קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]איך ילד בכיתה ח' יכול להכיר בנות?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 14-09-2008, 00:06
  2. פריקה|ילד זונה
    על ידי avishai4 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-07-2008, 20:19
  3. [סקר+דיון] האם אתה חכם יותר מילד בכיתה ו
    על ידי dank179 בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-10-2007, 23:52
  4. [סירטון] קבלו איזה ילד חכם
    על ידי De@n בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 17-08-2006, 02:30
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 69 מתוך 69

[פריקה]החטיבה מעיניו של ילד חכם בכיתה ז' - עמוד 5

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי Human צפיה בהודעה
    בואנה יבן שרמוטה מי אתה בכלל יקוקסינל אל תדאג לי אולי כדאי שתדאג לאמא השרמוטה שלך הזאת זיינו אותה כל השכונה
    אחלה... רק יודע לקלל אה? נהנת כשכתבת תהודעה הזאת? וקראת לי קוקסינל וזה... וקראת לאמא שלי שרמוטה וזה.. איזה כיף אה?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlacK צפיה בהודעה
    אחלה... רק יודע לקלל אה? נהנת כשכתבת תהודעה הזאת? וקראת לי קוקסינל וזה... וקראת לאמא שלי שרמוטה וזה.. איזה כיף אה?
    יאללה סתום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הקשר הוא שאתה "יפה נפש"

משתמש מתחיל האוואטר של DOPI
    לייקים
    0
    נקודות
    50

לא חשבתי על זה אחי

משתמש מכור האוואטר של DIESEL POWER
    שם פרטי
    יבגני
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פותח האשכול, אתה נישמע לי כמו אחד שלא ממש מצליח להשתלב בחיי התיכון, נכון?
    או שאבא ואמא חפרו לך שפסיכולוג זה מקצוע טוב לחיים אז הושפעת והחלטתה לנתח את החברה שמסביבך?

לפי מה החלטתה שאתה חכם? לפי הציונים שלך?
    אז ציונים לא מעידים על חוכמה.

בכל אופן, אגיב לך עכשיו על כל תופעה שרשמתה.
    הראשונה, "כמה חברים נפגשים מספרים בדיחות (לפעמים מצחיקות ולפעמים לא) רק בשביל יום אחרי זה לספר לכל מי שלא היה שם.. "אתה לא מבין איזה 'צחוקים' היה אתמול"..."
    תן לי לתקן אותך קצת, הם לא נפגשים רק בישביל לספר על זה יום למחרת. הם ניפגשים ביחד כי כיף להם אחד עם השני ואם הם מריצים צחוקים אחד עם השני ונהנים, אז למה שלא יספרו למחרת למי שהפסיד איזה כיף היה?
    מה שכן, הרבה ילדים נוטים להגזים מעט בכמות הצחוקים שהייתה, או עד כמה הם באמת נהנו, אבל שוב, הם לא נפגשים כדי לספר על זה למחרת, אלא כדי להנות. כדאי לך לנסות את זה פעם.

השנייה, "ילדים כל הזמן בעומק ליבם רוצים להרוס אחד לשני.. אני חושב שזה נובע מקנאה.. (הדשא של השכן ירוק יותר, כנראה שזה אצל כולם ככה).."
    זה ככה רק אצל חרשנים! ותאמין לי אני יודע, הייתי בכיתה מיוחדת שגיבשו רק של חרשנים וכל מיני מחוננים (אז מה אני הא? )
    רק חרשנים שמחים כשאתה מקבל ציונים נמוכים מהם, רק החרשנים רוצים שתכשל וכו' וכו', תאמין לי שהכי כיף זה להסתובב עם ערסים, פריקים וילדים רגילים, כי להם לא אכפת מציונים, ובבית החרושת לציונים שאנחנו קוראים לו בית ספר, זה לפעמים שינוי מרענן.
    נסה יום אחד לבוא לבית הספר רק כדי להנות ולפגוש חברים, ולא לחשוב על איך תעבור את הבוחן במתמטיקה שהמורה עושה כל שיעור.

