמאל מאסר (יחידה מובחרת)..
אמנם אני רוצה ללכת לקרבי עם רק לא היה את החוק המטומטם של חתימת ההורים.. אבל זה תלויי מנקודת המבט.
אני רוצה להילחם כי אין מי שילחם במקומי... וזו באמת אחלה דרך להוכיח את עצמך..
ולהגיד לילדים שלך שהייתה בקרבי.. ולא סתם ג'ובניק..
"יורה על מחבל מימין במקום משמאל מאסר (יחידה מובחרת).."
מה עדיף? מאסר ושהחייל ילמד או שהחייל ירה בטעות בחבר שלו?
מה ניראה לי תקין?
זה שאנחנו אפילו עם כל הפקודות והחוקים עדיין יורים בשלנו?.. אז לא..
אבל זה אומר רק על ההתנהלות שם.. והשאלה עוד למה שווה להיות לוחם..
אז לא, זה לא שווה..
אבל אני עדיין ילך לקרבי..
זה שעם כל הפקודות והנהלים והחוקים עדיין יורים על שלנו זה נכון, קורה, אבל הצלחנו לצמצם את זה לרמה מאוד נמוכה.
טעויות אנוש קורות לפעמים, אבל צה"ל ממש שיפר את עצמו בקטע הזה, מה שכן, אפשר תמיד עוד להשתפר.
ההתנהלות בצה"ל בשטח זה תלוי במפקדים, אם יהיו לך מפקדים טובים וחכמים אתם תהיו מאורגנים, אם לא אז כמובן שהרבה פחות.
זאת הבעיה.
למרות שיש נהלים להכל, לא כולם תמיד שמים על זה.
ואם זה מה שגורם לך לחשוב שלא כדאי להיות לוחם אז אל תתן לזה להפריע לך.
טעויות קורות, אומנם זה מצער, אבל הן קורות, בכל מקום שיש בו פעילות של בני אדם.
מצד שני אתה יכול להגיד אוקיי עכשיו כן שווה לי להיות לוחם ולהיות קצין ולשנות כמה דברים שלא נראים לי, כמו ההתנהלות שם.
אני אישית פשוט ויתרתי על זה כי אני לא מתכוון להשקיע את כל החיים שלי בגוף כזה, עם אנשים מטומטמים ואנשים ילדותיים שחושבים שהדרגה זה הכל ולא מעניין אותם כלום.
יש לי דברים אחרים יותר חשובים לעשות בחיים שלי, אני יכול לתרום יותר מזה למדינה.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 09-02-2011 בשעה 13:19.
טאקו הויכוח שלך עם הpatriot חסר סיכוי למה אתה לא עונה בפרטי
שמעו בעיקרון זה תלוי מה המטרה של כל אחד להיות לוחם אולי גאווה אבל טחינת על אז תראו מה שווה