השלישית, היא התופעה של מותגים, אם תבוא עם חולצה חלקה שכתוב עליה בקטן בשרוול LACOSTE לדגמא, זו תהיה חולצה יפה.. אם תבוא אם חולצה חלקה שלא כתוב עליה כלום היא עלובה..
    ואיך בידיוק זה מפריע לך?
    אין לכם תלבושת אחידה בבית הספר? כי אצלי בתיכון היה, וזה דיי פתר את בעיית המה ללבוש בבוקר.
    האם ילדים בבית הספר מציקים לך כי אתה לא לובש מותגים?
    אם כן, שים ז*ן ותבקש מהם יפה ללכת להזד*ן.
    אם לא, אז אני באמת לא מבין למה בכלל אתה דוחף את האף למה שאנשים אחרים בוחרים ללבוש!

הרביעית, תופעה של "חיימשלי", "חולה עלייך", "מת עלייך" וכו'.. זה בסדר לדבר ככה (אפילו שזה עדיין תת רמה) אבל לא למישהו שהכרת לפני 3 דקות..
    בזה אתה צודק. בעיקר אני שונא כשמישהו שהולך ברחוב קורא לי "אחי".

התופעה החמישית היא התופעה של עישון והאלכוהול בשביל פוזות, ילדים הורסים לעצמם את החיים בשביל להרשים בנות, לא שזה מרשים מי יודע מה (בדרך כלל רק את הפרחות הרציניות)..
    על אלכוהול אתה עוד קטן מכדי לדבר אבל בכללי, אם שותים אז זה כדי להתמסטל ולא בישביל הפוזה, אפילו ילד בכיתה ז' אוהב את ההרגשה של הסטלה, אז למה לא?
    תופעת העישון בגילכם הצעיר זה באמת לרוב בישביל פוזה, אבל אצל חלק זה ביגלל מצב קשה בחיים. ואל תגיד שזה שטויות, כי אפילו אצלי, שאני לא מעשן היו שלבים בחיים שהייתי חייב לשבת בשקט, לבד עם סיגרייה.
    אנשים בורחים מהמציאות הקשה שרודפת אותם לסיגריות, אלכוהול, סמים וכו' ואתה לא במצב של לשפוט מישהו!
    שוב, כל עוד זה לא פוגע בך, ואתה מצליח להרשים בחורות בדרכים אחרות, אל תדחף את האף לעיסוקים של אנשים אחרים.
    אם הם רוצים לעשן שיעשנו, לשתות? שישתו, מה זה עיניינך?

התופעה השישית היא ילדים "פריקים"..
    מה הם חושבים לעצמם? ילדים (בדרך כלל אלו שיש להם בעיה פיזית כלשהי ולכן מהתחלה נודו מעט מהחברה, אבל במקום לנסות להשתלב בחברה הם מתרחקים באבואהבואה..

קראתה את מה שכתבתה?
    הם נודו מהחברה, אבל במקום להשתלב בה הם מתרחקים...אולי הם מתרחקים כי הם פאקינג נודו?
    אגב אתה חלק מהחברה הזו!
    ולדעתי יש להם הרבה כבוד עצמי אם זה מה שהם עושים, מתרחקים.
    במקום לנסות ולהשתלב על ידי התחנפויות למקובלים.
    חוץ מיזה, מי אמר שהחברה שלך זו החברה הנכונה וצריך להשתלב אליה?
    אולי אתה צריך להשתלב לחברה שלהם?

בכל מיקרה, ולסיכום, מה שאתה ילד, זה תמים!
    אם תיסתכל טוב טוב תוכל לראות שהבעיות שציינתה הן אינן בעיות כלל.
    כי ילדים שיוצאים ונהנים ומספרים חוויות זו איננה בעיה,
    החרשנים שלדעתך רוצים שתכשל לא עושים את זה דווקה, אלא ביגלל שהם חסרי ביטחון, ומרגישים שהם מצליחים רק כשאתה נכשל - אל תקח ללב.
    המותגים שהזכרתה? מה רע בלרצות ללבוש בגדים באיכות טובה?
    אם תשים לב, אותם מותגים, בדרך כלל ישבו עליך טוב יותר ויהיו באיכות הרבה יותר טובה מסתם חנות וייצרן לא ידוע.
    האלכוהול זו איננה בעיה, לפחות לא בעיני, כי לחברה שלהיום יש דרישות גבוהות מאוד מהפרט, אז אם אלכוהול יגרום לנו לשים על זה זין, גם אם זה לפרק זמן קצר, אז בכיף.
    הסיגריות שציינתה הם בעיה, ולא רק של ילדים בכיתה ז', אלא של חלק ניכר מאוכלוסיית העולם - לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה.
    תופעת הפריקים שמתרחקים, זו לא בעיה בכלל, הם פשוט לא רוצים להסתובב עם אנשים כמוך שמדביקים תוויות לכל אחד. וזה בידיוק מה שעשיתה בכתיבת התופעות הנ"ל. SORRY.

ברוסית יש אמרה שבכללי אומרת כך,
    אל תשפוט אחרים ואף אחד לא ישפוט אותך.
    (ברוסית זה נשמע יותר טוב).

עוד מעט החופש נגמר, אז בהצלחה בבית הספר.
    נערך לאחרונה על ידי DIESEL POWER; 14-04-2009 בשעה 23:20.

Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

ציטוט נכתב במקור על ידי DIESEL POWER צפיה בהודעה
    פותח האשכול, אתה נישמע לי כמו אחד שלא ממש מצליח להשתלב בחיי התיכון, נכון?
    או שאבא ואמא חפרו לך שפסיכולוג זה מקצוע טוב לחיים אז הושפעת והחלטתה לנתח את החברה שמסביבך?

לפי מה החלטתה שאתה חכם? לפי הציונים שלך?
    אז ציונים לא מעידים על חוכמה.

בכל אופן, אגיב לך עכשיו על כל תופעה שרשמתה.
    הראשונה, "כמה חברים נפגשים מספרים בדיחות (לפעמים מצחיקות ולפעמים לא) רק בשביל יום אחרי זה לספר לכל מי שלא היה שם.. "אתה לא מבין איזה 'צחוקים' היה אתמול"..."
    תן לי לתקן אותך קצת, הם לא נפגשים רק בישביל לספר על זה יום למחרת. הם ניפגשים ביחד כי כיף להם אחד עם השני ואם הם מריצים צחוקים אחד עם השני ונהנים, אז למה שלא יספרו למחרת למי שהפסיד איזה כיף היה?
    מה שכן, הרבה ילדים נוטים להגזים מעט בכמות הצחוקים שהייתה, או עד כמה הם באמת נהנו, אבל שוב, הם לא נפגשים כדי לספר על זה למחרת, אלא כדי להנות. כדאי לך לנסות את זה פעם.

השנייה, "ילדים כל הזמן בעומק ליבם רוצים להרוס אחד לשני.. אני חושב שזה נובע מקנאה.. (הדשא של השכן ירוק יותר, כנראה שזה אצל כולם ככה).."
    זה ככה רק אצל חרשנים! ותאמין לי אני יודע, הייתי בכיתה מיוחדת שגיבשו רק של חרשנים וכל מיני מחוננים (אז מה אני הא? )
    רק חרשנים שמחים כשאתה מקבל ציונים נמוכים מהם, רק החרשנים רוצים שתכשל וכו' וכו', תאמין לי שהכי כיף זה להסתובב עם ערסים, פריקים וילדים רגילים, כי להם לא אכפת מציונים, ובבית החרושת לציונים שאנחנו קוראים לו בית ספר, זה לפעמים שינוי מרענן.
    נסה יום אחד לבוא לבית הספר רק כדי להנות ולפגוש חברים, ולא לחשוב על איך תעבור את הבוחן במתמטיקה שהמורה עושה כל שיעור.

השלישית, היא התופעה של מותגים, אם תבוא עם חולצה חלקה שכתוב עליה בקטן בשרוול LACOSTE לדגמא, זו תהיה חולצה יפה.. אם תבוא אם חולצה חלקה שלא כתוב עליה כלום היא עלובה..
    ואיך בידיוק זה מפריע לך?
    אין לכם תלבושת אחידה בבית הספר? כי אצלי בתיכון היה, וזה דיי פתר את בעיית המה ללבוש בבוקר.
    האם ילדים בבית הספר מציקים לך כי אתה לא לובש מותגים?
    אם כן, שים ז*ן ותבקש מהם יפה ללכת להזד*ן.
    אם לא, אז אני באמת לא מבין למה בכלל אתה דוחף את האף למה שאנשים אחרים בוחרים ללבוש!

הרביעית, תופעה של "חיימשלי", "חולה עלייך", "מת עלייך" וכו'.. זה בסדר לדבר ככה (אפילו שזה עדיין תת רמה) אבל לא למישהו שהכרת לפני 3 דקות..
    בזה אתה צודק. בעיקר אני שונא כשמישהו שהולך ברחוב קורא לי "אחי".

התופעה החמישית היא התופעה של עישון והאלכוהול בשביל פוזות, ילדים הורסים לעצמם את החיים בשביל להרשים בנות, לא שזה מרשים מי יודע מה (בדרך כלל רק את הפרחות הרציניות)..
    על אלכוהול אתה עוד קטן מכדי לדבר אבל בכללי, אם שותים אז זה כדי להתמסטל ולא בישביל הפוזה, אפילו ילד בכיתה ז' אוהב את ההרגשה של הסטלה, אז למה לא?
    תופעת העישון בגילכם הצעיר זה באמת לרוב בישביל פוזה, אבל אצל חלק זה ביגלל מצב קשה בחיים. ואל תגיד שזה שטויות, כי אפילו אצלי, שאני לא מעשן היו שלבים בחיים שהייתי חייב לשבת בשקט, לבד עם סיגרייה.
    אנשים בורחים מהמציאות הקשה שרודפת אותם לסיגריות, אלכוהול, סמים וכו' ואתה לא במצב של לשפוט מישהו!
    שוב, כל עוד זה לא פוגע בך, ואתה מצליח להרשים בחורות בדרכים אחרות, אל תדחף את האף לעיסוקים של אנשים אחרים.
    אם הם רוצים לעשן שיעשנו, לשתות? שישתו, מה זה עיניינך?

מה הם חושבים לעצמם? ילדים (בדרך כלל אלו שיש להם בעיה פיזית כלשהי ולכן מהתחלה נודו מעט מהחברה, אבל במקום לנסות להשתלב בחברה הם מתרחקים באבואהבואה..

קראתה את מה שכתבתה?
    הם נודו מהחברה, אבל במקום להשתלב בה הם מתרחקים...אולי הם מתרחקים כי הם פאקינג נודו?
    אגב אתה חלק מהחברה הזו!
    ולדעתי יש להם הרבה כבוד עצמי אם זה מה שהם עושים, מתרחקים.
    במקום לנסות ולהשתלב על ידי התחנפויות למקובלים.
    חוץ מיזה, מי אמר שהחברה שלך זו החברה הנכונה וצריך להשתלב אליה?
    אולי אתה צריך להשתלב לחברה שלהם?

בכל מיקרה, ולסיכום, מה שאתה ילד, זה תמים!
    אם תיסתכל טוב טוב תוכל לראות שהבעיות שציינתה הן אינן בעיות כלל.
    כי ילדים שיוצאים ונהנים ומספרים חוויות זו איננה בעיה,
    החרשנים שלדעתך רוצים שתכשל לא עושים את זה דווקה, אלא ביגלל שהם חסרי ביטחון, ומרגישים שהם מצליחים רק כשאתה נכשל - אל תקח ללב.
    המותגים שהזכרתה? מה רע בלרצות ללבוש בגדים באיכות טובה?
    אם תשים לב, אותם מותגים, בדרך כלל ישבו עליך טוב יותר ויהיו באיכות הרבה יותר טובה מסתם חנות וייצרן לא ידוע.
    האלכוהול זו איננה בעיה, לפחות לא בעיני, כי לחברה שלהיום יש דרישות גבוהות מאוד מהפרט, אז אם אלכוהול יגרום לנו לשים על זה זין, גם אם זה לפרק זמן קצר, אז בכיף.
    הסיגריות שציינתה הם בעיה, ולא רק של ילדים בכיתה ז', אלא של חלק ניכר מאוכלוסיית העולם - לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה.
    תופעת הפריקים שמתרחקים, זו לא בעיה בכלל, הם פשוט לא רוצים להסתובב עם אנשים כמוך שמדביקים תוויות לכל אחד. וזה בידיוק מה שעשיתה בכתיבת התופעות הנ"ל. SORRY.

ברוסית יש אמרה שבכללי אומרת כך,
    אל תשפוט אחרים ואף אחד לא ישפוט אותך.
    (ברוסית זה נשמע יותר טוב).

עוד מעט החופש נגמר, אז בהצלחה בבית הספר.
    יפה :]
    הכל מתבסס על דינמיקות חברתיות וברגע
    שאתה מבין אותם בצורה נכונה, יהיה לך
    בהרבה יותר קל לפעול למען עצמך.

משתמש מתחיל האוואטר של BlackSky
    שם פרטי
    אושר=]
    לייקים
    0
    נקודות
    227
    משפט מחץ
    גם בדקה הכי קשה יש 60 שניות.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תקשיבו הנוער של היום זה חתיכת נוער מטומטם..
    אני בטוח שילדים מהחטיבה שבינינו, אחרי שתקראו את זה, אם תהיו כנים עם עצמכם.. גם אתם כאלה..
    עליתי השנה לכיתה ז' ואני נפגש מלא עם ילדים מכיתות יותר גבוהות..
    שמתי לב שבכיתות ז',ח',ט' יש תופעות מאוד מטומטמות:
    הראשונה, היא העיקרית.. כמה חברים נפגשים מספרים בדיחות (לפעמים מצחיקות ולפעמים לא) רק בשביל יום אחרי זה לספר לכל מי שלא היה שם.. "אתה לא מבין איזה 'צחוקים' היה אתמול"...
    השנייה, ילדים כל הזמן בעומק ליבם רוצים להרוס אחד לשני.. אני חושב שזה נובע מקנאה.. (הדשא של השכן ירוק יותר, כנראה שזה אצל כולם ככה)..

טוב שמעו אולי אני ייזכר עוד מעט בעוד אני יכתוב פה..
    נכתב ע"י ילד כיתה ט'
    אני מסכים לגמרי אם התופעה של העישון והאלכוהול..
    ועם החיימשלי וזה אני לא כ"כ מכיוון שאתה אומר למישהו חייים שלי או משהו,
    אז זה מקרב אתכם.. ואפחד אחד לא רוצה להרוס לך כלום, אלה אם כן אתה מזיק לו.
    נראלי אתה גר בשכונה של פלצנים שרוצים להרוס אחד את השני..

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

אבאלה לגבי המותגים , חבורת שפיצים שיושבים באיזה חדר דיונים משחקים ל90% מהעולם עם המוחות זה לא הילדים אשמים.

כל השאר אתה פשוט מתאר מצב. זה המצב. זאת הנורמה בארץ כמה שזה עצוב. ומה עם הקטע שלכם עם הכובעי נייקי ? תקשיבו , נייקי חברת על של מוצרי ספורט , יש להם אחלה מעצבים , הם לא התכוונו לעצב כובעי ערסים , לא יודע איך הבנתם שזה כובע של ערסים...כל ילד בן 7 הולך לשוק קונה סכין וכובע ויאלא בלאגן
    הבעיה שזה תקופה שהרוב כאלה וקשה מאוד לא להיות איתם , בגלל זה הרבה מצטרפים אליהם , גם כדי לא לקבל מכות וגם כדי לא להשאר לבד או בצד...הבעיה היא בחינוך בבתים אין מה לעשות...

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

הבעיה הכי גדולה של הנוער הוא מושג התיוגים.
    זה לא דבר שאפשר לשנות, לפחות לא בבת אחת, אבל זה מה שיש וצריך להתמודד עם זה.
    קצת ידע בפסיכולוגיה אם אתה כל כך מעוניין, יש תיאוריה פסיכולוגית שחקרה וקבעה שבשלב החייים הזה, גיל ההתבגרות, הפרט מחפש זהות אישית, ע"י כך שהוא חי את החיים שלו ומחפש את מה שמתאים לו.
    אם הוא מצא אותה הוא חווה את תהליך הזהות ואם לא הוא חווה טשטוש זהות, דבר שמגביל אותו בשלבים מאוחרים יותר בהתפתחות הנפשית שלו בחיים.
    ככה שלא משנה איך מתנהגים הנערים והנערות, הם רק מתנסים בדברים שמעניינים אותם, שיגרמו להם להגיע למטרה.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,456 | הודעות: 8,199,049 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect